basilisgate13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπερα ηρθε ο καιρος να πληρωσω ενφια καθως εχω σπιτι στο ονομα μου και εχω μερικες απορροιες.Ειναι η πρωτη φορα που πληρωνω εγω μιας και εφτασα 21 και εφοσον δουλευω εχω αναλαβει εγω καποιες ευθυνες.Η ερωτηση μου ειναι μπορω να πληρωσω το ενφια μεσα απο e-banking εθνικη τραπεζα.Καθως τα πρωινα δουλευω και δεν βολευει να παω στην τραπεζα γιατι για να πληρωσω θα πρεπει να περιμενω αρκετες ωρες που σημαινει οτι θα πρεπει να ζητησω αδεια και δεν θελω να παρω χωρις να ειναι αναγκη.Αν γινεται να πληρωσω μεσω e-banking πως παιρνω αποδειξη μου στελνουν σε email; Ευχαριστω σε οποιον απαντησει και με βοηθησει!!!
Tsino Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Όλες οι τράπεζες υποστηρίζουν πληρωμές Δημοσίου μέσω e-banking. Εγώ πλέον μόνο έτσι. όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή έχεις επιλογή για αποθήκευση και εκτύπωση αποδεικτικού συναλλαγής. Δυστυχώ δεν έχω Εθνική, αλλά οι Alpha & Eurobank αυτό βγάζουν. Πιστεύω το ίδιο και η Εθνική. 3
Joshua21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πρώτα από όλα θα μπεις στο taxis, προσωποποιημένη πληροφόρηση, στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης, και από εκεί θα βρεις την ταυτότητα οφειλής. Μετά θα μπεις στο i-bank, πληρωμές, πληρωμές δημοσίου, βεβαιωμένες οφειλές, και θα συμπληρώσεις την ταυτότητα οφειλής και το ποσό. Μόλις πληρώσεις θα σου βγάλει επιλογή να αποθηκεύσεις/εκτυπώσεις την πληρωμή. Τόσο απλό είναι. 2
dhmak Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πλέον μπορείς να πληρώσεις και τον ενφια και τον φόρο εισοδήματος και άλλες οφειλές της εφορίας, απευθείας στην σελίδα του taxisnet έτσι ώστε να φαίνεται την ίδια στιγμή, η πληρωμή και να μην χρειάζεται να περάσουνε 3~4 μέρες. Απο πέρυσι πληρώνω ότι χρειαστεί άμεσα και χωρίς κάποιο πρόβλημα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από dhmak 3
gregdel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως δεν αντέχω να μην το πω: "Μακάριος ο άνθρωπος όστις ουκ οίδε τω δημοσίω οφειλάς βεβαιωμένας εξοφλήσει" 4
adi32 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 γινεται και σε μεχρι 12 ατοκες δοσεις μεσω πιστωτικων 1
basilisgate13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 να στε καλα παιδια μπηκα στην εφαρμογη ibank της εθνικης και ειδα οτι εχει για πληρωμη ενφια βαζω το ποσο και μετα μου εχει τρεις στηλες.Σε αυτες βαζω τους 3 μεγαλους αριθμους που εχω και στο χαρτι; Ο πρωτος ειναι το αφμ οι αλλοι 2 ειναι ενας που αποτελειται απο 9 ψηφια και ενας απο 12 11 ώρες πριν, adi32 είπε γινεται και σε μεχρι 12 ατοκες δοσεις μεσω πιστωτικων Εχω νομιζω 6 δοσεις και δεν ειναι μεγαλο το ποσο οποτε ειμαι ενταξει .Τωρα οι 6 δοσεις ειναι νομιζω απο σεπτεμβριο μεχρι ιανουαριος
AristidisZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε Σε αυτες βαζω τους 3 μεγαλους αριθμους που εχω και στο χαρτι; Ο πρωτος ειναι το αφμ οι αλλοι 2 ειναι ενας που αποτελειται απο 9 ψηφια και ενας απο 12 Ναι, σωστά, και συμπληρώνεις το ποσό χειροκίνητα 1
basilisgate13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 ωραια ευχαριστω παιδια θα δοκιμασω το απογευμα και θα ενημερωσω
logistoulis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, dhmak είπε Πλέον μπορείς να πληρώσεις και τον ενφια και τον φόρο εισοδήματος και άλλες οφειλές της εφορίας, απευθείας στην σελίδα του taxisnet έτσι ώστε να φαίνεται την ίδια στιγμή, η πληρωμή και να μην χρειάζεται να περάσουνε 3~4 μέρες. συμφωνώ ότι αυτός είναι και ο καλύτερος πλέον τρόπος να ξεμπερδεύεις και να φεύγει άμεσα η οφειλή, με το ebanking αργεί και αργεί και παραπάνω κάποιες φορές
basilisgate13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 δεν εχω κωδικους απο taxisnet πρωτη φορα πληρωνω και απλα μου εδωσαν ενα χαρτι για να παω στην τραπεζα απλα επειδη δεν βολευει ειπα να το πληρωσω απο ebanking.Η προθεσμια ειναι μεχρι την παρασκευη αν το πληρωσω σημερα και εχω το αποδεικτικο κανονικα αλλα η πληρωμη δεν φανει μεχρι την παρασκευη χανω καποια ρυθμιση η κατι αλλο;
Joshua21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε δεν εχω κωδικους απο taxisnet πρωτη φορα πληρωνω και απλα μου εδωσαν ενα χαρτι για να παω στην τραπεζα απλα επειδη δεν βολευει ειπα να το πληρωσω απο ebanking.Η προθεσμια ειναι μεχρι την παρασκευη αν το πληρωσω σημερα και εχω το αποδεικτικο κανονικα αλλα η πληρωμη δεν φανει μεχρι την παρασκευη χανω καποια ρυθμιση η κατι αλλο; Οι κωδικοί για taxisnet(που κανονικά θα έπρεπε να τους είχες μόνο εσύ) είναι απαραίτητοι ώστε να βγει το χαρτί που σου έδωσαν, συνεπώς τους έχουν αυτοί που σου έδωσαν το χαρτί. Ακόμα και τελευταία στιγμή να πληρώσεις δεν χάνεις τίποτα, όταν φανεί η πληρωμή θα έχει την ημερομηνία που πραγματικά έγινε. Υπόψιν έχουν ακουστεί πολλά παράπονα για το σύστημα πληρωμής μέσα από το taxisnet, πολλοί ισχυρίζονταν ότι δεν κατάφεραν να πληρώσουν έτσι.
logistoulis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Υπόψιν έχουν ακουστεί πολλά παράπονα για το σύστημα πληρωμής μέσα από το taxisnet, πολλοί ισχυρίζονταν ότι δεν κατάφεραν να πληρώσουν έτσι. το μόνο πρόβλημα που έχω ακούσει είναι με κάρτα εξωτερικού, κατά τα άλλα η διαδικασία είναι εξίσου απλή με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτα Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, basilisgate13 είπε δεν εχω κωδικους απο taxisnet πρωτη φορα πληρωνω και απλα μου εδωσαν ενα χαρτι για να παω στην τραπεζα απλα επειδη δεν βολευει ειπα να το πληρωσω απο ebanking.Η προθεσμια ειναι μεχρι την παρασκευη αν το πληρωσω σημερα και εχω το αποδεικτικο κανονικα αλλα η πληρωμη δεν φανει μεχρι την παρασκευη χανω καποια ρυθμιση η κατι αλλο; Παρε τους κωδικους απο τον λογιστη σου και κανε την πληρωμη μεσα απο το taxis και φυσικα μπορεις και απο την εθνικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα