Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Υπάρχει κανείς εδώ που να γνωρίζει από Megasoft ?

Έχω ένα θεματάκι με την επικοινωνία του φορολογικού μηχανισμού.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους. Το support το έχω σταματήσει για οικονομικούς λόγους. Άλλωστε δεν το χρειάστηκα και ποτέ μέχρι τώρα.

Ενώ λοιπόν η συσκευή είναι συνδεδεμένη, μου εμφανίζει το αντίθετο. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω θύρες usb αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι.

mega.jpg.471e92f92422b2869dd75463e328b229.jpg

Επεξ/σία από Camal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Camal είπε

Καλημέρα σε όλους. Το support το έχω σταματήσει για οικονομικούς λόγους. Άλλωστε δεν το χρειάστηκα και ποτέ μέχρι τώρα.

Ενώ λοιπόν η συσκευή είναι συνδεδεμένη, μου εμφανίζει το αντίθετο. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω θύρες usb αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι.

mega.jpg.471e92f92422b2869dd75463e328b229.jpg

απ ότι καταλαβαινω ο φορολογικος παιζει με καλωδιο usb to usb και υπαρχει driver που τον βλεπει σαν σειριακη.

Για αρχη αλλαξε usb και κανε επανεκκινηση τον η/υ

μετα τσεκαρε στο device manager αν σου εμφανιζει την παρακατω επιλογη (τσεκαρε αν σου εμφανιζει com3 η καποια αλλη com, πχ com4)

image.png.f33a43430b3ca46c69747b599db82b10.png

Επεξ/σία από stra777
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες του υπολογιστή κάνοντας και επανεκκίνηση. Στη διαχείριση συσκευών εμφανίζεται ακριβώς όπως και σε εσένα.

device.jpg.417050d38ce8db907df9005ba850a4e4.jpg

Επίσης στην Αναφορά Λειτουργίας μου εμφανίζει αυτό:

anafora.jpg.03f182b4016ff13e0ef0459e30c0e74f.jpg

Επεξ/σία από Camal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στις ρυθμισεις σου εμφανιζει ακομη "αποσυνδεδεμενη";

το καλωδιο απο την πλευρα του φορολογικου ειναι usb; σε ποια θεση ειναι κουμπωμενο (πχ vcom);

τον φορολογικο εχεις δοκιμασει να τον ανοιγοκλεισεις/ βγαλεις απ οτο ρευμα;

Επεξ/σία από stra777
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, stra777 είπε

στις ρυθμισεις σου εμφανιζει ακομη "αποσυνδεδεμενη";

το καλωδιο απο την πλευρα του φορολογικου ειναι usb; σε ποια θεση ειναι κουμπωμενο;

τον φορολογικο εχεις δοκιμασει να τον ανοιγοκλεισεις/ βγαλεις απ οτο ρευμα;

Ναι.

USB σαν αυτό του εκτυπωτή.

Ναι φυσικά. Μάλιστα όταν δοκιμάζω να βγάλω χειροκίνητα Ζ πατώντας τα κουμπιά στον ΦΜ, μου εμφανίζει στον υπολογιστή ότι η συσκευή είναι απασχολημένη.

Επεξ/σία από Camal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περιεργο...εγω εχω αλλου τυπου φορολογικο αλλα οταν κολλαει με αυτα που σου ειπα επανερχεται.

αν δεν σε αφηνει ουτε χειροκινητο Ζ θεωρω οτι κατι παιζει με τον φορολογικο και οχι με την συνδεση με τον η/υ.

κανε ενα τηλ στην υποστήριξη δεν εχεις να χασεις τιποτα.

Επεξ/σία από stra777
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, stra777 είπε

περιεργο...εγω εχω αλλου τυπου φορολογικο αλλα οταν κολλαει με αυτα που σου ειπα επανερχεται.

αν δεν σε αφηνει ουτε χειροκινητο Ζ θεωρω οτι κατι παιζει με τον φορολογικο και οχι με την συνδεση με τον η/υ.

κανε ενα τηλ στην υποστήριξη δεν εχεις να χασεις τιποτα.

RBS-100 έχω.

Όταν προσπαθώ να βγάλω Ζ από ΦΜ λέει στο χαρτί που εκτυπώνει: Προσοχή! Δεν υπάρχει σύνδεση με Η/Υ για την αποστολή δεδομένων του αρχείου για την γενική ημερήσια ΠΑΗΨΣ. Στην οθόνη του ΦΜ λέει Εκδοση Ζ ? ... πατάω ΝΑΙ . Μετά στο χαρτί γράφει: Δεν υπάρχουν ΠΑΗΨΣ Εκδοθέντων Στοιχείων για την δημιουργία της Γενικής Ημερήσιας ΠΑΗΨΣ. Ξαναπατάω Ναι και μου τυπώνει το Ζ.

Αν πάρω στην υποστήριξη θα μου πουν να ανανεώσω την ετήσια συνδρομή υποστήριξης. Και δεν είναι λίγα.

Μήπως έχει αλλάξει κάτι στις "Διαδρομές" των αρχείων προς υπογραφή κ.τλ. ?

Επεξ/σία από Camal
Δημοσ.

σορρυ δεν διαβασα καλα στο προηγουμενο μηνυμα και καταλαβα οτι το μηνυμα αποσχολημενος το εβγαζε ο ΦΜ.

δεν ξερω δυστυχως να σου πω κατι παραπανω διοτι εχω τελειως διαφορετικο φμ.

κανε μια δοκιμη ισως ειναι κατι απλο και σου πουν.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Όταν βρω τελικά τι έφταιγε, θα το γράψω και εδώ για ιστορικό.

Πάντως όταν παίρνεις τηλέφωνο σε αυτούς το σηκώνει η γραμματεία. Σε ρωτάει ΑΦΜ και μετά σου λέει ότι για να με συνδέσει με το τεχνικό τμήμα πρέπει να έχω ενεργή συνδρομή υποστήριξης.

Δημοσ.

τιποτα φιλε, μακαρι να μπορουσα να βοηθησω παραπανω.

το γνωριζω το ιδιο συμβαινει οταν εχω και εγω προβλημα  με τον φμ και δεν μπορω να το  λύσω.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, stra777 είπε

τιποτα φιλε, μακαρι να μπορουσα να βοηθησω παραπανω.

το γνωριζω το ιδιο συμβαινει οταν εχω και εγω προβλημα  με τον φμ και δεν μπορω να το  λύσω.

Το βρήκαααααααααααααα!!! :)

Control Panel -> User Accounts -> Change User Account Settigns --> Never Notify.

Δημοσ.

ωραιος!

αλλα πολυ κουλο, τι σχεση εχει αυτο με την επικοινωνια του φορολογικου;

τεσπα σημασια εχει οτι το προβλημα λυθηκε 😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...