Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακομα πηγαινετε cinema? Τελευταια ειχα δει mad max και avengers. Ποτε ξανα. Μαλακιστηρια που φωναζουν συνεχεια τρωνε σαν τα ζωα και δεν μπορεις να δεις ταινια με την ησυχια σου. Να μην πω για την αθλια εικονα στο 99% των αιθουσων.

Περνετε εναν τετοιο

https://www.skroutz.gr/s/10803705/BenQ-W1090.html

Ενα τετοιο

https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=42815

και ενα τετοιο 

https://www.skroutz.gr/s/12462302/LG-LHB655NW.html

Και φτιαξτε το δικο σας home cinema. 

Τσιμπηστε και το παρακατω

https://www.skroutz.gr/s/3954769/Ariete-Pop-Corn-Popper-Party-Time-2952.html

και μην ασχολειστε με τα cinema.

Δημοσ.

Απλά δεν πας, εκτός κι αν θες να δεις κουλτούρα σε κινηματογράφο γειτονιάς, ή θες απλά να δεις αμερικανοχαζομαρίτσα συνοδεία ποπ κορν και κόκα κόλας στο χάρτινο.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, σπίτι, καναπεδάρα, τηλεορασάρα, 1080p/4K και γεια σας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ακομα πηγαινετε cinema? Τελευταια ειχα δει mad max και avengers. Ποτε ξανα. Μαλακιστηρια που φωναζουν συνεχεια τρωνε σαν τα ζωα και δεν μπορεις να δεις ταινια με την ησυχια σου. Να μην πω για την αθλια εικονα στο 99% των αιθουσων.

Περνετε εναν τετοιο

https://www.skroutz.gr/s/10803705/BenQ-W1090.html

Ενα τετοιο

https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=42815

και ενα τετοιο 

https://www.skroutz.gr/s/12462302/LG-LHB655NW.html

Και φτιαξτε το δικο σας home cinema. 

Τσιμπηστε και το παρακατω

https://www.skroutz.gr/s/3954769/Ariete-Pop-Corn-Popper-Party-Time-2952.html

και μην ασχολειστε με τα cinema.

Και μετά ο γείτονας από κάτω ανοίγει θέματα στο ινσόμνια για τις ώρες κοινής ησυχίας :P :P 

Btw δεν υπάρχει σύγκριση με την αίσθηση του σινεμά, ενώ προβόλια & home cinema των 300 € μόνο γέλωτα μπορούν να προκαλέσουν σε σχέση με μια καλά τεχνικά εξοπλισμένη αίθουσα 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ειναι στα μελλοντικα πλανα η δημιουργια μιας 'κινηματογραφικης αιθουσας' σπιτι, αλλα σε καμια των περιπτωσεων δεν ειναι καν υποκαταστατο του κινηματογραφου. Οχι μονο λογω των διαστασεων και του εξοπλισμου, αλλα της ολης ιδεας/ιδεολογιας απο πισω. Απο την ιστορια μιας αιθουσας και το προιστορικο της στο χωρο, μεχρι και την ταυτοτητα βαση περιοχης, αρχιτεκτονικης και 1002 πραγματα ακομα. Γιαυτο ο κινηματογραφος ειναι ενας εκπληκτικος θεσμος.
Οπως και γιαυτο οσοι αγαπαμε και εκτιμαμε αυτο το θεσμο, φριττουμε με το οσα συμβαινουν σε μια τυπικη συγχρονη αιθουσα..

• Like 5
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Και μετά ο γείτονας από κάτω ανοίγει θέματα στο ινσόμνια για τις ώρες κοινής ησυχίας :P :P 

Btw δεν υπάρχει σύγκριση με την αίσθηση του σινεμά, ενώ προβόλια & home cinema των 300 € μόνο γέλωτα μπορούν να προκαλέσουν σε σχέση με μια καλά τεχνικά εξοπλισμένη αίθουσα 

Δεν ισχύει. Ενας καλός προβολέας στα 800 η ακόμα και ένας 4k στα 1200 μαζί με μια 120 άρα οθόνη σε μια απόσταση 3 4 μέρες δίνουν απίστευτη κινηματογραφικη αίσθηση. Για τον ήχο ναι θες 1000αρικο σίγουρα αλλά στα υπόλοιπα όλα είναι ανώτερα. Εννοείται και η ησυχία που έχεις και βλέπεις όσες ταινίες θέλεις. Τα cinema δεν αξίζουν σήμερα. 

Δημοσ.

Μακάρι να ήταν μόνο τα παιδάκια που ενοχλούν. Πάω να δω με την κόρη μου πόλεμο των άστρων.Αυτος που καθόταν πίσω από την κόρη μου έβαζε το πόδι του πάνω στο κεφάλι της κόρης μου!!Του λέω ευγενέστατα κατεβάστε το πόδι σας ,το κατεβάζει και σε 2 λεπτά το ξαναβαζει Ακολουθεί ο ίδιος διάλογος με το ίδιο αποτέλεσμα. Την 3η φορά του Ρίχνω μια μπουνιά στο στομάχι και ησυχασαμε.

