Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, billdanos είπε

Στα πειραγμένα τηλέφωνα για να βγάζουν high scores αναφέρεται! 😛 

Ας βάλει να επεξεργαστεί ένα video που τράβηξε στις συσκευές που καμαρώνει και μετά μπορούμε να το συζητήσουμε περισσότερο... 

Πειραγμένο και το Pocophone με τον 845

VXUHjwm.png

σε σχέση με τον A11 του Χ

0rSEU5H.png

όλα είναι στημένα δυστυχώς μόνο η Απλ παίζει τίμια γιαυτό την στηρίζουμε 😛

Δημοσ.
2 ώρες πριν, whoever81 είπε

Τα poco poco android fanboys έχουν ξεσαλώσει. Ρε παιδιά λίγο αντικειμενικότητα ήμαρτον. Δεν θέλω να φανταστώ τί θα γινόταν αν ο Snap 845 ήταν μπροστά στα benchmarks. Η αλήθεια είναι ότι ο Α11 και ο Α12 είναι έτη φωτός πιο μπροστά σε ωμή επεξεργαστική ισχύ. Τα animations και τα microseconds στο άνοιγμα εφαρμογών μικρή σημασία έχουν. Για βάλε τον 845 να κάνει 4Κ video rendering ή επεξεργασία φωτογραφιών. 3πλάσιο και 4πλάσιο χρόνο θα κάνει. Σε AR και VR θα έχουν επίσης ενδιαφέρον οι επιδόσεις στο μέλλον. Αξίζει για αυτό να δώσεις 1000 ευρώ για iPhone; Όχι βέβαια. Για το iOS και το οικοσύστημα αξίζει; Όχι βέβαια. Κανένα κινητό δεν αξίζει 1000. Αυτά από μένα 😎

Συγνώμη θες και τα λες? 4k render με mobile συσκευή? Και επεξεργασία φωτογραφίας?  Μιλάμε για πέτρες και μάλιστα από άλλο πλανήτη. Άλλα έστω. Κάποιοι χαίρονται να παίζουν με τα κινητά τους. Για πες μια εφαρμογή που κάνει 4k render που δεν παίζει σε Android. Περιμένω. 

Και παράλληλα εφόσον δεν βρεις πες μια εφαρμογή να κάνει ηχογράφηση κλήσης στο iOS... Γιατί η κύρια χρήση αδερφέ είναι αυτή. Έξυπνες συσκευές που σου λύνουν τα χέρια και σε βοηθούν στην καθημερινότητα. Μια που μου ήρθε στο μυαλό είναι αυτή η δυνατότητα. 

Άσε μην ψάχνεις δε θα βρεις...ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αλλά αν έχω χάσει κανένα επεισόδιο και καταφέρεις και βρεις έχω μεγάλη λίστα από εφαρμογές που λύνουν τα χέρια σε Android που σε iOS είτε δεν υπάρχουν είτε σε ξεβρακωνουν να τις αποκτήσεις... 

Για να σε δω...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, inangelsheart said:

Συγνώμη θες και τα λες? 4k render με mobile συσκευή? Και επεξεργασία φωτογραφίας?  Μιλάμε για πέτρες και μάλιστα από άλλο πλανήτη. Άλλα έστω. Κάποιοι χαίρονται να παίζουν με τα κινητά τους. Για πες μια εφαρμογή που κάνει 4k render που δεν παίζει σε Android. Περιμένω. 

Και παράλληλα εφόσον δεν βρεις πες μια εφαρμογή να κάνει ηχογράφηση κλήσης στο iOS... Γιατί η κύρια χρήση αδερφέ είναι αυτή. Έξυπνες συσκευές που σου λύνουν τα χέρια και σε βοηθούν στην καθημερινότητα. Μια που μου ήρθε στο μυαλό είναι αυτή η δυνατότητα. 

Άσε μην ψάχνεις δε θα βρεις...ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αλλά αν έχω χάσει κανένα επεισόδιο και καταφέρεις και βρεις έχω μεγάλη λίστα από εφαρμογές που λύνουν τα χέρια σε Android που σε iOS είτε δεν υπάρχουν είτε σε ξεβρακωνουν να τις αποκτήσεις... 

Για να σε δω...

Μετράμε και τις παράνομες ή ανήθικες εφαρμογές τις οποίες λειτουργείτε καταχρηστικά και με άγνοια της άλλης πλευράς? 😛 

10 minutes ago, Phoenix4 said:

Πειραγμένο και το Pocophone με τον 845

VXUHjwm.png

σε σχέση με τον A11 του Χ

0rSEU5H.png

όλα είναι στημένα δυστυχώς μόνο η Απλ παίζει τίμια γιαυτό την στηρίζουμε 😛

Screenshot 2018-09-25 at 00.36.06.png

Screenshot 2018-09-25 at 00.35.58.png

Screenshot 2018-09-25 at 00.35.49.png

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ, το Geekbench το πρόγραμμα το οποίο γουστάρει ακράδαντα την αρχιτεκτονική της Απλ και δίχνει σχεδόν διπλάσια απόδοση στο Single-core. Μα πως όμως το παιδί που έκανε link πιο πριν ένα βιντεάκι με real world scenarios/benchmarks από τις 19 εφαρμογές νικούσε στις 16 το Poco ;

Αφού χάνει κατά 40% !

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

τωρα τι συγκρινουμε τον Α12 που ακομα δεν εχει κυκλοφορησει καλα καλα με εναν επεξεργαστη 9 μηνων?σε λιγο βγαινει ο 855 για συγκριση.εκει να δουμε διαφορες σε ταχυτητα.Μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα.Στα χαρτια καλα ειναι στην πραξη το pocoloco ειναι πιο γρηγορο

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε

Ωχ, το Geekbench το πρόγραμμα το οποίο γουστάρει ακράδαντα την αρχιτεκτονική της Απλ και δίχνει σχεδόν διπλάσια απόδοση στο Single-core. Μα πως όμως το παιδί που έκανε link πιο πριν ένα βιντεάκι με real world scenarios/benchmarks από τις 19 εφαρμογές νικούσε στις 16 το Poco ;

Αφού χάνει κατά 40% !

Για την ιστορια παντως ο 845 ειναι επεξεργαστης του 2018 ενω ο Α11 επεξεργαστης του 2017.

Ετσι γιατι ορισμενοι θελετε να το παιζετε αντικειμενικοι.

Και μην ξεχνας οτι το pocophone ειναι αυτο που ειναι γιατι δεν εχει ανταγωνιστη ουτως ή αλλως στα χρηματα του απο iphone(ουτε το απλο 7ρι δεν κοστιζει τοσο). Κοινως για αυτα που προσφερει ειναι ενα δικαιο Κινεζικο ας το πουμε ετσι,γιαυτο και ολος ο ντορος(ειδικα οταν θα το φερει επισημα και η Infoquest και θα εχει αναλογη εγγυηση κιολας).

Εχουν βγαλει και αρκετα υπερ κοστολογημενα κινητα οι Κινεζοι,δεν εχουν ολα τα android κινητα το value του Pocophone.

• Like 1
Δημοσ.

Κάθομαι και διαβάζω από την πρώτη  σελίδα και γελάω και το θέμα έχει γίνει ξανά για μια ακόμη φορά ποιος το ένα, ποιος το άλλο...και τόσα hz εμένα και τόσα εσένα....και τόσα δίνω εγώ και τόσα εσύ...και δ ξέρω και γω τι και χάνουμε την ουσία...

εγώ την έχω μεγαλύτερη!😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, venom7 είπε

Κάθομαι και διαβάζω από την πρώτη  σελίδα και γελάω και το θέμα έχει γίνει ξανά για μια ακόμη φορά ποιος το ένα, ποιος το άλλο...και τόσα hz εμένα και τόσα εσένα....και τόσα δίνω εγώ και τόσα εσύ...και δ ξέρω και γω τι και χάνουμε την ουσία...

εγώ την έχω μεγαλύτερη!😂

στο geekbench τη μετρησες για να αποφανθει το ειδικο εργαλειο?

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Για την ιστορια παντως ο 845 ειναι επεξεργαστης του 2018 ενω ο Α11 επεξεργαστης του 2017.

Ετσι γιατι ορισμενοι θελετε να το παιζετε αντικειμενικοι.

Και μην ξεχνας οτι το pocophone ειναι αυτο που ειναι γιατι δεν εχει ανταγωνιστη ουτως ή αλλως στα χρηματα του απο iphone(ουτε το απλο 7ρι δεν κοστιζει τοσο). Κοινως για αυτα που προσφερει ειναι ενα δικαιο Κινεζικο ας το πουμε ετσι,γιαυτο και ολος ο ντορος(ειδικα οταν θα το φερει επισημα και η Infoquest και θα εχει αναλογη εγγυηση κιολας).

Εχουν βγαλει και αρκετα υπερ κοστολογημενα κινητα οι Κινεζοι,δεν εχουν ολα τα android κινητα το value του Pocophone.

Προφανώς και είναι ο 845 του 18 ενώ ο Α11 του 17, η Απλ καλός ή κακός έχει προτεραιότητα στα Fabs όπως και με τα 7nm που έβγαλε 1η τον Α12 σε σχέση με τον 855 της Qualcomm. Αρκετή από την βελτιώση στον Α12 δεν είναι από την βελτίωση της αρχιτεκτονικής όσο από την μετάβαση 10nm σε 7nm

Συγκρίνουμε παρόμιες γενιές τώρα, 10nm vs 10nm λογικό δεν είναι ; Και Α12 vs 855 που θα βγει σύντομα πάνω κάτω.

Προφανώς δεν είναι όλα τα Android καλά κινητά σε value for money γιαυτό έχει γίνει ο ντόρος για αυτό. Δεν μπορείς να περιμένεις από ένα οικοσύστημα με δεκάδες εταιρείες να βγάζουν κορυφαία κινητά και όλα να έχουν καλή αξία.

Υπάρχει όμως αυτό οπότε μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως μέτρο σύγκρισης.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, venom7 είπε

εγώ την έχω μεγαλύτερη!😂

Ο ιδιος ο τιτλος του θεματος αφορα το αν η Huawei το εχει μεγαλυτερο σε επιδοσεις το τσιπακι της απο της Apple :)

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, azuli είπε

ακομα χειροτερο ηταν το μιλκο φραουλα,μαλλον γι αυτο το σταματησαν!

Θεος να διαβαζεις σε θεμα για socket επεξεργαστων για Milko τυροπιτες κοψιμο κτλ. Insomnia is life.

4 ώρες πριν, billdanos είπε

Αν το σκεφτείς πάλι δεν σε συμφέρει! Για το χρονικό διάστημα που θα αντέξει ένα IPHONE χωρίς να παρουσιάσει προβλήματα, θα χρειαστείς αντίστοιχα 3-4 poco chocko. Άρα στο φιναλε θα έχεις ξοδέψει τα ίδια χρήματα! 😛 

Αυτο ειναι μεγαλ μπουρδα και το ξερεις. Και το poco θα παει ανετα 5 χρονια οπως και το iphone. Δεν μιλαμε για leagoo και ulefone. Η xiaomi εχει εξαιρετικη ποιοτητα στα κινητα της εχω δουλεψει αρκετα και φθηνα και ακριβα mi mix κτλ και ολα ηταν solid και στο software και στο hardware.

2 ώρες πριν, billdanos είπε

Ας βάλει να επεξεργαστεί ένα video που τράβηξε στις συσκευές που καμαρώνει και μετά μπορούμε να το συζητήσουμε περισσότερο... 

Sorry αλλα επεξεργασια βιντεο θα κανω στον 8700k μου στον υπολογιστη πολυ πιο γρηγορα απο οποιοδηποτε τηλεφωνο. Κανε γκαλοπ να δουμε ποσοι κανουν rendering σε κινητο και οχι σε σοβαρο υπολογιστη.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, inangelsheart είπε

Για να σε δω...

Έφερα 2 παραδείγματα για να δούμε στην πράξη τη διαφορά της επεξεργαστικής ισχύος. Τα benchmarks τα απορρίπτουμε. Video/photo editing το απορρίπτουμε. Πώς διάολο θα συγκρίνουμε τους επεξεργαστές; Τι πέτρες και διαγαλαξιακές κοτρόνες μου τσαμπουνάς δεν καταλαβαίνω. Αρκετές εφαρμογές video rendering/editing είναι διαθέσιμες και για android και για iOS, όπως: Adobe Premiere Clip, PowerDirector, FilmoraGo, Kinemaster, Quik κ.α. 

Εφαρμογές για ηχογράφηση κλήσης στο iOS υπάρχουν πολλές (google it?). Οι περισσότερες επί πληρωμή είναι η αλήθεια.  

Για πες εσύ μερικές εφαρμογές από τη μεγάαλη σου λίστα που δεν υπάρχουν για iOS ή που σε ξεβρακώνουν.

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Istros είπε

Πάντως όχι στην πραγματική ζωή,στα χαρτιά καλός ειναι.

Πραγματική ζωή? Μιας και μιλάμε για επεξεργαστές ο A12 θα μπει και στο καινούργιο iPad και θα είναι ακόμα πιο δυνατός όπως τώρα είναι πιο δυνατός ο A11 στο iPad Prο, από ότι στο iPhone X.Αυτό γιατί στη πραγματική ζωή την δουλειά την κανείς σε μεγαλύτερες οθόνες και αξοιοποιεις την δύναμη καλύτερα εκεί.

Στην πραγματική ζωή λοιπόν ο A11 και σαφώς και ο A12 είναι επεξεργαστές που φτιάχτηκαν για να εξυπηρετούν πραγματικές συνθήκες και όχι μόνο ποσό γρήγορα θα ανοίξει το παιχνίδι σε ένα αμφίβολο video στο YouTube.

Εγώ περιμένω από την Huawei να βγάλει επεξεργαστή όχι μόνο για να ξεπεράσει το iPhone  στα benchmark,που αυτό ειδικά σε κινεζικά benchmark είναι εύκολο , αλλά να φτιάξει επεξεργαστή που να δίνει επιλογές στους χρήστες Android.

Ως τώρα δεν υπάρχει αντίστοιχο σε δυνατότητες tablet του iPad από μεριάς Android και φυσικό είναι, από την στιγμή που οι περισσότεροι χρήστες Android τους ενδιαφέρει ποιος θα έχει καλύτερο κινητό στο τραπεζάκι της καφετέριας από το iPhone....

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, billdanos είπε

E ναι γιατι το 99% των χρηστων smartphones, ολη μερα καθε μερα κανει video rendering και converting στο smartphone του! :D

9 ώρες πριν, billdanos είπε

Αν το σκεφτείς πάλι δεν σε συμφέρει! Για το χρονικό διάστημα που θα αντέξει ένα IPHONE χωρίς να παρουσιάσει προβλήματα, θα χρειαστείς αντίστοιχα 3-4 poco chocko. Άρα στο φιναλε θα έχεις ξοδέψει τα ίδια χρήματα! 😛 

Κατι θυμαμαι παλιοτερα για iphone που ξεφλουδιζαν, δεν επιανε το σημα οταν ακουμπουσες τη μονή κεραια, λυγιζανε, κοβανε την  ισχυ του soc για την μπαταρια...

Μαλλον θα κανω λαθος... αλλη εταιρια θα ηταν... :rolleyes:

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, kirileman είπε

Στα 10 εκ από την οθόνη.

9 ώρες πριν, kirileman είπε

Τώρα που τέλειωσαν τα ανήλικα το καλαμπούρι...

What is Blind Testing or Blinding in Market Research?

Blinding in market research is the process of removing brand names, logos, or any other identifying criteria as part of the research project. Brands and logos carry heavy perceptions and emotions about the products and services associated with them.

Καλά όλοι κατάλαβαν τι είναι το blind test.

Να κάνουμε Blind test αλλά απ τα δύο μέτρα ε, εκεί η liquid rerina φαίνεται ίδια.

υγ: Η Apple χρεώνει κάτι κατοσταρικα παραπάνω για καλύτερες οθόνες/αναλυσεις γι αυτούς που κοιτάζουν την οθόνη σε μικρότερη των 10 εκατοστών απόσταση και μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά.

Άντε ο bill, αλλά κι εσύ; :p

υγ2: Σταματήστε επιτέλους με το Poco, ένα κινητό δεν είναι μόνο αν είναι γρηγορότερο ή όχι

Επεξ/σία από gnsX
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...