MixMasteR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εμενα παντως δεν με αφηνει.. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από MixMasteR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 το πρωτο MacOS που δεν υποστηριζει ο iMac μου (2011), ευτυχως προλαβα να τον πουλησω, τωρα ουτε 200 δεν θα βγαζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Επιτέλους raid... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyan Eye Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Black Demis είπε και τα δυο ειναι θανατος για αυτο το μηχανημα περνας yoshemite βαζεις ssd και πας με αλλον αερα πραγματικα εχει ssd παντως με την τελευταια επισημη εκδοση του δεν μου εμφανισε απολυτως κανενα bugs η κολλημα, για ποιο λογο το κριτικαρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, KiriosD είπε https://support.apple.com/en-us/HT204904 για καθαρή εγκατάσταση: Option-Command-R κατά την εκκίνηση Εφόσον έχεις πριν βάλει 10.12.4 και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Όλα κομπλέ! Πετάει ακόμη και στο ταπεινό μου MBP 13 late 2012! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Karpouzac είπε το πρωτο MacOS που δεν υποστηριζει ο iMac μου (2011), ευτυχως προλαβα να τον πουλησω, τωρα ουτε 200 δεν θα βγαζε Mια χαρα το υποστηρίζει εαν ψαξεις στο google θα την βρεις την λύση.. Η Μηλοεταιρια επιτιδες δεν θελει να σου τρεχει για να τα σκας καθε 4-5 χρόνια 8 λεπτά πριν, billdanos είπε Όλα κομπλέ! Πετάει ακόμη και στο ταπεινό μου MBP 13 late 2012! Και που να δεις iMac 2009 πως παει σφαιρα με Mojave Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dogkon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 H εγκατασταση έγινε, αλλά εχω την εντυπωση ότι ειναι λιγο πιο αργό το λειτουργικό (ή ιδέα μου . Eιδικά στην έναρξη - επανεκκίνηση του υπολογιστή (macbook pro 2016) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 την έβαλα και εγώ... Τόσο σε upgrade από High Sierra, όσο και σε νέο clean install κάτι δεν μου κάθεται καλά κάτι τα νέα fonts, κάτι ψευτοκολλήματα... δεν ξέρω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτό το πράγμα να βγάζουν κάθε χρόνο καινούργια έκδοση λειτουργικού και να θέλουμε μετά 3-4 μήνες για να διορθωθούν τα bugs και οι ασυμβατότητες με τα προγράμματα δεν μπορώ να το καταλάβω. Δουλειά δεν είχε ο διάολος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polteris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Ειναι η πρωτη φορα που αναβαθμιζω day one!! Αρκετη υπομονη εκανα 1χρονο με high sierra που μαζι με το iOS 11 ηταν οι μεγαλυτερες σε διαρκεια beta που εχω συναντησει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 7 hours ago, sotirisl said: την έβαλα και εγώ... Τόσο σε upgrade από High Sierra, όσο και σε νέο clean install κάτι δεν μου κάθεται καλά κάτι τα νέα fonts, κάτι ψευτοκολλήματα... δεν ξέρω.... Αμέσως μετά την εγκατάσταση το λειτουργικό εκτελεί ορισμένες εργασίες που γίνονται για μια φορά και κρατάνε αρκετά λεπτά έως και καμία ώρα. Σε αυτό το διάστημα είναι λογικό να παρατηρήσεις κολλήματα και τους ανεμιστήρες να «φωνάζουν». 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan07gaz94 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 καλημερα, εξαιτιας μεγαλου ογκου εφαρμογων (μιας και ο μακης ειναι το μοναδικο στο σπιτι) θα εχω απωλεια δεδομενων ή προβληματα λειτουργιας εαν το κανω install απο πανω ;; ή πρεπει να κανω clean install και να εγκαταστησω ολα τα προγραμματα απο την αρχη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, dream21 είπε Να είναι καλά ο dosdude1 που μπορούμε και εμεις με τα unsupported machines να τρέχουμε κάθε χρόνο το καινούργιο Mac OS Αξίζει να το κάνεις αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan07gaz94 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, dogkon είπε H εγκατασταση έγινε, αλλά εχω την εντυπωση ότι ειναι λιγο πιο αργό το λειτουργικό (ή ιδέα μου . Eιδικά στην έναρξη - επανεκκίνηση του υπολογιστή (macbook pro 2016) για ενημερωσε σχετικα διοτι ειμαι κατοχος του ιδιου μοντελου Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από pan07gaz94 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα