Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Φυσικα και δε μας ενδιαφερει, και για τον Cook αλλοι δουλεψαν και καινοτομησαν για να κουνιεται αυτος χωρις να καινοτομει σε τιποτα τα τελευταια χρονια...τσπα δεν θελω να γινομαι γραφικος και να αναπολω τα παλια δεν ειναι το θεμα μας αυτο.

Εγω μια φορα το τελευταιο διαστημα τους ξιαομιχιουβεαδες βλεπω να κανουν ολη τη μανουρα...οι αλλοι απλα αμυνονται.

Αν το καλοσκεφτεις δεν ειναι και λιγο κινητο 250 ευρω να ριχνει στα αυτια κινητο των 1500. Δικαιολογημενα ειναι χαρουμενοι με την αγορα τους.

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν το καλοσκεφτεις δεν ειναι και λιγο κινητο 250 ευρω να ριχνει στα αυτια κινητο των 1500. Δικαιολογημενα ειναι χαρουμενοι με την αγορα τους.

Εγω ως κοροιδευω τον εαυτο μου το βλεπω...σαν αυτον με το fiat που με φουλ γκαζι περναει αυτον με τη Mercedes οταν αναβει το φαναρι, για 10 δευτερολεπτα νοιωθει ωραια αλλα μετα τριζουν τα φρενα στο επομενο φαναρι και προσγειωνεται στην πραγματικοτητα.

• Thanks 3
Δημοσ.

Τι εγινε ρε παιδια; Τελικα το Α12 ειναι οντως το καλυτερο και το σημειο αναφορας σημερα; Γιατι οτι αυτα ειναι ψεματα της Apple...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειχε καμια κωμωδια σημερα και εβαλα να δω speedtest μεταξυ iphone X με iphone Xs που εχει τον νεο διαστημικο a12 που στην παρουσιαση τον βαφτισαν εως 50% πιο γρηγορο απο τον a11.

Spoiler δεν χρειαζεται παιδια,και πολλοι που παρακολουθειτε αυτη τη συζητηση θα το ειχατε υποψιαστει ηδη.

Εχουν σχεδον την ιδια ταχυτητα.. (σε μερικα σημεια ηταν πιο γρηγορο το παλιο) 😂🤣😅🤩

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Πριν  λιγο διαβαζα οτι το Χs εχει 10,000 προπαραγγελιες στην Ελλαδα.

Μια τρυπα στο νερο θα κανει η Huawei...

ισχύει. έχω φίλο που δουλεύει σε γνωστή αλυσίδα και μου είπε ότι γίνετε χαμός με παραγγελίες για τα νέα iphone 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, azuli said:

Δεν ειχε καμια κωμωδια σημερα και εβαλα να δω speedtest μεταξυ iphone X με iphone Xs που εχει τον νεο διαστημικο a12 που στην παρουσιαση τον βαφτισαν εως 50% πιο γρηγορο απο τον a11.

Spoiler δεν χρειαζεται παιδια,και πολλοι που παρακολουθειτε αυτη τη συζητηση θα το ειχατε υποψιαστει ηδη.

Εχουν σχεδον την ιδια ταχυτητα.. (σε μερικα σημεια ηταν πιο γρηγορο το παλιο) 😂🤣😅🤩

Βάλτο σε ολα τα τοπικς για να έχεις να χαίρεσαι. Μονος σου βέβαια γιατι αποφασισαμε να μη σου πάμε κόντρα απο δω και περα για ευνόητους λόγους! :)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Εγω ως κοροιδευω τον εαυτο μου το βλεπω...σαν αυτον με το fiat που με φουλ γκαζι περναει αυτον με τη Mercedes οταν αναβει το φαναρι, για 10 δευτερολεπτα νοιωθει ωραια αλλα μετα τριζουν τα φρενα στο επομενο φαναρι και προσγειωνεται στην πραγματικοτητα.

Δηλαδή η διαφορά στην εμπειρία και στην ποιότητα είναι αντίστοιχη της διαφοράς μίας Mercedes και ενός Fiat;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, azuli said:

Βασικά, η μόνο κωμωδία που βλέπω εγώ, είναι αυτά που γράφεις. To άρθρο αναφέρει ότι ο επεξεργαστής ΘΑ είναι πιό γρήγορος από τον Α12 κι όχι το τηλέφωνο στο σύνολο.

Ένα αυτό...

Δεύτερον, η Apple στην παρουσίαση είπε ότι ο επεξεργαστής είναι 50% πιό γρήγορος από τον Α11 κι όχι το τηλέφωνο στο σύνολο. Άλλωστε, δε φέρει ευθύνη η Apple για το πόσο καλά optimized είναι οι εφαρμογές και τι σηκώνουν όταν τρέχουν. Οπότε η σύγκριση που έβαλες παραπάνω, μάλλον άχρηστη είναι για να συγκρίνεις επεξεργαστές.

Παρόλα αυτά, σήμερα παρέλαβα το iPhone XS και του έτρεξα μόλις ένα Antuntu από περιέργεια για να δω τι κάνει σε σχέση με το Χ που είχα. Δυστυχώς δεν είχα δει τα κωμικοτραγικά που γράφεις για να το τρέξω με καινούρια συσκευή κι έχω ήδη βάλει το backup απάνω, αλλά μια γεύση την παίρνεις.

Και λέω ξανά, είναι γενική εικόνα του τηλεφώνου, όχι Α11 vs A12...

IMG_2293.PNG.2da8d70dddc8a4a20ae6c870ebe5070d.PNG

Επεξ/σία από Zaytsev
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Το 2008 ισως ηταν ετσι. Οχι πια η συγκριση που εκανες δεν ισχυει σε καμια περιπτωση με poco vs xs max. Απλα το ενα ειναι vfm με σεβασμο στον καταναλωτη και το αλλο καθαρο αρμεγμα. Το κοστος ειναι πανω κατω ιδιο για την καθε εταιρια απλα η xiaomi θα βγαλει 20 ευρω απο καθε poco και η apple 600-700 ευρω.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Δηλαδή η διαφορά στην εμπειρία και στην ποιότητα είναι αντίστοιχη της διαφοράς μίας Mercedes και ενός Fiat;

Οταν ειμαι στη μπανιερα μου αρεσει να βλεπω το insomnia...και με αυτα που γραφουν μου εχει γλιστρησει απο τα χερια ουκ ολιγες φορες.Μπορω να το κανω αυτο με το pocoφωνο.

Δημοσ.
Στις 24/9/2018 στις 7:18 ΜΜ, azuli είπε

Επεξεργαστης καρτα γραφικων ειναι μαζι πλεον,θα πρεπε να το ξερεις αυτο ως τεχνολογικος τυπος.Αλλα anyway δεν ειναι καν το θεμα αυτο.

Το θεμα ειναι 19 εφαρμογες ανοιξε,τις 16 τις ανοιξε πιο γρηγορα το poco και τις 3 (2 με σκορ αγωνων και ενα παιχνιδι) το iphone Xs.

Aπο κει και περα οτι και να πεις τα λες για να τα ακους εσυ..! Το pocophone των 300ντολαρ με τον 845 επινε μπυρες περιμενοντας το iphone των 1000φευγα να ανοιξει κι αυτο τις εφαρμογες.

(ενταξει υπερβαλω με τις μπυρες αλλα φαινεται ξεκαθαρα οτι το poco ειναι πιο γρηγορο)

Τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις ρε τρολ; 

Εγώ μιλάω για τα σκορ benchmark τα οποία βγαίνουν ξεχωριστά της κάρτας γραφικών και επεξεργαστή! Πας να το παίξεις και έξυπνος. Και συνεχίζεις το τρολαρισμα με το πως ανοίγουν τα προγράμματα. Πήγαινε πάρε ένα ποκοφον των 300 ευρώ να κανεις την δουλειά σου γιατί μέχρι εκεί είσαι. Και μετά έλα να ξαναμιλήσουμε 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, morgan21 said:

Τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις ρε τρολ; 

Εγώ μιλάω για τα σκορ benchmark τα οποία βγαίνουν ξεχωριστά της κάρτας γραφικών και επεξεργαστή! Πας να το παίξεις και έξυπνος. Και συνεχίζεις το τρολαρισμα με το πως ανοίγουν τα προγράμματα. Πήγαινε πάρε ένα ποκοφον των 300 ευρώ να κανεις την δουλειά σου γιατί μέχρι εκεί είσαι. Και μετά έλα να ξαναμιλήσουμε 

10525669_10203605496411560_3304235165957597102_n.jpg.72a64d0482165e6326fcfe34233e00b2.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...