IBIZAKIAS. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια τι μου συνιστάται για ιεκ? Δημοσιο η ιδιοτικο? Αποφάσισα για μηχανικός αυτοκίνητων και εχω ψιλομπερδευτει με τα ιεκ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από IBIZAKIAS.
panosno1com Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 oλο χαλανε αυτα οποτε σε μαστορα να παρεις εμπειριες 1
DimitrakiDim Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει ιδιωτικό ΤΕΙ. Μήπως εννοείς ΙΕΚ; 1 1
Thulogur Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα σου πρότεινα Ιδιωτικό, αν περιμένεις να βγουν ειδικότητες στα δημόσια ιεκ θα σπαταλήσεις τζάμπα χρόνο. Ασε δε που ανέβηκαν οι βάσεις. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Thulogur 1
IBIZAKIAS. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Ξέρει κανείς ποσο πάει?εχω ακούσει βαρανε
Thulogur Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Άλλοι λενε για 2500 και αλλοι για 4000 το χρονο. Θέλει ψάξιμο και έρευνα αγοράς. Οπως και να χει μη ξεχνάς οτι εισαι πελάτης, δεν ειναι ντροπή απλα να πηγαίνεις και να ρωτάς τιμές. 1
DimitrakiDim Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ λέω δημόσιο. Με το ίδιο χαρτί και τις ίδιες γνώσεις θα βγεις εν τέλει, και τσάμπα
basilisgate13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 σχολες οαεδ θα παρεις την ειδικοτητα σου και θα σε στειλουν και για δουλεια με κανονικα ενσημα και αν εισαι καλος μπορει να σε κρατησει και ο εργοδοτης μετα.Πιο πολλα μαθαινεις στην πρακτικη διπλα στον μαστορα παρα στην ταξη 1
greekbusters Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Σχολη Οαεδ η δημοσιο ΙΕΚ η καλύτερη λύση σε σχέση με τα ιδιωτικά. Έχω πάει και σε δημόσιο ΙΕΚ και σε σχολή οαεδ μετά το Λύκειο, μόνο και μόνο για το χαρτι. Να ξέρεις πως δεν θα μάθεις τίποτα πάντως. Θα μάθεις τα πολύ πολύ βασικά και για να αποκτήσεις γνώσεις θα πρέπει να δουλέψεις κάπου. Αν σε ενδιαφέρει μόνο το χαρτί δημόσιο και ιδιωτικό είναι το ίδιο. Ειναι κρίμα να πετάξεις τόσα χιλιάρικα. 1
tsioulak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγω θα σε προτεινα να πας σε δημοσιο ΙΕΚ (αν καταφερεις να βρεις θεση), τζαμπα τοσα λεφτα σε ιδιωτικο ΙΕΚ. 1
ManFromEarth Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 εγω θα προτεινα εφοσον δειχνεις τετοια αδιαφορια εξ'αρχης (μπερδευοντας το ΙΕΚ με το ΤΕΙ) να μην ασχοληθεις καν και να βρεις κατι που πραγματικα να σε ενδιαφερει
IBIZAKIAS. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 ManFromEarth το οτι μπερδεψα το όνομα δεν σημαίνει οτι δεν με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι γνωστό οτι δίπλα στον μαστορα θα μαθεις. Απλα νόμιζα πως με ενα χαρτι ιδιωτικού θα σε προτιμούσαν πιο πολυ σε σχέση με ενα δημόσιο
Fotia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Και τα ιδιωτικά διαφημίζουν ότι σε στέλνουν κάπου για πρακτική και αν θέλουν σε κρατάνε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα