thanosAIAS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω μια LG 55SJ800v και αναρωτιέμαι αν το apple 4K tv θα δουλεύει με την τηλεόραση μου σε hdr mode. Ρωτάω, γιατί ένα Sony Blu-ray player (x700) που είχα πάρει πρόσφατα, όταν ενεργοποιουσα το deep color mode στην τηλεοραση, για το hdr, έχανε το σήμα κατευθείαν και δε λειτουργούσε. Βλέπω κανονικά dolby vision και hdr10 σε Netflix, αλλά φοβάμαι μήπως με τη συσκευή της apple, θα έχω πρόβλημα. Ξέρει κανείς τίποτα για το θέμα;
alprio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, thanosAIAS είπε Έχω μια LG 55SJ800v και αναρωτιέμαι αν το apple 4K tv θα δουλεύει με την τηλεόραση μου σε hdr mode. Ρωτάω, γιατί ένα Sony Blu-ray player (x700) που είχα πάρει πρόσφατα, όταν ενεργοποιουσα το deep color mode στην τηλεοραση, για το hdr, έχανε το σήμα κατευθείαν και δε λειτουργούσε. Βλέπω κανονικά dolby vision και hdr10 σε Netflix, αλλά φοβάμαι μήπως με τη συσκευή της apple, θα έχω πρόβλημα. Ξέρει κανείς τίποτα για το θέμα; Το καλώδιο hdmi υποστηρίζει 4K hdr?
thanosAIAS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, το καλώδιο δεν ήταν το θέμα. Η συμβατότητα sony και LG ήταν το θέμα. Το ζητούμενο είναι, δουλεύει το apple 4K με HDR στις LG??? Και δεν αναφέρομαι στις OLED. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από thanosAIAS
halkx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα απεκτησα πρόσφατα ένα Apple TV 4K και δεν έχει κανενα πρόβλημα με την 49SJ800 που εχω στο υπνοδωμάτιο.... ότι στείλω παίζει hdr10, Dolby vision deep colour κανένα θέμα....λογικά και στην 55αρα δεν θα έχει πρόβλημα...το καλώδιο μόνο να προσέξεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα