Προς το περιεχόμενο

Πληρωμη ΕΝΦΙΑ

basilisgate13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Racerr είπε

να ρωτησω τις 2 δοσεις που πληρωσα με την ταυτοτητα οφειλης μεσω web banking γτ δεν αφαιρειται απο το συνολικο ποσο και φαινεται οτι δεν εχω πληρωσει τπτ?

Όταν πληρώνεις μέσω web banking το taxis δεν ενημερώνεται άμεσα, παίρνει τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες.

Άμεσα θα ενημερωνόταν μόνο αν είχες πληρώσει απευθείας στο taxisnet με κάρτα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Όταν πληρώνεις μέσω web banking το taxis δεν ενημερώνεται άμεσα, παίρνει τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες.

Άμεσα θα ενημερωνόταν μόνο αν είχες πληρώσει απευθείας στο taxisnet με κάρτα.

δεν υπαρχει κρατος κυριοι

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Δεν είναι καφενείο εδώ, υπόψιν.

ασχετο αλλα ενφια σε ατομο που εχει αποβιωσει και να μη μπορουσα να μπω στο taxis γτ φαινοταν διεγραμμενο να πληρωσω?

1 λεπτό πριν, Racerr είπε

ασχετο αλλα ενφια σε ατομο που εχει αποβιωσει και να μη μπορουσα να μπω στο taxis γτ φαινοταν διεγραμμενο να πληρωσω?

Ο λογαριασμός taxis δεν διαγράφεται, συνεχίζει να ισχύει κανονικά για πολλά χρόνια.

Για να πληρώσεις οποιαδήποτε βεβαιωμένη οφειλή χρειάζεσαι ταυτότητα οφειλής, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν υπάρχει πρόσβαση στο λογαριασμό taxis του θανόντα τότε μπορείς να πας στην εφορία να τη ζητήσεις.

34 λεπτά πριν, Racerr είπε

να ρωτησω τις 2 δοσεις που πληρωσα με την ταυτοτητα οφειλης μεσω web banking γτ δεν αφαιρειται απο το συνολικο ποσο και φαινεται οτι δεν εχω πληρωσει τπτ?

Υπομονή κι εγώ πλήρωσα στις 11/10 έχουν περάσει 12 μέρες κι ακόμα την αφαιρέσουν! Ευτυχώς όμως που φαίνεται στις "πληρωμές".

6 λεπτά πριν, Stam53 είπε

Υπομονή κι εγώ πλήρωσα στις 11/10 έχουν περάσει 12 μέρες κι ακόμα την αφαιρέσουν! Ευτυχώς όμως που φαίνεται στις "πληρωμές".

Τυχαίνει, 19/10 βράδυ πλήρωσα εγώ, χτες μεσημέρι 21/10 είχε αφαιρεθεί.

Από τις 11/10 πάντως έχουν περάσει μόνο 11 ημέρες :P

Να δώσω ένα info σχετικά με ενφια και φόρο εισοδήματος. Αν είχατε ποσά προς επιστροφή λόγω υπερείσπραξης (όπως π.χ. ο πατέρας μου) αυτές τις μέρες η εφορία έκανε συμψηφισμούς με αποτέλεσμα να μειώθηκε ο τελικός φόρος για ενφια και φόρο εισοδήματος. Ανατρέξτε ξανά στο taxis και δείτε τα ποσά. 

• Thanks 1

Αν πληρωσετε με καρτα,αφαιρειται αμεσως η δοση απο το συνολικο ποσο.Εγω παντα ετσι το κανω.Η μανα μου ειχε ενα μκρο ποσο προς επιστροφη (καπου στο κατοσταρικο απο ΕΙΣΟΔΗΜΑ Φ.Π & ΕΙΔ.ΕΙΣΦΟΡΩΝ,ετσι το γραφει) αλλα απο τον Φεβρουαριο που βγηκε το ποσο,ακομα δεν το εχουν επιστρεψει ή συμψηφισει.Αφορα το ετος 2017,ειχα διαβασει οτι θα γινει συμψηφισμος με τον Ενφια.Βεβαια φετος της ηρθε χαμηλοτερα το Ενφια,δεν μπορω ομως να υπολογισω αν η μειωση οφειλεται στο συγκεκριμενο ποσο αλλα μου φαινεται οτι η μειωση ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο το ποσο της επιστροφης(το ποσο προς επιστροφη φαινεται ακομα στο Taxis).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

πήγα να πληρώσω ενφια και κάτι οφειλές που βγήκαν από τροποποιητικές και πριν μου εμφανίσει τη σελίδα για να βάλω τα στοιχεία της κάρτας μου ζήτησε να επαναλάβω τη διαδικασία πληρωμής. 

Πάτησα το κουμπί για τον επανέλεγχο και πλέον μου γράφει «πληρωμή σε εκρεμμότητα» και δεν μπορώ να πληρώσω τίποτα. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο;

Update

Μετά από λίγο μου επέτρεψε να ξανακάνω πληρωμή, αλλά και πάλι τα ίδια. Τελικά πλήρωσα μέσω internet banking και ας φανούν πιο μετά ...

Επεξ/σία από rafinos

• 3 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
2 ώρες πριν, mindreader είπε

Κατι ειχαν πει νομιζω, οτι φετος θα αναρτηθουν σχετικα νωρις τα εκκαθαριστικα του Ενφια, πχ πριν το καλοκαιρι.

Εχει ειπωθει κατι νεοτερο;

Μαιο, πληρώνουμε το 1/10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...