Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , ταλαιπωρούμε εδω και 25 μέρες με αυτό το θέμα με την εταιρεία wind. 

Απέκτησα wind 100 fiber και απο την ώρα που έχει μπεί δε μπορώ να κατεβάσω κανένα αρχείο απο οποιοδήποτε server πάνω απο 3 mb/sec. Δοκίμασα τα πάντα , απο nvidia , ntua.ftp , microsoft , forthnet ftp .Δήλωσα βλάβη στην wind ήρθε ο τεχνικός και σε προσπάθεια να κάνει το ίδιο εβγαζε το ίδιο αποτέλεσμα. Το παράξενο και πιο εκνευριστικό σε όλη την υπόθεση ειναι το παρακάτω . Οταν προσπαθείς να κατεβάσεις 3-4 αρχεία στα κατεβάζει με 2 mb/sec το καθένα οπότε σου λέει ο τεχνικός να ορίστε κατεβάζεις συνολικά περίπου 8 mb/sec ... Απαντάω και εγώ οτι θα έπρεπε εφόσον το router ειναι συγχρονισμένο στα 95 να κατεβάζω με τουλάχιστον 9 mb/sec ... και οχι με 2,5 ή 3.   Να επισημάνω οτι ολες οι μετρήσεις ειναι με Laptop i7 με ssd με καλώδιο ethernet επάνω στο router , καμμια αλλη ασυρματη ή ενσύρματη συσκευή στο χώρο , κανενα πρόγραμμα torrent ή windows update ή οτιδήποτε αλλο update στο pc ...  Οταν καλώ τεχνικούς της εταιρείας το βράδυ μου λένε βεβαια ναι εχεις δικιο θα έπρεπε να κατεβάζεις στη χειρότερη 8 Mb/sec  το πρωί οι τεχνικοί της εξυπηρέτησης μου λένε αυτο ειναι έτσι δουλευει ... και τώρα τι κάνω εγώ μου λέτε ? 

Το πρόβλημα μου ειναι οτι κατεβάζω αρχεία 15-20 gb απο backup site Και η ταχύτητα δε με καλύπτει.

Εχει κανεις 100αρα να μου πεί πόσο κατεβάζει download απο ενα μονο αρχείο ? 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

όπως με είπε και συδρομητής: "δηλαδή εγώ κυριέ μου,για να απολαύσω την 100άρα θα πρέπει να φωνάζω και τους φίλους μου?"

χοντρικά θα έχεις 10 ΜB/sec με 8-10 αρχεία,2-3dl:6-7MB/s .για ένα αρχείο δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ διότι μόνο σε οπτικά ανοίγει αμέσως όλο το bandwith.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geod30 είπε

όπως με είπε και συδρομητής: "δηλαδή εγώ κυριέ μου,για να απολαύσω την 100άρα θα πρέπει να φωνάζω και τους φίλους μου?"

χοντρικά θα έχεις 10 ΜB/sec με 8-10 αρχεία,2-3dl:6-7MB/s .για ένα αρχείο δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ διότι μόνο σε οπτικά ανοίγει αμέσως όλο το bandwith.

κανε μου μια χαρη ρε φίλε και δοκίμασε με ενα αρχείο να μου πείς τι ταχύτητα κατεβάζεις με ενα αρχείο μονο ?

Πλέον υπάρχει και αλλο πρόβλημα κάθε βράδυ κατεβάζω με 700 έως 800 kb ... δε βρίσκω καποια εξήγηση 

Δημοσ.

δεν έχω 100άρα να το δοκιμάσω,σε άλλους τα βλέπω.αν ο συγχρονισμός στο ρουτερ παραμένει ο ίδιος και κατεβάζεις με 700-800,το ρουτερ δύσκολα να φταίει γιατί την ημέρα κατεβάζεις "νορμαλ" οπότε πιθανόν η κάρτα της καμπίνας γαμιέται που μπαίνουν οι υπόλοιποι που είναι στα εκει γύρω.οπότε τους πρίζεις μήπως και το δούν περισσότερο με κάποιο διαγνωστικό ή να έρχεται τεχνικός μέχρι να βρεθεί άκρη. -θα το έχω υπόψιν να το δω με ένα αρχείο με τη πρώτη ευκαιρία-

ps:εννοείται τσέκαρε αν στο κάνει ίδια ώρα κάθε μέρα μήπως τρέχει κάποιο schedule σε κάποια συσκευή σου,αν και στο 100άρι δεν δικαιολογείται τίποτα

Δημοσ.

Δοκίμασε με ένα download manager π.χ. downthemall και πες μας αν κατεβάζεις το ίδιο...

Το θεωρητικό σου download σε 95Mbps είναι 95/8=11.8MB

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 24/9/2018 στις 6:53 ΜΜ, ledokosmos είπε

Καλησπέρα παιδιά , ταλαιπωρούμε εδω και 25 μέρες με αυτό το θέμα με την εταιρεία wind. 

Απέκτησα wind 100 fiber και απο την ώρα που έχει μπεί δε μπορώ να κατεβάσω κανένα αρχείο απο οποιοδήποτε server πάνω απο 3 mb/sec. Δοκίμασα τα πάντα , απο nvidia , ntua.ftp , microsoft , forthnet ftp .Δήλωσα βλάβη στην wind ήρθε ο τεχνικός και σε προσπάθεια να κάνει το ίδιο εβγαζε το ίδιο αποτέλεσμα. Το παράξενο και πιο εκνευριστικό σε όλη την υπόθεση ειναι το παρακάτω . Οταν προσπαθείς να κατεβάσεις 3-4 αρχεία στα κατεβάζει με 2 mb/sec το καθένα οπότε σου λέει ο τεχνικός να ορίστε κατεβάζεις συνολικά περίπου 8 mb/sec ... Απαντάω και εγώ οτι θα έπρεπε εφόσον το router ειναι συγχρονισμένο στα 95 να κατεβάζω με τουλάχιστον 9 mb/sec ... και οχι με 2,5 ή 3.   Να επισημάνω οτι ολες οι μετρήσεις ειναι με Laptop i7 με ssd με καλώδιο ethernet επάνω στο router , καμμια αλλη ασυρματη ή ενσύρματη συσκευή στο χώρο , κανενα πρόγραμμα torrent ή windows update ή οτιδήποτε αλλο update στο pc ...  Οταν καλώ τεχνικούς της εταιρείας το βράδυ μου λένε βεβαια ναι εχεις δικιο θα έπρεπε να κατεβάζεις στη χειρότερη 8 Mb/sec  το πρωί οι τεχνικοί της εξυπηρέτησης μου λένε αυτο ειναι έτσι δουλευει ... και τώρα τι κάνω εγώ μου λέτε ? 

Το πρόβλημα μου ειναι οτι κατεβάζω αρχεία 15-20 gb απο backup site Και η ταχύτητα δε με καλύπτει.

Εχει κανεις 100αρα να μου πεί πόσο κατεβάζει download απο ενα μονο αρχείο ? 

Ευχαριστώ

φευγεις μετα απο καταγγελια στην εεττ

• Super Moderators
Δημοσ.
On 25/09/2018 at 12:53, spell1977 said:

Δοκίμασε με ένα download manager π.χ. downthemall και πες μας αν κατεβάζεις το ίδιο...

Το θεωρητικό σου download σε 95Mbps είναι 95/8=11.8MB

Κόψε και τα overheads, οπότε θα έπρεπε 10+MB/sec.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...