Προς το περιεχόμενο

Bodyguard 2018 - TV Series

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καινούρια σειρά του BBC που ξεκίνησε τον Αύγουστο και χθες παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Η υπόθεση έχει να κάνει με ένα βετεράνο πολέμου που τοποθετείτε στην προσωπική φρουρά της υπουργού εσωτερικών της Μ. Βρετανίας.

Τον βετεράνο πολέμου παίζει ο Richard Madden (ή Robb Stark σε αυτούς που τον ξέρουν απο το Game of Thrones) και την υπουργό η Keeley Hawes.

Έχει πάρει τα δικαιώματα της σειράς και το Netflix και θα τη προβάλλει στις 24 Οκτωβρίου (λογικά και στην ελληνική version του Netflix).

Προσωπικά είδα και το τελευταίο επεισόδιο και μου άρεσε αρκετά. Σε τραβάει από την αρχή. Έχει γρήγορο ρυθμό χωρίς να κουράζει και έχει ωραίο σενάριο με αρκετές ανατροπές.

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 4
Δημοσ.

Δεν είναι καννα έπος αλλά γι'αυτό που είναι είναι καλή θα έλεγα. Μπράβο τους που δεν την κάνανε (τουλάχιστον προς το παρόν, δεν ξέρω τι σχέδια μπορεί να έχουν για το μέλλον) 12+ επεισόδια τραβώντας το σενάριο απ'τα μαλλιά όπως γίνεται στις περισσότερες σειρές.

Δημοσ.

Τελικά σε μια σειρά απο τα πιο σημαντικα ειναι η σωστή διαρκεια . Οταν ο ρυθμός ειναι τέτοιος που δε σε κουράζει μπορείς να συγχωρήσεις αδύναμιες σε σενάριο σκηνοθεσία ερμηνείες .

Δημοσ.
Στις 24/9/2018 στις 4:17 ΜΜ, thomasG4 είπε

Καινούρια σειρά του BBC που ξεκίνησε τον Αύγουστο και χθες παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.

Νομιζω πως δεν εχει αλλη σεζον.. Ειναι mini series.. 

Δημοσ.
Στις 26/9/2018 στις 9:32 ΜΜ, Πανος999 είπε

Νομιζω πως δεν εχει αλλη σεζον.. Ειναι mini series.. 

Κάπου διάβασα ότι το Netflix πήρε τα δικαιώματα για να το κάνει Netflix Original, οπότε δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα έχει και άλλη σεζόν.

Δημοσ.

Αρκετά καλή αν και θα μπορούσε να "απλώσει" λίγο παραπάνω για να έχει και συνέχεια σε περίπτωση που θα θέλανε και να μήν είναι mini siries.

Το κομμάτι πάντως που το "κόβει" ποδαράτο φορώντας το "πακέτο" μέχρι σπίτι το βρήκα πολύ τραβηγμένο, αλλά σε γενικές γραμμές κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή μέσω των σχετικές εξελίξεων χωρίς  (κατ' εμέ) "τρελές" ανατροπές.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω δει τα 4 πρωτα. Μεχρι στιγμης μ αρεσει πολυ.

Ειναι πολυ καλυτερη απ οσο την περιμενα.

Βεβαια η μιση ταινια ειναι η προφορα του Madden :P

Δημοσ.

στο τελος το σεναριο εμπαζε απο παντου...καλα ξεκινησε,αρκετα ρεαλιστικο.Αλλα μεχρι εκει.....δηλαδη ελεος...βγαζεις το πακετο βομβα που φορας και με τα ποδια την κανεις απο 100 μπατσους που εχουν οπλα και σε εχουν στοχο?...και αλλα πολλα...

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...