Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά. Μπορώ να πω πως πλέον έχω σταματήσει να ασχολούμαι μέρους υπολογιστές. Ένεκα του ότι η κόρη μου θα χρειαστεί υπολογιστη για τα μαθήματα της έχω μπει σε δίλημμα. 

Έχω ένα αρχαίο cq61 στο οποίο δεν λειτουργεί ο ανεμιστήρας συν ότι θέλουν αλλαγή τα pads. Δουλειές που μπορούν να γίνουν από εμένα. Επεξεργαστής  Pentium t4200 και 4gb ram. 

Ένας φίλος μου δίνει ένα lenovo g560 με i3 330m και 3gb ram σε άψογη εξωτερική κατάσταση λίγο που το είδα στα 100 ευρώ. 

Έχω ssd που μπορώ να βάλω και στους 2.Η χρήση για το οποίο το θέλουμε είναι για παρακολούθηση μαθημάτων (ασκήσεις σε στυλ παιχνιδιού αγγλικών) αντε και κανένα office και εκτυπώσεις. 

Τι προτείνεται να κάνω; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. 

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θα προτεινα να αγορασεις ενα refurbished laptop το οποιο θα εχει και εγγυηση. Καλυτερα να μην μπλεξεις με μεταχειρισμενα. Κοιτα το Lenovo X230.  Ειναι πολυ καλο και εξαιρετικα φορητο λαπτοπ. Εχει πολυ καλες επιδοσεις και ειναι αρκετα γρηγορο (προτεινω το μοντελο με τον i5) :) . Στο προτεινω απο προσωπικη εμπειρεια.

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Εγω θα προτεινα να αγορασεις ενα refurbished laptop το οποιο θα εχει και εγγυηση. Καλυτερα να μην μπλεξεις με μεταχειρισμενα. Κοιτα το Lenovo X230.  Ειναι πολυ καλο και εξαιρετικα φορητο λαπτοπ. Εχει πολυ καλες επιδοσεις και ειναι αρκετα γρηγορο (προτεινω το μοντελο με τον i5) :) . Στο προτεινω απο προσωπικη εμπειρεια.

Με τι κόστος και απο που; Έχεις κάποιο λινκ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε "cosmic" το λαπτοπ θα το παρει οπως ειπε απο φιλο Οποτε λογικα δεν θα του δωσει κατι προβληματικο Επισης στο 100αρικο δυσκολα να βρεις κατι με i3.Καλυτερα τοτε ναδωσει τα διπλασια και να παρει σε καποιον gemini lake nxxx η που θα κανει αξιοπρεπως την δουλεια που θελει.

Επεξ/σία από giannis22k
Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannis22k είπε

φιλε "cosmic" το λαπτοπ θα το παρει οπως ειπε απο φιλο Οποτε λογικα δεν θα του δωσει κατι προβληματικο Επισης στο 100αρικο δυσκολα να βρεις κατι με i3.Καλυτερα τοτε ναδωσει τα διπλασια και να παρι σε καποιον gemini lake nxxx η που θα κανει αξιοπρεπως την δουλεια που θελει.

Δεν με λενε cosmic😂😂

1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Με τι κόστος και απο που; Έχεις κάποιο λινκ;

Να στειλω pm?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Comic maniak είπε

Δεν με λενε cosmic😂😂

Να στειλω pm?

Όχι σε μένα, γράψε εδώ για να το δει ο TS. Δεν είναι διαφήμιση αν είναι αντικειμενικά καλύτερο. Προταση κάνεις εξάλλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Όχι σε μένα, γράψε εδώ για να το δει ο TS. Δεν είναι διαφήμιση αν είναι αντικειμενικά καλύτερο. Προταση κάνεις εξάλλου.

Εγω το πηρα απο μαγαζι στην Πατρα 250€ με 100% υγιεια δισκου και 96% υγιεια μπαταριας. Το λαπτοπ ηταν σαν καινουργιο με αγρατζουνιστη οθονη και απειροελαχιστα σημαδια που δεν φαινονταν καν. Ειχε και πιστοποιητικα καλης λειτουργιας (μεχρι και ο φορτιστης). Εδωσα και κατι παραπανω για αλλα 4gb ram.  Εχει και υποδοχη για msata SSD. Ο επεξεργαστης του ειναι ο i5 3320m. Το λαπτοπ παει αστραπη και εχει πολυ καλο συστημα ψυξης. Επισης ειναι πολυ ανθεκτικο και εχει spill-proof πληκτρολογιο.

8 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Οκ comic maniak στειλε ενα λινκ να το δει και ο φιλος που ενδιαφερεται

Δεν εχω link για το λαπτοπ συγκεκριμενα. Το μαγαζι παντως λεγεται IQ Shop και βρισκεται στην Πατρα οπως ειπα. Θα το βρειτε ευκολα😁.

9 λεπτά πριν, aggelos255 είπε

Ευπρόσδεκτες οι προτάσεις. Εγώ προσωπικά θέλω να της στήσω σταθερό αλλά ποίος ακούει την κυρά 

Θα συμφωνησω με την επιλογη για σταθερο, γιατι θα κρατησει περισσοτερο και εχει μεγαλυτερες προοπτικες. Μπορει να μην χρειαστει ολες τις δυνατοτητες του τωρα αλλα ισως τις χρειαστει αργοτερα. Εγω το λαπτοπ το πηρα ενω ειχα ηδη (gaming) pc.

Αν θες να το παρεις απο Πατρα, εστω να το παραγγειλεις, ισως μπορω να σου κανονισω καλη τιμη λογω γνωριμιας (και εγω το πηρα με εκπτωση 20€ αλλα τα αξιζε με το παραπανω τα λεφτα του).

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...