Προς το περιεχόμενο

Πληρωμη ΕΝΦΙΑ

basilisgate13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ειχα γραψει και παλιοτερα εδω την περιπτωση μου ειμαι ΑΜΕΑ με 80% αναπηρια και μεχρι το 2021 δεν πληρωνα ΕΝΦΙΑ περυσι ο νεος λογιστης μου δηλωσε 0,59 λεπτα απο τραπεζικους τοκους με αποτελεσμα αυτο να μου δημιουργησει τεκμηριο με μηδενικο φορο εισοδηματος μεν αλλα με κανονικο ΕΝΦΙΑ δε φετος ειπα να μην δηλωσω τους τοκους αλλα με προλαβε το Ελληνικο κρατος και ετσι αλλα 180 ευρω θα πανε στον βροντο. Ανεβαζω τα screenshot με περσυνι και προεπρσινη δληωση για να δειτε τη διαφορα κανουν τα 0,59 λεπτα

2022-05-10.png

2022-05-101.png

• Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαντάσου ότι ο άλλος μένει σε σπίτι με αντικειμενική αξία 150 χιλιάδες, το πατρικό του, είναι άνεργος, το έχει εξ αδιεραιτου αλλά τον πιάνει τεκμήριο. Αν βάλει ότι μένει σπίτι του πρέπει να πληρώσει 3000 ευρώ φόρο για να αποδείξει ότι μπορεί να μένει σπίτι του.

Είναι από τα παράλογα που δυστυχώς δεν αλλάζουν.

43 λεπτά πριν, Free Bird είπε

@lak10
Μου κάνει εντύπωση τα 0,59 € τόκων, να σου ανεβάζουν τα τεκμήρια κατά 9.000 €.
Δε ξέρω, μου κάνει εντύπωση.

5.755 αυτό είναι το τεκμήριο που δημιουργήθηκε. Από την εφορία αλλά και εδώ ο Vasileios μου είχαν πει ότι οι τόκοι κάνουν την ζημιά

κάθεστε και συζητάτε για το τι είναι δίκαιο. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας και γράψτε μας τι ακριβώς είναι δίκαιο απ ότι συμβαίνει.

Μετά φταίει αυτός που δε κόβει απόδειξη ή δε ζητάει, αυτός που δουλεύει μαύρα, αυτός που.....

ο κλέψας του κλέψαντος είναι η κατάσταση. Κλέψε όποτε μπορείς γιατί όποτε μπορέσουν θα σε κλέψουν

• Like 1

8 ώρες πριν, lak10 είπε

ειχα γραψει και παλιοτερα εδω την περιπτωση μου ειμαι ΑΜΕΑ με 80% αναπηρια και μεχρι το 2021 δεν πληρωνα ΕΝΦΙΑ περυσι ο νεος λογιστης μου δηλωσε 0,59 λεπτα απο τραπεζικους τοκους με αποτελεσμα αυτο να μου δημιουργησει τεκμηριο με μηδενικο φορο εισοδηματος

Δε γινόταν να μη τα δηλώσει γιατί υπάρχει πινακάκι που δείχνει τα ποσά που πήρες από μερίσματα, τόκους, δικαιώματα. Θα γινόταν κάποια στιγμή αυτόματα διασταύρωση (με τον ίδιο τρόπο που γίνεται διασταύρωση σε όσους ξεχνάνε να δηλώσουν τα αναδρομικά), θα πλήρωνες όσα πλήρωσες τώρα συν πρόστιμο.

Ο μόνος τρόπος να γλύτωνες είναι να μην άφηνες υπόλοιπο στο το τραπεζικό λογαριασμό για να μη πάρεις τόκους...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, έχει βρει κάποιος χάρτη (διαδραστικό) με όλες τις αντικειμενικές αξίες στην Ελλάδα;

Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αλλά δεν το βρίσκω.

Σε εμάς πάντως ήρθε ίδιος με πέρυσι.

Edit: ΖΩΝΕΣ ΤΙΜΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΞΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (gsis.gr)

Επεξ/σία από Gatoskylo8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...