gregory22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βackup κάντε... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από gregory22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naka Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, PSYSOMATIKA είπε Έχω ένα MacBook A1278 2011 πως μπορώ να πάρω το νέο λειτουργικό; Εάν γνωρίζεις στείλε μου pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. και σε μενα ενα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ier506 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μένω σε αυτό το απίστευτο και καινοτόμο feature: Favicons στον Safari ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, naka είπε και σε μενα ενα πμ google 'dosdude1' και τα έχει όλα στο site του... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από natural_sgf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απ´όσο είχα διαβάσει κάπου έχουν αφαιρέσει το back to my Mac το οποίο προσωπικά χρησιμοποιούσα συνέχεια για να συνδέομαι μεταξύ των mac μου αντί για teamviewer. Επιβεβαιώστε το όμως διότι μπορεί και να μην ισχύει. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Dr.Fuzzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dr.Fuzzy είπε Απ´όσο είχα διαβάσει κάπου έχουν αφαιρέσει το back to my Mac το οποίο προσωπικά χρησιμοποιούσα συνέχεια για να συνδέομαι μεταξύ των mac μου αντί για teamviewer. Επιβεβαιώστε το όμως διότι μπορεί και να μην ισχύει. macOS Mojave drops Back to My Mac iCloud feature, Apple Remote Desktop recommended Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyan Eye Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Να σας ρωτησω εχω ενα imac 27 2009 core2 duo να το κανω αναβαθμιση στο mojave unoficial η να παραμεινω στην επισημη εκδοση του high sierra? ρωταω για να δω αν εχει κανει κανεις αυτην την αναβαθμιση και αν αντιμετωπιζει καποιο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, coffeex said: macOS Mojave drops Back to My Mac iCloud feature, Apple Remote Desktop recommended Δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, johncorfas είπε Favicons στον Safari What? Σε ποια δεκαετία είμαστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, PSYSOMATIKA είπε Έχω ένα MacBook A1278 2011 πως μπορώ να πάρω το νέο λειτουργικό; Εάν γνωρίζεις στείλε μου pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. https://twitter.com/dosdude1 https://forums.macrumors.com/threads/macos-10-14-mojave-on-unsupported-macs-thread.2121473/ http://dosdude1.com Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, randomcat είπε What? Σε ποια δεκαετία είμαστε; Τα Favicons είχαν αφαιρεθεί σxεδόν από παντού για λόγους ασφαλείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johncorfas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, randomcat είπε What? Σε ποια δεκαετία είμαστε; Επειδή με έκανες quote: προσωπικά δε το θεωρώ και τόσο σημαντικό. Τα bold τα θεωρώ λίγο-πολύ σημαντικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axidousgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Dark mode πολύ ξεκούραστο σε δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό για μένα πολύ καλό από preview να μπορείς να κανείς τόσα και το να κανείς εισαγωγή σε ένα κείμενο στο page κάτι από το κινητό απλά τέλειο ακόμα το ψάχνω κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Cyan Eye είπε Να σας ρωτησω εχω ενα imac 27 2009 core2 duo να το κανω αναβαθμιση στο mojave unoficial η να παραμεινω στην επισημη εκδοση του high sierra? ρωταω για να δω αν εχει κανει κανεις αυτην την αναβαθμιση και αν αντιμετωπιζει καποιο προβλημα. και τα δυο ειναι θανατος για αυτο το μηχανημα περνας yoshemite βαζεις ssd και πας με αλλον αερα πραγματικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 https://support.apple.com/en-us/HT204904 για καθαρή εγκατάσταση: Option-Command-R κατά την εκκίνηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα