Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια τι  μου συνιστάται για ιεκ? Δημοσιο η ιδιοτικο? Αποφάσισα για μηχανικός αυτοκίνητων και εχω ψιλομπερδευτει με τα ιεκ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. 

Επεξ/σία από IBIZAKIAS.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πρότεινα Ιδιωτικό, αν περιμένεις να βγουν ειδικότητες στα δημόσια ιεκ θα σπαταλήσεις τζάμπα χρόνο. Ασε δε που ανέβηκαν οι βάσεις.

Επεξ/σία από Thulogur
  • Thanks 1
Δημοσ.

Άλλοι λενε για 2500 και αλλοι για 4000 το χρονο. Θέλει ψάξιμο και έρευνα αγοράς. Οπως και να χει μη ξεχνάς οτι εισαι πελάτης, δεν ειναι ντροπή απλα να πηγαίνεις και να ρωτάς τιμές.

• Thanks 1
Δημοσ.

σχολες οαεδ θα παρεις την ειδικοτητα σου και θα σε στειλουν και για δουλεια με κανονικα ενσημα και αν εισαι καλος μπορει να σε κρατησει και ο εργοδοτης μετα.Πιο πολλα μαθαινεις στην πρακτικη διπλα στον μαστορα παρα στην ταξη

• Like 1
Δημοσ.

Σχολη Οαεδ η δημοσιο ΙΕΚ η καλύτερη λύση σε σχέση με τα ιδιωτικά.  Έχω πάει και σε δημόσιο ΙΕΚ και σε σχολή οαεδ μετά το Λύκειο,  μόνο και μόνο για το χαρτι. Να ξέρεις πως δεν θα μάθεις τίποτα πάντως.  Θα μάθεις τα πολύ πολύ βασικά και για να αποκτήσεις γνώσεις θα πρέπει να δουλέψεις κάπου.  Αν σε ενδιαφέρει μόνο το χαρτί δημόσιο και ιδιωτικό είναι το ίδιο. Ειναι κρίμα να πετάξεις τόσα χιλιάρικα.  

• Thanks 1
Δημοσ.

Και εγω θα σε προτεινα να πας σε δημοσιο ΙΕΚ (αν καταφερεις να βρεις θεση), τζαμπα τοσα λεφτα σε ιδιωτικο ΙΕΚ.

• Thanks 1
Δημοσ.

εγω θα προτεινα εφοσον δειχνεις τετοια αδιαφορια εξ'αρχης (μπερδευοντας το ΙΕΚ με το ΤΕΙ) να μην ασχοληθεις καν και να βρεις κατι που πραγματικα να σε ενδιαφερει

Δημοσ.

ManFromEarth το οτι μπερδεψα το όνομα δεν σημαίνει οτι δεν με ενδιαφέρει. 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι γνωστό οτι δίπλα στον μαστορα θα μαθεις. Απλα νόμιζα πως με ενα χαρτι ιδιωτικού θα σε προτιμούσαν πιο πολυ σε σχέση με ενα δημόσιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...