Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, atheatos είπε

Πραγματική ζωή? Μιας και μιλάμε για επεξεργαστές ο A12 θα μπει και στο καινούργιο iPad και θα είναι ακόμα πιο δυνατός όπως τώρα είναι πιο δυνατός ο A11 στο iPad Prο, από ότι στο iPhone X.Αυτό γιατί στη πραγματική ζωή την δουλειά την κανείς σε μεγαλύτερες οθόνες και αξοιοποιεις την δύναμη καλύτερα εκεί.

Στην πραγματική ζωή λοιπόν ο A11 και σαφώς και ο A12 είναι επεξεργαστές που φτιάχτηκαν για να εξυπηρετούν πραγματικές συνθήκες και όχι μόνο ποσό γρήγορα θα ανοίξει το παιχνίδι σε ένα αμφίβολο video στο YouTube.

Εγώ περιμένω από την Huawei να βγάλει επεξεργαστή όχι μόνο για να ξεπεράσει το iPhone  στα benchmark,που αυτό ειδικά σε κινεζικά benchmark είναι εύκολο , αλλά να φτιάξει επεξεργαστή που να δίνει επιλογές στους χρήστες Android.

Ως τώρα δεν υπάρχει αντίστοιχο σε δυνατότητες tablet του iPad από μεριάς Android και φυσικό είναι, από την στιγμή που οι περισσότεροι χρήστες Android τους ενδιαφέρει ποιος θα έχει καλύτερο κινητό στο τραπεζάκι της καφετέριας από το iPhone....

Στα ipad pro η apple βαζει τον X.Δηλ ενω στο ipad ειχε τον Α10 στο ipad pro εβαζε τον Α10Χ.Καλα τα benchmark για να δεις την αποδοση ενος επεξεργαστη αλλα στην πραγματικη χρηση ο 845 ειναι πιο γρηγορος σε πολλες εφαρμογες.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, billdanos είπε

Μετράμε και τις παράνομες ή ανήθικες εφαρμογές τις οποίες λειτουργείτε καταχρηστικά και με άγνοια της άλλης πλευράς? 😛 

Screenshot 2018-09-25 at 00.36.06.png

Screenshot 2018-09-25 at 00.35.58.png

Screenshot 2018-09-25 at 00.35.49.png

Όλα μετράνε. Αν και σχεδόν τα πάντα (τουλάχιστον τα χρήσιμα) είναι δωρεάν στο Android ... Μη μου πεις ότι θα βρεις πρόγραμμα ηχογράφησης κλήσης στο iphoneακι σου γιατί θα πηδήξω από τον πέμπτο! 

Όσο για την καραμέλα που λέγεται geek bench στην κυριολεξία δεν έχει νόημα ακόμη και να έτρεχε δίχως optimize στο iPhone γιατί απλά αποδυκνειετε καραπατατα εφόσον σε τελική ανάλυση είναι ποιο αργό από συσκευές με 845. 

Χάλια οθόνη, ποιο αργό χειρότερη κάμερα ...και στον λήθαργο μέσα πάμε το ανάποδο. Τέλεια οθόνη το γρηγορότερο που υπάρχει και με την καλύτερη κάμερα. Μα ρε παιδί μου είτε στην μια είτε στην άλλη περίπτωση...1700 ευρώ? Άστα φιλαράκι. Η αγαπημένη σου Apple τακανε θάλασσα αυτή τη φορά. Χειρότερα από κάθε άλλη φορά.

Και βάζω στοίχημα ότι ούτε και 3συ δε θα το αγοράσεις αυτή τη φορά. 

Σωστά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tommy^ είπε

Σαχλο βιντεο αυτο που ανοιγοκλεινει καθημερινες εφαρμογες που χρησιμοποιουνται με μεγαλη συχνοτητα;

Και δεν ειναι σαχλο αυτο που λες για το video editing σε συσκευη 6";

Kαι στο pocophone μπορεις να κανει ενωση βιντεο, δεν ξερω αν στο πανε... Απλα θα παρει λιγο παραπανω χρονο απο ο,τι στο iphone.

Στις απλες καθημερινες εφαρμογες ειδαμε ποιος πηγε...αγκωμαχωντας! Και μαντεψε, δεν ειναι το pocophone! :D

Θα μου πεις σιγα τη διαφορά στην τιμη! Μονο 1200ευρω λιγοτερα εχει το poco! 

Κάτι μου λέει πως αν το CocoPops έκανε πιο γρήγορα επεξεργασία 4Κ βίντεο, αυτόματα το 4Κ βίντεο editing θα ήταν στη λίστα με τις καθημερινές απλές εφαρμογές που κάνει ο καθένας με το κινητό του...

Προσωπικά πάντως, το Χ μου δεν πηγαίνει καθόλου... αγκωμαχόντας όταν ανοίγω εφαρμογές αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη σου να υπερβάλλεις για λόγους έμφασης. 

Όσο για την τιμή, σε σχέση με το pocophone πάντα, από πότε καθορίζεται από το πόσο γρήγορα ανοίγουν και κλείνουν οι εφαρμογές? Το poco στο άνοιξε-κλείσε είναι πιο γρήγορο και από Note 9, Galaxy S9, OnePlus 6, Pixel 2 και σίγουρα από ένα σωρό άλλες άλλες συσκευές πολλαπλάσιας τιμής... Να τις ακυρώσουμε κι εκείνες επειδή θα ανοίξεις το calculator μετά το βιντεάκι στο Youtube ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα?

Τελοςπάντων, πριν το pocophone όλα αυτά δεν είχαν καμία σημασία. Κανείς δεν πόσταρε βιντεάκια με το iPhone να ανοίγει πιο γρήγορα τις εφαρμογές. Τώρα έγινε ξαφνικά real-life scenario να ανοιγοκλείνεις 20 εφαρμογές στις σειρά χωρίς καν να προλάβεις να διαβάσεις ούτε το κεντρικό μενού της κάθε μίας... Όπως και στα παιχνίδια. Ο σκοπός είναι να μπεις μέχρι το κεντρικό μενού σε 5 παιχνίδια και μετά καπάκι Instagram. Αυτό που κάνει ο καθένας δηλαδή.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

44 minutes ago, possiz said:

Μια εταιρεία με 90 δις πωλήσεις, net income 7 δις και 77 δις σε assets μπορει ποτέ να έχει κεφαλαιοποίηση 8 δις? Γιατί να πάω να την αγοράσω τώρα. 

Μάθε πρώτα τι είναι κεφαλαιοποίηση και μετά σχολίασε. 

Για σένα. Εμείς έχουμε άλλη άποψη και δεν πετάμε τα λεφτά μας. 

Μα προφανώς ο καθένας κάνει τις επιλογές του και έχει τη δική του άποψη. Στα επιχειρήματα διαφωνούμε και ειδικά σε αυτά που είναι λίγο άκυρα! :)

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Πριν  λιγο διαβαζα οτι το Χs εχει 10,000 προπαραγγελιες στην Ελλαδα.

Μια τρυπα στο νερο θα κανει η Huawei...

Προφανως, αφού έχουμε δις μαύρο χρήμα, υπάρχει κόσμος για παραγγελίες. Όχι φυσικά ότι ΟΛΟΙ όσοι το πήραν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, για να μην παρεξηγηθω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Κάτι μου λέει πως αν το CocoPops έκανε πιο γρήγορα επεξεργασία 4Κ βίντεο, αυτόματα το 4Κ βίντεο editing θα ήταν στη λίστα με τις καθημερινές απλές εφαρμογές που κάνει ο καθένας με το κινητό του...

Προσωπικά πάντως, το Χ μου δεν πηγαίνει καθόλου... αγκωμαχόντας όταν ανοίγω εφαρμογές αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη σου να υπερβάλλεις για λόγους έμφασης. 

Όσο για την τιμή, σε σχέση με το pocophone πάντα, από πότε καθορίζεται από το πόσο γρήγορα ανοίγουν και κλείνουν οι εφαρμογές? Το poco στο άνοιξε-κλείσε είναι πιο γρήγορο και από Note 9, Galaxy S9, OnePlus 6, Pixel 2 και σίγουρα από ένα σωρό άλλες άλλες συσκευές πολλαπλάσιας τιμής... Να τις ακυρώσουμε κι εκείνες επειδή θα ανοίξεις το calculator μετά το βιντεάκι στο Youtube ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα?

Τελοςπάντων, πριν το pocophone όλα αυτά δεν είχαν καμία σημασία. Κανείς δεν πόσταρε βιντεάκια με το iPhone να ανοίγει πιο γρήγορα τις εφαρμογές. Τώρα έγινε ξαφνικά real-life scenario να ανοιγοκλείνεις 20 εφαρμογές στις σειρά χωρίς καν να προλάβεις να διαβάσεις ούτε το κεντρικό μενού της κάθε μίας... Όπως και στα παιχνίδια. Ο σκοπός είναι να μπεις μέχρι το κεντρικό μενού σε 5 παιχνίδια και μετά καπάκι Instagram. Αυτό που κάνει ο καθένας δηλαδή.

Λαθος σου λεει αυτο το κατι. 

Δεν υπερβαλλω, η πραγματικοτητα δειχνει οτι σε απλα καθημερινα και δημοφιλη apps, το iphone ειναι 8/10 περιπτωσεις πιο αργο.

Φυσικα θα τις ακυρωσουμε. Οταν σκαω 1100 για Note ή 1700 για iPhone δε δεχομαι να ρεζιλευεται η συσκευη μου απο αρκετααααα φτηνοτερη συσκευη.

Και πριν το Pocopicophone υπαρχαν αυτα τα βιντεακια αλλα  κοιμασαι (στον κοσμο της apple).

Παρεπιπτοντως περσι συνεκρινα πλαι πλαι το Χ μου με αρκετες android ναυαρχιδες και σχεδον παντα ετρωγε σκονη στο ανοιγμα apps.

Για το γελοιο Multitasking του iOS 11 δεν αναφερομαι καν γιατι εκει κι αν επεφτε κλαμα.

Επεξ/σία από tommy^
  • Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, billdanos είπε

Και τόσο καιρό που μας λέγατε πως "δεν έχουν σημασία τα νούμερα στις μετρήσεις" και πως "σημασία έχουν τα real life σενάρια" και άλλα τέτοια χαριτωμένα??? 😛

Όταν είχαν βγει τα πρώτα iPhone τα οποία ήταν πίσω σε benchmarks σε σχέση με τα αντίστοιχα android, τα ίδια ακριβώς λέγανε οι χρήστες iPhone, "δεν μας νοιάζουν τα benchmarks αλλά η εμπειρία χρήσης". Αργότερα, όταν βγήκαν τα νεότερα iPhone τα οποία ξεπέρασαν σε benchmarks τα android, τα πράγματα ήρθαν τούμπα, ξαφνικά οι iPhone χρήστες άρχισαν να ενδιαφέρονται για τα benchmarks ενώ αυτοί του android άρχισαν να επικαλούνται την εμπειρία χρήσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια τρικυμία.

Γιατί το real life δεν μας αρέσει για μέτρηση της ταχύτητας και μας αρέσει η "τεχνική" σύγκριση με το geekbench, επίσης όχι με το Antutu που μετρά και GPU γιατί πάλι δεν βγαίνει. Αλλά  η ένωση 4k βίντεο μας βγαίνει, οπότε ξαναεπικαλουμαστε real life χρήση.

Αλλά ταυτόχρονα για την οθόνη, θέλουμε real life μέτρηση για να δικαιολογήσουμε την IPS liquid χαχαχ σορρυ retina και όχι "τεχνική" σύγκριση. Αλλά για το προηγούμενο μοντέλο , βρίσκει link ο billdanos ότι η Apple καλιμπραρει καλύτερα της οθόνες της Samsung απ την ίδια την Samsung οπότε μετά δεν θέλουμε real life χρήση κ θέλουμε μετρήσεις κι εμείς. Αλλά σε λιγάκι θα μετρηθούν οι LG και ίσως ξαναγυρίσουμε σε real life χρήση.

Επεξ/σία από gnsX
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε

Πριν  λιγο διαβαζα οτι το Χs εχει 10,000 προπαραγγελιες στην Ελλαδα.

Μια τρυπα στο νερο θα κανει η Huawei...

Το διαβασα και εγω και μαλιστα το 60% αυτων  ειναι για το Max ,εντυπωσιακο πραγματικα παλι ρεκορ θα κανει .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Istros είπε

Στα ipad pro η apple βαζει τον X.Δηλ ενω στο ipad ειχε τον Α10 στο ipad pro εβαζε τον Α10Χ.Καλα τα benchmark για να δεις την αποδοση ενος επεξεργαστη αλλα στην πραγματικη χρηση ο 845 ειναι πιο γρηγορος σε πολλες εφαρμογες.

Και 845 έχει διαφορετικές επιδόσεις ανάλογα την συσκευή. Για το iphone έχουν δώσει έμφαση σε άλλα χαρακτηριστικά από ότι στο ipad. 

Αν μέτρο σύγκρισης είναι τα κινητά μόνο για έναν επεξεργαστή, τότε δεν έχει σημασία πάρα για το τραπέζι της καφετέριας...

Ενα update να κάνει η Apple στο metal 2 του iphone και αμέσως θα αλλάξει η εμπειρία χρήσης και στο iphone. Δεν λέει κάτι, αυτό. Το pocophone για παράδειγμα μπορεί να έχει φτιαχτεί για της τώρα εφαρμογές και μετά από λίγο καιρό να σέρνεται. Ο επεξεργαστής δεν αλλάζει αλλά το software μπορεί. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, atheatos είπε

Δεν λέει κάτι, αυτό. Το pocophone για παράδειγμα μπορεί να έχει φτιαχτεί για της τώρα εφαρμογές και μετά από λίγο καιρό να σέρνεται. Ο επεξεργαστής δεν αλλάζει αλλά το software μπορεί. 

Κι εγώ νομίζω ότι αυτό τελικά έχει σημασία, η αντοχή στον χρόνο. Πρακτικά το Xiaomi μου των 200 ευρώ θα ανοίξει μερικά εκατοστά πιο αργά μια εφαρμογή και κάτι έγινε.  Αλλά σίγουρα ένας ισχυρότερος επεξεργαστής θα αντέξει περισσότερο στον χρόνο, (για όσους τουλάχιστον δεν θέλουν να αλλάζουν συχνά κινητά), αν και νομίζω ότι οδηγούμαστε σε ένα σημείο αντίστοιχο των υπολογιστών, απλά τα κινητά γίνονται τόσο ισχυρά που η επιπλέον υπολογιστική ισχύ δεν θα είναι απαραίτητη στην χρήση τους σαν κινητά και αυτό δεν θα αλλάζει τόσο γρήγορα στο μέλλον.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Κι εγώ νομίζω ότι αυτό τελικά έχει σημασία, η αντοχή στον χρόνο. Πρακτικά το Xiaomi μου των 200 ευρώ θα ανοίξει μερικά εκατοστά πιο αργά μια εφαρμογή και κάτι έγινε.  Αλλά σίγουρα ένας ισχυρότερος επεξεργαστής θα αντέξει περισσότερο στον χρόνο, (για όσους τουλάχιστον δεν θέλουν να αλλάζουν συχνά κινητά), αν και νομίζω ότι οδηγούμαστε σε ένα σημείο αντίστοιχο των υπολογιστών, απλά τα κινητά γίνονται τόσο ισχυρά που η επιπλέον υπολογιστική ισχύ δεν θα είναι απαραίτητη στην χρήση τους σαν κινητά και αυτό δεν θα αλλάζει τόσο γρήγορα στο μέλλον.

Οσο υπάρχουν άτομα που κάθονται στο κινητό και συγκρίνουν εφαρμογές σε οθόνη κινητού σίγουρα δεν υπάρχει μέλλον... 

Αυτό θέλω να πω και για την huawei αν θέλεις να δείξει καλύτερο επεξεργαστή να το κάνει και σε άλλες συσκευές και οχι μόνο για το τραπεζάκι της καφετέριας... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...