carimoura Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια θελω την βοηθεια σας αν μπορειτε. Εχω ενα Galxy s3 neo (ξερω ειναι λιγο παλιο ) και σημερα το πρωι σταματησε να δουλευει. Συγκεκριμενα οταν σηκωθηκα το πρωι το κινητο δουλευε, μηλισα στο τηλ και μετα απο κανενα 10 λεπτο πηγα να βγαλω μια φωτογραφια και τοτε το κινητο εσβησε και δεδν ανοιξε ξανα. Η μπαταρια ηταν στο 80% πριν γινουν ολα αυτα. Δωκιμασα και αλλη μπαταρια επισης γεματη και τπτ. Αν δεν ανοιξει ξανα μπορω με καποιο τροπο να ανακτησω τις φωτογραφιες επαφες η οτι αλλο μπορω απο εκει??? ( Δεν εχει καρτα σιμ μονο η εσωτερικη μνhμη 16GB) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από carimoura
georgerapp Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 μπορεις να δεις εαν μπαινει σε recovery η fastboot; για recovery θελει πατημενα μαζι το πληκτρο αυξησης της εντασης με το κουμπι του μενου και μετα χωρις να τα αφησεις πατας το power button.μολις αναψει αφηνεις το power button αλλα κρατας ακομα τα αλλα 2. για fast boot πατας αντι για το πανω της εντασης το κατω. δες youtube για να το κανεις εικονα.
carimoura Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Τα δοκιμασα και τα 2 φιλε μου και παλι τπτ... το κινητο ειναι τελειος νεκρο
saruman123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάπαλα το κινητό. Μην περιμένεις να πάρεις και επαφές και φωτογραφίες. Εκτός εάν έχεις κάνει συγχρονισμό στο Gmail για τις επαφές και για τις φωτογραφίες αυτόματο backup στο Google Photos Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Άσχετο με το θέμα του φίλου αλλά τι παίζει με τα κινητά και σταματάνε να δουλεύουν;; Εγώ κινητό 15 χρόνια η μπαταρία του κραταεί 1-2 ωρες αλλά συνεχίζει και δουλεύει κανονικά.
saruman123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Άσχετο με το θέμα του φίλου αλλά τι παίζει με τα κινητά και σταματάνε να δουλεύουν;; Εγώ κινητό 15 χρόνια η μπαταρία του κραταεί 1-2 ωρες αλλά συνεχίζει και δουλεύει κανονικά. Αν εννοείς απλό κινητό ναι κρατάνε χρόνια.
carimoura Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 η φαση ειναι οτι σε αυτο δεν ειχα κανει συγχρονισμο...πανε δλδ ολα 😌 τα παλια ειναι αλλη φαση...τα παιρνεις και σου μενουν χρονια... τα καινουρια δεν
saruman123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, carimoura είπε η φαση ειναι οτι σε αυτο δεν ειχα κανει συγχρονισμο...πανε δλδ ολα 😌 Μπορεί να υπάρχει κανένα εξειδικευμένο κατάστημα για τέτοια θέματα.
georgerapp Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 να κανετε συνχρονισμους με το google photos βρε παιδια και εχει και στο drive 15 γιγα δωρεαν χωρο,αμαρτια ειναι. ετσι ειναι οι ηλεκτρικες συσκευες,τωρα δουλευει σε λιγο οχι.
SeNNinhA Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Αποχαιρετα το κινητο σου. Ολα εχουν μια διαρκεια ζωης. Ειδικα ενα κινητο που δεν σβηνει σχεδον ποτε!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ μια φορά τον μήνα περνάω φωτογραφίες σε κάρτα sd και κρατάω back up στον υπολογιστή.
SeNNinhA Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Το κακο εγινε. Δεν εχει νοημα να λεμε τι μπορουσε να κανει. Sorry
carimoura Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 ετσι ειναι παιδια... το παθημα μαθημα δεν λενε? το μονο που εχω να δω ειναι κανενα εγειδικευμενο καταστημα οπως ειπε πιο πανω ο φιλος μ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα