Karoleiro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας φίλοι μου! Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω ένα android tv box,να έχει σεταρισμενο το kodi για κανάλια και να είναι εύχρηστο, να μην κολλάει πάνω από όλα γιατί όπου διαβάζω ότι πήρε κάποιος από το Σκρουτζ ή από το φεισμπουκ κάτι, κολλαγε και δεν ήταν καλό! Έχει κάποιος κάτι ανάλογο που να δουλεύει αφοιρι; Το θέλω για να το βάλω να βλέπει η μάνα μου κανένα ενδιαφέρον πράγμα γιατί η τηλεόραση πλέον στην Ελλάδα δεν βλέπεται... Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Εφοσον δεν θες netflix, διαβαζοντας τουλαχιστον τις 10-15 σελιδες του παρακατω νηματος θα βγαλεις ακρη τι box να αγοράσεις με βαση τις αναγκες και την τσέπη σου. https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?page=306 Τρεις παρατηρησεις : Σιγουρα σε συμφερει να το παρεις απο εξωτερικο Σετάρισμενα kodi που να δουλευει σωστά δε θα βρεις. Το περνάς εσύ και βάζεις κάποιο build απο το gkn network (υπαρχουν βιντεο στο youtube) Φροντισε να εκπαιδευσεις τη μάνα σου πως δουλευει το kodi γιατί δεν ειναι οτι πιο ευχρηστο για ανθρώπους που δεν ειναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karoleiro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ ψυχαρα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα