Arkin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Τι να πεις? Συγχαρητήρια λοιπόν που επιτέλους κατάλαβες ότι ο Α11 (ούτε καν ο Α12) είναι πολύ πιο γρήγορος σε βαριές διεργασίες (όπως επεξεργασία βίντεο που τραβάς με το κινητό) από τον 845. Και δεν χρειαζόμαστε ούτε Geekbench, ούτε Antutu για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές. Τώρα αν και εσύ είσαι τόσο βιαστικός που μετράς μέχρι και τα κλάσματα δευτερολέπτου ενός app, κανένα πρόβλημα. PocoPoco. Ειναι ενα 10% πιο γρηγορος σε rendering και ειναι και 500% πιο ακριβα στην τιμη. Ωραιο deal ετσι? 1
D.Luffy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, tommy^ είπε Ναι με μια ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διαφορά: τη συχνοτητα χρησης των apps. Τα apps που λες εσυ οτι ειναι ελαχιστα γρηγοροτερα στο poco τα χρησιμοποιεις συνεχεια, καθε μερα, ολη μερα. Το video editing app θα το χρησιμοποιησεις απο σπανια εως ποτέ οπότε τσαμπα τα 20sec κερδος. Ναι έχεις δίκιο. Αν προσθέσω τα κλάσματα δευτερολέπτου που χάνω με το Χ ανοίγωντας πχ Youtube, μέχρι το τέλος της ημέρας μπορεί και να έχω χάσει μέχρι και 5 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Τρέχω αμέσως για poco... 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Ειναι ενα 10% πιο γρηγορος σε rendering και ειναι και 500% πιο ακριβα στην τιμη. Ωραιο deal ετσι? Η τιμή δεν περιλαμβάνει μόνο το rendering... Δεν αγοράζω nvidia Tesla η οποία κάνει μία μόνο δουλειά. Διάλεξε για πιο πράγμα θέλεις να μιλήσεις. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από D.Luffy 1
tommy^ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Ναι έχεις δίκιο. Αν προσθέσω τα κλάσματα δευτερολέπτου που χάνω με το Χ ανοίγωντας πχ Youtube στο τέλος μπορεί και να χάσω 5 ολόκληρα δευτερόλεπτα την ημέρα. Τρέχω αμέσως για poco... Να ηταν μονο το youtube καλα θα ηταν! Αφου λοιπον στα βαρια tasks φαινεται το SOC και εκει ο Α12 διαπρεπει, τι συμβαινει στα απλα tasks και τρωει σκονη; Μηπως δεν ειναι τοσο καλοσχεδιασμενο, efficient και Optimised το περιφημο iOS και δεν μπορει να εκμεταλλευτει τον A12; Ειναι κριμα να εχεις τετοιο εργαλειο (Α12) και να μην μπορεις να τον εκμεταλλευτεις... Για την ωρα στην απλη καθημερινοτητα το pocopico και πολλα αλλα androids ειναι γρηγοροτερα του iPhone. Κλασματα, χιλιοστα, δεκατα, δευτερολεπτα, ειναι πιο γρηγορα. Για τους... μερακληδες που κανουν video editing σε οθονη 6" τοτε το iPhone ειναι μονοδρομος!
Arkin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ναι έχεις δίκιο. Αν προσθέσω τα κλάσματα δευτερολέπτου που χάνω με το Χ ανοίγωντας πχ Youtube, μέχρι το τέλος της ημέρας μπορεί και να έχω χάσει μέχρι και 5 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Τρέχω αμέσως για poco... Η τιμή δεν περιλαμβάνει μόνο το rendering... Δεν αγοράζω nvidia Tesla η οποία κάνει μία μόνο δουλειά. Διάλεξε για πιο πράγμα θέλεις να μιλήσεις. Ναι οκ αν βρεις κατι που δεν κανει το poco και κανει το iphone x πες μου.
