Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Zus είπε

Γελάω γιατί δεν υπάρχουν αριθμοί που να επιβεβαιώνουν αυτά που λες, ούτε βέβαια να τα αντικρούουν.

Αντιθέτως εσύ ειρωνεύτηκες το θέμα λαχείου, το οποίο, αν είσαι του χώρου θα γνώριζες ότι ισχύει πέρα για πέρα.

Έχω ένα γαλλικό και ένα Ford επαγγελματικό και είμαι ικανοποιημένος και από τα 2 πέρα για πέρα. Ιάπωνα που σου πιάνει τον κώλο σε κάθε συναλλαγή, από την αγορά, μέχρι το λαμπάκι από το τασάκι δεν θα έπαιρνα, μόνο και μόνο επειδή οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι είναι αξιόπιστα τα αυτοκίνητά τους, κάτι το οποίο ισχυρίζεται και η Mahindra ας πούμε, χωρίς στοιχεία φυσικά!

Ειπα οτι σε ποσοστιαια βαση τα γερμανικα ειναι πιο αναξιοπιστα γενικα.. Δεν ειπα οτι δεν εχουν αποτυχιες τα ιαπωνικα..

Καποιος που παιρνει καινουριο αυτοκινητο και επιλεγει γερμανικο εχει περισσοτερες πιθανοτητες για βλαβες απ οτι με να ιαπωνικο ή κορεατικο..

Τετοιες ερευνες για την αξιοπιστια των μοντελων υπαρχουν ενα σορο στο ιντερνετ..

Κανε ενα κοπο να googlαρεις.. Δεν ειναι δα δυσκολο..

Δες γυρω σου τι κυκολοφορει, ειδικα στη επαρχια και ποσο παλιο ειναι και ειμαι σιγουρος οτι θα παρεις απαντηση..

Ξερεις, η συμπτωση οταν ειναι επαναλαμβανομενη παυει να λογιζεται σαν συμπτωση..

Δεν κανουν ολοι λαθος και εγω, εσυ ή ο αλλος ειμαστε οι σωστοι..

Ο μικροκοσμος μας ειναι μια εικονα της παγκοσμιας καταστασης..

Δεν ειπα κατι για τα γαλλικα και ποσο μαλλον για τα ford που ειχα στη κατοχη μου και επειδη σου ειπα οτι ασχολουμαι με το σπορ, γενικα εχω πολυ καλη αποψη..

Κανε μια επισκεψη, αν οχι στα συνεργεια, στα forums της VW και της KIA ή οποιας αλλης Κορεατικης ή Ιαπωνικης θες στο ιδιο budget και ελα πες μου που κλαινε περισσοτερο, γτ εγω δεν ξερω... 

Καντο ποσοστιαια.. Αφου δεν εμπιστευεσαι τις ξενες ερευνες κανε την δικη σου προσωπικη...

Και εδω ειμαστε να τα πουμε μετα..

Επεξ/σία από KAKADI
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε προσωπική έρευνα που κάνω στον προσωπικό μου κύκλο, δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει Toyota. 

Στα πρόχειρα σκέφτομαι ένα Bmw, ένα Audi, ένα Nissan, ένα Ford, 2 Hyundai, ένα Honda, ένα Citroen, δύο Suzuki, ένα Daihatsu, ένα Seat και μερικά Ιταλικά.

Σε δείγμα 15 αυτοκινήτων δεν υπάρχει Toyota. Εγώ μπορεί να είμαι η εξαίρεση, αλλά το θέμα της αξιοπιστίας από στόμα σε στόμα δεν μπορώ ούτε να το διαπιστώσω, ούτε να το λάβω σοβαρά υπόψιν μου.

