firewalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας. Δεν έχει να κάνει με τα δικαιώματα σου σαν καταναλωτής. Όπως το βλέπω εγώ, όταν επιλέγω να δω μία ταινία για ενηλίκους δεν πρέπει να υπάρχουν ανήλικοι. Αν υπάρχουν, παίζει να πέφτει στο καθεστώς της μη συνομολογημένης ιδιότητας. 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 24/9/2018 στις 12:36 ΜΜ, kezm είπε Σάββατο βράδυ βρέθηκα σε γνωστό κινηματογράφο του Αμαρουσίου για να δω ταινία θρίλερ.
cabdik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 θεωρω, την μεγιστη ευθυνη την εχουν οι γονεις, που ειτε αφηνουν τα (-18) παιδια μονα τους να πανε σινεμα και να δουν ο,τι αηδια εχει, ειτε (ακομα χειροτερα) πανε μαζι......, και επειτα το σινεμα που δεν τηρει τον νομο. αν εχει ταινια με δεικτη 16- 18+, πρεπει να ζηταει ταυτοτητα....!! αλλα ......τι λεω ο βλακας, στην Ελλαδα ειμαστε...!! οπως πανε σε ολα τα μπαροκλαμπακια και πινουν αλκοολ, πανε και σινεμα.............!!!! ποιος θα τα ελεγξει...? 4 1
Getta Robo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, cabdik said: αλλα ......τι λεω ο βλακας, στην Ελλαδα ειμαστε...!! οπως πανε σε ολα τα μπαροκλαμπακια και πινουν αλκοολ, πανε και σινεμα.............!!!! ποιος θα τα ελεγξει...? "μα αν δεν εμπαιναν ανηλικοι να πιουν ποτα, ξερεις ποσα μπαροκλαμπακια θα εκλειναν". Για κατι τετοια δεν προκειται να παμε μπροστα. Ολα για το χρημα και το κερδος γινονται. 4 1
kezm Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδή τυγχάνει να έχω δώσει αρκετά χιλιάρικα για να κάνω το σαλόνι μου (40τμ) ένα ψίλοαξιοπρεπές home cinema 5.1 (τώρα έχω καταλήξει με το παρακάτω setup) διαλόγων (WHARFEDALE DIAMOND 8 CENTER) μπροστινά (WHARFEDALE DIAMOND 8.4) Πίσω (Wharfedale Diamond 8.3) sub (Yamaha YST-SW215) Ενισχυτής (Pioneer VSX-921-K) Τηλεόραση (Samsung UE50H6400 50'') Media PC, xbox one, υπηρεσία netflix, vdsl50, κοκ... μέχρι και μηχανή pop corn πήρα! , μπορώ να πω ότι η εμπειρία δεν είναι η ίδια με το cinema. Και full dedicated home cinema room να φτιάξεις, πάλι δεν θα είναι το ίδιο (το έχει κάνει γνωστός μου με hi-end μηχανήματα)! Γούτσα αυτά βέβαια. 2
KoreanW Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 On 24/09/2018 at 09:36, kezm said: Σάββατο βράδυ βρέθηκα σε γνωστό κινηματογράφο του Αμαρουσίου για να δω ταινία θρίλερ. Η ταινία ήταν τύπου εξορκιστή με διαβόλους, σατανάδες και απευθυνόταν ξεκάθαρα σε άτομα 18+ . Να μην πολυλογώ, η αίθουσα κατά τα 2/3 ήταν από παιδάκια 11χρονα! Δεν μιλάμε για παιδιά του λυκείου που λες οκ δεν τρέχει και κάτι, μιλάω για παιδάκια δημοτικού άντε -οριακά- 1η γυμνασίου! Το αποτέλεσμα;;;; Πιο άθλια εμπειρία σε cinema δεν έχω ξαναζήσει!!!! Από τα αρχικά τρέιλερ μέχρι και το τέλος της ταινίας ούρλιαζαν, έβριζαν, σφαλιαρίζοταν μεταξύ τους, οι δε ενήλικες από πίσω όλο σουτ και σουτ. Οι υπεύθυνοι το πήραν πρέφα και κατέβηκαν 5-6 φορές -φιλότιμα- να τα ηρεμήσουν, αλλά μόλις γύρναγαν την πλάτη σε 10 λεπτά πάλι τα ίδια. Με το τέλος της ταινίας πήγα ενοχλημένος και έκανα τα παράπονά μου στα εκδοτήρια και τους ρώτησα πως επιτρέπεται σε παιδάκια του δημοτικού να μπαίνουν μέσα σε τέτοιες ταινίες; Και μου απάντησαν ότι έχουν το δικαίωμα μιας και το εισιτήριο τους το αγόρασε κάποιος ενήλικος. Αυτό μου γέννησε την εγκυκλοπαιδική απορία σχετικά με το τι ισχύει νομικά σε αυτές τις περιπτώσεις; 1. Ευθύνη φέρει το cinema που κατά το check in επέτρεψε σε παιδάκια να μπουν μέσα (με ή χωρίς την συνοδεία γονέα); 2. Ευθύνη φέρει ο γονέας που επέτρεψε στο παιδί του να δει κάτι που δεν επιτρέπεται; 3. Ευθύνη φέρει το παιδί; 4. Συνδυασμός; έξοδα πάρκινγκ, 4,5 έξοδα ποπκόρν, νερά, 4,5 έξοδα για 2 εισιτήρια, 14 Το να μην σε αφήσουν να απολαύσεις ΟΥΤΕ ΜΙΑ δυνατή σκηνή, αξία ανεκτίμητη. WTF? Ταξίδι στο χρόνο σε κινηματογράφο πάλι στο Μαρούσι (κέντρο) και οι υπεύθυνοι να κατεβαίνουν κάθε λίγο για τα ανήλικα που είχαν κάνει οίκο ανοχής την αίθουσα με τις φωνές και τις βλακείες. Μόνο που μιλάω για 15-20 χρόνια πίσω... LOL
xrhstosiak Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 26/9/2018 στις 1:22 ΜΜ, kezm είπε Επειδή τυγχάνει να έχω δώσει αρκετά χιλιάρικα για να κάνω το σαλόνι μου (40τμ) ένα ψίλοαξιοπρεπές home cinema 5.1 (τώρα έχω καταλήξει με το παρακάτω setup) διαλόγων (WHARFEDALE DIAMOND 8 CENTER) μπροστινά (WHARFEDALE DIAMOND 8.4) Πίσω (Wharfedale Diamond 8.3) sub (Yamaha YST-SW215) Ενισχυτής (Pioneer VSX-921-K) Τηλεόραση (Samsung UE50H6400 50'') Media PC, xbox one, υπηρεσία netflix, vdsl50, κοκ... μέχρι και μηχανή pop corn πήρα! , μπορώ να πω ότι η εμπειρία δεν είναι η ίδια με το cinema. Και full dedicated home cinema room να φτιάξεις, πάλι δεν θα είναι το ίδιο (το έχει κάνει γνωστός μου με hi-end μηχανήματα)! Γούτσα αυτά βέβαια. ηχο καλυτερο μπορεις να εχεις, με αρκετο ψαξιμο ρυθμισεις και μερακι, απο την κινηματογραφικη αιθουσα δεν θα εχεις ποτε την μεγαλη οθονη και την αισθηση του ηχου σε μεγαλο χωρο πως ακους τελεια ενα cd/βινύλιο αλλα δεν εχεις το sound stage ενός rockwave πχ γουστα ειναι αυτα φυσικα τι αρεσει στον καθενα ο κινηματογραφος συνδιαζει και την βολτα ή οταν παω πχ σε θερινο ξερω οτι κατα κανονα εικονα και ηχος θα ειναι κατω του μετριου αλλα μου ειναι αδιαφορο αλλα παω για την ολη φαση ρελαξ του θερινου σινεμα
Fortistis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε ηχο καλυτερο μπορεις να εχεις, με αρκετο ψαξιμο ρυθμισεις και μερακι, απο την κινηματογραφικη αιθουσα Δεν αρκούν αυτά. Χρειάζεται και γνώση του αντικειμένου ή να πληρώσεις κάποιον που ξέρει το αντικείμενο. Δεν συζητάω για να έχεις "καλό ήχο" αλλά για να έχεις "καλύτερο ήχο από την κινηματογραφική αίθουσα", όπως έγραψες. Γενικά, ένας που δεν είναι του αντικειμένου δεν μπορεί να πετύχει καλύτερο ήχο από κινηματογραφική αίθουσα, σύμφωνα με αντικειμενικές μετρήσεις. Να νιώθει ότι έχει καλύτερο ήχο ή να του αρέσει εκείνου περισσότερο, είναι άλλο ζήτημα. Με αντικειμενικά μεγέθη όμως, δεν γίνεται.
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 26/9/2018 στις 11:54 ΠΜ, cabdik είπε θεωρω, την μεγιστη ευθυνη την εχουν οι γονεις, που ειτε αφηνουν τα (-18) παιδια μονα τους να πανε σινεμα και να δουν ο,τι αηδια εχει, ειτε (ακομα χειροτερα) πανε μαζι......, και επειτα το σινεμα που δεν τηρει τον νομο. αν εχει ταινια με δεικτη 16- 18+, πρεπει να ζηταει ταυτοτητα....!! αλλα ......τι λεω ο βλακας, στην Ελλαδα ειμαστε...!! οπως πανε σε ολα τα μπαροκλαμπακια και πινουν αλκοολ, πανε και σινεμα.............!!!! ποιος θα τα ελεγξει...? Μάλλον έχουμε γίνει πολύ σεμνότυφοι. Δηλαδή κάποιος ή κάποια σήμερα 16 , 17 και 18 χρόνων θεωρείτε ότι είναι ανήλικος-η και έχει λιγότερες γνώσεις από ένα 25χρονο;;;;; .Και έτσι π.χ. δεν μπορεί να δει μία ταινία ακατάλληλη που έτσι κι αλλιώς μπορεί να κατεβάσει από το ίντερνετ ακόμη χειρότερες. Για 12χρονα 13χρονα έστω και 14χρονα να συμφωνήσω.Αλλά από εκεί και πάνω όλοι μας ξέρουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό έχει ξεφύγει. 1
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Πόση σχέση έχουν οι γνώσεις; Και στην τελική, όσο σοφά και έξυπνα και να είναι, αν μπαίνουν μέσα και κάνουν σαν απροσάρμοστα, απλά πρέπει να πετάγονται έξω.
overpower Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 24/9/2018 στις 1:53 ΜΜ, hexenlord είπε εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ με λοβοτομημενους γονείς που πήγαν τα μικρά να δουν δαιμονισμενες καλογριές Γιατι, που ειναι το κακο?
cabdik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Μάλλον έχουμε γίνει πολύ σεμνότυφοι. Δηλαδή κάποιος ή κάποια σήμερα 16 , 17 και 18 χρόνων θεωρείτε ότι είναι ανήλικος-η και έχει λιγότερες γνώσεις από ένα 25χρονο;;;;; .Και έτσι π.χ. δεν μπορεί να δει μία ταινία ακατάλληλη που έτσι κι αλλιώς μπορεί να κατεβάσει από το ίντερνετ ακόμη χειρότερες. Για 12χρονα 13χρονα έστω και 14χρονα να συμφωνήσω.Αλλά από εκεί και πάνω όλοι μας ξέρουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό έχει ξεφύγει. μην το πας στο αλλο ακρο....!! δεν ειναι ουτε θεμα γνωσης, ουτε θεμα σεμνοτυφιας, αλλα καποιας.....ποιοτητας...!! θα προτιμουσα να πηγαινουν τα 16-17χρονα να βλεπουν τσοντες, απο μερικες ταινιες που παιζονται στα σινεμα.......!! απλα δες το σαν νομοτυπια. ετσι λεει ο νομος, ας τον ακολουθησουμε, ετσι.... για αλλαγη μια φορα.....!!
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Φταίνε οι γονείς, φταίνε τα σινεμά, φταίνε κι αυτοί που βγάζουν ταινίες γεμάτες βία και ασχήμια!
Getta Robo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Φαινεται πως αλλαζει τελικα η πρακτικη, και ηδη υπαρχουν τα πρωτα περιστατικα. https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/650086_joker-i-elas-eisballei-sta-sinema-kai-bgazei-ektos-toys-anilikoys
agamoi-thytai Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Άσχετα το παραπάνω, δεν ξερω γιατί έχουν ηλικίες σε παιχνίδια, ταινίες κλπ. Αφού δεν τηρούνται
Προτεινόμενες αναρτήσεις