Σε άλλη ταινία ο διπλανός με το γιο του δεν είχε βάλει γλώσσα μέσα,άσε που κουνούσε συνεχώς το κουτί με το ποπκόρν για να πάει παντού το αλάτι, όπως έλεγε στο γιο του.Ευτυχως υπήρχαν άδειες θέσεις και πήγαμε αλλού και κάτσαμε

Δουλειά όμως έτσι δε γίνεται,αφού πας να διασκεδάσεις και τελικά μόνο αυτό δεν κάνεις 

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν ισχύει. Ενας καλός προβολέας στα 800 η ακόμα και ένας 4k στα 1200 μαζί με μια 120 άρα οθόνη σε μια απόσταση 3 4 μέρες δίνουν απίστευτη κινηματογραφικη αίσθηση. Για τον ήχο ναι θες 1000αρικο σίγουρα αλλά στα υπόλοιπα όλα είναι ανώτερα. Εννοείται και η ησυχία που έχεις και βλέπεις όσες ταινίες θέλεις. Τα cinema δεν αξίζουν σήμερα. 

Για το θέμα της εικόνας δε μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου, γιατί δεν έχω δει να παίζουν καλά μηχανήματα για να έχω μέτρο σύγκρισης 

Τώρα στο θέμα του ήχου, δε νομίζω ότι μπορείς με ένα χιλιάρικο να πάρεις ήχο που πλησιάζει αίθουσα 

Συν τοις άλλοις, εντελώς διαφορετικό να ακούς surround κλπ που να "έρχονται" από τα 20~30 μέτρα, με το να έχεις ηχείο στα 2 μέτρα 

Last but not least, προσωπικά φοβάμαι να "γκαζώσω" τα ηχεία μου σπίτι, γιατί καταλαβαίνω ότι ενδεχομένως να δημιουργήσω θέμα στους γείτονες... 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Για το θέμα της εικόνας δε μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου, γιατί δεν έχω δει να παίζουν καλά μηχανήματα για να έχω μέτρο σύγκρισης 

Τώρα στο θέμα του ήχου, δε νομίζω ότι μπορείς με ένα χιλιάρικο να πάρεις ήχο που πλησιάζει αίθουσα 

Συν τοις άλλοις, εντελώς διαφορετικό να ακούς surround κλπ που να "έρχονται" από τα 20~30 μέτρα, με το να έχεις ηχείο στα 2 μέτρα 

Last but not least, προσωπικά φοβάμαι να "γκαζώσω" τα ηχεία μου σπίτι, γιατί καταλαβαίνω ότι ενδεχομένως να δημιουργήσω θέμα στους γείτονες... 

Στον ήχο θες χρήματα για κάτι ανάλογο. Σε ένα μικρό χώρο όμως ηχεία του 1000αρικου ον γεμίζουν πολύ καλά. Ο χώρος της αίθουσας είναι 20 φορές μεγαλύτερος εκεί θες 10000 ηχεία. Για τους γείτονες θα συμφωνήσω εγώ επειδή μενω σε χωριό τα τσιτωνω όποτε θέλω δεν έχω κανένα θεμα εδώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, cumulus είπε

Μακάρι να ήταν μόνο τα παιδάκια που ενοχλούν. Πάω να δω με την κόρη μου πόλεμο των άστρων.Αυτος που καθόταν πίσω από την κόρη μου έβαζε το πόδι του πάνω στο κεφάλι της κόρης μου!!Του λέω ευγενέστατα κατεβάστε το πόδι σας ,το κατεβάζει και σε 2 λεπτά το ξαναβαζει Ακολουθεί ο ίδιος διάλογος με το ίδιο αποτέλεσμα. Την 3η φορά του Ρίχνω μια μπουνιά στο στομάχι και ησυχασαμε.

Μετά τι έγινε; Ο αλλος έφυγε;

Κανονικά θα έπρεπε να φωνάξει την αστυνομία και να γίνει μεγάλο νταβαντούρι. 

Όχι τίποτε άλλο, θα χαλάγατε και την προβολή για όλους τους υπόλοιπους :D 

Επεξ/σία από Vasivouzoukos
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Μετά τι έγινε; Ο αλλος έφυγε;

Κανονικά θα έπρεπε να φωνάξει την αστυνομία και να γίνει μεγάλο νταβαντούρι. 

Όχι τίποτε άλλο, θα χαλάγατε και την προβολή για όλους τους υπόλοιπους :D 

Ευτυχώς μαζεύτηκε και ησυχασαμε 

Δημοσ.
Στις 24/9/2018 στις 1:29 ΜΜ, pontez2 είπε

Tπτ η απάντηση εκει ειναι "μισο λεπτο να καλέσουμε την αστυνομια, να δουμε κατά ποσο ισχύει αυτο.

Και η αστυνομία θα τσακιστεί να έρθει.

Κάνε το την επόμενη φορά και πες μας τι έγινε.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, firewalker είπε

Αφήνεις την αίθουσα και ζητάς τα χρήματά σου πίσω, ή αλλαγή ημερομηνίας.

..και πας την επομενη φορα, βλεπεις αλλα 10 λεπτα ταινιας μεχρι να πεταχτει καποιος εξυπνακιας και να σηκωθεις να φυγεις παλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει πολύ να βλέπω ταινίες και στο σπίτι και στον κινηματογράφο, και η φασαρία στην αίθουσα του σινεμά είναι κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ. Και σας πληροφορώ ότι δεν είναι μόνο τα μικρά παιδιά που κάνουν φασαρία, πολλές φορές έχω δει μαλ@κες από 18 και πάνω να μιλάνε και ένα σωρό παρόμοια. Δεν ξέρω ρε γαμώτο, αλλά ότι έχεις να πεις, δεν μπορείς να το πεις μετά; Δηλαδή οκ, και να είναι τόσο σημαντικό, πες το σιγά στον διπλανό σου, το να ακουστείς σε όλη την αίθουσα δεν προσφέρει κάτι, ίσα ίσα μου σπάει τα @@. Δεν χρειάζεται το commentary.

Ταινίες στο σπίτι αντί για το σινεμά δεν θα είχα θέμα να δω, αν είναι να λύσω το παραπάνω, αλλά για ταινίες που περιμένω πολύ και είναι πιο mainstream, θέλω να τις συζητήσω και μπορεί να δω κάποιο spoiler στο ίντερνετ.

Επεξ/σία από Nate
Δημοσ.
15 ώρες πριν, firewalker είπε

Αφήνεις την αίθουσα και ζητάς τα χρήματά σου πίσω, ή αλλαγή ημερομηνίας.

Ρίξτε μια ματιά!

http://www.villagecinemas.gr/el/oroi-hrisis/

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ 01/08/2016

• Ακυρώσεις εισιτηρίων με επιστροφή του αντιτίμου είναι δυνατές μόνον όταν διαπιστωθεί τεχνικό πρόβλημα - σχετικό με την προβολή της ταινίας - για το οποίο υπαίτια είναι τα Village Cinemas. 
  • Ως περιπτώσεις για τις οποίες δικαιολογείται ακύρωση εισιτηρίου, ενδεικτικά αναφέρονται: Μη έναρξη προβολής λόγω τεχνικού προβλήματος - διακοπής ρεύματος ή διακοπής της προβολής και εκκένωσης της αίθουσας, για κάποιο σοβαρό λόγο στη σφαίρα ευθύνης των Village Cinemas. 
  • Στις περιπτώσεις αυτές γίνεται ακύρωση εισιτηρίου με : επιστροφή του αντιτίμου ή έκδοση Πιστωτικού. 
  • Αν η έκδοση του εισιτηρίου έχει γίνει με Πιστωτική ή χρεωστική Κάρτα, η επιστροφή γίνεται με πίστωση της κάρτας.
  • Ακύρωση εισιτηρίου από εσάς επιτρέπεται από το σύστημα μόνο μέχρι 30 λεπτά από την έναρξη προβολής της ταινίας, οπότε το εισιτήριο αντικαθίσταται με Πιστωτικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την έκδοση νέου εισιτηρίου εντός 15 ημερών από την έκδοσή του. Η ακύρωση μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ στον κινηματογράφο.
  • Ακύρωση εισιτηρίου με επιστροφή αντιτίμου μετά την πάροδο των 30 λεπτών από την έναρξη προβολής, γίνεται μόνο με αίτηση του πελάτη στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας, εντός τριών εργάσιμων ημερών, με υποβολή σχετικής αίτησης μέσω Fax: 210 2704837 ή e-mail: [email protected] ή ταχυδρομικά με επιστολή στη διεύθυνση: ΣΕΑ Μεσογείων 40,2 χλμ. Αττικής Οδού19002 Παιανία, Αττική, Υπόψιν Διεύθυνσης Λειτουργίας. Η φόρμα αίτησης είναι διαθέσιμη και εδώ. Η αίτηση δεν σημαίνει και αποδοχή της ακύρωσης. Στην περίπτωση εκείνη που η αίτησή σας γίνει δεκτή θα λάβετε σχετική ενημέρωση τις επόμενες πέντε εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής του email σας ή κατάθεσης της αίτησής σας. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή δεν λάβετε απάντησή μας μέσα στο χρονικό αυτό διάστημα, αυτομάτως αυτό σημαίνει πως η αίτησή σας δεν έγινε δεκτή.
  • Ακυρώσεις εισιτηρίων που εκδόθηκαν από συνεργάτες της Εταιρίας (Mediatel) γίνονται μόνο στους κινηματογράφους, που αφορούν τα εισιτήρια.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...