Phoenix4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Istros είπε Οπότε φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι τα iPhone είναι πιο γρήγορα στο video editing.Κατι το οποίο είναι άχρηστο για το 99.9% των χρηστώ Άραγε όταν κάνει convert χαλάει το bitrate κτλπ ή το διατηρεί όπως είναι το original ; Είναι σημαντική αυτή η ερώτηση γιατί επηρεάζει την ταχύτητα του rendering 34 λεπτά πριν, Istros είπε Είναι δυνατόν να κάνεις video editing σε κινητό?η δεν πρέπει να έχεις PC η πρέπει να είσαι μαζοχας να ταλαιπωρείσαι σε μια οθόνη 5.5-6 ιντσών.Ολοι μα όλοι κάνουν video editing σε PC.Ειναι κοινά αποδεκτό ότι ο Α12 έχει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ αλλά το θέμα είναι να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις.Σε καθημερινή χρήση ο 845 όχι μόνο δεν υστερεί αλλά είναι και πιο γρήγορος σε πολλές εφαρμογές,γεγονός που θα αλλάξει δραματικά με τον 855 και αναμένουμε και τον 980 να δούμε κατά πόσο σοβαρά μιλάει η Huawei σε επεξεργαστική ισχύ η μας δουλεύει. Ε ρε φίλε πέστα.. και ο Α12 όπως προανέφερα πριν είναι μπροστά λόγο 7nm κάτσε να δούμε και τους άλλουν επεξεραστές στα 7nm, επιτέλους κάνουν ένα μεγάλο άλμα γιατί ήταν βαρετό εώς τώρα. Τώρα για την Huawei δεν ξέρω δεν την εμπιστεύομαι, από τα 10 που λέει τα 5 να πιστέψω. Σίγουρα πάντως θα είναι ανταγωνίσιμος.
Arkin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, billdanos είπε Σας αναφέραμε τη λέξη επεξεργασία βίντεο και το μυαλό σας πήγε στο rendering ταινίας λίγο πριν βγει στους κινηματογράφους! Το καθημερινό σενάριο του να τραβήξεις 2-3 βίντεο στο κινητό σου και να θες να τα ενώσεις όλα μαζί και να βάλεις και μερικούς τίτλους, σας φαίνεται εξωπραγματικό; Αν ναι, τότε ούτε το poco χρειάζεστε... Πάρτε ένα με 100 ευρώ ίσα ίσα για να παίρνετε τηλέφωνο και να παίζετε κανα Tetris! Όταν η «ανωτερότητα» ενός mobile επεξεργαστή, αποδεικνύεται στα μάτια σας από σαχλό βίντεο που ανοιγοκλείνουν εφαρμογές, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να σας πάρουμε στα σοβαρά. Το poco σας όταν θα του βάλετε να κάνει κάποια σοβαρή εργασία (πάντα για τα «κυβικά» ενός smartphome), θα αποδειχτεί ...Pocahontas (από το «Αγκωμαχόντας»). 😛 Καλα πιασε ενα poco κανε rendering και πες μου διαφορες με τον Α11. Γιατι ουτε καν εχεις πιασει poco απλα τα γραφεις για να τα γραψεις. Αντε να κανει 10-15 δευτερολεπτα παραπανω αν αυτο αξιζει τα 1200 που ζηταει παραπανω οκ.
Istros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε Άραγε όταν κάνει convert χαλάει το bitrate κτλπ ή το διατηρεί όπως είναι το original ; Είναι σημαντική αυτή η ερώτηση γιατί επηρεάζει την ταχύτητα του rendering Ε ρε φίλε πέστα.. και ο Α12 όπως προανέφερα πριν είναι μπροστά λόγο 7nm κάτσε να δούμε και τους άλλουν επεξεραστές στα 7nm, επιτέλους κάνουν ένα μεγάλο άλμα γιατί ήταν βαρετό εώς τώρα. Τώρα για την Huawei δεν ξέρω δεν την εμπιστεύομαι, από τα 10 που λέει τα 5 να πιστέψω. Σίγουρα πάντως θα είναι ανταγωνίσιμος. Αυτο για το bitrate θα πρέπει να μας το απαντήσει κάποιος που το χει κάνει.Εγω δεν είμαι μαζοχας.Και γω κρατάω μικρό καλάθι για τον 980.λιγες μέρες μείνανε θα τον δούμε στην πραξη 1
Arkin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Istros είπε Αυτο για το bitrate θα πρέπει να μας το απαντήσει κάποιος που το χει κάνει.Εγω δεν είμαι μαζοχας.Και γω κρατάω μικρό καλάθι για τον 980.λιγες μέρες μείνανε θα τον δούμε στην πραξη Σαν καθαρα νουμερα παντως ο 980 βγαζει 370 χιλιαδες στο antutu τα ιδια με A12 ο Α11 παιζει στα 220 να φανταστεις και στα 290 παιζει ο 845. 6 ώρες πριν, billdanos είπε Είναι το γρηγορότερο. Είναι το πιο απροβλημάτιστο. Έχει μια από τις καλύτερες κάμερες. Έχει την καλύτερη οθόνη. Έχει τον καλύτερο ήχο. Εχει μια αυτονομία όσο και οι υπόλοιπες συσκευές που έχουν σημαντικά μεγαλύτερες μπαταρίες. Το ότι στη χώρα μας πρέπει να δώσεις 1800 ευρώ για τα 512gb, δεν σημαίνει πως στις άλλες πιο οργανωμένες χώρες δεν μπορείς να το αποκτήσεις με σημαντικά λιγότερα χρήματα (σχεδόν όσο θα έχει και το νέο HUAWEI με το νέο επεξεργαστή). Το γρηγοροτερο δεν ειναι το βλεπουμε στα 10αδες βιντεο στο youtube. Ουτε απροβληματιστο μια χαρα κολληματα εχει οπως ολα τα κινητα. Καμερα το τρωει το p20 pro των 600 ευρω απο ηχο πιασε ενα note 9 και μου λες η κανα razer και αυτονομια χειροτερη απο note 9 με τις 4000. Μπορει να βαλει μεγαλυτερη αλλα δεν την νοιαζει. Μην δικαιολογειτε τα παντα σας κανει να φαινεστε σαν οι μεγαλυτεροι fans δεν το καταλαβαινετε? 6 ώρες πριν, mozozozo1 είπε Το συγκρινουν με τον Α12 γιατι η qualcomm ή η samsung δεν εχουν βγαλει ακομα SoC στα 7nm και η συγκριση θα ηταν αδικη Μα ο 845 ειναι ηδη καλυτερος απο Α12 αν βγουν 855 980 θα τον αφησουν κανα 2 χρονια πισω οπως παντα. Ας βλεπουν geekbench να χαιρονται οταν κινητα με 845 εχουν καλυτερη εμπειρια. 1
D.Luffy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Μα ο 845 ειναι ηδη καλυτερος απο Α12 αν βγουν 855 980 θα τον αφησουν κανα 2 χρονια πισω οπως παντα. Ας βλεπουν geekbench να χαιρονται οταν κινητα με 845 εχουν καλυτερη εμπειρια. Εδώ και αρκετά χρόνια το soc της Apple είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό σταθερά και τώρα ξαφνικά είναι 2 χρόνια πίσω όπως πάντα! ΟΚ ό,τι πεις. 5
Arkin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Εδώ και αρκετά χρόνια το soc της Apple είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό σταθερά και τώρα ξαφνικά είναι 2 χρόνια πίσω όπως πάντα! ΟΚ ό,τι πεις. Απο τα βιντεο βλεπω και κρινω. Στα νουμερα μονο στο geekbench ειναι μπροστα στο antutu βγαζει 290 ο 845 και 220 ο A11. Προτιμω antutu που κρινει το socket συνολικα. Κανει δουλεια το marketing παντως. Δες τα βιντεο παραπανω αρκετα πιο αργος ακομα και ο Α12 απο τον 845. Στον 855 980 9820 θα μεινει πολυ πισω. Δεν πειραζει ομως. 5 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Πριν λιγο διαβαζα οτι το Χs εχει 10,000 προπαραγγελιες στην Ελλαδα. Μια τρυπα στο νερο θα κανει η Huawei... 48 δοσεις και αγιος ο θεος. Μολις βγει το iphone 15 αυτοι θα το ξεχρεωνουν. 2
D.Luffy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Απο τα βιντεο βλεπω και κρινω. Στα νουμερα μονο στο geekbench ειναι μπροστα στο antutu βγαζει 290 ο 845 και 220 ο A11. Προτιμω antutu που κρινει το socket συνολικα. Κανει δουλεια το marketing παντως. Δες τα βιντεο παραπανω αρκετα πιο αργος ακομα και ο Α12 απο τον 845. Στον 855 980 9820 θα μεινει πολυ πισω. Δεν πειραζει ομως. Από τα βίντεο κρίνεις (μόνο σε άνοιξε-κλείσε εφαρμογές) αλλά το antutu καβάτζα και το geekbench για πέταμα... Α και στο 4Κ editing δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα του soc μιας και... ποιος νοιάζεται για video editing στο κινητό του. Πρόσεχε μη πάθεις τίποτα από την υπερβολική αμεροληψία! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από D.Luffy 3 1
Arkin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Από τα βίντεο κρίνεις (μόνο σε άνοιξε-κλείσε εφαρμογές) αλλά το antutu καβάτζα και το geekbench για πέταμα... Α και στο 4Κ editing δεν παίζει ρόλο ο επεξεργαστής μιας και... ποιος νοιάζεται για video editing στο κινητό του. Πρόσεχε μη πάθεις τίποτα από την υπερβολική αμεροληψία! Για το geekbench εγραψα οτι οπως εσεις περνετε τις μετρητοις το geekbench και βγαζετε ακυρο το antutu εγω περνω το antutu. Σωστο ετσι? Δοκιμασες να κανεις video editing με 845 και εκανε καμια 10αρια ωρες? Γιατι εγω ξερω οτι εχουμε μια διαφορα 10-20 δευτερολεπτων με Α11. Το ανοιξε κλεισε κρατα εφαρμογη στη μνημη ειναι κατι που κανουν καθημερινα δις κοσμου. Video editing κανει ο ενας στους 1000?
D.Luffy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Arkin είπε Για το geekbench εγραψα οτι οπως εσεις περνετε τις μετρητοις το geekbench και βγαζετε ακυρο το antutu εγω περνω το antutu. Σωστο ετσι? Δοκιμασες να κανεις video editing με 845 και εκανε καμια 10αρια ωρες? Γιατι εγω ξερω οτι εχουμε μια διαφορα 10-20 δευτερολεπτων με Α11. Το ανοιξε κλεισε κρατα εφαρμογη στη μνημη ειναι κατι που κανουν καθημερινα δις κοσμου. Video editing κανει ο ενας στους 1000? 10-20 δευτερόλεπτα είναι μακράν μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τα 10-20 κλάσματα του δευτερολέπτου που θα ανοίξει πιο γρήγορα το calculator με 845. Πιστεύω να το αντιλαμβάνεσαι αυτό... Στον αντίποδα, κι εγώ θα μπορούσα να πω ότι 1 δις κόσμος δεν ανοιγοκλείνει εφαρμογές τη μία πίσω από την άλλη με την ταχύτητα που το κάνει ο τύπος στο βίντεο. Ούτε 1 δισ κόσμος ανοίγει 5 παιχνίδια στη σειρά για να δει μόνο το κεντρικό μενού τους και ότι το βίντεο αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση και επαφή με καθημερινή χρήση. Δηλαδή ακριβώς αυτό που κάνεις εσύ. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εν τέλει αποφάσισε που θα στηρίξεις τη γνώμη σου. Στο πόσο πραγματικά γρήγορος ειναι ένας επεξεργαστής σε σοβαρές διεργασίες ή στο τι κάνει ο ένας στους 1000? 2 1
Arkin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, billdanos είπε Βγάλε και άλλα συμπεράσματα από το μυαλό σου για να πείσεις τον εαυτό σου! 😛 Εδω εβγαλες συμπερασμα οτι το poco του χρονου θα διαλυσει οτι εχει χαλια σχεδιαση στο hardware και ενα σωτο αλλα αυτο σε πειραξε? 2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε 10-20 δευτερόλεπτα είναι μακράν μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τα 10-20 κλάσματα του δευτερολέπτου που θα ανοίξει πιο γρήγορα το calculator με 845. Πιστεύω να το αντιλαμβάνεσαι αυτό... Στον αντίποδα, κι εγώ θα μπορούσα να πω ότι 1 δις κόσμος δεν ανοιγοκλείνει εφαρμογές τη μία πίσω από την άλλη με την ταχύτητα που το κάνει ο τύπος στο βίντεο. Ούτε 1 δισ κόσμος ανοίγει 5 παιχνίδια στη σειρά για να δει μόνο το κεντρικό μενού τους και ότι το βίντεο αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση και επαφή με καθημερινή χρήση. Δηλαδή ακριβώς αυτό που κάνεις εσύ. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εν τέλει αποφάσισε που θα στηρίξεις τη γνώμη σου. Στο πόσο πραγματικά γρήγορος ειναι ένας επεξεργαστής σε σοβαρές διεργασίες ή στο τι κάνει ο ένας στους 1000? Εφοσον κανεις καθημερινα 10-20 renderings οκ πανε στο 5 φορες πανω iphone κανενα προβλημα. Γιατι αν κανεις 1 2 καθε μερα και σκεφτεσαι τα 40 δευτερολεπτα παραπανω οκ δεν εχω κατι αλλο να πω. Rendering merge κτλ κανω στον 8700k μου. Ποτε σε κινητο. 4 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Κανεις δεν μπορει να πολεμησει προς το παρον το marketing της Apple, και αυτοι εδω που κανουν τους καμποσους επειδη εμαθαν το autoremove και το apt-get νομιζω οτι θα καταλαβουν καποια στιγμη οτι αυτο που μετραει ειναι τι μενει στο ταμειο. Απλα εδω δεν μας ενδιαφερει ποσα χρηματα βγαζει η καθε εταιρια. Δεν ειμαστε μετοχοι ουτε εχουμε αγαπη με καμια εταιρια. Κρινουμε τα υπολοιπα το τελευταιο που με νοιαζει ειναι αν σκουπιζετε με 500δολλαρα ο Cook. 1
tommy^ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε 10-20 δευτερόλεπτα είναι μακράν μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τα 10-20 κλάσματα του δευτερολέπτου που θα ανοίξει πιο γρήγορα το calculator με 845. Πιστεύω να το αντιλαμβάνεσαι αυτό... Στον αντίποδα, κι εγώ θα μπορούσα να πω ότι 1 δις κόσμος δεν ανοιγοκλείνει εφαρμογές τη μία πίσω από την άλλη με την ταχύτητα που το κάνει ο τύπος στο βίντεο. Ούτε 1 δισ κόσμος ανοίγει 5 παιχνίδια στη σειρά για να δει μόνο το κεντρικό μενού τους και ότι το βίντεο αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση και επαφή με καθημερινή χρήση. Δηλαδή ακριβώς αυτό που κάνεις εσύ. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εν τέλει αποφάσισε που θα στηρίξεις τη γνώμη σου. Στο πόσο πραγματικά γρήγορος ειναι ένας επεξεργαστής σε σοβαρές διεργασίες ή στο τι κάνει ο ένας στους 1000? Ναι με μια ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διαφορά: τη συχνοτητα χρησης των apps. Τα apps που λες εσυ οτι ειναι ελαχιστα γρηγοροτερα στο poco τα χρησιμοποιεις συνεχεια, καθε μερα, ολη μερα. Το video editing app θα το χρησιμοποιησεις απο σπανια εως ποτέ οπότε τσαμπα τα 20sec κερδος. 1
Tilemaxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Τι να τα κάνεις τα benchmarks όταν ο επεξεργαστής του ενός θα τρέχει σε OS που δεν τραβάει, ενώ του άλλου σε OS που σχεδιάστηκε αποκλειστικά πάνω στο συγκεκριμένο hardware.
mtifosi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, D.Luffy είπε 10-20 δευτερόλεπτα είναι μακράν μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τα 10-20 κλάσματα του δευτερολέπτου που θα ανοίξει πιο γρήγορα το calculator με 845. Πιστεύω να το αντιλαμβάνεσαι αυτό... Στον αντίποδα, κι εγώ θα μπορούσα να πω ότι 1 δις κόσμος δεν ανοιγοκλείνει εφαρμογές τη μία πίσω από την άλλη με την ταχύτητα που το κάνει ο τύπος στο βίντεο. Ούτε 1 δισ κόσμος ανοίγει 5 παιχνίδια στη σειρά για να δει μόνο το κεντρικό μενού τους και ότι το βίντεο αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση και επαφή με καθημερινή χρήση. Δηλαδή ακριβώς αυτό που κάνεις εσύ. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εν τέλει αποφάσισε που θα στηρίξεις τη γνώμη σου. Στο πόσο πραγματικά γρήγορος ειναι ένας επεξεργαστής σε σοβαρές διεργασίες ή στο τι κάνει ο ένας στους 1000? Πραγματικα χαρας στο κουραγιο σου που συνεχιζεις και απαντας...μεχρι και η επιστημη θα ειχε σηκωσει τα χερια ψηλα... 1
Arkin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Phoenix4 είπε Όντως και απότι έχω διαβάσει εώς τώρα δεν γνωρίζεις και πολλά από αυτόν τον τομέα εξού και γιατί πετάς έτσι ξεκάφορτα μη αντιπροσωπευόμενα benchmark ως γεγονότα Όσο και να διαβάζεις τα αποτελέσματα δεν καταλαβαίνεις εάν όντως πραγματικά ισχύουν ή καλύτερα εάν έχουν βάση με την λογική, αφού δεν ασχολήσε όμως πως να ξέρεις 😛 Γιαυτό ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί ως σημείο αναφοράς το Geekbench και γνωστές αξιοπιόπιστες ιστοσελίδες τύπου https://www.kimovil.com χρησιμοποιούν το antutu για την βαθμολόγηση των κινητών. Άμα πάμε στον πίνακα του antutu Η διαφορά τους είναι 12.8% υπέρ του F1, συμπίπτει δηλαδή με το προηγούμενο βιντεάκι που νίκησε 16 από τις 19 δοκιμές. Το εφαγε λαχανο το iphone x. Δεν αργει να περασει τριτη η xiaomi και γιατι οχι και δευτερη. Απο τις εταιριες που παντα σεβοταν τον κοσμο. 1
D.Luffy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Εφοσον κανεις καθημερινα 10-20 renderings οκ πανε στο 5 φορες πανω iphone κανενα προβλημα. Γιατι αν κανεις 1 2 καθε μερα και σκεφτεσαι τα 40 δευτερολεπτα παραπανω οκ δεν εχω κατι αλλο να πω. Rendering merge κτλ κανω στον 8700k μου. Ποτε σε κινητο. Τι να πεις? Συγχαρητήρια λοιπόν που επιτέλους κατάλαβες ότι ο Α11 (ούτε καν ο Α12) είναι πολύ πιο γρήγορος σε βαριές διεργασίες (όπως επεξεργασία βίντεο που τραβάς με το κινητό) από τον 845. Και δεν χρειαζόμαστε ούτε Geekbench, ούτε Antutu για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές. Τώρα αν και εσύ είσαι τόσο βιαστικός που μετράς μέχρι και τα κλάσματα δευτερολέπτου ενός app, κανένα πρόβλημα. PocoPoco.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα