nikos5800 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε Για να μην λέμε αηδίες, με τιμές καλοκαιριού 2017 , στα ίδια λεφτά με τον 1600 και τις μνήμες στα 3200 που ήθελε , .επαιρνες Η 110 μητρική με τον i7 7700 και μνήμες 2400. Σετάκι που έχει για πλάκα και τον 1600 και τον σημερινό 2600 και μάλλον θα έχει και τον ... 3600 . Στα games τουλάχιστον , δεν με ενδιαφέρει το winzip . Ούτε με σφαίρες άστο καλύτερα σύγκριση με τον σκέτο 7700 ειναι αστεία με τον 7700κ κάτι κάνουμε και αυτό μόνο στο gaming οπου υπερέχει ένα 15% σε όλα τα αλλά σενάρια τρώει ξύλο Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από nikos5800
Nikos Dinas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε και αν θες να σκαλισεις τις μνημες σου διαβασε εδω το Power down Και Gear down θα τα βρεις αν υπαρχουν στην καρτελα με τα Timings των μνημων 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε και αν θες να σκαλισεις τις μνημες σου διαβασε εδω το Power down Και Gear down θα τα βρεις αν υπαρχουν στην καρτελα με τα Timings των μνημων Σε ευχαριστω πολυ!.Μου δινεις το ελευθερο να σε "ενοχλησω" με προσωπικο μυνημα αν τα βρω καπου σκουρα ή οτι καταλαβα καταλαβα ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα πού πήγαν οι δύο συμφορουμίτες που τα usernames τους ξεκινούν από j? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από GeorgeMan
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, greg4 είπε Τεσπα νομίζω μερικοί πιο πολύ ώρα κοιτάτε τον fps counter πάρα το game κάθε αυτό Μα γιατι το λες αυτο Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Fulgore
Nikos Dinas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μα γιατι το λες αυτο Οταν ομως φιλε μου εχεις αγορασει 2080 και πιανεις στα 2k 80-140fps και οχι 140+ (που κακα τα ψεματα σε 144hz monitor κυλαει πολυ πιο ομαλα και smooth το game σε 140+ fps) δεν ειναι λογικο να σε ενοχλει και να τιθεται θεμα για συζητηση?.Το λεω γιατι εν μερη μπορει να αφορα και μενα αυτο σχολιο.
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Nikos Dinas είπε Οταν ομως φιλε μου εχεις αγορασει 2080 και πιανεις στα 2k 80-140fps και οχι 140+ (που κακα τα ψεματα σε 144hz monitor κυλαει πολυ πιο ομαλα και smooth το game σε 140+ fps) δεν ειναι λογικο να σε ενοχλει και να τιθεται θεμα για συζητηση?.Το λεω γιατι εν μερη μπορει να αφορα και μενα αυτο σχολιο. Αγαπητε εγω το ξερω αυτο γιαυτο και περυσι δεν αγορασα ryzen 1ης γενιας οταν κοιταζα για επεξεργαστες, παρολο που αντικειμενικα μιλωντας εχουν πολυ καλυτερο value for money και ειναι καλυτερη επιλογη σημερα για την πλειοψηφια του κοσμου. Γιαυτο και βλεπεις τους περισσοτερους με ryzen 1ης γενιας,ηδη να εχουν κανει αγορα(δηλαδη και αλλα εξοδα)σε ryzen 2ης γενιας(2600/2700x)και να περιμενουν και τους 3ης γενιας(χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι αξιολογει επεξεργαστες,απλα αν θες το κατι παραπανω οι πρωτης γενιας δεν ειναι οτι το καλυτερο). Προσωπικα δεν ειμαι τυπος να αλλαζω επεξεργαστες τοσο συχνα και ουτε μου χρειαζεται κιολας εκτος των αλλων. 1 αγορα κανω πανω κατω σε καθε πλατφορμα μνημων Ddr ετσι και αλλιως, αρα δεν με απασχολει. Αυτο ειναι το μονο καλο που εχουν οι intel επεξεργαστες,ακομα και αν ειναι αισθητα ακριβοτεροι,πιο ζεστοι(τα υψηλα ρολογια δεν ερχονται δωρεαν)και δεν εχουν την ιδια υποστηριξη στις μητρικες.Γιαυτο κιολας και οι περισσοτεροι τους κρατανε εν μερη και πολλα χρονια,αρα δεν τους απασχολει τοσο η υποστηριξη στις μητρικες. Εγω σε καταλαβαινω γιατι και την καρτα γραφικων σου εχω και εν μερη το ιδιο πανω κατω monitor(και φυσικα και θα ειχα ξενερωσει χοντρα αν ημουν στην θεση σου). Το καλυτερο θα ηταν να αποδεχονταν ολοι οτι η καθε εταιρεια στους επεξεργαστες εχει το δικο της κοινο,αλλα που τετοια τυχη. Γιαυτο και βλεπεις τους μεν(Intel fans)να βρισκουν πατημα και να κοροιδευουν(χωρις να χρειαζεται και κακως)τους ryzen και οι δε(amd fans)να υπερασπιζονται τους πρωτης γενιας με πατημα.....την αγορα αλλου επεξεργαστη(μα σε καινουργιο 6πυρηνο επεξεργαστη ειναι δυνατον να προτεινουμε σαν λυση να παει να παρει αλλο ακριβοτερο?). Δεν θα σου πω τι να αγορασεις γιατι αυτο ειναι στην κριση σου. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Fulgore 1
Nikos Dinas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αγαπητε εγω το ξερω αυτο γιαυτο και περυσι δεν αγορασα ryzen 1ης γενιας οταν κοιταζα για επεξεργαστες, παρολο που αντικειμενικα μιλωντας εχουν πολυ καλυτερο value for money και ειναι καλυτερη επιλογη σημερα για την πλειοψηφια του κοσμου. Γιαυτο και βλεπεις τους περισσοτερους με ryzen 1ης γενιας,ηδη να εχουν κανει αγορα(δηλαδη και αλλα εξοδα)σε ryzen 2ης γενιας(2600/2700x)και να περιμενουν και τους 3ης γενιας(χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι αξιολογει επεξεργαστες,απλα αν θες το κατι παραπανω οι πρωτης γενιας δεν ειναι οτι το καλυτερο). Προσωπικα δεν ειμαι τυπος να αλλαζω επεξεργαστες τοσο συχνα και ουτε μου χρειαζεται κιολας εκτος των αλλων. 1 αγορα κανω πανω κατω σε καθε πλατφορμα μνημων Ddr ετσι και αλλιως, αρα δεν με απασχολει. Αυτο ειναι το μονο καλο που εχουν οι intel επεξεργαστες,ακομα και αν ειναι αισθητα ακριβοτεροι,πιο ζεστοι(τα υψηλα ρολογια δεν ερχονται δωρεαν)και δεν εχουν την ιδια υποστηριξη στις μητρικες.Γιαυτο κιολας και οι περισσοτεροι τους κρατανε εν μερη και πολλα χρονια,αρα δεν τους απασχολει τοσο η υποστηριξη στις μητρικες. Εγω σε καταλαβαινω γιατι και την καρτα γραφικων σου εχω και εν μερη το ιδιο πανω κατω monitor(και φυσικα και θα ειχα ξενερωσει χοντρα αν ημουν στην θεση σου). Το καλυτερο θα ηταν να αποδεχονταν ολοι οτι η καθε εταιρεια στους επεξεργαστες εχει το δικο της κοινο,αλλα που τετοια τυχη. Γιαυτο και βλεπεις τους μεν(Intel fans)να βρισκουν πατημα και να κοροιδευουν(χωρις να χρειαζεται και κακως)τους ryzen και οι δε(amd fans)να υπερασπιζονται τους πρωτης γενιας με πατημα.....την αγορα αλλου επεξεργαστη(μα σε καινουργιο 6πυρηνο επεξεργαστη ειναι δυνατον να προτεινουμε σαν λυση να παει να παρει αλλο ακριβοτερο?). Δεν θα σου πω τι να αγορασεις γιατι αυτο ειναι στην κριση σου. Θα συμφωνησω εν μερη σε αυτα που λες αν και εγω αναφερθηκα καθαρα στο οτι δεν ισχυει το "κοιτατε περισσοτερο το fps counter παρα το game".Επισης δεν συμφωνεις στο οτι το πιο σωστο που μπορω να κανω τωρα ειναι η υπομονη ειτε να πεσουν οι τιμες σε ιντελ(γιατι ειναι κοροιδια να παρω 8700k μεταχειρισμενο πιο ακριβο απο την αρχικη του καποτε) ειτε να βγει η νεα γενια ryzen?.Το λεω γιατι πριν περιπου 10 μηνες δεν μπορουσα να περιμενω με τιποτα και εδωσα 680ευρω για 1070ti..
ilos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Nikos Dinas είπε Θα συμφωνησω εν μερη σε αυτα που λες αν και εγω αναφερθηκα καθαρα στο οτι δεν ισχυει το "κοιτατε περισσοτερο το fps counter παρα το game".Επισης δεν συμφωνεις στο οτι το πιο σωστο που μπορω να κανω τωρα ειναι η υπομονη ειτε να πεσουν οι τιμες σε ιντελ(γιατι ειναι κοροιδια να παρω 8700k μεταχειρισμενο πιο ακριβο απο την αρχικη του καποτε) ειτε να βγει η νεα γενια ryzen?.Το λεω γιατι πριν περιπου 10 μηνες δεν μπορουσα να περιμενω με τιποτα και εδωσα 680ευρω για 1070ti.. Από τη στιγμή που είχες εξαρχής στο μυαλό σου το 2K/144 τότε τόσο η 1070ti όσο και ο 1600 ήταν ανεπαρκής αγορές. Επίσης 680 ευρώ για 1070ti είναι τραγική τιμή (θα έπεσες λογικά στο mining craze). Ή έπρεπε να πάρεις εξαρχής τον 8700k και μια 1080ti με το ανάλογο κόστος και να σφυράς τώρα αδιάφορα, ή θα κοιτάξεις να κάνεις τώρα μια αναβάθμιση που να έχει ορίζοντα και όχι τρομερά επιπλέον έξοδα. Την έκανες στη κάρτα γραφικών (αν και οι rtx πάλι είναι υπερκοστολογημένες imo) και θα την κάνεις κάποια στιγμή και σε cpu. Εγώ στη θέση σου θα περίμενα μέχρι να βγουν οι zen 2. Αν είναι άνθρακας ο θησαυρός περιμένεις τα cannon lake. Αν όμως σου κάνουν που είναι και το πιο πιθανό σενάριο θα τη βγάλεις καθαρή με πολύ λιγότερα έξοδα. 1
Nikos Dinas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ilos είπε Από τη στιγμή που είχες εξαρχής στο μυαλό σου το 2K/144 τότε τόσο η 1070ti όσο και ο 1600 ήταν ανεπαρκής αγορές. Επίσης 680 ευρώ για 1070ti είναι τραγική τιμή (θα έπεσες λογικά στο mining craze). Ή έπρεπε να πάρεις εξαρχής τον 8700k και μια 1080ti με το ανάλογο κόστος και να σφυράς τώρα αδιάφορα, ή θα κοιτάξεις να κάνεις τώρα μια αναβάθμιση που να έχει ορίζοντα και όχι τρομερά επιπλέον έξοδα. Την έκανες στη κάρτα γραφικών (αν και οι rtx πάλι είναι υπερκοστολογημένες imo) και θα την κάνεις κάποια στιγμή και σε cpu. Εγώ στη θέση σου θα περίμενα μέχρι να βγουν οι zen 2. Αν είναι άνθρακας ο θησαυρός περιμένεις τα cannon lake. Αν όμως σου κάνουν που είναι και το πιο πιθανό σενάριο θα τη βγάλεις καθαρή με πολύ λιγότερα έξοδα. Δυστυχως ειχα πεσει πανω στο mining και ειχα ξεφυγει ειδη απο το αρχικο budget μου για να παω σε καλυτερο cpu(για μην πω ποσο ειχε φτασει η 1080ti τοτε).Και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω,ωστε να μην χρειαστει να αλλαξω cpu για αρκετο καιρο.Οσο για την 2080 την πηρα 780ευρω σφραγισμενη απο ενα πωλητη(την συγκεκριμενη υλοποιηση της gigabyte την εχει 880 στο σκρουτζ και στο case.de οποτε το θεωρησα ευκαιρια και την πηρα). 1
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 59 λεπτά πριν, Nikos Dinas είπε .Επισης δεν συμφωνεις στο οτι το πιο σωστο που μπορω να κανω τωρα ειναι η υπομονη ειτε να πεσουν οι τιμες σε ιντελ(γιατι ειναι κοροιδια να παρω 8700k μεταχειρισμενο πιο ακριβο απο την αρχικη του καποτε) ειτε να βγει η νεα γενια ryzen?.Το λεω γιατι πριν περιπου 10 μηνες δεν μπορουσα να περιμενω με τιποτα και εδωσα 680ευρω για 1070ti.. Για μενα οχι δεν ειναι το πιο σωστο γιατι μεχρι να κανεις την αλλαγη σε zen 2 στην ουσια η καρτα που εχεις χρυσοπληρωσει υπολειτουργει(και αν ηταν εξ αρχης να περιμενεις θα αγοραζες την καρτα αργοτερα που θα ειχαμε αλλες τιμες,πιθανως προς τα καω) και μιλαμε για μηνες αναμονη(ακομα ειναι αγνωστο ποτε ακριβως κυκλοφορουν και φυσικα ποσο θα κοστιζουν). Στην θεση σου θα κοιταζα απο τωρα για αγορα ryzen 7 2700x μιας και εριξες ακυρο στην ιντελ λογω τιμων να τελειωνει το θεμα. 1
