tsofronas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, dream21 είπε Να είναι καλά ο dosdude1 που μπορούμε και εμεις με τα unsupported machines να τρέχουμε κάθε χρόνο το καινούργιο Mac OS Καλησπερα, Εγω δλδ που εχω mac book pro 2011 πως μπορω να την κανω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, tsofronas είπε Καλησπερα, Εγω δλδ που εχω mac book pro 2011 πως μπορω να την κανω???? υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες στο site του dosdude1.com 2 ώρες πριν, skiabox είπε Εσύ θα μας πεις που το έβαλες! σφαιρα και χωρις lag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν θα βιαστώ. Θα περιμένω να δω αναφορές από χρήστες με macbook pro mid 2010. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avoulk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Κι εμένα πάντως φαίνεται να πάει καλύτερα συνολικά από το High Sierra (MBP early 2015). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 24/9/2018 στις 6:03 ΜΜ, dream21 είπε Να είναι καλά ο dosdude1 που μπορούμε και εμεις με τα unsupported machines να τρέχουμε κάθε χρόνο το καινούργιο Mac OS Πω πω φίλε φοβερός!!! Δεν το ήξερα αυτό!!! 1000 ευχαριστώ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agisilaosko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδια, Κατέβασα το MOJAVE σε Mac book air 2017 αλλα δεν μ αφήνει να το κανω εγκατασταση διοτι ο δισκος κρυπτογραφείται.Τι λέτε να είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 προσπαθησα να τα εγκαταστησω σημερα στο desktop του γραφειου και στο πρωτο restart μου εβγαλε τη μαυρη οθονη με το error σε διαφορες γλωσσες, δεν μπορεσαν να εγκατασταθουν και γυρισα παλι σε Sierra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, Cyan Eye είπε εχει ssd παντως με την τελευταια επισημη εκδοση του δεν μου εμφανισε απολυτως κανενα bugs η κολλημα, για ποιο λογο το κριτικαρεις? γιατι κάνει χρηση της gpu κιριος και σε αυτα ταμηχανηαμτα καιγοντε σαν σπιρτα...... και βοηθαει πολη sierra και high sierra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Τι ωραία που ήταν τα αιλουροειδή. Πάει τελείωσαν και αυτά. Τώρα πήραν τα βουνά. Το Μοχαβε μου θυμίζει Ιαχωβαδες/ Γιαχβέ και Μοχάμεντ...😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, aris1986 είπε Τι ωραία που ήταν τα αιλουροειδή. Πάει τελείωσαν και αυτά. Τώρα πήραν τα βουνά. Το Μοχαβε μου θυμίζει Ιαχωβαδες/ Γιαχβέ και Μοχάμεντ...😥 Εμένα Ινδιάνους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkok1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Εγκατάσταση σε Macbook pro early 2011 όλα καλά μέχρι στιγμής, μου φαίνεται πιο γρήγορο το μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voyaller Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Και όσοι έχουν MacBook Pro 2011 θα πάρουν τα @@ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, dream21 είπε Mια χαρα το υποστηρίζει εαν ψαξεις στο google θα την βρεις την λύση.. Η Μηλοεταιρια επιτιδες δεν θελει να σου τρεχει για να τα σκας καθε 4-5 χρόνια Και που να δεις iMac 2009 πως παει σφαιρα με Mojave Σε ευχαριστω για την συμβουλη, αλλα δεν με ενδιεφερε να τον κρατησω ουτως η αλλως. Μετα απο 5 χρονια ηταν ενα αργο μηχανημα με usb 2, HDD τεχνολογιας 15ετιας, χαλασμενο superdrive, ομορφο design και μια ωραια οθονη που δεν μπορουσε να συνδεθει ως εξωτερικο monitor με σχεδον τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cool_ted Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Σε Mabcook Air 2015, με το νέο update βλέπω πάει πιο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Τα μισά mac τα άφησε εξω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα