Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλο ενα απο αυτα τα thread.

θελω να ρωτησω σχετικα με το i-code,πρεπει ντε και καλα να πληρωσω για αυτη τη σαβουρο συσκευη? γινεται e banking χωρις αυτο το πραγμα?

https://www.nbg.gr/el/i-bank/i-code-device

Δημοσ.

Εμένα μου στέλνουν sms στο κινητο για το i-code απλα πρεπει να παρεις βεβαιωση απο τον παροχο σου και την δώσεις στη τραπεζα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως υπάρχει δυνατότητα αποστολής του κωδικού και με SMS, δεν είναι απαραίτητη η συσκευή (παλιά ήταν, και σε X αριθμό συναλλαγών σου πίστωναν το κόστος της, αλλά δεν ξέρω τι ισχύει πια).

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DYEL είπε

αλλο ενα απο αυτα τα thread.

θελω να ρωτησω σχετικα με το i-code,πρεπει ντε και καλα να πληρωσω για αυτη τη σαβουρο συσκευη? γινεται e banking χωρις αυτο το πραγμα?

https://www.nbg.gr/el/i-bank/i-code-device

Πλέον όχι, πριν 1,5 χρόνο συγκεκριμένα που άνοιξα λογαριασμό i-bank στην Εθνική απλά μου ζήτησαν το νούμερο του κινητού μου για να μου στέλνουν κωδικό όποτε χρειάζεται.

Υπόψιν πως - από ότι ακούω - πλέον σου ζητάνε και βεβαίωση από τον πάροχο σου ότι το νούμερο αυτό σου ανήκει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Χρειαζεσαι απλα μια βεβαιωση οτι το νουμερο κινητου σου ανηκει και ολα γινονται πλεον με sms στο κινητο. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Γιατι να πληρωνεις εμενα sms μου στελνουνε δωρεαν και τελος τη συσκευη ειναι αυτη σου την εστειλαν υπεγραψες κατι για αυτην
?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lokaki είπε

Γιατι να πληρωνεις εμενα sms μου στελνουνε δωρεαν και τελος τη συσκευη ειναι αυτη σου την εστειλαν υπεγραψες κατι για αυτην
?

Δεν εχω κανει ακομα,απλα ετσι οπως το γραφουν στο site τους σε κανει να νομιζεις πως πρεπει να εχεις αυτο το μαραφετι για να εχεις internet,phone και mobile banking οπως λεει.

εννοειτε πως ειναι τελιως αχριστο μηχανημα,πρεπει να ανανεωσουν τις πληροφοριες που γραφουν.

και 2 ακομα πραγματακια,οταν θα κανω e banking αυτο αφορα εναν συγκεκριμενο λογαριασμο?

και το δευτερο,αν θελω να μεταφερω λεφτα μεσω e banking απο εναν λογαριασμο (εθνικης δικο μου) σε ενα αλλο (εθνικης δικο μου),πρεπει να εχουν και οι δυο e banking?

ή εστω ποιος ειναι ο πιο ανωδηνος τροπος να κανω αυτη τη διαδικασια χωρις να πηγαινω σαν τη γιαγια με τα βιβλιαρια στην τραπεζα?

24 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Πλέον όχι, πριν 1,5 χρόνο συγκεκριμένα που άνοιξα λογαριασμό i-bank στην Εθνική απλά μου ζήτησαν το νούμερο του κινητού μου για να μου στέλνουν κωδικό όποτε χρειάζεται.

Υπόψιν πως - από ότι ακούω - πλέον σου ζητάνε και βεβαίωση από τον πάροχο σου ότι το νούμερο αυτό σου ανήκει.

ενταξει το εχω κανει αυτο με την βεβαιωση για καποιο αλλο θεμα ηδη,αν το ξαναζητησουν δεν ειναι κατι,επιτοπου γινεται.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DYEL είπε

και 2 ακομα πραγματακια,οταν θα κανω e banking αυτο αφορα εναν συγκεκριμενο λογαριασμο?

και το δευτερο,αν θελω να μεταφερω λεφτα μεσω e banking απο εναν λογαριασμο (εθνικης δικο μου) σε ενα αλλο (εθνικης δικο μου),πρεπει να εχουν και οι δυο e banking?

Με το e banking, μπορείς να διαχειρίζεσαι όσους λογαριασμούς είναι στο όνομα σου, οπότε μια φορά κάνεις τη διαδικασία

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DYEL είπε

ή εστω ποιος ειναι ο πιο ανωδηνος τροπος να κανω αυτη τη διαδικασια χωρις να πηγαινω σαν τη γιαγια με τα βιβλιαρια στην τραπεζα?

Δεν χρειάζεται να έχουν και οι δύο e-banking.

Στην εφαρμογή μέσα έχει επιλογές για να κάνεις μεταφορά και σε τραπεζα εθνικής και σε όποια τραπεζα θες.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DYEL είπε

Δεν εχω κανει ακομα,απλα ετσι οπως το γραφουν στο site τους σε κανει να νομιζεις πως πρεπει να εχεις αυτο το μαραφετι για να εχεις internet,phone και mobile banking οπως λεει.

εννοειτε πως ειναι τελιως αχριστο μηχανημα,πρεπει να ανανεωσουν τις πληροφοριες που γραφουν.

Ενημερωτικά τo μηχανάκι λειτουργεί άψογα και κανεις τις συναλλαγές σου πολυ πιο γρήγορα

Το κόστος (κάποτε ηταν 5 ρυρω) νομίζω ότι το πάρεις δεν το πάρεις θα το πληρώσεις οταν κάνεις αιτηση για ebanking

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, DYEL είπε

Δεν έψαξες καλά φαίνεται.

"H Εθνική Τράπεζα, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας μέσω των υπηρεσιών i-bank Internet, Phone, Mobile Βanking & Simple Pay εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με την εισαγωγή ενός κωδικού μιας χρήσης (SMS i-code) που αποστέλλεται μεγραπτό μήνυμα SMS στο κινητό σας τηλέφωνο."

https://www.nbg.gr/el/i-bank/sms_i-code

14 λεπτά πριν, DYEL είπε

.και 2 ακομα πραγματακια,οταν θα κανω e banking αυτο αφορα εναν συγκεκριμενο λογαριασμο?

ενταξει το εχω κανει αυτο με την βεβαιωση για καποιο αλλο θεμα ηδη,αν το ξαναζητησουν δεν ειναι κατι,επιτοπου γινεται.

Ο λογαριασμός i-bank αφορά πρόσωπο, όχι λογαριασμούς. Μέσα από το δικό σου i-bank μπορείς να διαχειριστείς τους λογαριασμούς στους οποίος είσαι δικαιούχος, τις δικές σου κάρτες, τα δικά σου δάνεια κτλ. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι δεν δίνουν πια το token. Υποχρεωτικά (σχεδόν) γίνεται μεσω κινητου και SMS. Ειχα από παλια token και όταν τελειωσε η μπαταρία του (μετά από 6 χρόνια) δεν ηθελαν να το αντικαταστησουν και ότι επρεπε να το κανω μέσω κινητού.  Δεχτηκαν (μετα απο δικη μου επιμονη πιεση) να μου δωσουν token μόνο όταν εξηγησα ότι επειδή μενω στο εξωτερικο τα SMS πολλες φορες φτανουν μετα από ώρες (ή και καθολου) οποτε είναι αδυνατον να βασιστώ σε αποστολές SMS. Σημειωσε δε, ότι υποχρεωθηκα να παω σε συγκεκριμμενο καταστημα (Mall Μαρούσι - μου ειπαν ότι είναι τα κεντρικά για το ebanking) για να εξυπηρετηθω….

Οσο αφορα τις μεταφορες μεταξυ λογαριασμών σου μπορεις να τις κανεις ανεξαρτητως αν είναι συνδεδεμένοι στο ebanking. Παντως είναι πιο απλό να συνδεσεις ολους τους λογαριασμούς που εισαι δικαιούχος. Ετσι δεν χρειαζεται να συμπληρωνεις ΙΒΑΝ , να ζητας κωδικο συναλλαγης κλπ 

Επεξ/σία από australis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...