Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το τι πιστεύει ο κόσμος (κάποιοι), δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το τι πραγματικά ισχύει. :) 

Έτσι όπως τα λες είναι σα να τα λες για εσένα διότι ισχύουν ! Δηλαδή όταν πιστεύεις πως ο Α12

https://browser.geekbench.com/ios_devices/56

είναι ανώτερος από τον 3570Κ

https://browser.geekbench.com/processors/750

Ποιητής !

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Istros είπε

Το marketing σίγουρα και τους πελάτες που έχει δεν μπορεί να τους βρει καμία αλλη εταιρεία.Στο ταμείο μενούν τα χιλιάρικα από τα κέρδη με το ποσοστό να φτάνει το 40% και στο xs max σίγουρα θα το ξεπεράσει κατά πολυ

Αν ειχες φτασει εσυ μια εταιρεια στο επιπεδο της Apple θα εριχνες το ποσοστο σου?

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Phoenix4 said:

Έτσι όπως τα λες είναι σα να τα λες για εσένα διότι ισχύουν ! Δηλαδή όταν πιστεύεις πως ο Α12

https://browser.geekbench.com/ios_devices/56

είναι ανώτερος από τον 3570Κ

https://browser.geekbench.com/processors/750

Ποιητής !

Δεν αρκεί να διαβάζεις κάτι, πρέπει και να το καταλαβαίνεις ταυτόχρονα! :)

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Αν ειχες φτασει εσυ μια εταιρεια στο επιπεδο της Apple θα εριχνες το ποσοστο σου?

Όχι βέβαια χαζός είμαι?θα το πήγαινα 70% αφού συνεχίζει και πουλάει με αυτές τις τιμές  σ αυτά τα προϊόντα!πολύ καλα κανει

41 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Δεν βλεπω σκουπιδοβιντεο  ειναι χασιμο χρονου ,ευχαριστω .

Ίσως το μετανιώσεις και πάρεις το cocopops μ αυτο που θα δεις

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Istros είπε

Ίσως το μετανιώσεις και πάρεις το cocopops μ αυτο που θα δεις

χαχαα ουτε με γαντια δεν το πιανω στα χερια μου ,εχω αλλεργια σε αυτες τις τριτοκοσμικες συσκευες .Pixel   kai galaxy s-  note    που εχουν φιλοι μου  πιανω ,ολα τα αλλα ειναι ανυπαρκτα .

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

χαχαα ουτε με γαντια δεν το πιανω στα χερια μου ,εχω αλλεργια σε αυτες τις τριτοκοσμικες συσκευες .Pixel   kai galaxy s-  note    που εχουν φιλοι μου  πιανω ,ολα τα αλλα ειναι ανυπαρκτα .

Αν το πιασεις αυτο με τα γαντια της στολης και ειναι βρεγμενα με θαλασσα θα θολωσει η πλαστικουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Δεν αρκεί να διαβάζεις κάτι, πρέπει και να το καταλαβαίνεις ταυτόχρονα! :)

Όντως και απότι έχω διαβάσει εώς τώρα δεν γνωρίζεις και πολλά από αυτόν τον τομέα εξού και γιατί πετάς έτσι ξεκάφορτα μη αντιπροσωπευόμενα benchmark ως γεγονότα

Όσο και να διαβάζεις τα αποτελέσματα δεν καταλαβαίνεις εάν όντως πραγματικά ισχύουν ή καλύτερα εάν έχουν βάση με την λογική, αφού δεν ασχολήσε όμως πως να ξέρεις 😛

Γιαυτό ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί ως σημείο αναφοράς το Geekbench και γνωστές αξιοπιόπιστες ιστοσελίδες τύπου https://www.kimovil.com χρησιμοποιούν το antutu για την βαθμολόγηση των κινητών.

Άμα πάμε στον πίνακα του antutu

iFJD7dh.png

APtxE3J.png

Η διαφορά τους είναι 12.8% υπέρ του F1, συμπίπτει δηλαδή με το προηγούμενο βιντεάκι που νίκησε 16 από τις 19 δοκιμές.

Επεξ/σία από Phoenix4
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι τελείως λάθος,να συγκρίνετε πόσο γρήγορα ανοίγει μία εφαρμογή  στο android και στο iOS για  να βγάλετε συμπέρασμα ποιος επεξεργαστής είναι πιο γρήγορος, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό εξαρτάτε από τη μηχανή του φτιάχτηκε το app και όχι τόσο από τον επεξεργαστή.... κάποιες μηχανές είναι πιο σωστές στο android και κάποιες στο iOS γιαυτό κάποιες ανοίγουν πιο γρήγορα στο iOS και κάποιες πιο γρήγορα στο Αndroid!

Έχω το iphone 7 Plus(2016) και πήρα φέτος και το S9 (2018) To πρώτο που παρατήρησα σαν εμπειρία με το S9 και με χάλασε πάρα πολύ είναι το scrolling είναι δυνατόν το 2018 να μην έχουν φτιάξει smooth scrolling??ΕΛΕΟΣ!!!! Κατά τα άλλα όλα λειτουργούν γρήγορα σαν το iphone.Αλλα...!

Ήμουν προχθές σε ένα φιλαράκι μου προγραμματιστή που φτιάχνει Games και βάλαμε και στα δύο κινητά το νέο του Game!Στο S9 άνοιξε 2 δεύτερα πιο γρήγορα από το iPhone,σε resolution HD και τα δύο το έτρεχαν ακατέβατα 60FPS όταν το βάλαμε όμως σε FuLL HD το iPhone 7plus είχε ακατέβατα 60FPS ενώ το S9 είχε ΜΑΧ 45 για την ακρίβεια 20-45FPS και μιλάμε 2 χρόνια πίσω ημερολογιακά ο επεξεργαστής του iphone αλλά στην πραγματικότητα χρόνια μπροστά....Του λέω πώς γίνεται αυτό? Μου λέει λόγο iOS!! τεχνολογίας metal2 που δεν υπάρχει στο android, μου λέει ο επεξεργαστής δεν είναι πιο γρήγορος από το S9 αλλά αποδίδει λόγος της τεχνολογικής ανωτερότητας του iOS Χ3 φορές πιο γρήγορα στα γραφικά...

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Phoenix4 said:

Η διαφορά τους είναι 12.8% υπέρ του F1, συμπίπτει δηλαδή με το προηγούμενο βιντεάκι που νίκησε 16 από τις 19 δοκιμές.

Θα μου επιτρέψεις να απαντήσω: LOL*? 

Και μετά μου χρεώνεις πως εγώ δεν γνωρίζω και πολλά...

:) 

* ως προς το συμπέρασμα για την ταύτιση ποσοστών και video...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, xenofonlive είπε

Είναι τελείως λάθος,να συγκρίνετε πόσο γρήγορα ανοίγει μία εφαρμογή  στο android και στο iOS για  να βγάλετε συμπέρασμα ποιος επεξεργαστής είναι πιο γρήγορος, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό εξαρτάτε από τη μηχανή του φτιάχτηκε το app και όχι τόσο από τον επεξεργαστή.... κάποιες μηχανές είναι πιο σωστές στο android και κάποιες στο iOS γιαυτό κάποιες ανοίγουν πιο γρήγορα στο iOS και κάποιες πιο γρήγορα στο Αndroid!

Ισχύει και συμφωνώ, άμα μία εφαρμογή δεν είναι καλοφτιαχμένη για το Android π.χ. όσο γρήγορος και να είναι ο επεξεργαστής θα την ανοίξει αργά, μόνο με ωμή επεξεργαστική ισχύς μπορεί να ανοίξει γρήγορα. Το βλέπουμε και στα PC με διάφορους τρόπους σε AMD vs Intel καταστάσεις.

Και αυτό είναι ένα από τα προβλήματα του Android tbh, επειδής είναι για πολλές πλατφόρμες είναι κάπως κατακερματισμένο ενώ τα iPhone είναι λίγα και πέφτει παραπάνω βελτιστοποίηση. Το καλό από την άλλη είναι πως έχει βελτιωθεί το Android τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με τις επόμενες εκδόσεις.

Αλλά όπως και να το κάνεις δεν πρέπει να κάνεις και ένα real world scenario benchmark για να δεις πόσο γρήγορα ανοίγει η Χ/Ψ εφαρμογή ; Γιατί εν τέλη τον τελικό χρήστη δεν τον ενδιαφέρουν τα αντουτου ή πως λένε τον επεξεργαστή τον νοιάζει πόσο γρήγορο είναι. Είναι από χωρίο, απλά θέλει στεγνά αποτελέσματα. Το poco στην συγκεκριμένη περίπτωση και να χάσει πες μόνο που προσφέρει παρόμοια εμπειρία στην απόδοση σε αυτά τα λεφτά είναι επίτευγμα.

7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Θα μου επιτρέψεις να απαντήσω: LOL*? 

Και μετά μου χρεώνεις πως εγώ δεν γνωρίζω και πολλά...

:) 

* ως προς το συμπέρασμα για την ταύτιση ποσοστών και video...

Μα δεν απαντάς τόση ώρα μόνο υπεκφυγές και ειρωνίες είσαι,άπειρες ευκαιρίες σου έχουν παρουσιαστεί να απαντήσεις αλλά δεν το κάνεις, τώρα εάν χρονοτριβείς για να γκουγλάρεις καμία απάντηση τι να πω 😛

Κάνε quote την ανάρτηση μου και απάντησε μου εάν έχεις την διάθεση σε αυτό που σου απάντησα όσο αφορά το Geek. Έχω την κάθε καλή διάθεση να εκτεθώ εάν κάνω λάθος που αμφιβάλλω αλλά δεν το απορρίπτω.

Πολύ ψαγμένη η σελίδα btw έκανα double post καταλάθος και το συμπεριέλαβε στην προηγούμενη ανάρτηση μου 😮

Επεξ/σία από Phoenix4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, billdanos είπε

Screenshot 2018-09-25 at 13.43.31.png

Ευκαιρια να πουλησω το σουπερ ντουπερ pc/mac μου και να εχω την iphonia για video editing! :D

Καταληγουμε λοιπον οτι δεν παιζει τοσο ρολο το soc οσο πού ειναι γραμμενη η εφαρμογη καλυτερα και οπως βλεπουμε στην πραξη δεν ειναι ολες οι εφαργμογες γραμμενες καλυτερα στο iOS γιατι θα ηταν παντα γρηγοροτερα τα iPhone!

Aρα τσαμπα μας βαζει η apple πολυ δυνατο soc στο iPhone!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νικάει εκεί δεν διαφωνώ αλλά για να καταλάβω, γιατί να τραβήξεις βίντεο σε 4Κ ανάλυση άμα έχεις σκοπό να το κάνεις 1080p ενώ απλά θα μπορούσες να το τραβήξεις εξ αρχής σε 1080p αλλά αντί για 60FPS να το τραβούσες σε 120/240 ; Με το convert δεν μπορείς να το κάνεις 120/240. Άσε που μέχρι να το κάνεις convert σου τρώει και πολλά GB.

Και ξοδεύεις χρόνο για την μετατροπή και έχεις χειρότερα FPS απότι θα μπορούσες να έχεις. Από την άλλη πιο πολλοί έχουν +60FPS οθόνη (το νεό standard είναι τα 75Hz τώρα αντί για 60) αποτό να έχεις 4Κ οθόνη.

Μιλάμε για άλλο ένα ??????? real life scenario που δεν είναι ρεαλιστικό και είναι cherry picked. Ποιος τραβάει 4Κ videos και τα κάνει convert on the spot ; Και εν τέλη τα PC απλά το κάνουν καλύτερα, και φαντάζομαι όταν έχεις να δώσεις +1Κ ευρώ το κινητό θα έχεις και ένα PC σύγχρονο. Ή macbook, ότι επιθυμεί η ψυχή σου

1 παράδειγμα εώς τώρα ενώ το βίντεο είχε 19 και το score ήταν 16-3 χωρίς να αναφέρουμε την αυτονομία που παρεπιπτόντως τι βρήκα

https://appleinsider.com/articles/18/09/25/last-years-iphone-x-beats-iphone-xs-xs-max-in-battery-life-test πριν από 6 ώρες

Μα αφού βελτιώθηκε 😛

Επεξ/σία από Phoenix4
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Κινέζοι το φτιάχνουν και αυτό.τα αλλά που χουν οι φίλοι σου είναι κορεατικα

30 λεπτά πριν, billdanos είπε

Screenshot 2018-09-25 at 13.43.31.png

Οπότε φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι τα iPhone είναι πιο γρήγορα στο video editing.Κατι το οποίο είναι άχρηστο για το 99.9% των χρηστών.

29 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε

Νικάει εκεί δεν διαφωνώ αλλά για να καταλάβω, γιατί να τραβήξεις βίντεο σε 4Κ ανάλυση άμα έχεις σκοπό να το κάνεις 1080p ενώ απλά θα μπορούσες να το τραβήξεις εξ αρχής σε 1080p αλλά αντί για 60FPS να το τραβούσες σε 120/240 ; Με το convert δεν μπορείς να το κάνεις 120/240. Άσε που μέχρι να το κάνεις convert σου τρώει και πολλά GB.

Και ξοδεύεις χρόνο για την μετατροπή και έχεις χειρότερα FPS απότι θα μπορούσες να έχεις. Από την άλλη πιο πολλοί έχουν +60FPS οθόνη (το νεό standard είναι τα 75Hz τώρα αντί για 60) αποτό να έχεις 4Κ οθόνη.

Μιλάμε για άλλο ένα ??????? real life scenario που δεν είναι ρεαλιστικό και είναι cherry picked. Ποιος τραβάει 4Κ videos και τα κάνει convert on the spot ; Και εν τέλη τα PC απλά το κάνουν καλύτερα, και φαντάζομαι όταν έχεις να δώσεις +1Κ ευρώ το κινητό θα έχεις και ένα PC σύγχρονο. Ή macbook, ότι επιθυμεί η ψυχή σου

1 παράδειγμα εώς τώρα ενώ το βίντεο είχε 19 και το score ήταν 16-3 χωρίς να αναφέρουμε την αυτονομία που παρεπιπτόντως τι βρήκα

https://appleinsider.com/articles/18/09/25/last-years-iphone-x-beats-iphone-xs-xs-max-in-battery-life-test πριν από 6 ώρες

Μα αφού βελτιώθηκε 😛

Είναι δυνατόν να κάνεις video editing σε κινητό?η δεν πρέπει να έχεις PC η πρέπει να είσαι μαζοχας να ταλαιπωρείσαι σε μια οθόνη 5.5-6 ιντσών.Ολοι μα όλοι κάνουν video editing σε PC.Ειναι κοινά αποδεκτό ότι ο Α12 έχει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ αλλά το θέμα είναι να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις.Σε καθημερινή χρήση ο 845 όχι μόνο δεν υστερεί αλλά είναι και πιο γρήγορος σε πολλές εφαρμογές,γεγονός που θα αλλάξει δραματικά με τον 855 και αναμένουμε και τον 980 να δούμε κατά πόσο σοβαρά μιλάει η Huawei σε επεξεργαστική ισχύ η μας δουλεύει.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...