Προς το περιεχόμενο

Macbook pro και πρόβλημα με safe sleep

gianniskks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω τα φώτα σας. Έχω ένα MACBOOK PRO early 2015 και άλλαξα την ενσωματωμένη μπαταρία πριν 3 μέρες. Εκτοτε όταν αδειάζει η μπαταρία αντί να μπαίνει σε safe sleep κάνει shut down. Το συνδέω στο ρεύμα και κανει κανονικά boot και βγάζει μήνυμα ότι ο υπολογιστής έκλεισε λόγω προβλήματος, το οποίο δεν συνέβαινε. Επικοινώνησα με το service (επίσημο) που μου άλλαξε την μπαταρία και δεν τον εκοψα να έχει ιδέα και μου πρότεινε να κάνω φορμάτ. Έκανα reset την SMC και την PRAM χωρίς αποτέλεσμα. Εκτιμώ ότι είναι software διότι αν ήταν hardware θα το έβρισκαν στο service και θα με χρέωναν αναλόγως. Καμία ιδέα κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξανακανε ενα reset το SMC, γεμισε το 100% και αστην να αδειασει στο καπακι, να δεις αν στο ξανα-εμφανισει. Εκτος και αν το δοκιμασες αυτο. Για πες μπας και βοηθησουμε

Τα έκανα αυτά πολλές φορές. Τσέκαρα τις ρυθμίσεις στην ενέργεια, το googlάρα. Στέρεψα από ιδέες. Τώρα κάνω αναβάθμιση σε Mojave με την ελπίδα να έχει κάποια βελτιωμένη διαχείρηση στην ενέργεια. Δεν πιστεύω καινούργια μπαταρία να έχει θέμα. 

Καλησπέρα,

είχα - έχω το ιδιο προβλημα απο τη στιγμη που αλλαξα τον σκληρο δισκο (ssd m2) στο macbook pro retina late 13.

Φυσικα η μπαταρια μου θελει αλλαγη (λεει replace soon).

Εχω κλεισει το Icloud (γιατι υπηρχε ενα θεματακι και κρασαρε ολο το συστημα του υπολογιστη, το εκλεινα και αυτο εκανε restart μονο του και μου εβγαζε κ εμενα μνμ)

Εκλεισα το filevault.

Καπως εστρωσε αλλα μερικες φορες το κανει... πιθανοτατα ειναι θεμα λογισμικου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...