Κοινώς το 1/15 δεν είναι δείγμα αξιοπιστίας, αλλά πρέπει να ψάξω αρκετά για να βρω κάποιον με Toyota. Ο Daihatsu πάντως έχασε τους δύο κυλίνδρους πρόσφατα σε ταξίδι για Μεσσηνία, αν αυτό μπορεί να πει κάτι για την αξιοπιστία των ιαπωνικών. Και δεν μιλάμε για ηλεκτρικό πρόβλημα, μιλάμε για μηχανικό.

Για να μην μιλήσουμε βέβαια για το τελευταίο μοντέλο Hilux το οποίο απέτυχε στο Moose Test.

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Snolly είπε

τα έχω ακούσει 1000 φορές αυτά. σε ενδεχόμενο που ο αντιπρόσωπος δεν κάνει καλή δουλειά θα κοιτάξω να ξεφορτωθώ το αυτοκίνητο και να μην ξαναγοράσω αυτή τη μάρκα.

συνεχίζω και επιμένω πως ο μάστορας της γειτονιάς δεν μπορεί να ξέρει κατασκευαστικά το κάθε αυτοκίνητο όπως οι αντιπροσωπείες που έχουν εκπαίδευση, manuals και πρόσβαση σε πληροφορία μέχρι και από το εργοστάσιο.

επίσης κανείς δεν μου εγγυάται πως το ιμιτασιόν ανταλλακτικό δε θα μου προκαλέσει άλλη βλάβη ή ακόμα και δε θα σταθεί επικίνδυνο για τη ζωή μου.

σίγουρα και της αντιπροσωπείας η δουλειά και τα γνήσια ανταλλακτικά μπορούν να επιφέρουν πρόβλημα αλλά σίγουρα σε πολύ μικρότερο ποσοστό.

δεν έχω πλέον Toyota. διαπίστωσα πως η Toyota Hellas δεν έκανε σωστά τη δουλειά της και δεν είναι τίμια, πούλησα το αυτοκίνητο (αφού το επισκεύασαν) και αγόρασα άλλη μάρκα. τόσο απλά.

Tο ενδεχόμενο ο αντιπρόσωπος να μην σου κάνει καλή δουλειά είναι το ίδιο πιθανό και δεν τον νοιάζει τον υπάλληλο ούτε καν τον προιστάμενο αν ξανα αγοράσεις toyota, μην βασίζεσαι σε δεδομένα αν όχι εκτός λογικής εκτός πραγματικότητας γιατί δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι και είσαι στην Ελλάδα όπου αμέτρητα παραδείγματα βλακείας ελλήνων αντιπροσώπων κάνανε ζημιά σε εταιρείες αυτοκινήτων.

Ο μάστορας ξέρει ότι αν δεν στο κάνει καλά δεν θα ξαναπατήσεις και αν βγάλει άσχημο όνομα θα πεινάσει, όσο για την εκπαίδευση και τα manuals μια χαρά τα έχει και ο μάστορας που ειδικεύεται σε αμάξια.

το ιμιτασιόν το φτηνιάρικο είναι για πέταμα το καλό το ιμιτασιόν είναι αυτό που έφτιαξε η εταιρεία όπως η hella που φτιάχνει φανάρια για την vw και φτιάχνει και δικά της με εξίσου καλές προδιαγραφές και τα πουλάει για πάρτη της, ο κατασκευαστής φτιάχνει μόνο το σασί και κάποια μέρη του μοτέρ όλα τα άλλα τα φτιάχνουν τρίτοι κατασκευαστές οπότε λίγο άκυρο αυτό για τα ιμιτασιόν και εγώ έβαλα αντλία νερού skf , και άλλα καλά γερμανικά ιμιτασιόν που είναι εξίσου καλά με τα γνήσια.

Το γνήσιο είναι στην ουσία ένα προιόν τρίτου που τυπώνουν το σηματάκι τους οι εταιρείες , δεν το φτιάχνουν οι ίδιες για να πεις ότι είναι απαραίτητα καλύτερο.

για να τα έχεις ακούσει 1000 φορές πάει να πει ότι μπορεί να έχουν και δίκιο όσοι στα λένε γιατί κακά τα ψέματα οι αντιπροσωπείες ζούνε απο άτομα που δεν ξέρουν απο αυτοκίνητα σε βάθος και τους εκμεταλλεύονται.

4 ώρες πριν, Zus είπε

Σε προσωπική έρευνα που κάνω στον προσωπικό μου κύκλο, δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει Toyota. 

Στα πρόχειρα σκέφτομαι ένα Bmw, ένα Audi, ένα Nissan, ένα Ford, 2 Hyundai, ένα Honda, ένα Citroen, δύο Suzuki, ένα Daihatsu, ένα Seat και μερικά Ιταλικά.

Σε δείγμα 15 αυτοκινήτων δεν υπάρχει Toyota. Εγώ μπορεί να είμαι η εξαίρεση, αλλά το θέμα της αξιοπιστίας από στόμα σε στόμα δεν μπορώ ούτε να το διαπιστώσω, ούτε να το λάβω σοβαρά υπόψιν μου.

Κοινώς το 1/15 δεν είναι δείγμα αξιοπιστίας, αλλά πρέπει να ψάξω αρκετά για να βρω κάποιον με Toyota. Ο Daihatsu πάντως έχασε τους δύο κυλίνδρους πρόσφατα σε ταξίδι για Μεσσηνία, αν αυτό μπορεί να πει κάτι για την αξιοπιστία των ιαπωνικών. Και δεν μιλάμε για ηλεκτρικό πρόβλημα, μιλάμε για μηχανικό.

Για να μην μιλήσουμε βέβαια για το τελευταίο μοντέλο Hilux το οποίο απέτυχε στο Moose Test.

λοιπόν όπου βρεις toyota στον δρόμο σταμάτα τον και ρώτα τι έχει δώσει για ζημιές , μετά σταμάτα και άλλες μάρκες και θα καταλάβεις με δείγμα 15 αμάξια χωρίς toyota δεν έχεις όχι εικόνα ούτε καν απειροελάχιστη άποψη για τα αυτοκίνητα.

Για ρώτα και μένα που έχω περάσει απο 12 χρονών τα χρόνια μου σε συνεργείο με τον πατέρα μου  η κανέναν που ξέρει 5 πράγματα και δεν είναι ο κάθε άσχετος με αμάξια, και ναι όποιος δεν είναι μηχανικός η να έχουν περάσει πολλά αμάξια απο τα χέρια του η να έχει ψάξει πάρα πολύ είναι άσχετος λυπάμαι αν σε θίγω με αυτά που λέω αλλά όπως ο μπάρμπας δουλεύει ένα pc για τα βασικά είναι άσχετος, όπως κάποιος που ξέρει την φυσική του σχολείου είναι άσχετος στην φυσική , όπως κάποιος που έφτιαξε ένα επιπλάκι ικέα στο σπίτι του είναι άσχετος με μαστορικά έτσι είσαι και εσύ , δεν το λέω για να σε προσβάλω το λέω γιατί είναι μια πραγματικότητα και παρόλο που δεν ξέρεις κάθεσαι και παίρνεις και άποψη και την στηρίζεις στο τίποτα.

εγώ σε συζήτηση που είμαι άσχετος δεν κάνω τον ξερόλα, ρωτάω τι παίζει απο κάποιους που ξέρουν , παραθέτω απορίες και λεω την γνώμη μου ταπεινά χωρίς να κάνω τον ξερόλα.

Επεξ/σία από georgepppo
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Zus είπε

Σου ειπα μπες σε ενα φορουμ και ή παρε τα πρωτα 100 ατομα απο καθε μαρκα που θα δεις ή κανε το ιδιο στα συνεργεια της καθε μαρκας..

Ειναι ενα απλο τεστ..

Μη βασιζεσαι μονο στους γυρω σου γτ εχεις λαθος δειγμα.. ΠΧ προβλημα το Daihatsu? Αρα μαπα... ΛΑΘΟΣ γτ εξαρχης δεν εχεις παρει αντιπροσωπευτικο δειγμα για να βγαλεις τα ποσοστα σου..

Δε ρωταμε ποτε μονο εναν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, KAKADI είπε

Μη βασιζεσαι μονο στους γυρω σου γτ εχεις λαθος δειγμα.. ΠΧ προβλημα το Daihatsu? Αρα μαπα... ΛΑΘΟΣ γτ εξαρχης δεν εχεις παρει αντιπροσωπευτικο δειγμα για να βγαλεις τα ποσοστα σου..

Στα λόγια μου έρχεσαι, λαχείο. ;)

6 ώρες πριν, georgepppo είπε

λοιπόν όπου βρεις toyota στον δρόμο σταμάτα τον και ρώτα τι έχει δώσει για ζημιές , μετά σταμάτα και άλλες μάρκες και θα καταλάβεις με δείγμα 15 αμάξια χωρίς toyota δεν έχεις όχι εικόνα ούτε καν απειροελάχιστη άποψη για τα αυτοκίνητα.

Για ρώτα και μένα που έχω περάσει απο 12 χρονών τα χρόνια μου σε συνεργείο με τον πατέρα μου  η κανέναν που ξέρει 5 πράγματα και δεν είναι ο κάθε άσχετος με αμάξια, και ναι όποιος δεν είναι μηχανικός η να έχουν περάσει πολλά αμάξια απο τα χέρια του η να έχει ψάξει πάρα πολύ είναι άσχετος λυπάμαι αν σε θίγω με αυτά που λέω αλλά όπως ο μπάρμπας δουλεύει ένα pc για τα βασικά είναι άσχετος, όπως κάποιος που ξέρει την φυσική του σχολείου είναι άσχετος στην φυσική , όπως κάποιος που έφτιαξε ένα επιπλάκι ικέα στο σπίτι του είναι άσχετος με μαστορικά έτσι είσαι και εσύ , δεν το λέω για να σε προσβάλω το λέω γιατί είναι μια πραγματικότητα και παρόλο που δεν ξέρεις κάθεσαι και παίρνεις και άποψη και την στηρίζεις στο τίποτα.

εγώ σε συζήτηση που είμαι άσχετος δεν κάνω τον ξερόλα, ρωτάω τι παίζει απο κάποιους που ξέρουν , παραθέτω απορίες και λεω την γνώμη μου ταπεινά χωρίς να κάνω τον ξερόλα.

Δεν θα στο χαλάσω, ό,τι νομίζεις.

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Στα λόγια μου έρχεσαι, λαχείο. ;)

Ξερεις τι μου θυμιζεις??

Αγιε μου Νικολα πνιγομαι...

Αν δεν κουνησεις τα χερακια σου και εσυ, να κανεις τις πιθανοτητες να ειναι με το μερος σου, τοτε απο ποιον περιμενεις μετα??

Σωστη ερευνα αγορας και δε θα χασεις ποτε... Οχι τοσο οσο θα εχανες αν δεν εκανες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, KAKADI είπε

Σωστη ερευνα αγορας και δε θα χασεις ποτε... Οχι τοσο οσο θα εχανες αν δεν εκανες..

Η σωστή έρευνα αγοράς δεν αποκλείει την αγορά ενός αυτοκινήτου που θα βγάλει προβλήματα. Έχω δουλέψει 4 χρόνια σε δύο διαφορετικές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, ήξερα από πρώτο χέρι τα προβλήματα που βγάζουν.

Σε κάποιους τα έβγαλαν όλα, σε κάποιους τίποτα. 

Τέλος δεν είπα πουθενά ότι τα ιαπωνικά είναι αναξιόπιστα, είπα απλά ότι πέρα από το όνομα και την αξιοπιστία, παίζει ρόλο και η τύχη.

Όπως και να έχει η ψαλίδα της αξιοπιστίας έχει κλείσει κατά πολύ.

Επεξ/σία από Zus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...