Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Ναι ρε του άεχετους. Δεν ξέραν να πρότειναν 7700k ,πραγματικά μαλ@κία. 

Αμ κι αυτοί που αγόρασαν,κορόϊδα. Αφου υπήρχατε και εσείς οι γάτοι τότε και τους λέγατε να πάρουν intel ...Όπα για κάτσε,ο 7700(K) ήθελε και κάμποσα ευρώ παραπάνω...

ΑΑΑ για 7400-7500 λες?

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑXAXXAXAXAXAXA
AAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAX

1381662401_tenor(1).gif.9b77de860ef517c23ce56853cda8c34d.gif

προσωπικα εγω δεν εχω προτεινει σε κανεναν 7400/7500. o 7700 σιγουρα πολυ καλυτερος επεξεργαστης απο τους 1500/1600/1600χ  που προτεινατε ολοι εσεις οι σχετικοι κομπιουτεραδες. ο οποιος θα παιξει με μνημες 2400 καλυτερα απο τον 1600χ που ηθελε 3200 τουλαχιστον, για να παρεις χειροτερη ποδοση.:lol:

• Thanks 1
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, james rod είπε

προσωπικα εγω δεν εχω προτεινει σε κανεναν 7400/7500. 

Σε αυτήν την κατηγορία (Core i5 7400-7500) τη πρότεινες τότε ??

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, james rod said:

προσωπικα εγω δεν εχω προτεινει σε κανεναν 7400/7500. o 7700 σιγουρα πολυ καλυτερος επεξεργαστης απο τους 1500/1600/1600χ  που προτεινατε ολοι εσεις οι σχετικοι κομπιουτεραδες. ο οποιος θα παιξει με μνημες 2400 καλυτερα απο τον 1600χ που ηθελε 3200 τουλαχιστον, για να παρεις χειροτερη ποδοση.:lol:

Και ο 9900k καλυτερος απο 7700k. Το θεμα ειναι ποσο κανει ο ενας και ποσο ο αλλος. Ο 1600 τιμολογιακα επαιζε διπλα στους 7400 / 7500, με αυτον λοιπον συγκρινε. Ο 7700k με το mobo του και την ψυκτρα κοστιζε πανω απο τα διπλασια. Οποτε παμε αλλη μια το επιχειρημα, με τα χρηματα που εδωσε για 1600 και mobo + cooler (300-350€ αν τον πηρε στο launch, 250-300 αν τα πηρε λιγο αργοτερα), τι καλυτερο προτεινεις για gaming? Πλιζ, μια φορα στη ζωη σας απαντηστε σε αυτο το ερωτημα, και εσυ και ο pirmen και ο jgeorgiou. Γιατι 15 φορες εχω κανει την ιδια ερωτηση και μια φορα απαντηση δεν πηρα...

PS1. Και οχι, 7700 με 2400 μνημες δεν παει καλυτερα απο 1600 με 3200 μνημες. Ουτε με σφαιρες. Αμα θες, τρεχω simulated 7700 ACorigins, εχω κρατησει και νουμερα απο bench απο οταν ειχα τον 1600. Δωσε κανα link με τα συμπερασματα σου να δουμε του λογου το αληθες, αλλιως απτο κεφαλι σου τα βγαζεις.  O χειροτερος 1600 παει 3.8 all core, ο 7700 τερματιζει στα 4, δηλαδη η διαφορα στο single thread performance ειναι ελαχιστη, ενω η διαφορα στις μνημες ειναι πανω απο 20%. Δεν αναφερω καν τι upgrade pathing εχεις με το ενα build και τι με το αλλο..

11 minutes ago, Aten-Ra said:

Σε αυτήν την κατηγορία (Core i5 7400-7500) τη πρότεινες τότε ??

Περιμενε τωρα εσυ να παρεις απαντηση. Εχω ρωτησει 19 φορες, γαργαρα κανουν ολοι ;) 

Aπο οτι βλεπω βεβαια στο youtube καπου 120-130 average εχεις στο bo4 με τον 1600, τι παραπανω περιμενεις?

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επιβαβαιωνω  οτι ο 1600 3,7-3,8 (  3200 μνημες ) ειναι κοντα ( λιγο πανω  - λιγο κατω  )  σε  7700κ  ( 2560χ1080 που ειμαι εγω ) και οτι το σετ 1600 περσυ το πηρα με  τα μισα χρηματα ,   

αν καποιος  με  1080 τι /2080   θελει να  δει πολλα καρε και  κοντα στο μαξιμουμ την καρτα του να αποδιδει  πρεπει να  εχει 2600χ στα  4.2-4.3 αν ειναι ηδη σε am4 , το να αλλαξει πλατφορμα  ( σε ιντελ ) και του χρονου να μην δεχετε νεο cpu ειναι κριμα τοσα λεφτα για  αυτην την αλλαγη ( αν ηδη εχει am4) .

Επεξ/σία από xrit86
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν βγουν οι 8ης γενιάς ιντελ , εγώ πρότεινα Ι5 7500 με μαμά ψύκτρα , με φθηνή μητρική Η110 (έκαναν τότε 220ευρώ με φπα) &  φθηνές μνήμες 2400

γιατί για να έπιανες αντίστοιχες επιδόσεις στο gaming με τους "νέους" RYZEN τότε ήθελες +100ευρώ τουλαχιστον.

φυσικά είχα δίκιο και το ξέρουν όσοι πήραν τότε ryzen και τώρα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, strawman είπε

Και ο 9900k καλυτερος απο 7700k. Το θεμα ειναι ποσο κανει ο ενας και ποσο ο αλλος. Ο 1600 τιμολογιακα επαιζε διπλα στους 7400 / 7500, με αυτον λοιπον συγκρινε. Ο 7700k με το mobo του και την ψυκτρα κοστιζε πανω απο τα διπλασια. Οποτε παμε αλλη μια το επιχειρημα, με τα χρηματα που εδωσε για 1600 και mobo + cooler (300-350€ αν τον πηρε στο launch, 250-300 αν τα πηρε λιγο αργοτερα), τι καλυτερο προτεινεις για gaming? Πλιζ, μια φορα στη ζωη σας απαντηστε σε αυτο το ερωτημα, και εσυ και ο pirmen και ο jgeorgiou. Γιατι 15 φορες εχω κανει την ιδια ερωτηση και μια φορα απαντηση δεν πηρα...

PS1. Και οχι, 7700 με 2400 μνημες δεν παει καλυτερα απο 1600 με 3200 μνημες. Ουτε με σφαιρες. Αμα θες, τρεχω simulated 7700 ACorigins, εχω κρατησει και νουμερα απο bench απο οταν ειχα τον 1600. Δωσε κανα link με τα συμπερασματα σου να δουμε του λογου το αληθες, αλλιως απτο κεφαλι σου τα βγαζεις.  O χειροτερος 1600 παει 3.8 all core, ο 7700 τερματιζει στα 4, δηλαδη η διαφορα στο single thread performance ειναι ελαχιστη, ενω η διαφορα στις μνημες ειναι πανω απο 20%. Δεν αναφερω καν τι upgrade pathing εχεις με το ενα build και τι με το αλλο..

Περιμενε τωρα εσυ να παρεις απαντηση. Εχω ρωτησει 19 φορες, γαργαρα κανουν ολοι ;) 

Aπο οτι βλεπω βεβαια στο youtube καπου 120-130 average εχεις στο bo4 με τον 1600, τι παραπανω περιμενεις?

το ερωτημα που υπαρχει παντα στους επεξεργαστες δεν ειναι αυτο που σε συμφερει εσενα, δηλαδη αλλαζω επεξεργαστες καθε χρονο μηπως και μου κρατησουν την καρτα αλλα ποιος επεξεργαστης που αγοραζω σημερα θα τρεξει πιο ευκολα την καρτα που θα βγει μετα απο τρια χρονια. ε αυτος ειναι ο 7700κ και οχι ο 1600χ. στην περιπτωση την δικια σου επρεπε να βαλεις πανακριβες μνημες +80-100 ευρω δηλαδη τοτε και μη μας βαλεις τις σημερινες τιμες τωρα και γελαμε. επισης επρεπε να αλλαξεις παλι επεξεργαστη για να μην εχεις bn στην gpu. στην περιπτωση την δικια μου αλλαζεις μονο καρτα γραφικων, αν θες φυσικα και παιρνεις αποδοση σχεδον ιδια. το σχεδον το γραφω γιατι παντα θα βγαινουν νεα παιχνιδια πιο απαιτητικα. φαντασου στην σερβερ αγορα να ακολουθουσαν το δικο σου προτυπο. θα ηθελαν εκ. καθε χρονο.:lol: στην δικη μου περιπτωση αλλαζεις ολη την πλατφορμα καθε 3-4 χρονια και εισαι κερδισμενος, ενω ουτε ακριβες μνημες θελεις για να παρεις performance. επισης εσυ ησουν που ελεγες οτι δεν σκαλαρει καλα ο 1600χ και πηγες σε 8700κ αν θυμαμαι καλα. εκτος αν τα ξεχασες.:lol:

Spoiler

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, james rod είπε

τωρα λενε, κατσε και περιμενε τα πεφταστερια....:lol: και οταν βγει o 25000x θα παρει αποδοση.:lol:

η καλυτερη λυση ειναι ο 8700κ που δε θα τραβηξει ζορια και στα πιο απαιτητικα παιχνιδια οπως aco/aco, watch dogs2 κλπ. υπαρχει και η λυση για το συγκεκριμενο game που παιζεις του 8600κ μτχ ή κουτα στα 270 ευρω. πιο φθηνη λυση αυτη και θα την παει ευκολα την 2080. 9600κ/8600κ στα aco χτυπανε 100αρια τα cpu.

Αμα δεν κρατηθω και δεν καταφερω να παω τον 1600 στα 3.8-4.0 μπας και δω καμια διαφορα αυτο θα κανω.Απλα δεν θελω να κανω κατι που θα το μετανιωσω παλι(πριν 10 μηνες περιπου ειχα παρει την 1070ti 670ευρω λογο mining-.-) οποτε πιστευω το καλυτερο ειναι να κανω υπομονη για την νεα γενια ryzen ή την πτωση τιμων σε ιντελ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, jgeorgiou said:

Πριν βγουν οι 8ης γενιάς ιντελ , εγώ πρότεινα Ι5 7500 με μαμά ψύκτρα , με φθηνή μητρική Η110 (έκαναν τότε 220ευρώ με φπα) &  φθηνές μνήμες 2400

γιατί για να έπιανες αντίστοιχες επιδόσεις στο gaming με τους "νέους" RYZEN τότε ήθελες +100ευρώ τουλαχιστον.

φυσικά είχα δίκιο και το ξέρουν όσοι πήραν τότε ryzen και τώρα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.

Ναι, φοβερο deal ρε συ. Χειροτερη μητρικη, χειροτερος επεξεργαστης, χειροτερη ψυκτρα, χειροτερο upgrade path, χειροτερες μνημες για να γλυτωσεις 30€ το πολυ (τοση ειναι η διαφορα 3200 - 2400 μνημες, δεν μιλαμε για bdie kits).  Πριν βγουν οι coffeelake πανω απο 200€ ειχε ο 7500, που τα ειδες τα 220 με μητρικη? Ιδια τιμη με 1600 ειχε παντα.

Και οπως ειδαμε με νουμερακια του forum απο τον πλεον inteloπληκτο pirmen για να πιασεις τον 1600 στα 3.6ghz με απλες 2666 μνημες θες 7600k στα 4.8ghz (!!!) με 3200 μνημες! Ρωτα τον pirmen να σου πει, το ιδιο bench ανεβασαμε σε ac origins. Ο 7500 με τις 2400μνημες ειναι ενα σκουπιδι και μισο μπροστα στον 1600 και η οποιαδηποτε συγκριση ειναι κακογουστο αστειο βγαλμενο απτο κεφαλι σου. 

46 minutes ago, james rod said:

το ερωτημα που υπαρχει παντα στους επεξεργαστες δεν ειναι αυτο που σε συμφερει εσενα, δηλαδη αλλαζω επεξεργαστες καθε χρονο μηπως και μου κρατησουν την καρτα αλλα ποιος επεξεργαστης που αγοραζω σημερα θα τρεξει πιο ευκολα την καρτα που θα βγει μετα απο τρια χρονια. ε αυτος ειναι ο 7700κ και οχι ο 1600χ. στην περιπτωση την δικια σου επρεπε να βαλεις πανακριβες μνημες +80-100 ευρω δηλαδη τοτε και μη μας βαλεις τις σημερινες τιμες τωρα και γελαμε. επισης επρεπε να αλλαξεις παλι επεξεργαστη για να μην εχεις bn στην gpu. στην περιπτωση την δικια μου αλλαζεις μονο καρτα γραφικων, αν θες φυσικα και παιρνεις αποδοση σχεδον ιδια. το σχεδον το γραφω γιατι παντα θα βγαινουν νεα παιχνιδια πιο απαιτητικα. φαντασου στην σερβερ αγορα να ακολουθουσαν το δικο σου προτυπο. θα ηθελαν εκ. καθε χρονο.:lol: στην δικη μου περιπτωση αλλαζεις ολη την πλατφορμα καθε 3-4 χρονια και εισαι κερδισμενος, ενω ουτε ακριβες μνημες θελεις για να παρεις performance. επισης εσυ ησουν που ελεγες οτι δεν σκαλαρει καλα ο 1600χ και πηγες σε 8700κ αν θυμαμαι καλα. εκτος αν τα ξεχασες.:lol:

Reveal hidden contents

Το ερωτημα που υπαρχει ειναι ποιος επεξεργαστης ΣΤΟ BUDGET ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ θα κρατησει την καρτα που θα αγορασω τρια χρονια απο τωρα. Και αυτος ηταν ξεκαθαρα ο 1600 στο budget ~200€. Αλλιως ολοι θα ειχαμε 9900k, μιας και ειναι ο καλυτερος gaming επεξεργαστης, σωστα? ΛΑΘΟΣ, γιατι υπαρχει και το θεμα € στη μεση!

Και ναι αλλαξα γιατι πηρα 144hz monitor και 1080ti, αν ειιχα 7400 / 7500 δεν θα αλλαζα? :P Απαντα μια φορα σε αυτο το ερωτημα να σε χειροκροτησω. 

PS1. Γουσταρω τα video σου. Τι βλεπουμε? Οτι ο 2600 ειναι μεχρι και 30% πανω απο 4790k ακομα και κλοκαρισμενο στα 4.8ghz. Ο 7500 ειναι ετη φωτος πισω και απο τους 2 οποτε τι ακριβως θες να δειξεις?

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, strawman είπε

Το ερωτημα που υπαρχει ειναι ποιος επεξεργαστης ΣΤΟ BUDGET ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ θα κρατησει την καρτα που θα αγορασω τρια χρονια απο τωρα. Και αυτος ηταν ξεκαθαρα ο 1600 στο budget ~200€. Αλλιως ολοι θα ειχαμε 9900k, μιας και ειναι ο καλυτερος gaming επεξεργαστης, σωστα? ΛΑΘΟΣ, γιατι υπαρχει και το θεμα € στη μεση!

Και ναι αλλαξα γιατι πηρα 144hz monitor και 1080ti, αν ειιχα 7400 / 7500 δεν θα αλλαζα? :P Απαντα μια φορα σε αυτο το ερωτημα να σε χειροκροτησω. 

οχι αυτο που λες εναι το δικο σου ερωτημα και δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. γιατι αν ειχες δωσει 100 ευρω παραπανω για τον 7700κ δεν θα αλλαζες επεξεργαστη τοτε, οταν θα αλλαζες οθονη. ετσι βγηκες χαμενος. τι να απαντησω σε ερωτημα αφου δεν εχω προτεινει ποτε τετοιον επεξεργαστη. οποτε τζαμπα να χαμε να λεγαμε.

30 λεπτά πριν, Nikos Dinas είπε

Αμα δεν κρατηθω και δεν καταφερω να παω τον 1600 στα 3.8-4.0 μπας και δω καμια διαφορα αυτο θα κανω.Απλα δεν θελω να κανω κατι που θα το μετανιωσω παλι(πριν 10 μηνες περιπου ειχα παρει την 1070ti 670ευρω λογο mining-.-) οποτε πιστευω το καλυτερο ειναι να κανω υπομονη για την νεα γενια ryzen ή την πτωση τιμων σε ιντελ.

ποσα fps min-ave-max εχεις περιπου σε 2κ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, james rod said:

οχι αυτο που λες εναι το δικο σου ερωτημα και δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. γιατι αν ειχες δωσει 100 ευρω παραπανω για τον 7700κ δεν θα αλλαζες επεξεργαστη τοτε, οταν θα αλλαζες οθονη. ετσι βγηκες χαμενος. τι να απαντησω σε ερωτημα αφου δεν εχω προτεινει ποτε τετοιον επεξεργαστη. οποτε τζαμπα να χαμε να λεγαμε.

Που τα ειδες τα 100€ ρε αδερφε, 130 παραπαναω εκανε μονο το CPU. Χωρις ψυκτρα! Και θελει και ακριβοτερη μητρικη! 170€ ειναι η διαφορα και αυτο μονο αν παρεις entry level ψυκτρα, αλλιως παμε 200+. Επισης, τι λεφτα εχασα, αφου τον εδωσα τον 1600, δεν τον πεταξα. 

Αλλα εν πασει περιπτωση, συμφωνουμε λοιπον οτι ο 1600 σε αυτα τα λεφτα ηταν πολυ καλυτερη επιλογη απο τα σκουπιδια της Ιντελ, σωστα? Ωραια, πεστα στον ετερο ιντελοπληκτο του νηματος ο οποιος διαφωνει μαζι σου και προτεινει 7500 εναντι 1600 ;) 

PS1. Επισης ο επεξεργαστης που θα κρατησει περισσοτερο για gaming ειναι ο 9900k, αρα η μοναδικη σου προταση σεοποιον θελει επεξεργαστη τωρα εινι ο 9900k, σωστα? Αυτο ειναι το επιχειρημα σου. Ψαχνεις για CPU στα 120-150€? 9900k φιλε!

7 minutes ago, james rod said:

Πανω απο 100 βγαζει avg o 1600 οπως φαινεται στο youtube. Τα υπολοιπα ειναι της καρτας που πιθανον να κοβει.

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, james rod είπε

Φιλε μου θα σου πω αλλα μην με φερεις ως παραδειγμα ομως στο "ποσο κακος" ειναι ο 1600 γιατι κατι εχω λουσει σιγουρα δεν εξηγειται αλλιως.Λοιπον στο bo4 στο black out στα 2k με χρηση vram 3600/8000 ειμαι περιπου στα 80-140fps in game(οι μνημες μου ειναι χρονισμενες στς 3000 και ο 1600 στα 3.6).

Επεξ/σία από Nikos Dinas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, strawman είπε

Που τα ειδες τα 100€ ρε αδερφε, 130 παραπαναω εκανε μονο το CPU. Χωρις ψυκτρα! Και θελει και ακριβοτερη μητρικη! 170€ ειναι η διαφορα και αυτο μονο αν παρεις entry level ψυκτρα, αλλιως παμε 200+. Επισης, τι λεφτα εχασα, αφου τον εδωσα τον 1600, δεν τον πεταξα. 

Αλλα εν πασει περιπτωση, συμφωνουμε λοιπον οτι ο 1600 σε αυτα τα λεφτα ηταν πολυ καλυτερη επιλογη απο τα σκουπιδια της Ιντελ, σωστα? Ωραια, πεστα στον ετερο ιντελοπληκτο του νηματος ο οποιος διαφωνει μαζι σου και προτεινει 7500 εναντι 1600 ;) 

PS1. Επισης ο επεξεργαστης που θα κρατησει περισσοτερο για gaming ειναι ο 9900k, αρα η μοναδικη σου προταση σεοποιον θελει επεξεργαστη τωρα εινι ο 9900k, σωστα? Αυτο ειναι το επιχειρημα σου. Ψαχνεις για CPU στα 120-150€? 9900k φιλε!

Πανω απο 100 βγαζει avg o 1600 οπως φαινεται στο youtube. Τα υπολοιπα ειναι της καρτας που πιθανον να κοβει.

ΜΗΝ λες αερολογίες ,  Ι5 7500 με μαμα ψύκτρα  160ευρώ , 39ευρώ μητρική Η110 , έχω τιμολόγιο της εποχής.

Για να πιάσεις τα ίδια ΜΙΝ FPS με τους νεοφερμένους τότε RYZEN ήθελες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100ευρώ περισσότερα για cpu/cooler/motherboard.

Πριν πεις άλλη κοτσάνα τσεκαρε ιστορικό τιμών στο σκρουτζ

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχουν καλά Review για το BO4 αν και η μηχανή πάντως είναι έτη φωτός καλύτερη απο του PUBG. Ρίξε OC στον 1600 και σφίξε timings για να πιάσεις καλά Min/1%. Κάτι i5-7400 / i3 8350K έχουν μπει ήδη στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μαζί με κάτι τραγικές παντόφλες τύπου i5-7640x. Μόνο οι γνωστοί-άγνωστοι τους αναφέρουν για να θυμήσουν την επανάσταστη που προκάλεσαν στην αγορά. Νόημα καθαρά για Intel Based 144-Hz έχουν μόνο τα  8700K/9900K αν υπάρχει budget, μέχρι και ο 6C/6T 8600K σύντομα θα τα βρει σκούρα. Tα Assasins Creed τους ξελιγόνουν ήδη και δυστύχως τα game-engines μόνο χειρότερα γίνονται και είμαστε 1-1.5 χρόνο μακριά απο τις νέες κονσόλες. Στην τελική ότι κάνεις με ένα κλειδώμενο ακριβό Intel το κάνεις φτηνότερα + overclocking μνήμη/cpu + futureproof + free cooler με τα Ryzen 5. Α και να μην πει κανένας οτι θα βάλει σε H110 7700K ή σε B360 9900K γιατί θα γελάνε και οι κότες, το update path θέλει Mem-OC + καλό VRM.

Επεξ/σία από 50EuroUser
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 50EuroUser είπε

Δεν υπάρχουν καλά Review για το BO4 αν και η μηχανή πάντως είναι έτη φωτός καλύτερη απο του PUBG. Ρίξε OC στον 1600 και σφίξε timings για να πιάσεις καλά Min/1%. Κάτι i5-7400 / i3 8350K έχουν μπει ήδη στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μαζί με κάτι τραγικές παντόφλες τύπου i5-7640x. Μόνο οι γνωστοί-άγνωστοι τους αναφέρουν για να θυμήσουν την επανάσταστη που προκάλεσαν στην αγορά. Νόημα καθαρά για Intel Based 144-Hz έχουν μόνο τα  8700K/9900K αν υπάρχει budget, μέχρι και ο 6C/6T 8600K σύντομα θα τα βρει σκούρα. Tα Assasins Creed τους ξελιγόνουν ήδη και δυστύχως τα game-engines μόνο χειρότερα γίνονται και είμαστε 1-1.5 χρόνο μακριά απο τις νέες κονσόλες. Στην τελική ότι κάνεις με ένα κλειδώμενο ακριβό Intel το κάνεις φτηνότερα + overclocking μνήμη/cpu + futureproof + free cooler με τα Ryzen 5. Α και να μην πει κανένας οτι θα βάλει σε H110 7700K ή σε B360 9900K γιατί θα γελάνε και οι κότες, το update path θέλει Mem-OC + καλό VRM.

Οταν λες "σφιξε λιγο τα timings" τι εννοεις?.Δεν εχω ξανα ασχοληθει με oc και δεν γνωριζω ουτε τα βασικα...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Nikos Dinas είπε

Οκ φιλε ευχαριστω!.Τις μνημες τις εχω ειδη στα 3000 τον cpu θα προσπαθησω παλι να τον ανεβασω απο Δευτερα που θα ειμαι σπιτι.Μπορεις να μου εξηγησεις ομως πως θα δω διαφορα στα 3,8 ενω δεν ειδα απο τα 3,2 στα 3,6?.

Αν είχες το core performance boost ενεργοποιημένο σε stock, ήδη το cpu κλόκαρε από μόνο του στα 3650 Mhz σε 1-2 threads η 3.4 GHz σε παραπάνω threads. Λογικό να μη δεις σημαντικές διαφορές στα 3.6 Ghz all core. Όταν το πας 3.8 φρόντισε και το CPB να είναι disabled για να μη κάνει τα δικά του.

7 ώρες πριν, james rod είπε

Συνεχίζεις να μπουρδολογείς αδιαλείπτως και να συγκρίνεις cpu που είχαν την διπλή τιμή ή και παραπάνω συνολικά αν πήγαινες για το full experience με delid, AIO και βαρβάτη z270 για τα 5 Ghz. O 1600 έπαιζε το καλοκαίρι του 2017 στα 200 και μια b350 του κιλού των 50-60 ευρώ  ήταν αρκετή .να τον πάει στα 3.7-3.8 Ghz all core  με την stock ψύκτρα. Για το τι είναι ικανός ο 1600 και πόσο χάνει σε σχέση με intel μπορείς να με ρωτήσεις σε συγκεκριμένα παιχνίδια και αναλύσεις/settings ότι θες γιατί έχω κρατήσει νούμερα πριν βάλω την 1080 στον 8600k. Το ίδιο και τον strawman που έχει τον 8700k, αν θέλει να σου απαντήσει🤩

Πλην single threaded τίτλων, και εξαιρέσεων τύπου PUBG και GTA 5 οι διαφορές ήταν αστείες σε 1440p. Τώρα με δυνατότερες κάρτες από 1080ti/2080 και πάνω ανοίγει η ψαλίδα όπως είναι λογικό.

6 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

No comments.😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...