D.Luffy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tommy^ είπε Να ηταν μονο το youtube καλα θα ηταν! Αφου λοιπον στα βαρια tasks φαινεται το SOC και εκει ο Α12 διαπρεπει, τι συμβαινει στα απλα tasks και τρωει σκονη; Μηπως δεν ειναι τοσο καλοσχεδιασμενο, efficient και Optimised το περιφημο iOS και δεν μπορει να εκμεταλλευτει τον A12; Ειναι κριμα να εχεις τετοιο εργαλειο (Α12) και να μην μπορεις να τον εκμεταλλευτεις... Για την ωρα στην απλη καθημερινοτητα το pocopico και πολλα αλλα androids ειναι γρηγοροτερα του iPhone. Κλασματα, χιλιοστα, δεκατα, δευτερολεπτα, ειναι πιο γρηγορα. Για τους... μερακληδες που κανουν video editing σε οθονη 6" τοτε το iPhone ειναι μονοδρομος! Ενώ οι μερακλήδες που μετράνε κλάσματα ε?? Πρώτα απ'όλα είναι λογικό να υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα των apps επειδή φτιάχνονται για δυο εντελώς διαφορετικά λειτουργικά. Τώρα αν ο Α12 τρώει σκόνη (ξανατονίζω κλάσματα ) σε απλά tasks, αναρωτιέμαι τι ακριβώς τρώνε οι υπόλοιποι που μένουν πίσω ολόκληρα λεπτά σε σοβαρά tasks... Μπορείς να μου βρεις εσύ τη λέξη? Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από D.Luffy
kirileman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Ειναι ενα 10% πιο γρηγορος σε rendering και ειναι και 500% πιο ακριβα στην τιμη. Ωραιο deal ετσι? Δεν ήξερα ότι πωλούνται μόνα τους τα soc στα καταστήματα. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι πάνε πακέτο με σασί, οθόνη, κάμερα, μπαταρία και διάφορα άλλα υποσυστήματα, καθώς και αυτό που λέγεται software. 2
D.Luffy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι οκ αν βρεις κατι που δεν κανει το poco και κανει το iphone x πες μου. Γρήγορη επεξεργασία βίντεο είναι ένα παράδειγμα.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, tommy^ είπε Να ηταν μονο το youtube καλα θα ηταν! Αφου λοιπον στα βαρια tasks φαινεται το SOC και εκει ο Α12 διαπρεπει, τι συμβαινει στα απλα tasks και τρωει σκονη; Μηπως δεν ειναι τοσο καλοσχεδιασμενο, efficient και Optimised το περιφημο iOS και δεν μπορει να εκμεταλλευτει τον A12; Ειναι κριμα να εχεις τετοιο εργαλειο (Α12) και να μην μπορεις να τον εκμεταλλευτεις... Για την ωρα στην απλη καθημερινοτητα το pocopico και πολλα αλλα androids ειναι γρηγοροτερα του iPhone. Κλασματα, χιλιοστα, δεκατα, δευτερολεπτα, ειναι πιο γρηγορα. Για τους... μερακληδες που κανουν video editing σε οθονη 6" τοτε το iPhone ειναι μονοδρομος! Δεν έχω δεί ούτε ένα android να είναι πιο γρήγορο σε everyday tasks απο οποιοδήποτε iPhone 6S και πάνω. 1
tommy^ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Οχι ειναι μερακληδες αυτοι που κανουν video editing σε οθονη 6", ημουν ξεκαθαρος! Αφου με ενα καλο και τιμιο Macbook Pro των 3000 ευρω κανεις αψογα video editing, oh wait... αν δε σου κανει throttling βεβαια.. Ειναι φυσιολογικο να υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα των apps επειδη φτιαχνονται για 2 διαφορετικα λειτουργικα; Ε με αυτη τη λογικη σου (not) γι αυτο ειναι πιο γρηγορα τα iPhone στα video editing apps, γιατι "φτιαχνονται για 2 διαφορετικα λειτουργικα"! Τι μονο λεπτα τρωνε; Νομιζα ωρες! 1
Arkin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Γρήγορη επεξεργασία βίντεο είναι ένα παράδειγμα. Που δεν κανει καθολου εννοω. Γιατι εγω αμεσως σου βρισκω το split screen που απο το 2013 μου εχει λυσει τα χερια στα παντα. Σου βρισκω αλλα 100 πραγματα αν θες που δεν κανει το xs max και κανει το poco. Εσυ ουτε ενα δεν μπορεις να βρεις. Μόλις τώρα, Tilemaxx είπε Δεν έχω δεί ούτε ένα android να είναι πιο γρήγορο σε everyday tasks απο οποιοδήποτε iPhone 6S και πάνω. Αν εχεις πιασει μονο android μεχρι 150 ευρω λογικο ειναι. 1
tommy^ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Δεν έχω δεί ούτε ένα android να είναι πιο γρήγορο σε everyday tasks απο οποιοδήποτε iPhone 6S και πάνω. Πρεπει να αγορασεις πρωτα καποιο (καλο) android για να δεις. Μεσα απο το μαντρι της Apple δε βλεπεις εξω. 1
Tilemaxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Android και καλό δεν υπάρχει για εμένα κατ' αρχήν. S7 του αδερφού μου και μετά απο 1μιση χρόνο ήδη έχει hiccups εκεί που το 6S μου όχι μόνο δεν έχει αλλά γίνεται πιο γρήγορο με κάθε νεο iOS. Υπάρχει διαφορά στα σημεία σίγουρα. Και το θεωρώ εντελώς φθηνιάρικο μετά απο τόσα χρόνια να μην μπορούν να βάλουν smooth scrolling στις συσκευές τους. Το design του Χ όμως πρώτο-πρώτο έτρεξαν να το αντιγράψουν. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από Tilemaxx
kirileman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tommy^ είπε Πρεπει να αγορασεις πρωτα καποιο (καλο) android για να δεις. Μεσα απο το μαντρι της Apple δε βλεπεις εξω. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ταχύτητα, αλλά η συνέπεια του λειτουργικού και η αξιοπιστία του. Δυστυχώς, δεν παρουσιάζει την ίδια απόδοση πάντοτε, αλλά εμφανίζει απρόβλεπτες διακυμάνσεις, παροδικές καθυστερήσεις, χαμένα καρέ στα animantions κ.α. Αντίθετα σε ένα iPhone θα βλέπεις πάντοτε και συνεχώς την ίδια άψογη συμπεριφορά, αυτό που περιμένει ο χρήστης, αυτό για το οποίο έχει πληρώσει, χωρίς εκπλήξεις και συμβιβασμούς. 1
tommy^ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kirileman είπε Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ταχύτητα, αλλά η συνέπεια του λειτουργικού και η αξιοπιστία του. Δυστυχώς, δεν παρουσιάζει την ίδια απόδοση πάντοτε, αλλά εμφανίζει απρόβλεπτες διακυμάνσεις, παροδικές καθυστερήσεις, χαμένα καρέ στα animantions κ.α. Αντίθετα σε ένα iPhone θα βλέπεις πάντοτε και συνεχώς την ίδια άψογη συμπεριφορά, αυτό που περιμένει ο χρήστης, αυτό για το οποίο έχει πληρώσει, χωρίς εκπλήξεις και συμβιβασμούς. Α τωρα δε σε νοιαζει τοσο η ταχυτητα. Εχοντας τα τελευταια χρονια περασει απο: iPhone 6/6S/7/8 Plus και Χ, σε διαβεβαιω οτι σπασιματα στα animations, freeze εφαρμογων εχω δει ΑΡΚΕΤΕΣ φορες στο iOS. Παλαιοτερα (εποχες iphone 4-5) δεν υπηρχαν αυτα στο iOS, ολα πηγαιναν σχεδον παντα ρολόι. Τα τελευταια χρονια που προσεθεσαν περισσοτερες δυνατοτητες στο iOS και το εκαναν λιγο πιο ανοιχτο, αρχισαν τα παρατραγουδα. Δεν εχω λογο να πω ψεματα, ειμαι χρηστης και απο χομπι τα σκαω και σε android ναυαρχιδες και σε iPhone και βλπεω τι γινεται. 6 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Android και καλό δεν υπάρχει για εμένα κατ' αρχήν. S7 του αδερφού μου και μετά απο 1μιση χρόνο ήδη έχει hiccups εκεί που το 6S μου όχι μόνο δεν έχει αλλά γίνεται πιο γρήγορο με κάθε νεο iOS. Υπάρχει διαφορά στα σημεία σίγουρα. Και το θεωρώ εντελώς φθηνιάρικο μετά απο τόσα χρόνια να μην μπορούν να βάλουν smooth scrolling στις συσκευές τους. Το design του Χ όμως πρώτο-πρώτο έτρεξαν να το αντιγράψουν. Για θυμισε μου ποσο καλα ετρεχε το 6S με το iOS 11!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα