Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Που δεν κανει καθολου εννοω. Γιατι εγω αμεσως σου βρισκω το split screen που απο το 2013 μου εχει λυσει τα χερια στα παντα. Σου βρισκω αλλα 100 πραγματα αν θες που δεν κανει το xs max και κανει το poco. Εσυ ουτε ενα δεν μπορεις να βρεις.

Μπα? Κάνεις split-screen στην οθόνη του κινητού σου? Είσαι σίγουρος ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται καλύτερα με τον 8700Κ σου που έχει και monitor??? Κάτι λέγαμε πριν για δύο μέτρα και δύο σταθμά...

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Α τωρα δε σε νοιαζει τοσο η ταχυτητα.

Εχοντας τα τελευταια χρονια περασει απο: iPhone 6/6S/7/8 Plus και Χ, σε διαβεβαιω οτι σπασιματα στα animations, freeze εφαρμογων εχω δει ΑΡΚΕΤΕΣ φορες στο iOS.

Παλαιοτερα (εποχες iphone 4-5) δεν υπηρχαν αυτα στο iOS, ολα πηγαιναν σχεδον παντα ρολόι.

Τα τελευταια χρονια που προσεθεσαν περισσοτερες δυνατοτητες στο iOS και το εκαναν λιγο πιο ανοιχτο, αρχισαν τα παρατραγουδα.

Δεν εχω λογο να πω ψεματα, ειμαι χρηστης και απο χομπι τα σκαω και σε android ναυαρχιδες και σε iPhone και βλπεω τι γινεται.

Για θυμισε μου ποσο καλα ετρεχε το 6S με το iOS 11!!! :D

Μια χαρά έτρεχε με το 11, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Μπα? Κάνεις split-screen στην οθόνη του κινητού σου? Είσαι σίγουρος ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται καλύτερα με τον 8700Κ σου που έχει και monitor??? Κάτι λέγαμε πριν για δύο μέτρα και δύο σταθμά...

Δηλαδή το να κάνεις multitask στο κινητό (ένα κλασικό σενάριο είναι να βλέπεις stream στο twitch και να σερφάρεις στον mozilla) είναι ακραίο

Το να κάνεις convert (με άγνωστο bitrate παρεπιπτόντως μπορεί να ρίχνει την ποιότητα) ένα 4Κ 60FPS βίντεο σε 1080p 60FPS ενώ απλά θα ήταν καλύτερο εξ αρχής να το κάνεις record ή σε 1080p60 ή 1080p120 ή 1080p240 δεν είναι ακραίο. Είναι λογικό, το κάνεις συχνά.

Μα τον Δία πραγματικά παρουσιάζεται μη ρεαλιστικά σενάρια που ούτε οι ίδιοι δεν έχετε πράξει ποτέ μόνο και μόνο για να μην φανεί ούτε μία φορά πως έχετε ποντάρει στο λάθος άλογο. Την μία είναι πιο γρήγορο σε 4Κ convert, την άλλη ο A12 βγάζει καλύτερο score από i7 (!) Και μιλάμε για κινητά, που να μιλούσαμε και για πολιτικά.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δεν ειναι το ιδιο. Το iphone δεν εχει καν split screen το android εχει απο το 2013 σε ολες τις εφαρμογες.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tilemaxx είπε

Μια χαρά έτρεχε με το 11, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. 

ΟΚ, καταλαβα τα στανταρντς που θετεις σε μια συσκευη.

6 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Φυσικα και το split screen βοηθαει παρα πολυ στα κινητα που εχουν μεγαλη οθονη.

Κατσε να δεις που οταν θα το βαλει και η apple στα iPhone, θα ειναι "reinventing iMultiwindow" :lol:

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Phoenix4 είπε

Δηλαδή το να κάνεις multitask στο κινητό (ένα κλασικό σενάριο είναι να βλέπεις stream στο twitch και να σερφάρεις στον mozilla) είναι ακραίο

Το να κάνεις convert (με άγνωστο bitrate παρεπιπτόντως μπορεί να ρίχνει την ποιότητα) ένα 4Κ 60FPS βίντεο σε 1080p 60FPS ενώ απλά θα ήταν καλύτερο εξ αρχής να το κάνεις record ή σε 1080p60 ή 1080p120 ή 1080p240 δεν είναι ακραίο. Είναι λογικό, το κάνεις συχνά.

Μα τον Δία πραγματικά παρουσιάζεται μη ρεαλιστικά σενάρια που ούτε οι ίδιοι δεν έχετε πράξει ποτέ μόνο και μόνο για να μην φανεί ούτε μία φορά πως έχετε ποντάρει στο λάθος άλογο. Την μία είναι πιο γρήγορο σε 4Κ convert, την άλλη ο A12 βγάζει καλύτερο score από i7 (!) Και μιλάμε για κινητά, που να μιλούσαμε και για πολιτικά.

Πρεπει καπως να δικαιολογησει την αγορα του iphone x που εχει. Δεν κανει κατι κακο την αγορα που εκανε θελει να προστατεψει. Αν αυτο ειναι καλο μονο ο ιδιος το ξερει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Φυσικα και το split screen βοηθαει παρα πολυ στα κινητα που εχουν μεγαλη οθονη.

Κατσε να δεις που οταν θα το βαλει και η apple στα iPhone, θα ειναι "reinventing iMultiwindow" :lol:

Δεν νομίζω να τα ονομάσουν Windows είναι απαγορευμένη λέξη θα βρουν καμία άλλη ωραία ορολογία όπως είναι το Timemachine τους, ξέρω γω θα τα λένε Rifts 😛

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πρεπει καπως να δικαιολογησει την αγορα του iphone x που εχει. Δεν κανει κατι κακο την αγορα που εκανε θελει να προστατεψει. Αν αυτο ειναι καλο μονο ο ιδιος το ξερει.

Τι να πω και εγώ ένα Μi A1 έχω και όση απόδοση βγάζει βγάζει τι να υπερασπιστούμε τώρα ένα κινητό καταλογίζοντας του παραπάνω απότι μπορεί να προσφέρει..

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Phoenix4 είπε

Δεν νομίζω να τα ονομάσουν Windows είναι απαγορευμένη λέξη θα βρουν καμία άλλη ωραία ορολογία όπως είναι το Timemachine τους, ξέρω γω θα τα λένε Rifts 😛

Τι να πω και εγώ ένα Μi A1 έχω και όση απόδοση βγάζει βγάζει τι να υπερασπιστούμε τώρα ένα κινητό καταλογίζοντας του παραπάνω απότι μπορεί να προσφέρει..

Αλλο 200 ευρω κινητο και αλλο 1200. Οταν δινεις 1200 θες να πιστευεις οτι εχεις το καλυτερο. Δεν ειναι θεμα των παιδιων ετσι ειναι φτιαγμενος ο ανθρωπος ειναι σαν ασπιδα για να μην νιωσει οτι εκανε κακη αγορα για αυτο βλεπεις να γραφουν χαζομαρες για το εξαιρετικο poco δεν μπορει ο εγκεφαλος τους να διανοηθει οτι ενα τηλεφωνο 5 φορες φθηνοτερο ειναι καλυτερο. Ετσι ειμαστε φτιαγμενοι και το κανουμε ολοι οταν παρουμε κατι πολυ ακριβο που δεν αξιζει τα χρηματα του. Προσπαθουμε με πλαγιους τροπους να νιωσουμε οτι καναμε καλη αγορα για την ψυχολογικη μας υγεια.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Εχοντας τα τελευταια χρονια περασει απο: iPhone 6/6S/7/8 Plus και Χ, σε διαβεβαιω οτι σπασιματα στα animations, freeze εφαρμογων εχω δει ΑΡΚΕΤΕΣ φορες στο iOS.

Παλαιοτερα (εποχες iphone 4-5) δεν υπηρχαν αυτα στο iOS, ολα πηγαιναν σχεδον παντα ρολόι.

Τα τελευταια χρονια που προσεθεσαν περισσοτερες δυνατοτητες στο iOS και το εκαναν λιγο πιο ανοιχτο, αρχισαν τα παρατραγουδα.

Δεν εχω λογο να πω ψεματα, ειμαι χρηστης και απο χομπι τα σκαω και σε android ναυαρχιδες και σε iPhone και βλπεω τι γινεται.

Οι Android συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου ήταν: Note 1, HTC One X, Nexus 4, Nexus 5, HTC One m8, Pixel 1, Galaxy S8 και για πολύ λίγο, ένα Galaxy S9+. Πλην των Nexus και του Pixel όλες είχαν πολύ περισσότερα θέματα με σπασίματα στα animations και freeze εφαρμογών σε σχέση με την σειρά iPhones που είχα.

Μέχρι και πέρισυ το Galaxy S8, ούτε στο κεντρικό μενού των apps δεν μπορούσε να μπει χωρίς το animation να γίνει crappy. Ακόμα και στο XDA παραπονιόταν κόσμος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Πολύ υψηλά όντως. Ειδικότερα το iOS 11 σε σχεση με το 10 ήταν η μέρα με την νύχτα σε overall απόκριση στο 6S. Τώρα εσύ τι είδες δεν ξέρω. Πάντως το S7 του αδερφού μου μετά το Oreo είναι τίγκα στα σπασίματα.

Επεξ/σία από Tilemaxx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Οι Android συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου ήταν: Note 1, HTC One X, Nexus 4, Nexus 5, HTC One m8, Pixel 1, Galaxy S8 και για πολύ λίγο, ένα Galaxy S9+. Πλην των Nexus και του Pixel όλες είχαν πολύ περισσότερα θέματα με σπασίματα στα animations και freeze εφαρμογών σε σχέση με την σειρά iPhones που είχα.

Μέχρι και πέρισυ το Galaxy S8, ούτε στο κεντρικό μενού των apps δεν μπορούσε να μπει χωρίς το animation να γίνει crappy. Ακόμα και στο XDA παραπονιόταν κόσμος. 

Το S8 ηταν πολυ κακο κινητο σε θεμα ρολλαρισματος, το ειχα κι εγω.

Αντιθερα, τα s6e, s7e και s9+ ηταν εξαιρετικα οπως και τα Note 8 και 9.

Δοκιμασε Pixel 2 XL, OnePlus, P20 Pro, XZ2, U11 και μετα τα λεμε!

Μόλις τώρα, Tilemaxx είπε

Πολύ υψηλά όντως. Ειδικότερα το iOS 11 σε σχεση με το 10 ήταν η μέρα με την νύχτα σε overall απόκριση στο 6S. Τώρα εσύ τι είδες δεν ξέρω.

Τιποτα φιλε, ολα καλα!!!

Επεξ/σία από tommy^
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mtifosi είπε

Πραγματικα χαρας στο κουραγιο σου που συνεχιζεις και απαντας...μεχρι και η επιστημη θα ειχε σηκωσει τα χερια ψηλα...

Ηρωας πραγματικα ...

49 λεπτά πριν, kirileman είπε

11 εμείς, 11 αυτοί....

αχαχχα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Απλα εδω δεν μας ενδιαφερει ποσα χρηματα βγαζει η καθε εταιρια. Δεν ειμαστε μετοχοι ουτε εχουμε αγαπη με καμια εταιρια. Κρινουμε τα υπολοιπα το τελευταιο που με νοιαζει ειναι αν σκουπιζετε με 500δολλαρα ο Cook. 

Φυσικα και δε μας ενδιαφερει, και για τον Cook αλλοι δουλεψαν και καινοτομησαν για να κουνιεται αυτος χωρις να καινοτομει σε τιποτα τα τελευταια χρονια...τσπα δεν θελω να γινομαι γραφικος και να αναπολω τα παλια δεν ειναι το θεμα μας αυτο.

Εγω μια φορα το τελευταιο διαστημα τους ξιαομιχιουβεαδες βλεπω να κανουν ολη τη μανουρα...οι αλλοι απλα αμυνονται.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlueBlade είπε

Το θέμα είναι, τα Benchmarks θα είναι αληθινά ή μαϊμού όπως συνηθίζει η Huawei;

κινεζοι -μαιμου ε?  Τον επιασα  τον συνειρμο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...