Προς το περιεχόμενο

Πληρωμη ΕΝΦΙΑ

basilisgate13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πηγα στην λογιστρια και ρωτησα 2-3 πραγματακια και καλυφθηκα  και ειναι τα ιδια που μου ειπατε και εσεις.Πηρα τους κωδικους ολα ενταξει και μου ειπε οτι ειτε το πληρωσω απο taxis ειτε απο ebanking ειναι το ιδιο απλα στο ebanking θελει 2 εργασιμες για να φανουν αλλα δεν εχει σχεση με μενα οταν φανει μιδενιζεται.Μου εδειξε και πως χρησιμοποιουμε το taxis και οτι μπορω να το εξοφλησω κατευθειαν αν θελω και πως γινεται.Ολα οκ πληρωθηκε κανονικα χωρις κανενα προβλημα.

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις πληροφοριες

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

42 λεπτά πριν, logistoulis είπε

το μόνο πρόβλημα που έχω ακούσει είναι με κάρτα εξωτερικού, κατά τα άλλα η διαδικασία είναι εξίσου απλή με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτα 

Για ελληνικές κάρτες λέω, ακόμα και εδώ στο insomnia έχουν αναφερθεί τέτοια προβλήματα:

Κατά τα άλλα ναι, η πληρωμή με κάρτα μέσα από το taxisnet είναι πολύ απλή διαδικασία, άσε που δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσεις την ταυτότητα οφειλής.

• Like 1

Αν και την έχω δει την επιλογή δεν έχω ακόμα πληρώσει απευθείας μέσω taxisnet. Μιας και το αναφέρατε λοιπόν να ρωτήσω συμπληρωματικά: σου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις ηλεκτρονικά σε pdf πχ την απόδειξη της συναλλαγής όπως και στα web banking των τραπεζών ή μόνο εκτύπωση σε αφήνει να κάνεις;Επειδή τηρώ ηλεκτρονικό αρχείο και δεν θέλω να μπλέκω με χαρτούρα.

19 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε

Αν και την έχω δει την επιλογή δεν έχω ακόμα πληρώσει απευθείας μέσω taxisnet. Μιας και το αναφέρατε λοιπόν να ρωτήσω συμπληρωματικά: σου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις ηλεκτρονικά σε pdf πχ την απόδειξη της συναλλαγής όπως και στα web banking των τραπεζών ή μόνο εκτύπωση σε αφήνει να κάνεις;Επειδή τηρώ ηλεκτρονικό αρχείο και δεν θέλω να μπλέκω με χαρτούρα.

Αν όχι μπορεις να βάλεις έναν απλό Pdf εκτυπωτή

7 ώρες πριν, gregdel είπε

Αν όχι μπορεις να βάλεις έναν απλό Pdf εκτυπωτή

Tώρα να σου πώ ότι κατάλαβα τι εννοείς ότι μπορώ να κάνω, ψέματα θα πώ. ^_^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις δίκαιο ρε συ.Δεν μου είχε κόψει αυτό. Θα το επιχειρήσω εντός ολίγου και ενημερώνω για τις επιλογές που βγάζει.

edit: το λοιπόν, μόλις το πλήρωσα με την χρεωστική της Πειραιώς.Δεν έχει επιλογή για απευθείας μετατροπή σε pdf, εάν πατήσεις όμως για εκτύπωση, από το πλαίσιο αυτό το κατεβάζεις σε pdf το αποδεικτικό, οπότε no prob.

Aπλά όταν πας να το σώσεις, πάει να το κάνει σε html μορφή και ενώ στο όνομα του αρχείου έχει την κατάληξη pdf, δεν το σώζει ως pdf επειδή δεν έχει τελεία πριν την κατάληξη!Βάζουμε λοιπόν την τελεία για να τελειώνει η ιστορία επειδή τα καψούλια μας είναι πολύ καψούλια.

Επεξ/σία από Bigi444444
  • Like 1

Δοκίμασα πριν λίγο να πληρώσω ΕΝΦΙΑ μέσα από το taxis με δύο διαφορετικές χρεωστικές κάρτες της Alpha και δεν τα κατάφερα, και τις δύο φορές μου έβγαλε μήνυμα να επικοινωνήσω με την τράπεζα μου.

Τελικά πλήρωσα μέσω e-banking.

2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δοκίμασα πριν λίγο να πληρώσω ΕΝΦΙΑ μέσα από το taxis με δύο διαφορετικές χρεωστικές κάρτες της Alpha και δεν τα κατάφερα, και τις δύο φορές μου έβγαλε μήνυμα να επικοινωνήσω με την τράπεζα μου.

Τελικά πλήρωσα μέσω e-banking.

Kαλά που είναι ο 1ος μήνας, γιατί προβλέπω να έχεις πληρώσει 3 δόσεις :P :P

5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Kαλά που είναι ο 1ος μήνας, γιατί προβλέπω να έχεις πληρώσει 3 δόσεις :P :P

Μπα, δεν υπάρχει κάποια δέσμευση χρημάτων από τις κάρτες μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά προσπάθησα να εξοφλήσω μέσω taxisnet με χρεωστική κάρτα τη βλακεία αυτή τον ΕΝΦΙΑ και δε με άφησε,  το αποτέλεσμα της συναλλαγής ήταν το μήνυμα "παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τράπεζά σας" και τώρα στο πεδίο που ήταν η εξόφληση ως επιλογή έχει την ένδειξη "πληρωμή σε εκκρεμότητα" μη αφήνοντάς με να προσπαθήσω ξανά...😠

***EDIT: Έλαβα εισερχόμενο μήνυμα στη θυρίδα του taxisnet με τίτλο " Επιτυχημένη online πληρωμή οφειλής εκτός ρύθμισης μέσω ΔΙΑΣ " και η οφειλή του ΕΝΦΙΑ δεν υπάρχει πια οπότε όλα καλώς..

Επεξ/σία από _Vagg_

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/9/2018 στις 12:39 ΠΜ, Bigi444444 είπε

Tώρα να σου πώ ότι κατάλαβα τι εννοείς ότι μπορώ να κάνω, ψέματα θα πώ. ^_^

εγκατέστησε  foxit reader ή bullzip και όταν πας να τυπώσεις (με ctrl+P ξερωγώ) στο μενού των εκτυπωτών θα σου βγάλει και αυτό το επιπλέον πρόγραμμα, άμα το επιλέξεις ότι στείλεις για "εκτύπωση" τα προγράμματα αυτά θα το κάνουν pdf 

αυτά είναι αρκετά χρήσιμα γιατί κάνουν το οτιδήποτε pdf, ακόμα και από pdf βγάζεις άλλα pdf και μπορείς να πάρεις συγκεκριμένες σελίδες ας πούμε και φαίνονται και σαν εκτυπωτές σαν διάφορα προγράμματα , αυτό που έχουν μόνο τα windows save as pdf δεν εμφανίζεται πάντα και κάνει και πολύ μεγάλα τα αρχεία αν χρειστεί να πάνε mail ή να ανέβουν κάπου 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Thanks 1

Μόλις πλήρωσα τρείς διαφορετικούς ενφια της οικογένειας και φόρους εισοδημάτων με χρεωστικές της Πειραιώς και της alpha μέσα από την σελίδα του taxisnet και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συναλλαγές

Έχει κανείς πληρώσει φόρο μέσω gsis με πιστωτική και όχι χρεωστική;

Σε εμένα:

- Δε δέχτηκε καμμιά πιστωτική απο eurobank και alpha ( Απόρριψη συναλλαγής : Μη αποδεκτή κάρτα )

- Δέχτηκε και τις 2 χρεωστικές από Εθνική και Eurobank

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...