Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο 950 ευρω προπερσι στα 750 ευρω περσι στα 610 ευρω φετος. Αμεση πληρωμη μεσω του gov με καρτα το συνολικο ποσο και τελος. Το κλασικο χαρατσι που διναμε μεσω ΔΕΗ. Οσο χρωσταει η Ελλαδα δεν προκειται ποτε να φυγει. 

• Like 1
  • Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, marmagia είπε

Είναι ανάλογα εάν πλήρωνε κάποιος συμπληρωματικό φόρο. Σε μένα ήρθε 485 ευρώ λιγότερο οπότε δεν παραπονιέμαι

Μπορείς να μας το αναλύσεις για ποιό λόγο εγινε αυτή η μείωση?

Δημοσ.
2 hours ago, doll said:

Μπορείς να μας το αναλύσεις για ποιό λόγο εγινε αυτή η μείωση?

γιατί είχα μεγάλο συμπληρωματικό φόρο προφανώς οπότε με την κατάργηση του παρά την αύξηση των αντικειμενικών μειώθηκε το ποσό πληρωμής

Δημοσ.
Στις 11/5/2022 στις 7:15 ΠΜ, moure είπε

Επιτέλους μια μείωση στο φόρο μετά από χρόνια!

40 ευρώ εμενα, για 60 τμ στη Μαγνησία. το σπίτι ειναι της αδερφης του 1960

Δημοσ.

Δεν μου έχει βγει ούτε ταυτότητα οφειλής ούτε εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο? Να επικοινωνήσω με ΔΟΥ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JohnnySilverhand είπε

πρωτη δοση 31/5/2022 και μετα καθε τελος του μηνα μεχρι την τελευταια δοση 28/2/2023

Ευχαριστώ. Ξέρεις αν για εφάπαξ πληρωμή είναι λογικά η 28/2/23? Η 31/5? 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ευχαριστώ. Ξέρεις αν για εφάπαξ πληρωμή είναι λογικά η 28/2/23? Η 31/5? 

διπλα στο πινακακι με τις δοσεις μου γραφει τελικο ποσο ενφια τοσο απο κατω ταυτοτητα οφειλης και απο κατω πληρωτεο μεχρι 31/5/2022. νομιζω αυτο ισχυε και τα προηγουμενα χρονια, μεχρι την ημερομηνια ληξης της πρωτης δοσης μπορεις να πληρωσεις ολο το ποσο.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε την πληρωμή με δόσεις ΧΩΡΙΣ πιστωτική κάρτα, ή πρέπει να κάνουμε χειροκίνητα κάθε μήνα την πληρωμή; στις πάγιες εντολές της πειραιώς δε βρίσκω κάτι.. 

εναλλακτικά, θα μπαίνω κάθε μήνα στο myaade στο "Οφειλές εκτός ρύθμισης και πληρωμής" και θα βάζω κάθε μήνα το ποσό που θέλω (min 10 euro) μέχρι να συμπληρωθεί το συνολικό πόσο; 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, christos4 είπε

εναλλακτικά, θα μπαίνω κάθε μήνα στο myaade στο "Οφειλές εκτός ρύθμισης και πληρωμής" και θα βάζω κάθε μήνα το ποσό που θέλω (min 10 euro) μέχρι να συμπληρωθεί το συνολικό πόσο; 

Άμα θες βάζεις και παραπάνω κάποιο μήνα... πχ αν έχεις 12 δόσεις των 10 ευρώ και βάλεις 25ευρώ... θα ξοφληθούν οι 2 πρώτες δόσεις και 5ευρώ απ'τη 3η δόση.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Άμα θες βάζεις και παραπάνω κάποιο μήνα... πχ αν έχεις 12 δόσεις των 10 ευρώ και βάλεις 25ευρώ... θα ξοφληθούν οι 2 πρώτες δόσεις και 5ευρώ απ'τη 3η δόση.

Και πληρώνω ξανά την ώρα την τρίτης δόσεις τα υπόλοιπα 5 ευρώ, έτσι;

δηλαδή αν το ποσό κάθε δόσης είναι 10 ευρώ και 30 Μαΐου δώσω 25 ευρώ, τον Ιούνιο μπορώ να μην δώσω τίποτα και τον Ιούλιο θα πρέπει να δώσω αλλά 5 ευρώ. Σωστά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, christos4 είπε

δηλαδή αν το ποσό κάθε δόσης είναι 10 ευρώ και 30 Μαΐου δώσω 25 ευρώ, τον Ιούνιο μπορώ να μην δώσω τίποτα και τον Ιούλιο θα πρέπει να δώσω αλλά 5 ευρώ. Σωστά; 

Nαι, ανανεώνεται η ανάλυση δόσεων στο MyAADE, στη καρτέλα "βεβαιωμένη οφειλές χωρίς ρύθμιση".

Για cents βάζεις κομμα... με τελεία βγάζει error.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση εχω 80% αναπηρια και και το 50% ενος σπιτιου 240 τ.μ. εξαδιαιρετου. Στην φορολογικη δηλωση φαινεται οτι φιλοξενω τους γονεις μου που εχουν εσοδα απο επιχειρηση. Μηπως γι αυτο πληρωνω  ενφια? επειδη οι γονεις μου ανεβαζουν το οικογενειακο εισοδημα?

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...