kitsos333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι να ξεκινήσω να γράφω ένα πρόγραμμα για πραγγελιοληψία. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε τι γλώσσα πιστεύεται ότι θα ήτανε καλύτερο να γραφτεί;
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Σε αυτην που γνωριζεις καλύτερα 3
ParhsG Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kitsos333 είπε καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι να ξεκινήσω να γράφω ένα πρόγραμμα για πραγγελιοληψία. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε τι γλώσσα πιστεύεται ότι θα ήτανε καλύτερο να γραφτεί; Υπαρχουν αμετρητα, εχεις σχεση με εστιαση;
Lanike71 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Αν πρόκειται για πραγματικό project και όχι εργασία σχολής, σκέψου σε τι συσκευές θα το χρησιμοποιήσεις. Απλή σκέψη.
kitsos333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, ParhsG είπε Υπαρχουν αμετρητα, εχεις σχεση με εστιαση; Σχέση με εσθιάση έχω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου την ιδέα την έχω 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Σε αυτην που γνωριζεις καλύτερα Θέλω να κάνω κατί σωστό και επαγγελματικό Σκέφτηκα με php για αρχή μετά σκέφτηκα για c++. Θα έλεγα ότι πρέπει να κάνω και ένα cloude server για να τρέχει μόνο αυτό πιστεύω ;
ParhsG Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Εξαρτάται τι θες αλλα ειναι μεγάλο project. Θες πχ να εχεις και API για smartphones κτλ;
kitsos333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ParhsG είπε Εξαρτάται τι θες αλλα ειναι μεγάλο project. Θες πχ να εχεις και API για smartphones κτλ; i know !
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Ούτως ή άλλως ότι κι αν φτιάξεις αφού θα είναι το πρώτο σου Project θα είναι μάπα. Αλλά δεν έχει σημασία γιατί έτσι μαθαίνεις, όπως όλοι μας. Οπότε κάντο με την γλώσσα που σε κάνει να νοιώθεις πιο άνετα.
παπι Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Ενα τετοο γράφω. C++/c#/java/js/php οι γλωσσες που παιζω. 17 projects στο visual studio, 4 στο visual code, 2 στο android studio. Με μελλοντική επέκταση και σε arduino. Οι γλωσσες ειναι το λιγότερο, θελει γνώση σε erp crm κλπ managments.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα