Camal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας! Υπάρχει κανείς εδώ που να γνωρίζει από Megasoft ? Έχω ένα θεματάκι με την επικοινωνία του φορολογικού μηχανισμού. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
asmilon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Το support της εταιριας το εχεις καλεσει; Σιγουρα ειναι θα σε βοηθησουν πιο αμεσα και σωστα απο ενα φορουμ...
M@dB0x Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Εικονικος printer κατα πασα πιθανοτητα ειναι ο φορολογικος. Για ριξε μια ματια............
Camal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Το support το έχω σταματήσει για οικονομικούς λόγους. Άλλωστε δεν το χρειάστηκα και ποτέ μέχρι τώρα. Ενώ λοιπόν η συσκευή είναι συνδεδεμένη, μου εμφανίζει το αντίθετο. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω θύρες usb αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από Camal
stra777 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Camal είπε Καλημέρα σε όλους. Το support το έχω σταματήσει για οικονομικούς λόγους. Άλλωστε δεν το χρειάστηκα και ποτέ μέχρι τώρα. Ενώ λοιπόν η συσκευή είναι συνδεδεμένη, μου εμφανίζει το αντίθετο. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω θύρες usb αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι. απ ότι καταλαβαινω ο φορολογικος παιζει με καλωδιο usb to usb και υπαρχει driver που τον βλεπει σαν σειριακη. Για αρχη αλλαξε usb και κανε επανεκκινηση τον η/υ μετα τσεκαρε στο device manager αν σου εμφανιζει την παρακατω επιλογη (τσεκαρε αν σου εμφανιζει com3 η καποια αλλη com, πχ com4) Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από stra777 1
Camal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες του υπολογιστή κάνοντας και επανεκκίνηση. Στη διαχείριση συσκευών εμφανίζεται ακριβώς όπως και σε εσένα. Επίσης στην Αναφορά Λειτουργίας μου εμφανίζει αυτό: Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από Camal
stra777 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) στις ρυθμισεις σου εμφανιζει ακομη "αποσυνδεδεμενη"; το καλωδιο απο την πλευρα του φορολογικου ειναι usb; σε ποια θεση ειναι κουμπωμενο (πχ vcom); τον φορολογικο εχεις δοκιμασει να τον ανοιγοκλεισεις/ βγαλεις απ οτο ρευμα; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από stra777
Camal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, stra777 είπε στις ρυθμισεις σου εμφανιζει ακομη "αποσυνδεδεμενη"; το καλωδιο απο την πλευρα του φορολογικου ειναι usb; σε ποια θεση ειναι κουμπωμενο; τον φορολογικο εχεις δοκιμασει να τον ανοιγοκλεισεις/ βγαλεις απ οτο ρευμα; Ναι. USB σαν αυτό του εκτυπωτή. Ναι φυσικά. Μάλιστα όταν δοκιμάζω να βγάλω χειροκίνητα Ζ πατώντας τα κουμπιά στον ΦΜ, μου εμφανίζει στον υπολογιστή ότι η συσκευή είναι απασχολημένη. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από Camal
stra777 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) περιεργο...εγω εχω αλλου τυπου φορολογικο αλλα οταν κολλαει με αυτα που σου ειπα επανερχεται. αν δεν σε αφηνει ουτε χειροκινητο Ζ θεωρω οτι κατι παιζει με τον φορολογικο και οχι με την συνδεση με τον η/υ. κανε ενα τηλ στην υποστήριξη δεν εχεις να χασεις τιποτα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από stra777
Camal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, stra777 είπε περιεργο...εγω εχω αλλου τυπου φορολογικο αλλα οταν κολλαει με αυτα που σου ειπα επανερχεται. αν δεν σε αφηνει ουτε χειροκινητο Ζ θεωρω οτι κατι παιζει με τον φορολογικο και οχι με την συνδεση με τον η/υ. κανε ενα τηλ στην υποστήριξη δεν εχεις να χασεις τιποτα. RBS-100 έχω. Όταν προσπαθώ να βγάλω Ζ από ΦΜ λέει στο χαρτί που εκτυπώνει: Προσοχή! Δεν υπάρχει σύνδεση με Η/Υ για την αποστολή δεδομένων του αρχείου για την γενική ημερήσια ΠΑΗΨΣ. Στην οθόνη του ΦΜ λέει Εκδοση Ζ ? ... πατάω ΝΑΙ . Μετά στο χαρτί γράφει: Δεν υπάρχουν ΠΑΗΨΣ Εκδοθέντων Στοιχείων για την δημιουργία της Γενικής Ημερήσιας ΠΑΗΨΣ. Ξαναπατάω Ναι και μου τυπώνει το Ζ. Αν πάρω στην υποστήριξη θα μου πουν να ανανεώσω την ετήσια συνδρομή υποστήριξης. Και δεν είναι λίγα. Μήπως έχει αλλάξει κάτι στις "Διαδρομές" των αρχείων προς υπογραφή κ.τλ. ? Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από Camal
stra777 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 σορρυ δεν διαβασα καλα στο προηγουμενο μηνυμα και καταλαβα οτι το μηνυμα αποσχολημενος το εβγαζε ο ΦΜ. δεν ξερω δυστυχως να σου πω κατι παραπανω διοτι εχω τελειως διαφορετικο φμ. κανε μια δοκιμη ισως ειναι κατι απλο και σου πουν.
Camal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Όταν βρω τελικά τι έφταιγε, θα το γράψω και εδώ για ιστορικό. Πάντως όταν παίρνεις τηλέφωνο σε αυτούς το σηκώνει η γραμματεία. Σε ρωτάει ΑΦΜ και μετά σου λέει ότι για να με συνδέσει με το τεχνικό τμήμα πρέπει να έχω ενεργή συνδρομή υποστήριξης.
stra777 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 τιποτα φιλε, μακαρι να μπορουσα να βοηθησω παραπανω. το γνωριζω το ιδιο συμβαινει οταν εχω και εγω προβλημα με τον φμ και δεν μπορω να το λύσω.
Camal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, stra777 είπε τιποτα φιλε, μακαρι να μπορουσα να βοηθησω παραπανω. το γνωριζω το ιδιο συμβαινει οταν εχω και εγω προβλημα με τον φμ και δεν μπορω να το λύσω. Το βρήκαααααααααααααα!!! Control Panel -> User Accounts -> Change User Account Settigns --> Never Notify.
stra777 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 ωραιος! αλλα πολυ κουλο, τι σχεση εχει αυτο με την επικοινωνια του φορολογικου; τεσπα σημασια εχει οτι το προβλημα λυθηκε 😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα