Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, Conan2046 said:

Κι εγώ νομίζω ότι αυτό τελικά έχει σημασία, η αντοχή στον χρόνο. Πρακτικά το Xiaomi μου των 200 ευρώ θα ανοίξει μερικά εκατοστά πιο αργά μια εφαρμογή και κάτι έγινε.  Αλλά σίγουρα ένας ισχυρότερος επεξεργαστής θα αντέξει περισσότερο στον χρόνο, (για όσους τουλάχιστον δεν θέλουν να αλλάζουν συχνά κινητά), αν και νομίζω ότι οδηγούμαστε σε ένα σημείο αντίστοιχο των υπολογιστών, απλά τα κινητά γίνονται τόσο ισχυρά που η επιπλέον υπολογιστική ισχύ δεν θα είναι απαραίτητη στην χρήση τους σαν κινητά και αυτό δεν θα αλλάζει τόσο γρήγορα στο μέλλον.

Ισχυει,νομιζω οτι στα κινητα το φτασαμε το bottleneck.

Οι επεξεργαστες δεν υπαρχει λογος να γινουν γρηγοροτεροι,για να γινουν πιο γρηγορα τα πραγματα η ταχυτητα μπορει να αυξηθει μονο μεσω πιο γρηγορου flash storage,πιο γρηγορων ram και καλυτερων controllers.

Και 5 ghz να φτασουν οι cpu και 15 gb οι ram, αν δεν μπορεσουν τα flash storage,η ταχυτητα της ram και η αποδοτικοτητα των controller να βελτιωθουν,δεν θα μεγαλωσει η ταχυτητα στην καθημερινη ζωη,πχ στο ανοιγμα εφαρμογων.

Ειναι πολυ καλη εποχη για τα κινητα,αν παρεις τωρα ενα midrange+ μπορεις ανετα να το εχεις για τα επομενα 4 χρονια και να μην του λειπει τιποτα σε ταχυτητα 

(με εξαιρεση τα iphone βεβαια που σε καθε νεο update τους χαμηλωνουν την ταχυτητα για να παρουν καινουργιο!)

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Το διαβασα και εγω και μαλιστα το 60% αυτων  ειναι για το Max ,εντυπωσιακο πραγματικα παλι ρεκορ θα κανει .

Κανεις δεν μπορει να πολεμησει προς το παρον το marketing της Apple, και αυτοι εδω που κανουν τους καμποσους επειδη εμαθαν το autoremove και το apt-get νομιζω οτι θα καταλαβουν καποια στιγμη οτι αυτο που μετραει ειναι τι μενει στο ταμειο.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, atheatos είπε

Και 845 έχει διαφορετικές επιδόσεις ανάλογα την συσκευή. Για το iphone έχουν δώσει έμφαση σε άλλα χαρακτηριστικά από ότι στο ipad. 

Αν μέτρο σύγκρισης είναι τα κινητά μόνο για έναν επεξεργαστή, τότε δεν έχει σημασία πάρα για το τραπέζι της καφετέριας...

Ενα update να κάνει η Apple στο metal 2 του iphone και αμέσως θα αλλάξει η εμπειρία χρήσης και στο iphone. Δεν λέει κάτι, αυτό. Το pocophone για παράδειγμα μπορεί να έχει φτιαχτεί για της τώρα εφαρμογές και μετά από λίγο καιρό να σέρνεται. Ο επεξεργαστής δεν αλλάζει αλλά το software μπορεί. 

Ο 845 τρέχει κάποιες εφαρμογές πιο γρηγορα.4k video rendering στο κινητό δεν κάνει κανένας.Δεν έχω δει κανέναν τα τραβάει video τα παιδιά του στην παιδική χαρά κι μετά να κάνει rendering στο κινητό σε οθόνη 5.5 σε touch screen.ολοι προτιμουν την ανεση του υπολογιστή και τη μεγαλη οθονη.Για το τραπέζι της καφετέριας κανένας δεν παίρνει pocophone η LG η Huawei όλοι apple παίρνουν.Το κάθε update είτε είναι του iOS είτε android πάντα βελτιώνει την ταχύτητα και την χρήση.Ο επεξεργαστής σίγουρα δεν αλλαζει.

55 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

xaxaxa κλαιω ρε .

Δες και το συγκριτικό video του cocopops με το xs να κλάψεις καλυτερα

34 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Το διαβασα και εγω και μαλιστα το 60% αυτων  ειναι για το Max ,εντυπωσιακο πραγματικα παλι ρεκορ θα κανει .

Αγοραστε τώρα στα 1800€ και του χρόνου θα σας το κάνει 2300€.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, azuli said:

(με εξαιρεση τα iphone βεβαια που σε καθε νεο update τους χαμηλωνουν την ταχυτητα για να παρουν καινουργιο!)

Βγάλε και άλλα συμπεράσματα από το μυαλό σου για να πείσεις τον εαυτό σου! 😛 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Κανεις δεν μπορει να πολεμησει προς το παρον το marketing της Apple, και αυτοι εδω που κανουν τους καμποσους επειδη εμαθαν το autoremove και το apt-get νομιζω οτι θα καταλαβουν καποια στιγμη οτι αυτο που μετραει ειναι τι μενει στο ταμειο.

Το marketing σίγουρα και τους πελάτες που έχει δεν μπορεί να τους βρει καμία αλλη εταιρεία.Στο ταμείο μενούν τα χιλιάρικα από τα κέρδη με το ποσοστό να φτάνει το 40% και στο xs max σίγουρα θα το ξεπεράσει κατά πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, atheatos είπε

Οσο υπάρχουν άτομα που κάθονται στο κινητό και συγκρίνουν εφαρμογές σε οθόνη κινητού σίγουρα δεν υπάρχει μέλλον... 

Αυτό θέλω να πω και για την huawei αν θέλεις να δείξει καλύτερο επεξεργαστή να το κάνει και σε άλλες συσκευές και οχι μόνο για το τραπεζάκι της καφετέριας... 

Οι κάτοχοι ορισμένων μοντέλων της εταιρείας που βγάζει τον Kirin μπορούν να συνδεθούν με ένα καλώδιο σε οθόνη και να έχουν desktop mode με τα περιφερειακά τους κανονικά, δεν είναι μόνο κινητά όλα τα κινητά

Επεξ/σία από gnsX
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, azuli said:

Προφανώς! Ειδικά όταν αυτό το μεταφράζεις: (με εξαιρεση τα iphone βεβαια που σε καθε νεο update τους χαμηλωνουν την ταχυτητα για να παρουν καινουργιο!)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, billdanos said:

Προφανώς! Ειδικά όταν αυτό το μεταφράζεις: (με εξαιρεση τα iphone βεβαια που σε καθε νεο update τους χαμηλωνουν την ταχυτητα για να παρουν καινουργιο!)

ολος ο κοσμος (που παρακολουθει τις εξελιξεις) αυτο πιστευει,με εξαιρεση καποιους ορκισμενους fans..

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, billdanos είπε

Βγάλε και άλλα συμπεράσματα από το μυαλό σου για να πείσεις τον εαυτό σου! 😛 

Τελικά δεν μου απάντησες πως γίνεται το iPhone X με τον Α11 να βγάζει score 4200 single core, να είναι +41% πιο γρήγορο από το πόκοπίκο και να χάνει στις περισσότερες καθημερινές διεργασίες.

Επίσης λογικά ο Α11 είναι απίστευτα δυνατός επεξεργαστής πρέπει να παίζει και Crysis αφού νικάει τον 2600Κ στο αξιόπιστο Geekbench !

https://browser.geekbench.com/processors/406

Α ρε Geekbenchαρα !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Phoenix4 said:

Τελικά δεν μου απάντησες πως γίνεται το iPhone X με τον Α11 να βγάζει score 4200 single core, να είναι +41% πιο γρήγορο από το πόκοπίκο και να χάνει στις περισσότερες καθημερινές διεργασίες.

Επίσης λογικά ο Α11 είναι απίστευτα δυνατός επεξεργαστής πρέπει να παίζει και Crysis αφού νικάει τον 2600Κ στο αξιόπιστο Geekbench !

Α ρε Geekbenchαρα !

ποιο iphone X,το Xs που μολις βγηκε με τον a12 χανει απο τον 845,που ειναι και προς αποσυρση..!

Επεξ/σία από azuli
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Istros είπε

Δες και το συγκριτικό video του cocopops με το xs να κλάψεις καλυτερα

Δεν βλεπω σκουπιδοβιντεο  ειναι χασιμο χρονου ,ευχαριστω .

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε

Α ρε Geekbenchαρα !

Eξαιρετικο ποστ.

Μηπως δεν... το κρατουσαν σωστα το XS, την ωρα του συγκριτικου με το pocopico; :rolleyes:

Ειναι μια εξηγηση νομιζω! :D

Επεξ/σία από tommy^
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Δεν βλεπω σκουπιδοβιντεο  ειναι χασιμο χρονου ,ευχαριστω .

Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω. 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, azuli said:

ολος ο κοσμος (που παρακολουθει τις εξελιξεις) αυτο πιστευει,με εξαιρεση καποιους ορκισμενους fans..

Το τι πιστεύει ο κόσμος (κάποιοι), δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το τι πραγματικά ισχύει. :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...