Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στο συγκεκριμένο θέμα θέλω να ζητήσω την πολύτιμη βοήθεια σας για την ΦΥΣΙΚΗ ( αν είμαι σε λάθος κατηγορία, πλιζ μεταφέρετε το) προστασία ενος δωματίου με κομπιούτερ - Server room.

Έχω/είχα ενα σύστημα Monitoring που ελέγχει θερμοκρασίες, υγρασία, πλυμμήρα, και καπνό (φωτιά) το οποίο είχε την δυνατότητα μέσω Exchange να στέλνει και email με αλέρτς.

Εν συντομία, το μηχανάκι τα'φτυσε και είμαι στην διαδικασία ανεύρεσης νέου συστήματος με τις παραπάνω δυνατότητες.

Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως αν όσοι σχολιάσουν, έχουν και την ανάλογη εμπειρία - είτε σαν έργο / είτε σαν εγκατάσταση / συντήρηση - παραμετροποίηση.

ΜΦΧ

Η.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Rabican είπε

Εχουμε περασει τους παρακατω σε ολα τα closets και Data Centers..

so far so good

https://roomalert.com/

Thanks

Εγκατάσταση απο εσας; Support;

Αν δεν σου κάνει κόπος, τι εξοπλισμό έχεις βάλει και ενα κόστος στο περίπου;

Δημοσ.

εγκατασταση και ρυθμιση απο εμας, παρα πολυ ευκολη απο οσο θυμαμαι. Οσο για support κατσε να το κοιταξω και θα σου πω. δεν το ετρεξα εγω το "mini project" οποτε θα ρωτησω το συναδελφο που τα περασε. Ηταν ιδιαιτερα ευκολο απο οσο θυμαμαι. Εχουμε και το cloud dashboard στο οποιο κανουν logging ολες οι συσκευες και βολευει. email notifications κλπ..

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/9/2018 στις 2:25 ΜΜ, Rabican είπε

εγκατασταση και ρυθμιση απο εμας, παρα πολυ ευκολη απο οσο θυμαμαι. Οσο για support κατσε να το κοιταξω και θα σου πω. δεν το ετρεξα εγω το "mini project" οποτε θα ρωτησω το συναδελφο που τα περασε. Ηταν ιδιαιτερα ευκολο απο οσο θυμαμαι. Εχουμε και το cloud dashboard στο οποιο κανουν logging ολες οι συσκευες και βολευει. email notifications κλπ..

Σ'ευχαριστώ πολύ.

Για την εγκατάσταση ΟΚ, τους σένσορες συνδέεις και το ρίχνεις στο δίκτυο.

Αναμένω μόλις μπορέσεις για το support και ένα κόστος στο περίπου.

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα να ριξεις και μια ματια εδω.

Εχουν μεγαλο portfolio και οι τιμες τους ειναι πολυ προσιτες.

Καποια στιγμη τρεχανε και καποια promo με δωρο κινητα τελευταιας γενιας  οποτε ηταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτα που βαλαμε στα Data Centers ειναι rack mounted 4port (πραγμα που σημαινει πως εχουν εναν embedded sensor και μπορεις να συνδεσεις με καλωδιο αλλους 4 για να κανεις monitor μεγαλα data centers) και ειχαν 390 δολλαρια το ενα.

σε closets βαλαμε τα πιο φτηνα, παλι rack mounted αλλα μονο με τον ενσωματωμενο sensor και κανανε λιγοτερο απο τα μισα. ευκολα στη διαχειριση και το σεταρισμα, μετρανε υγρασια, θερμοκρασια και αλλα environmental settings, το βασικο μειονεκτημα τους ειναι η απουσια security (management μεσω telnet, http και snmp v1).

αυτα!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...