Istros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Snolly είπε μεταξύ hybrid και diesel προτίμησα το diesel γιατί το 90% είμαι στην εθνική με 100χμ+ το C-HR πίσω είναι κλειστοφοβικό - στενό και με μικρά παράθυρα δεν είχε CarPlay με το παλιό μου αυτοκίνητο η Toyota Hellas φέρθηκε π**στικα και για ελαττωματικό part που στην Ευρώπη το αλλάζαν από το 2011 δωρεάν στην Ελλάδα μου ζητούσαν 1200 ευρώ για 1-2 χρόνια και την ανάκληση την φέρανε το 2016 (αν είχα πληρώσει δε θα το μάθαινα ποτέ). κατά τα άλλα δεν το συζητάμε εξωτερικά είναι πολύ πιο όμορφο Και το soul είναι ωραίο.καλοριζικο και καλά χιλιόμετρα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, madtheo είπε Η λειτουργικότητα είναι περιορισμένη! Δεν σου επιτρέπει να παίζεις και παιχνίδια! Το σημαντικό είναι ότι έχεις τους χάρτες της google, τον έλεγχο της μουσικης και φωνητικές εντολές που αντίθετα με αυτό που λες σε βοηθούν να μην παίρνεις τα μάτια σου από τον δρόμο! @Heartl3ss δεν μπορώ να καταλάβω πως είσαι σε δίλημμα για αυτοκίνητα δαιφορετικής κατηγορίας... Αν μου έλεγες CH-R με T-Roc ή Yaris με Polo να το καταλαβαινα... 😅 Εγω -τουλαχιστον- δεν ειπα να μην υπαρχει καθολου. ειπα ΕΑΝ θα υπαρχει ΕΠΙΛΟΓΗ, να αγορασω το ιδιο μοντελο, χωρις ANDROID AUTO. προσωπικα, δεν με ενδιαφερει καθολου η "λειτουργικοτητα" του Android στο αυτοκινητο. δεν θελω ρε αδερφε..... με το ζορι να εχω Android auto? εγω απλα θελω ενα πληρες καλο ηχοσυστημα με καλα ηχεια +usb+ Bluetooth...! τπτ αλλο...!! ουτε χαρτες, ουτε τπτ αλλο...!! κακο ειναι, να εχεις επιλογη...? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, cabdik said: Εγω -τουλαχιστον- δεν ειπα να μην υπαρχει καθολου. ειπα ΕΑΝ θα υπαρχει ΕΠΙΛΟΓΗ, να αγορασω το ιδιο μοντελο, χωρις ANDROID AUTO. προσωπικα, δεν με ενδιαφερει καθολου η "λειτουργικοτητα" του Android στο αυτοκινητο. δεν θελω ρε αδερφε..... με το ζορι να εχω Android auto? εγω απλα θελω ενα πληρες καλο ηχοσυστημα με καλα ηχεια +usb+ Bluetooth...! τπτ αλλο...!! ουτε χαρτες, ουτε τπτ αλλο...!! κακο ειναι, να εχεις επιλογη...? φαντάζομαι μπορείς να το πάρεις με βασικό εξοπλισμό (τα περισσότερα αυτοκίνητα μπορείς να τα πάρεις χωρίς infotainment) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, madtheo είπε Η λειτουργικότητα είναι περιορισμένη! Δεν σου επιτρέπει να παίζεις και παιχνίδια! Το σημαντικό είναι ότι έχεις τους χάρτες της google, τον έλεγχο της μουσικης και φωνητικές εντολές που αντίθετα με αυτό που λες σε βοηθούν να μην παίρνεις τα μάτια σου από τον δρόμο! @Heartl3ss δεν μπορώ να καταλάβω πως είσαι σε δίλημμα για αυτοκίνητα δαιφορετικής κατηγορίας... Αν μου έλεγες CH-R με T-Roc ή Yaris με Polo να το καταλαβαινα... 😅 Εγω -τουλαχιστον- δεν ειπα να μην υπαρχει καθολου. ειπα ΕΑΝ θα υπαρχει ΕΠΙΛΟΓΗ, να αγορασω το ιδιο μοντελο, χωρις ANDROID AUTO. προσωπικα, δεν με ενδιαφερει καθολου η "λειτουργικοτητα" του Android στο αυτοκινητο. δεν θελω ρε αδερφε..... με το ζορι να εχω Android auto? εγω απλα θελω ενα πληρες καλο ηχοσυστημα με καλα ηχεια +usb+ Bluetooth...! τπτ αλλο...!! ουτε χαρτες, ουτε τπτ αλλο...!! κακο ειναι, να εχεις επιλογη...? τωρα το οτι συγκρινετε CH-R με Polo...... τι να πω? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johncorfas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μα δε γίνεται αυτοκίνητο χωρίς Android. Δεν είπε η εταιρία τί έκδοση, κάθε ποτε και μέχρι ποτε αναβαθμίσεις και τελος : ποση RAM θα εχει; Το πιο δύσκολο είναι να αγορασεις ενα Android κινητό με μια βαση 5€ και να τη στηριξεις στο αυτοκίνητο. Με μια σύνδεση Bluetooth είσαι ετοιμος. Μουσική; GPS; Κανένα πρόβλημα. Γιατί θα πρεπει με το ζόρι να το τρώμε στη μάπα και στο αυτοκίνητο; Γιατί θα πρέπει η Google να ξερει και ποτε βάζω μπροστά τη μίζα; ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ότι σε τεχνολογικό φόρουμ υπάρχει τόση ψηφιακή φοβία απλά με ξεπερνά. Εκτός και αν κάποιοι δημοσιεύουν για να τρολάρουν τους άλλους και να γελιοποιείται το θέμα. Φίλοι, πετάξτε το κινητό και πάτε στο βουνό (και ρίμα έδωσα για να το πάρετε ήπια) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από newlynx 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vapits Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Προσωπικά με επηρέασε πάντως. Φέτος άλλαξα αυτοκίνητο και κατέληξα σε ένα VW T-Roc κι ενώ ξεκίνησα για Toyota όταν είδα ότι δεν έχουν καμία επιλογή για Android Auto απλά έφυγα αμέσως. Όπως και να έχει.... κάλιο αργά παρά ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtheo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, cabdik είπε Εγω -τουλαχιστον- δεν ειπα να μην υπαρχει καθολου. ειπα ΕΑΝ θα υπαρχει ΕΠΙΛΟΓΗ, να αγορασω το ιδιο μοντελο, χωρις ANDROID AUTO. προσωπικα, δεν με ενδιαφερει καθολου η "λειτουργικοτητα" του Android στο αυτοκινητο. δεν θελω ρε αδερφε..... με το ζορι να εχω Android auto? εγω απλα θελω ενα πληρες καλο ηχοσυστημα με καλα ηχεια +usb+ Bluetooth...! τπτ αλλο...!! ουτε χαρτες, ουτε τπτ αλλο...!! κακο ειναι, να εχεις επιλογη...? τωρα το οτι συγκρινετε CH-R με Polo...... τι να πω? Εγώ δεν σύγκρινα κανένα! Είπα οτι η σύγκριση είναι άτοπη. Επίσης συνειδητοποιείς ότι όταν λέμε ότι ένα αυτοκίνητο έχει android auto Δεν παύει να έχει και απλό infotainment? Δεν σε ανάγκασε κανείς να το χρησιμοποιήσεις Ούτε να το έχεις στις επιλογές του αυτοκινήτου, τωρα γτ εσυ το βλέπεις σαν το σατανά με ρόδες δεν θα καταλάβω ποτέ. Επιλογή είναι άμα θες την χρησιμοποιείς άμα θες Όχι! Αυτό που σου εξήγησα είναι ότι δεν υπάρχει θέμα απόσπασης της προσοχής όσο πιστεύεις! Από εκεί και πέρα μείνε με το Nissan sunny του παππού να κάνεις τη δουλειά σου, δεν σε πίεσε κανείς! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από madtheo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν φτιάχνουν λιγο την ποιότητα μεσα λεω εγω που ειναι λες και ειναι αυτοκινητα 20 χρονια πρην. Αν και σε ολα τα αλλα τα λατρευω εξου και εχω αλλάξει τοσο και τοσα και τελικα πάλι toyota πείρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, cabdik είπε Εγω -τουλαχιστον- δεν ειπα να μην υπαρχει καθολου. ειπα ΕΑΝ θα υπαρχει ΕΠΙΛΟΓΗ, να αγορασω το ιδιο μοντελο, χωρις ANDROID AUTO. προσωπικα, δεν με ενδιαφερει καθολου η "λειτουργικοτητα" του Android στο αυτοκινητο. δεν θελω ρε αδερφε..... με το ζορι να εχω Android auto? εγω απλα θελω ενα πληρες καλο ηχοσυστημα με καλα ηχεια +usb+ Bluetooth...! τπτ αλλο...!! ουτε χαρτες, ουτε τπτ αλλο...!! κακο ειναι, να εχεις επιλογη...? τωρα το οτι συγκρινετε CH-R με Polo...... τι να πω? Πρέπει να συνηθίζεις σιγά σιγά.Σε λίγο θα σε πηγαίνει σπίτι η Siri και ο google θα σου αναβουν τα φώτα,το air-condition,τη μουσική δωματίου,θα σε ξυπνανε,θα σε βάζουν για υπνο,θα απαντάνε στα μυνήματα σου,θα διαλέγουν τι θα φοράς,τι θα τρως κ.α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πρεπει να καταλαβετε ορισμενοι οτι υπαρχει και η διαφορετικοτητα. δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ιδιοι, με ιδιες προτιμησεις και γουστα. το οτι δεν γουσταρω να εχω Android-Windows-Ios στο αυτοκινητο μου, δεν ειναι θεμα τεχνοφοβιας, αλλα προσωπικη επιλογη και γουστο. μπορει στο σπιτι μου να εχω ο,τι παπαρια τεχνολογικη υπαρχει, και γουσταρω να "παιζω" με ολα αυτα. αλλα το οτι θελω να μπαινω στο αυτοκινητο μου και να μην εχει τοοοση τεχνολογια. δες το και σαν............ "αποτοξινωση"....!!! ετσι κι αλλιως κουβαλαμε τα Smartphones μαζι μας.... .δεν ειναι αρκετο? επισης, ας φτιαξουν πρωτα αξιοπιστα αυτοκινητα -οχι ποιοτικα μονο- αλλα και μηχανικα, και μετα ας βαλουν τα "μπλιμπλικινια και κοκοψοψαρα"...!!! οι καινουριες γενιες αυτοκινητων παντως, πολυ θα ζηλευαν την μακροζωια και αξιοπιστια του "ελληνικου" nissan sunny.....!!!!! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από cabdik 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, cabdik said: πρεπει να καταλαβετε ορισμενοι οτι υπαρχει και η διαφορετικοτητα. δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ιδιοι, με ιδιες προτιμησεις και γουστα. το οτι δεν γουσταρω να εχω Android-Windows-Ios στο αυτοκινητο μου, δεν ειναι θεμα τεχνοφοβιας, αλλα προσωπικη επιλογη και γουστο. μπορει στο σπιτι μου να εχω ο,τι παπαρια τεχνολογικη υπαρχει, και γουσταρω να "παιζω" με ολα αυτα. αλλα το οτι θελω να μπαινω στο αυτοκινητο μου και να μην εχει τοοοση τεχνολογια. δες το και σαν............ "αποτοξινωση"....!!! ετσι κι αλλιως κουβαλαμε τα Smartphones μαζι μας.... .δεν ειναι αρκετο? επισης, ας φτιαξουν πρωτα αξιοπιστα αυτοκινητα -οχι ποιοτικα μονο- αλλα και μηχανικα, και μετα ας βαλουν τα "μπλιμπλικινια και κοκοψοψαρα"...!!! οι καινουριες γενιες αυτοκινητων παντως, πολυ θα ζηλευαν την μακροζωια και αξιοπιστια του "ελληνικου" nissan sunny.....!!!!! σου είπανε και πιο πάνω πως και να το έχει πάνω το αυτοκίνητο δεν είναι υποχρεωτικό να το χρησιμοποιήσεις. μπορείς να χρησιμοποιήσεις το infotainment του κατασκευαστή. εμένα στο Soul μπορείς μέχρι και disable να το κάνεις το Android Auto/CarPlay να μην το βλέπεις καν στο μενού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 13 minutes ago, cabdik said: ετσι κι αλλιως κουβαλαμε τα Smartphones μαζι μας.... .δεν ειναι αρκετο? Όχι! Και βασικά είναι και επικίνδυνο γιατί θα μπεις στη διαδικασία να ψάξεις το κινητό σου για να δεις κάτι και ...όποιον πάρει ο χάρος. Το Android auto όπως και το Apple Car Play, είναι η πλατφόρμα ώστε το περιεχόμενο και οι λειτουργίες του κινητού σου να ενσωματωθούν με τα υπόλοιπα συστήματα του αυτοκινήτου (οθόνη, ηχεία, κλπ) για να μπορείς να τα χρησιμοποιείς με ασφάλεια και χωρίς να αποσπούν την προσοχή σου... Προσωπικά μόνο πλεονεκτήματα βλέπω: Οι χάρτες στο smartphone είναι πάντα πιο ενημερωμένοι από τα ενσωματωμένα GPS των αυτοκινήτων και έχουν και real time info. Η μουσική σου είναι στο smartphone σου, οπότε γιατί να μη σε ακολουθεί και στο αυτοκίνητο? Οι κλήσεις δρομολογούνται από το κινητό στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Τα SMS αντί να τα διαβάζεις στο κινητό ενώ οδηγείς, εκφωνούνται από το andoid auto/car play Το car play δίνει τη δυνατότητα όσο οδηγείς και δεν θέλεις να σε ενοχλούν να ενημερώνει όσους σε καλούν. Αξιοποιείς το internet που έχεις στο smartphone σου και έχεις πρόσβαση στο αυτοκίνητο σε επιπλέον υπηρεσίες (music streaming, etc). 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, billdanos said: Όχι! Και βασικά είναι και επικίνδυνο γιατί θα μπεις στη διαδικασία να ψάξεις το κινητό σου για να δεις κάτι και ...όποιον πάρει ο χάρος. Το Android auto όπως και το Apple Car Play, είναι η πλατφόρμα ώστε το περιεχόμενο και οι λειτουργίες του κινητού σου να ενσωματωθούν με τα υπόλοιπα συστήματα του αυτοκινήτου (οθόνη, ηχεία, κλπ) για να μπορείς να τα χρησιμοποιείς με ασφάλεια και χωρίς να αποσπούν την προσοχή σου... Προσωπικά μόνο πλεονεκτήματα βλέπω: Οι χάρτες στο smartphone είναι πάντα πιο ενημερωμένοι από τα ενσωματωμένα GPS των αυτοκινήτων και έχουν και real time info. Η μουσική σου είναι στο smartphone σου, οπότε γιατί να μη σε ακολουθεί και στο αυτοκίνητο? Οι κλήσεις δρομολογούνται από το κινητό στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Τα SMS αντί να τα διαβάζεις στο κινητό ενώ οδηγείς, εκφωνούνται από το andoid auto/car play Το car play δίνει τη δυνατότητα όσο οδηγείς και δεν θέλεις να σε ενοχλούν να ενημερώνει όσους σε καλούν. Αξιοποιείς το internet που έχεις στο smartphone σου και έχεις πρόσβαση στο αυτοκίνητο σε επιπλέον υπηρεσίες (music streaming, etc). κοίταξε να δεις. από τη μια έχεις μερικούς επιστήμονες στις τοπ εταιρείες του πλανήτη (πληροφορικής/τεχνολογίας/αυτοκινητοβιομηχανίας) που κάνουν έρευνα και δημιουργούν λύσεις τύπου CarPlay / Android Auto και από την άλλη έχεις τον τεχνοφοβικό/τεχνολογικά αναλφάβητο/συνομωσιολόγο/νοσταλγό του ροκ εν ρολ (αλλά μέλος τεχνολογικού φόρουμ). δε θα ακούσεις και τις δύο αυτές ομάδες με την ίδια προσοχή; δεν έχει ίδιο βάρος η κοσμοθεωρία και των δύο; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Snolly 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTvenz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Ουτως η άλλως το Android Auto δεν υποστηρίζεται επίσημα ακομα στην Ελλάδα δεν υπάρχει στο Playstore. Όταν πας να αγοράσεςι αυτοκινητο κάνενας έμπορος δεν το αναφέρει αυτό. Η Google μας εχει για τον Π..... Μπορεις βεβαια να το κάνεις sideload που παιζει κανονικά σχεδον μες όλες τις λειτουργίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα