Gatoskylo8 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Ανέβηκαν, πήγα να το πληρώσω και δεν προχώρησε. Έχει μείνει ένα ''πληρωμή σε εκκρεμότητα''. Θα δούμε από βδομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Κινδυνεύει το κυριλικι σου 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatoskylo8 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 34 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Κινδυνεύει το κυριλικι σου 😕 Όχι, διότι προσπάθησα και δεν πραγματοποιήθηκε λόγω τεχνικού λάθους που δεν είναι δικής μου υπαιτιότητας. Επίσης, με συγχωρείς που πιστεύω ότι πρέπει να εξοφλείς τους υπαλλήλους σου, τον εκμισθωτή σου, τους προμηθευτές σου κτλπ επί τόπου. Καταλάβαμε πολύ καλά τι είσαι και μου θυμίζεις τους ''δεν πληρώνω'' που σήκωναν τις μπάρες στην Αττική νομίζοντας πως είναι επαναστάτες και στο τέλος έκλαιγαν στα δικαστήρια πως είναι άνεργοι και η μάνα τους με προβλήματα υγείας. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jedi35 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Καλησπερα παιδια εντος 15 ημερων θα προχωρησω σε πωληση ακινητου τον ενφια του 2023 να τον πληρωσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 @Gatoskylo8 βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Jedi35 είπε Καλησπερα παιδια εντος 15 ημερων θα προχωρησω σε πωληση ακινητου τον ενφια του 2023 να τον πληρωσω ? Αναγκαστικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Μου ηρθε ο ΕΝΦΙΑ τριπλασιος απο περσι. Ειχε κανει καποιες αλλαγες ο λογιστης. Μπορω να δηλωσω λαθος και να επιστρεψω στην προηγουμενη δηλωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 1 hour ago, Jedi35 said: Καλησπερα παιδια εντος 15 ημερων θα προχωρησω σε πωληση ακινητου τον ενφια του 2023 να τον πληρωσω ? Αδιάφορο αν θα το πουλήσεις ή όχι, τον ΕΝΦΙΑ του 2023 τον επιβαρύνεται αυτός που του ανήκε το ακίνητο την 01/01/2023, αν δεν τον πληρώσεις θα έχεις τόκους και πρόστιμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Ανέβηκαν όντως, ακριβώς ίδιος με πέρσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 παιδια καλημερα, για να μην ανοιγω νεο νημα, πηγα να πληρωσω τον φορο εισοδηματος, εκανα πληρωμη αλλα μου εγραψε οτι ''πληρωμη σε εκρεμμοτητα''. μετα απο 5 λεπτα μου ρθε μυνημα στο gsis οτι ηταν επιτυχης η πληρωμη, και οταν μπαινω μεσα στις οφειλες οντως πλεον μου δειχνει μηδενικο ''χροστουμενο'' η ερωτηση ειναι η εξης.... αποδειξη για την πληρωμη πως την βγαζω; πχ οπως στον ενφια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 33 minutes ago, Tzini_Gr said: παιδια καλημερα, για να μην ανοιγω νεο νημα, πηγα να πληρωσω τον φορο εισοδηματος, εκανα πληρωμη αλλα μου εγραψε οτι ''πληρωμη σε εκρεμμοτητα''. μετα απο 5 λεπτα μου ρθε μυνημα στο gsis οτι ηταν επιτυχης η πληρωμη, και οταν μπαινω μεσα στις οφειλες οντως πλεον μου δειχνει μηδενικο ''χροστουμενο'' η ερωτηση ειναι η εξης.... αποδειξη για την πληρωμη πως την βγαζω; πχ οπως στον ενφια... Τι να την κάνεις? Μπορείς να εκτυπώσεις την συναλλαγή της κάρτας με την οποία έκανες την πληρωμή, ή την κίνηση του λογαριασμού σου εφόσον πλήρωσες με μεταφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 4 minutes ago, Joshua21 said: Τι να την κάνεις? Μπορείς να εκτυπώσεις την συναλλαγή της κάρτας με την οποία έκανες την πληρωμή, ή την κίνηση του λογαριασμού σου εφόσον πλήρωσες με μεταφορά. εγω δεν θα την κανω τπτ, αλλα τα φιντανια της εφοριας δεν παιζει καποια στιγμη να την ζητησουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 4 hours ago, Tzini_Gr said: εγω δεν θα την κανω τπτ, αλλα τα φιντανια της εφοριας δεν παιζει καποια στιγμη να την ζητησουν; Σε κάποια άλλη εποχή που θα έπρεπε να κάτσει κάποιος υπάλληλος να ενημερώσει το σύστημα με το χέρι για την πληρωμή ίσως, τώρα όμως που όλα συνδέονται μέσω taxis η ενημέρωση για την πληρωμή γίνεται αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 18 hours ago, Jedi35 said: Καλησπερα παιδια εντος 15 ημερων θα προχωρησω σε πωληση ακινητου τον ενφια του 2023 να τον πληρωσω ? Αυτόν που θα σου έρθει το 2024 τέτοια εποχή. Βέβαια, θα τον πληρώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Οτι περισσεψε τον προηγουμενο μηνα παει στον ενφια Καλα παμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα