Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Malthador είπε

Λεπτομέρεια, το point δεν αλλάζει: υπάρχει βαθύτερο πρόβλημα στην διαπαιδαγώγηση του παιδιού.

Ποιο θεωρείς πως ειναι το πρόβλημα στη διαπαιδαγωγηση του παιδιού; Οι σχέσεις τους έχουν πρόβλημα. Η μητέρα προτίμησε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία αντί να προχωρήσει σε συνεννόηση με τον πατέρα.

Το αν τη ταινία επιτρέπετε να τη δουν μονο ενήλικοι, ειναι ένα άλλο θέμα προς μεγάλη συζήτηση. Δεν ειμαι τόσο σίγουρος πχ αν ακομα και οι ειδήσεις σε οποιοδήποτε κανάλι, ειναι κατάλληλες για να τις βλέπει ένας ανήλικος.

Δηλαδή όταν αυτή η ταινία θα παιχτεί στη τηλεόραση τι θα συμβεί; Που θα τη βάλουν και 9 η ώρα το βράδυ; Θα βάλουν ένα "κατάλληλο άνω των18" και δε θα τη δουν οι ανήλικοι;

Και πάνω σε αυτό, τις προάλες ήμουν με τα ανήψια μου και έβλεπαν Μπομ Σφουγγαράκι. Κατάλληλο για όλους. Σε κάποια φάση το καρτούν έβγαλε έξω τα μυαλά του και έμεινε σαν "σκελετός". Τα πιτσιρίκια άρχισαν να κλαίνε....Παίζει "Σπάιντερ μαν¨", μεσημέρι Σαββάτου, "Κατάλληλο για όλους" και το πιτσιρίκι έχει τρομοκρατηθεί με τον άνθρωπο απο άμμο. Κάποια ζητήματα σηκώνουν πολυ κουβέντα

• Thanks 1
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω, γιατι καθε προσπαθεια να περασει το νομιμο σε αυτη τη χωρα, αντιμετωπιζεται με χλευασμο και ωχαδερφισμο. Λεει η ταινια 18+? Τι δουλεια εχεις να πας αν εισαι πχ 10? "Ναι αλλα ο Τζογκερ περναει κοινωνικα μηνυματα". Ειναι αναγκασμενος ο καθε αστυνομικος να ξερει το περιεχομενο και την υποθεση της καθε ταινιας? Θα μπορουσε να εχει να κανει με εναν δολοφονο που ακρωτηριαζει γυναικεια γεννητικα οργανα με μια καρτα τραπουλας τζοκερ και μετα τα προσφερει θυσια στο μπαφομετ, ενω κανει 69 με μια κατσικα. Οκ, ακραια περιπτωση και προφανως δεν πρεπει να καλουνται και τα swat σε τετοιες περιπτωσεις, αλλα γιατι αντιδρα ετσι ο Ελληνας? "Απαγορευεται το καπνισμα". Ελα μωρε τωρα, σιγα, ας αναψω τσιγαρακι σε εναν κλειστο χωρο που μπορει να υπαρχει και κανενα παιδι, υπερβολικο το να δινουν προστιμα γι αυτο, σιγα τη βλαβη που προκαλει το τσιγαρο. "Απαγορευται να ανεβεις σε αυτο το παιχνιδι στο λουνα παρκ αν εισαι κατω απο 15". Ελα μωρε τωρα, σιγα υπερβολικο, ας αφησω το παιδι μου να ανεβει, λες και θα εκσφενδονιστει στον αερα και θα πεσει απο τα 40 μετρα..."Βαλε ζωνη". Ελα μωρε τωρα, να τσαλακωσω το πουκαμισο μου, εγω προσεχω δε μου τυχαινει τιποτα, υπερβολικοι...

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sexymwro7 είπε

Δεν καταλαβαινω, γιατι καθε προσπαθεια να περασει το νομιμο σε αυτη τη χωρα, αντιμετωπιζεται με χλευασμο και ωχαδερφισμο. Λεει η ταινια 18+? Τι δουλεια εχεις να πας αν εισαι πχ 10? "Ναι αλλα ο Τζογκερ περναει κοινωνικα μηνυματα". Ειναι αναγκασμενος ο καθε αστυνομικος να ξερει το περιεχομενο και την υποθεση της καθε ταινιας? Θα μπορουσε να εχει να κανει με εναν δολοφονο που ακρωτηριαζει γυναικεια γεννητικα οργανα με μια καρτα τραπουλας τζοκερ και μετα τα προσφερει θυσια στο μπαφομετ, ενω κανει 69 με μια κατσικα. Οκ, ακραια περιπτωση και προφανως δεν πρεπει να καλουνται και τα swat σε τετοιες περιπτωσεις, αλλα γιατι αντιδρα ετσι ο Ελληνας? "Απαγορευεται το καπνισμα". Ελα μωρε τωρα, σιγα, ας αναψω τσιγαρακι σε εναν κλειστο χωρο που μπορει να υπαρχει και κανενα παιδι, υπερβολικο το να δινουν προστιμα γι αυτο, σιγα τη βλαβη που προκαλει το τσιγαρο. "Απαγορευται να ανεβεις σε αυτο το παιχνιδι στο λουνα παρκ αν εισαι κατω απο 15". Ελα μωρε τωρα, σιγα υπερβολικο, ας αφησω το παιδι μου να ανεβει, λες και θα εκσφενδονιστει στον αερα και θα πεσει απο τα 40 μετρα..."Βαλε ζωνη". Ελα μωρε τωρα, να τσαλακωσω το πουκαμισο μου, εγω προσεχω δε μου τυχαινει τιποτα, υπερβολικοι...

Θα το γράψω και εδώ, καθώς το έθεσα ως παρατήρηση στο νήμα για την ταινία, και κατά πάσα πιθανότητα θα σβηστεί (σωστά)

Το πρόβλημα ξεκινάει (και τελειώνει) στο ότι υπάρχει μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας το οποίο είναι λοβοτομημένο, και δε μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει η λέξη "προτεραιότητα"

Όταν βλέπω να συγκρίνει κάποιος την θέαση μιας ταινίας στο σινεμά με το τσιγάρο και την μη χρήση ζώνης, υπάρχει θέμα 

Για να στο πω αλλιώς, αν εσύ πας το αμάξι σου συνεργείο χωρίς λάδια, χωρίς παραφλού, χωρίς υγρά φρένων κλπ, και του πεις "για κάνε ρε μάστορα τα καθέκαστα" και αυτός σου βάλει νερό για τους υαλοκαθαριστήρες τι θα πεις, ότι είναι μαλάκας ή ότι έκανε τη δουλειά του ; 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, pontez2 said:

Ποιο θεωρείς πως ειναι το πρόβλημα στη διαπαιδαγωγηση του παιδιού; Οι σχέσεις τους έχουν πρόβλημα. Η μητέρα προτίμησε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία αντί να προχωρήσει σε συνεννόηση με τον πατέρα.

Απάντησες μόνος σου. Το πρόβλημα στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού είναι οι σχέσεις των γονέων που δεν μπορούν να συνεννοηθούν για μια φάκιν ταινία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά διαφωνώ με την απαγόρευση να βλέπουν οι ανήλικοι ταινίες για 18+.

Και σιγά την βια που είχε το Joker για να το βγάλουν 18+. Πιο πολύ βία έχουν άλλες ταινίες που είναι 12+.

Εμάς πάντως μας ρωτάνε αν είμαστε άνω των 18, και ας εχουμε πάει 24, κάθε φορά που πάμε σε τέτοιες ταινίες.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

Υπερβολικές αντιδράσεις σε απίστευτα μικρά πράγματα... άντε να βγει και ο Χριστός ξανασταυρώνεται ή καμία καλή ταινία από σειρινακη με γνωστή τηλεπερσόνα μπας και ζωντανέψει η μεσημεριανή ζώνη...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, AtiX είπε

Υπερβολικές αντιδράσεις σε απίστευτα μικρά πράγματα... άντε να βγει και ο Χριστός ξανασταυρώνεται ή καμία καλή ταινία από σειρινακη με γνωστή τηλεπερσόνα μπας και ζωντανέψει η μεσημεριανή ζώνη...

Ωχ!

Spoiler

follow for follow fail GIF

Επεξ/σία από giorgos4ever
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η μόδα που όλοι οι γονείς δεν έχουν μάθει τρόπους στα "κακομαθημένα" τους, έχει καταντήσει γραφική πλέον.

Βγηκε τωρα το άλλο "κακομαθημένο" και ο γονιός κακός, επειδή πήγε με τον πατέρα του σε ταινία κάτω των 18. Που μεσημεριανές ειδήσεις να βλέπεις ειναι ακατάλληλες για όλους.

Υπερβολές όπως πάντα σε μια κοινωνία που δε θέλει να προχωρήσει. Σε λίγο θα βγουν και ψυχίατροι να μας πουν το πόσο άσχημα μπορει να επηρεάσει το Τζοκερ τα 15χρονα, αλλά δε θα λένε τιποτε για τη τηλεόραση που το fake, το γυμνό και το αίμα πάει σύνεφο...εκει ειναι καθημερινά φαινόμενα και τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν...

Βρίζει ο άλλος σα να μην υπάρχει αύριο, του ζητάς να σταματήσει επειδη υπάρχει παιδί, ενημερώνεις αστυνομία και η αστυνομία δεν πατάει..."ε θα τα μάθει...καθημερινότητα ειναι".

Και για να μην παρεξηγουμαστε...

Ταινίες οπως η συγκεκριμένη θα έπρεπε να διδεται ως παράδειγμα για να δειξουν στους νέους το πως μπορει να επηρεαστεί ένας αδύναμος άνθρωπος από την αδιαφορία, κακή συμπεριφορά, εκφοβισμό κτλ κτλ

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...