Προς το περιεχόμενο

Trust Tecla Wireless Desktop Set €0,29 @ e-gate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα είναι δυνατον βρε παιδια να ανοιχτει topic γι αυτό και να συζητάτε κι ολας? Να ελεγε 8.90 - 9.90 τιμη να πω αντε οκ υπαρχει μια στις χιλιες, να σας το δωσουν, και παλι μια στις χιλιες αλλα εστω, αλλα 0.29? Τι να πω

• Like 2
Δημοσ.

Αν ο καθενας που ηταν να παραγγειλει εβαζε μεχρι 1 στο καλαθι,ισως να δινανε 2-3 αν οχι σε αυτο το προιον συγκεκριμενα αλλα γενικα.

Αλλα τωρα που μερικοι βαζουν 10 στην παραγγελια,ε λογικο να μην παρει ουτε 1 :P

Τα ιδια εγιναν και διπλα στο amazon,μου εβαζαν μερικοι 3 και 4 ακουστικα σε καθε παραγγελια και τωρα την πληρωσαν ολοι με μαζικο ακυρο......

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τα ιδια εγιναν και διπλα στο amazon,μου εβαζαν μερικοι 3 και 4 ακουστικα σε καθε παραγγελια και τωρα την πληρωσαν ολοι με μαζικο ακυρο......

Λίγο πολύ συμφωνώ με τα γραφόμενά σου περισσότερο για λόγους ηθικής. Όμως θα μπορούσαν, αν ήθελαν να τα δώσουν στο Amazon, να τηρήσουν αυστηρά ένα τεμάχιο ανά παραγγελία για λόγους εξαιρετικά χαμηλής τιμής, σαν flash sale ένα πράγμα. Όμως δεν έπαιζε να δώσουν ούτε ένα τεμάχιο σε αυτή την τιμή, πόσο μάλλον με την έκταση που πήρε η είδηση παγκοσμίως.

Δεν φταίνε λοιπόν τα πολλά κομμάτια που παρήγγειλαν κάποιοι. ;) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Αν ο καθενας που ηταν να παραγγειλει εβαζε μεχρι 1 στο καλαθι,ισως να δινανε 2-3 αν οχι σε αυτο το προιον συγκεκριμενα αλλα γενικα.

Αλλα τωρα που μερικοι βαζουν 10 στην παραγγελια,ε λογικο να μην παρει ουτε 1 :P

Σιγά μην μοιράσουν με 30λεπτα πληκτρολόγια... 3 τσίχλες από το περίπτερο παίρνεις με αυτά τα λεφτά, όχι πληκτρολόγιο με ποντίκι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, xristoslet είπε

Σιγά μην μοιράσουν με 30λεπτα πληκτρολόγια... 3 τσίχλες από το περίπτερο παίρνεις με αυτά τα λεφτά, όχι πληκτρολόγιο με ποντίκι. 

30λεπτα πληκτρολογιο οχι,αλλα ισως αν το ειχα πχ 5 ή 10ευρω να δινανε μερικα που και παλι θα ηταν προσφοραρα.

Επισης μην ξεχασετε να βαλετε και αρνητικη στο σκρουτζ οτι παραγγειλατε 10 πληκτρολογια προς 29λεπτα το ενα και σας εριξε ακυρο λογω λαθος τιμης :P

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

30λεπτα πληκτρολογιο οχι,αλλα ισως αν το ειχα πχ 5 ή 10ευρω να δινανε μερικα που και παλι θα ηταν προσφοραρα.

Επισης μην ξεχασετε να βαλετε και αρνητικη στο σκρουτζ οτι παραγγειλατε 10 πληκτρολογια προς 29λεπτα το ενα και σας εριξε ακυρο λογω λαθος τιμης :P

Ε όποιος ενοχλήθηκε για τα άκυρα, στην συγκεκριμένη περίπτωση ειδικά, δεν νομίζω να γράψει κακή κριτική :) .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...