Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Nikos Dinas κάποιο άλλο παιχνίδι δεν έχεις εκτός από bo4?

odyssey? το λέω άμα θες να συγκρίνουμε με μένα να δεις περίπου που είσαι, καθώς έχω κάπως παλιό cpu. 

επίσης riva tuner έχεις βάλει να δεις τι gpu usage έχεις;

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Ρε φίλε, σε βλέπω και "παλεύεις" με τις σκέψεις σου. Για ποιον λόγο? Γιατί δεν πας σε έναν 2700(x) να τελειώνεις; Για ποιον λόγο να πας σε Intel; Τι θα κερδίσεις; Μόνο να χάσεις έχεις. Άμα δεν μπορείς να περιμένεις για τους Zen2, τότε πας επιτόπου σε 2700(X) και τελειώνεις. 

Απο την στιγμη που ασχολουμαι μονο με gaming δεν νομιζω να αξιοποιησω τον 2700χ οπως επισης με 40 ευρω πιο πανω παω στον 8700k μτχ(και ναι με νοιαζουν αυτα τα +15-20fps απο τη στιγμη που παιζω σε 2k 144hz)."Παλευω με τις σκεψεις μου" γιατι εχω μετανοιωσει αρκετες αγορες επειδη δεν πηρα γνωμες απο παιδια που γνωριζουν το αθλημα καλυτερα απο μενα.Και απο την στιγμη που βλεπω παιδια που ειναι προθυμα να βοηθησουν γιατι να μην το "κουρασω" λιγο παραπανω?

11 λεπτά πριν, greg4 είπε

@Nikos Dinas κάποιο άλλο παιχνίδι δεν έχεις εκτός από bo4?

odyssey? το λέω άμα θες να συγκρίνουμε με μένα να δεις περίπου που είσαι, καθώς έχω κάπως παλιό cpu. 

επίσης riva tuner έχεις βάλει να δεις τι gpu usage έχεις;

Εχω pubg fortnite h1z1(και lol αλλα δεν νομιζω να πιανεται :P ).Οχι δεν εχω το odyssey.Το gpu usage το βλεπω απο το msi afterburner.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Παίζει σε 1440p 144hz....και χωρίς b-die kit τι να τον κάνει τον 2700Χ....Οπότε ή αναμονή  για ryzen 3000 series (αυξημένο IPC και καλύτερα latency ) ή πάει σε 8700Κ μτχ και καθάρισε για μένα...εκτός αν αλλάξει και τις Ram σε b-die kit που εκεί συμφέρει ο 2700Χ

Ότι σου έγραψε ο babists είναι και ότι πιο σωστό έχει γραφτεί μέχρι στιγμής.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Zaknafein είπε

Ελπίζουμε ότι οι ΖΕΝ2 θα κάνουν, γιατί ακόμα στα σίγουρα δεν ξέρουμε τίποτα...

Εγώ είμαι σιγουρος ότι θα σκίσουν . Δεν θυμάστε τους FX-9XXX μετά τους FX-8XXX . Θρίαμβος (για την Intel) .

😀😂🤣

Επεξ/σία από Dr_73
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως αν αναβαθμίσει σε 2600X θα δει μεγάλη βελτίωση. Ο 1600 έχει all core turbo 3400, ο 2600Χ στα 3900 με το stock cooler, στα 4000 με καλό. Μόνο από τη συχνότητα θα κερδίσει τουλάχιστον 15%, συν άλλο 3-4% από το χαμηλότερο latency του Zen+,  θα είναι σχεδόν 20% πάνω. Η μνήμη εφ' όσον δουλεύει στα 3000 CL 16, η διαφορά με b-die 3200 CL 14 δε θα είναι και καμία τρομερή, ειδικά στον 2600Χ που είναι και λίγο βελτιωμένος στο latency.

Φυσικά αν μπορεί να κλοκάρει τον 1600 στα 3800-3850 (πιστεύω πως μπορεί) πάλι θα δει διαφορά και η αλλαγή μετά σε 2600Χ δε ξέρω αν θα είναι δικαιολογημένη.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδες το θεμα ειναι να δει αν μπορει προς το παρον  να βολευτει με με το παρον συστημα με λιγο overclock και tweaking. Αν τελικα δεν την παλευει το συστημα λυσεις υπαρχουν αναλογα τα βαλαντια...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, ilos είπε

Άντε πάλι τα ίδια. 320 είχε ο 7700k καλοκαίρι 2017 + μια αξιοπρεπής αερόψυξη (30 ευρώ minimum) + τη διαφορά από την πιο φτηνιάρα z270 με b350 κανένα 50ρικο πήγες αμέσως στα 400. Και προφανώς με αυτό το configuration δε θα πας πάνω από 4.5 Ghz που και πάλι αρκετά είναι βέβαια. Συνέχισε να τρολάρεις και να στα κάνουμε ταληράκια.

"Ασανσέρ" είναι τα frametimes με οποιοδήποτε επεξεργαστή από ένα σημείο και μετά (πχ 100 fps και πάνω) αν έχεις πολύ δυνατή κάρτα γραφικών αναλογικά για την ανάλυση. Ο 8400 είναι ημίμετρο και αυτή τη στιγμή τιμολογείται ακριβότερα από τον 2600x που είναι καλύτερος επεξεργαστής συνολικά και γρηγορότερος και σε gaming με bdies.

Αν πιστεύεις ότι παίρνουν 8400  για 144ρια μόνιτορ απατάσαι οικτρά. Η λύση είναι μόνο 8700k/9700k/9900k ή αναμονή για τους zen 2. Πρότεινα το δεύτερο στο παλικάρι γιατί θα έχει έτσι πολύ μικρότερο κόστος. Όσο αφορά για την αλλαγή chipset στις μητρικές για να εκμεταλλευτούν τους zen 2, αν μειωθεί το latency μέσω του uncore chip όπως φημολογείται, δε θα έχουν μεγάλες διαφορές αν η παλιά μητρική σου έχει vrm που να σηκώνουν το oc στους zen 2.

Για το bold τα σχόλια περιττεύουν. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί με 3 διαφορετικά chipsets σε μια χρονιά (z170,z270,z370). Ο ηλίθιος μύθος ότι έχουν αλλάξει όλοι όσοι πήραν zen 1, πάλι δεν ισχύει γιατί πρώτον δεν είναι όλοι gamers με high refresh monitors για να χρειάζονται αλλαγή (hell έχω φίλο με 1700 και gtx 960 που παίζει το mhw με 30 fps fixed), δεύτερον όσοι ποστάρουν εδώ έχουν το μικρόβιο της αναβάθμισης οπότε δημογραφικά δημιουργούνται εντυπώσεις (το ίδιο ισχύει και για τους ελάχιστους που πήγαν από 8700k->9900k) και τρίτον μπορεί να είναι ευκαιριακοί ή ούτε καν gamers οπότε 0 care. Τέλος περίμενε εσύ ο 8400 να σε βγάλει 3ετία (με 2% διαφορά από τον 1600 σε 1440p με κάρτες επιπέδου 1080), όταν οι περισσότεροι έχουν παντρέψει αυτά τα cpu με gpu τύπου 1050ti και 1060 για 1080p που είναι παρωχημένα από τα αποδυτήρια. Στο μόνο που υπερτερεί ο 8400 είναι στο marketing και στο plug n play του θέματος αφού δε παίρνει tinkering.

Σταματάω εδώ γιατί αρκετά σε feedαρά θα με κάνουν votekick από το forum.🤩

εχεις προβλημα να κατανοησεις ολη την συζητηση γενικα. πουθενα δε προτεινα τον 8400. τον εβαλα απλα για να δει οτι παιζει καλυτερα με μνημες 2666, απο τον 1600. το τι του προτεινα ηταν αρκετα ξεκαθαρο. εσυ συνεχισε τις μπουρδες μηπως και κερισεις τις εντυπωσεις.

επισης ολη η απατη της amd με την πρωτη σειρα ηταν οτι τους κυκλοφορησε με μνημες στα 2666 οσον αφορα τα επισημα σπεκς, αρα ολοι οι καταναλωτες πιστευαν οτι θα παιζει ετσι και μετα τον γυρισε τον δισκο και ελεγε για 3000+ μνημες για να παρεις καλη αποδοση. σε ολα τα τεστ ειχαν πατωσει τοτε.

19 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Βγαλε τα γυαλια γτ εχεις στραβωθει τελειως... 😎

RAM: AMD Ryzen 7 1700: G.SKILL Flare X F4-3200C14D-16GFX @ 3200MT/s 14-14-14-34 1T (2x8GB)

RAM: AMD Ryzen 5 1600: G.SKILL Flare X F4-3200C14D-16GFX @ 2666MT/s 14-14-14-34 1T (2x8GB)

Αν ετρεχε με μνημες στα 3200 θα ειχε τα ιδια νουμερα με τον 1700 πανω κατω . Τα βαζεις που τα βαζεις διαβασε τα και σωστα ...

κοιμησου εσυ...... και ξυπνα μολις χτυπησει το

Επεξ/σία από james rod
Δημοσ.
3 ώρες πριν, james rod είπε

Εγινε ,να διαβαζεις εμαθες τουλαχιστον η να σε γραψουμε ξανα δημοτικο?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, james rod said:

εχεις προβλημα να κατανοησεις ολη την συζητηση γενικα. πουθενα δε προτεινα τον 8400. τον εβαλα απλα για να δει οτι παιζει καλυτερα με μνημες 2666, απο τον 1600. το τι του προτεινα ηταν αρκετα ξεκαθαρο. εσυ συνεχισε τις μπουρδες μηπως και κερισεις τις εντυπωσεις.

επισης ολη η απατη της amd με την πρωτη σειρα ηταν οτι τους κυκλοφορησε με μνημες στα 2666 οσον αφορα τα επισημα σπεκς, αρα ολοι οι καταναλωτες πιστευαν οτι θα παιζει ετσι και μετα τον γυρισε τον δισκο και ελεγε για 3000+ μνημες για να παρεις καλη αποδοση. σε ολα τα τεστ ειχαν πατωσει τοτε.

Γιατί οι Intel με μνήμες στα 2400 που είναι τα επίσημα specs πάνε σφαίρα ε? Το video που ανέβασα με τον 8700k μου το είδες? 

Τώρα σε ποια test πάτωσε ένας 1600 σε σύγκριση με έναν 7500 μόνο εσύ το ξέρεις... 

Τώρα για να πούμε και κάτι επί του θέματος, χρυσός ο 8700k αλλά ρε φίλε θέλει και αυτός μνήμες. Άμα θες να σου τρέξω κάνα pubg με μνήμες στα 2400 ας πούμε, θα έχει άπειρα drops. Τα κλειδωμένα 144 fps γενικά τα ξεχνάς με μνήμες του κιλού, στο ελάχιστο θες 3200c16 ανεξαρτήτως επεξεργαστή. Άσε τους intelopliktous να λένε τα δικά τους

Επεξ/σία από strawman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...