ilos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Στην θεση σου θα κοιταζα απο τωρα για αγορα ryzen 7 2700x μιας και εριξες ακυρο στην ιντελ λογω τιμων να τελειωνει το θεμα. Η διαφορά μεταξύ 1600 και 2600x/2700x είναι ένα 10-15% χοντρικά. Είναι το αντίστοιχο σαν να πας από haswell σε skylake. Θα δει διαφορές, αλλά δεν θα είναι και κάτι που θα του κάνει μεγάλη εντύπωση. 2
Nikos Dinas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για μενα οχι δεν ειναι το πιο σωστο γιατι μεχρι να κανεις την αλλαγη σε zen 2 στην ουσια η καρτα που εχεις χρυσοπληρωσει υπολειτουργει(και αν ηταν εξ αρχης να περιμενεις θα αγοραζες την καρτα αργοτερα που θα ειχαμε αλλες τιμες,πιθανως προς τα καω) και μιλαμε για μηνες αναμονη(ακομα ειναι αγνωστο ποτε ακριβως κυκλοφορουν και φυσικα ποσο θα κοστιζουν). Στην θεση σου θα κοιταζα απο τωρα για αγορα ryzen 7 2700x μιας και εριξες ακυρο στην ιντελ λογω τιμων να τελειωνει το θεμα. Υπολογιζεται(απο σχετικο forum σοβαρου site) να κυκλοφορησουν μεταξυ Μαρτιο και Απριλιο.Μεχρι τοτε θα εφαρμοσω τα τιπς που μου δωσανε τα παιδια πιο πανω για να παω τον cpu μου στα 3.8 και τις μνημες μου στα 3200 και τι στο καλο δεν θα κερδισω κανενα fps?.Το μονο που με νοιαζει βασικα ειναι τα minimum fps,αν καταφερω και ειμαι μονιμα πανω απο 100 θα ειμαι υπερ ευχαριστημενος μεχρι την επομενη αγορα cpu.Ευχαριστω παντως για την συμβουλη σου! 4 λεπτά πριν, ilos είπε Η διαφορά μεταξύ 1600 και 2600x/2700x είναι ένα 10-15% χοντρικά. Είναι το αντίστοιχο σαν να πας από haswell σε skylake. Θα δει διαφορές, αλλά δεν θα είναι και κάτι που θα του κάνει μεγάλη εντύπωση. Αυτο ακριβως.Για αυτο δεν τον ανεφερα καθολου τον 2700χ.Θελω στην επομενη αγορα cpu να δω μεγαλη διαφορα και ας τα σκασω λιγο παραπανω και οχι ενα 15-20%.Ποσο μαλλον την στιγμη που ασχολουμαι μονο με gaming.
james rod Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, Nikos Dinas είπε Φιλε μου θα σου πω αλλα μην με φερεις ως παραδειγμα ομως στο "ποσο κακος" ειναι ο 1600 γιατι κατι εχω λουσει σιγουρα δεν εξηγειται αλλιως.Λοιπον στο bo4 στο black out στα 2k με χρηση vram 3600/8000 ειμαι περιπου στα 80-140fps in game(οι μνημες μου ειναι χρονισμενες στς 3000 και ο 1600 στα 3.6). φιλε τι παραδειγμα λες, δε καταλαβα. προσπαθουμε να λυσουμε προβληματα. δες εδω black ops με 8400 σε 2κ. φυσικα η δικη σου αναλυση ειναι λιγο πιο μεγαλη και εχεις τα 144hz. το μονιτορ στο βιντεο ειναι 75hz. ηδη εχει πιο πολα καρε απο τον 1600, ενω κατω απο 93 δεν πεφτει. oι 8700, 8700k/8600k ειναι αρκετα εως πολυ δυνατοτεροι επεξεργαστες, ετσι η 2080 θα δωσει παραπανω αποδοση απο την 1080 του βιντεο. Spoiler
greg4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @Nikos Dinas Για το ότι κοιτάνε τον fps counter ήταν γενικό, όχι για σένα συγκεκριμένα. Βασικά καταρχήν η 3η γενιά λένε για παρουσίαση σε 5 μήνες αλλά μέχρι να βγει, να έρθει Ελλάδα κλπ μπορεί να πάει και 6μηνο άνετα. Ε μετά θα πιάσουμε καλοκαίρι που δεν είναι και η απόλυτη gaming περίοδος. Επισης ενώ θα μπαίνει σίγουρα η cpu πάνω η μητρική σου θα μπορεί να δώσει τα μέγιστα? Γτ εδώ στο φόρουμ δεν έχω δει κάποιον με 2600x ή 2700x να έχει κάτσει με πρώτης γενιάς μητρική. Σχεδόν όλοι αλλάξανε... Οπότε και αυτό θα βάλει ένα πιθανό κόστος έξτρα. Κατά εμε είτε πήγαινε σήμερα σε μια λύση 9700k με μια μητρική των 150 ευρώ όπου σύνολο θα σου βγει 700 ευρώ μαζί με ψυκτρα. Ακριβή λύση αλλά θα είσαι οκ για αρκετά χρόνια Ή πάρε σήμερα έναν 2600x με μια καλή ψυκτρα και τσιτωσε τον όσο γίνεται. Τι μητρική έχεις? Τώρα να έχεις πάρει 800 ευρώ κάρτα και να βλέπεις τα fps να είναι ασανσέρ είναι κρίμα κατά εμε. Εμένα ο 6700k στα default ρολόγια δεν είχε ιδιαίτερο θέμα. Σε αρκετά games πήγαινε και φουλ 144fps κλειδωμένα. Τώρα στα 4.5 που τον έχω είναι οκ για τα δικά μου θέλω παντού. Δλδ δεν βλέπω κάτω από 97% usage στην κάρτα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από greg4 1
james rod Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, ilos είπε Αν είχες το core performance boost ενεργοποιημένο σε stock, ήδη το cpu κλόκαρε από μόνο του στα 3650 Mhz σε 1-2 threads η 3.4 GHz σε παραπάνω threads. Λογικό να μη δεις σημαντικές διαφορές στα 3.6 Ghz all core. Όταν το πας 3.8 φρόντισε και το CPB να είναι disabled για να μη κάνει τα δικά του. Συνεχίζεις να μπουρδολογείς αδιαλείπτως και να συγκρίνεις cpu που είχαν την διπλή τιμή ή και παραπάνω συνολικά αν πήγαινες για το full experience με delid, AIO και βαρβάτη z270 για τα 5 Ghz. O 1600 έπαιζε το καλοκαίρι του 2017 στα 200 και μια b350 του κιλού των 50-60 ευρώ ήταν αρκετή .να τον πάει στα 3.7-3.8 Ghz all core με την stock ψύκτρα. Για το τι είναι ικανός ο 1600 και πόσο χάνει σε σχέση με intel μπορείς να με ρωτήσεις σε συγκεκριμένα παιχνίδια και αναλύσεις/settings ότι θες γιατί έχω κρατήσει νούμερα πριν βάλω την 1080 στον 8600k. Το ίδιο και τον strawman που έχει τον 8700k, αν θέλει να σου απαντήσει🤩 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πλην single threaded τίτλων, και εξαιρέσεων τύπου PUBG και GTA 5 οι διαφορές ήταν αστείες σε 1440p. Τώρα με δυνατότερες κάρτες από 1080ti/2080 και πάνω ανοίγει η ψαλίδα όπως είναι λογικό. No comments.😎 το ποιος λεει μπουρδες φαινεται. 200 ο ενας και 280-300 ο 7700κ. τωρα αυτα που λες για τα 5ghz φυσικα τα βγαζει απο το μυαλο σου αφου δεν υποχρεωνει κανενας καποιον να κανει o/c. ο επεξεργαστης απεδιδε στοκ καλυτερα απο τον 1600χ κλοκαρισμενο χωρις μνημες μαλιστα. οποτε μητρικη ηθελε στα 150 ευρω περιπου αλλα τοσα περιπου ηθελε και στου amd για να παει ψηλα τις μνημες, αν τις αναγνωριζε βεβαια, αφου ο κουβας δεν απεδιδε αλλιως. οποτε μην παραπληροφορεις τον κοσμο και μη πετας μπαρουφες. φυσικα ηθελε και το magic timing. επισης πεφτει και το ψευτοκαστρο της υποτιθεμενης αναβαθμισης σε amd, αφου ετσι ξοδευεις παραπανω χρηματα καθε χρονο ενω με ιντελ πας μια τριετια χαλαρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα