Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Racerr είπε να ρωτησω τις 2 δοσεις που πληρωσα με την ταυτοτητα οφειλης μεσω web banking γτ δεν αφαιρειται απο το συνολικο ποσο και φαινεται οτι δεν εχω πληρωσει τπτ? Όταν πληρώνεις μέσω web banking το taxis δεν ενημερώνεται άμεσα, παίρνει τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες. Άμεσα θα ενημερωνόταν μόνο αν είχες πληρώσει απευθείας στο taxisnet με κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Racerr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Όταν πληρώνεις μέσω web banking το taxis δεν ενημερώνεται άμεσα, παίρνει τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες. Άμεσα θα ενημερωνόταν μόνο αν είχες πληρώσει απευθείας στο taxisnet με κάρτα. δεν υπαρχει κρατος κυριοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Racerr είπε δεν υπαρχει κρατος κυριοι Δεν είναι καφενείο εδώ, υπόψιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Racerr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Δεν είναι καφενείο εδώ, υπόψιν. ασχετο αλλα ενφια σε ατομο που εχει αποβιωσει και να μη μπορουσα να μπω στο taxis γτ φαινοταν διεγραμμενο να πληρωσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Racerr είπε ασχετο αλλα ενφια σε ατομο που εχει αποβιωσει και να μη μπορουσα να μπω στο taxis γτ φαινοταν διεγραμμενο να πληρωσω? Ο λογαριασμός taxis δεν διαγράφεται, συνεχίζει να ισχύει κανονικά για πολλά χρόνια. Για να πληρώσεις οποιαδήποτε βεβαιωμένη οφειλή χρειάζεσαι ταυτότητα οφειλής, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν υπάρχει πρόσβαση στο λογαριασμό taxis του θανόντα τότε μπορείς να πας στην εφορία να τη ζητήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stam53 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 34 λεπτά πριν, Racerr είπε να ρωτησω τις 2 δοσεις που πληρωσα με την ταυτοτητα οφειλης μεσω web banking γτ δεν αφαιρειται απο το συνολικο ποσο και φαινεται οτι δεν εχω πληρωσει τπτ? Υπομονή κι εγώ πλήρωσα στις 11/10 έχουν περάσει 12 μέρες κι ακόμα την αφαιρέσουν! Ευτυχώς όμως που φαίνεται στις "πληρωμές". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Stam53 είπε Υπομονή κι εγώ πλήρωσα στις 11/10 έχουν περάσει 12 μέρες κι ακόμα την αφαιρέσουν! Ευτυχώς όμως που φαίνεται στις "πληρωμές". Τυχαίνει, 19/10 βράδυ πλήρωσα εγώ, χτες μεσημέρι 21/10 είχε αφαιρεθεί. Από τις 11/10 πάντως έχουν περάσει μόνο 11 ημέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Να δώσω ένα info σχετικά με ενφια και φόρο εισοδήματος. Αν είχατε ποσά προς επιστροφή λόγω υπερείσπραξης (όπως π.χ. ο πατέρας μου) αυτές τις μέρες η εφορία έκανε συμψηφισμούς με αποτέλεσμα να μειώθηκε ο τελικός φόρος για ενφια και φόρο εισοδήματος. Ανατρέξτε ξανά στο taxis και δείτε τα ποσά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Αν πληρωσετε με καρτα,αφαιρειται αμεσως η δοση απο το συνολικο ποσο.Εγω παντα ετσι το κανω.Η μανα μου ειχε ενα μκρο ποσο προς επιστροφη (καπου στο κατοσταρικο απο ΕΙΣΟΔΗΜΑ Φ.Π & ΕΙΔ.ΕΙΣΦΟΡΩΝ,ετσι το γραφει) αλλα απο τον Φεβρουαριο που βγηκε το ποσο,ακομα δεν το εχουν επιστρεψει ή συμψηφισει.Αφορα το ετος 2017,ειχα διαβασει οτι θα γινει συμψηφισμος με τον Ενφια.Βεβαια φετος της ηρθε χαμηλοτερα το Ενφια,δεν μπορω ομως να υπολογισω αν η μειωση οφειλεται στο συγκεκριμενο ποσο αλλα μου φαινεται οτι η μειωση ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο το ποσο της επιστροφης(το ποσο προς επιστροφη φαινεται ακομα στο Taxis). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας, πήγα να πληρώσω ενφια και κάτι οφειλές που βγήκαν από τροποποιητικές και πριν μου εμφανίσει τη σελίδα για να βάλω τα στοιχεία της κάρτας μου ζήτησε να επαναλάβω τη διαδικασία πληρωμής. Πάτησα το κουμπί για τον επανέλεγχο και πλέον μου γράφει «πληρωμή σε εκρεμμότητα» και δεν μπορώ να πληρώσω τίποτα. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο; Update Μετά από λίγο μου επέτρεψε να ξανακάνω πληρωμή, αλλά και πάλι τα ίδια. Τελικά πλήρωσα μέσω internet banking και ας φανούν πιο μετά ... Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από rafinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από GREGORYMO Λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Κατι ειχαν πει νομιζω, οτι φετος θα αναρτηθουν σχετικα νωρις τα εκκαθαριστικα του Ενφια, πχ πριν το καλοκαιρι. Εχει ειπωθει κατι νεοτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, mindreader είπε Κατι ειχαν πει νομιζω, οτι φετος θα αναρτηθουν σχετικα νωρις τα εκκαθαριστικα του Ενφια, πχ πριν το καλοκαιρι. Εχει ειπωθει κατι νεοτερο; Μαιο, πληρώνουμε το 1/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Μαιο, πληρώνουμε το 1/10. Tι ειναι το 1/10; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 54 λεπτά πριν, mindreader είπε Tι ειναι το 1/10; Την 1' από τις 10 δόσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα