Προς το περιεχόμενο

[GAME] forza horizon 3 blizzard mountain 4.99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, barman_ said:

Ωπα το βρήκα, είναι expansion

Νόμιζα κομπλέ game 

Ναι expansion

Μη μπερδευτεί κανείς!

Επεξ/σία από spyros4776
Δημοσ.
3 ώρες πριν, spyros4776 είπε

Στο microsoft store 4.99 για άλλη μια μέρα!

https://www.microsoft.com/el-gr/p/forza-horizon-3-blizzard-mountain/9nblggh42rl1

Νομίζω είναι καλή προσφορά!

Είναι expansion, μη μπερδευτεί κανείς!

Thanks! Το τιμησα! Το κανονικο παιχνίδι συνήθως εμφανιζεται σε προσφορα στο cdkeys....Καλη τιμή έχει και το killer instict!

Δημοσ.

Αν και δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω στην ουσια αγοραζεις το κλειδι για Xbox ONE το οποιο ειναι και για windows 10..

Δημοσ.

Off topic

Spoiler

Χωρις Supra τρωει ενα μεγαλο X απο εμενα..JDM μονο..Και αν ισχυει οτι δεν θα εχει καθολου Ιαπωνια θα χασει μεγαλο κοινο..Χωρις να ειναι δικο της το φταιξιμο..Μιλαω για FH 4..Ασχετα με το αν καποια στιγμη στο μελλον μπορει να το παρω, ο παραπανω λογος ειναι μεγαλο μειον

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mpatz είπε

Off topic

Απόκρυψη περιεχομένων

Χωρις Supra τρωει ενα μεγαλο X απο εμενα..JDM μονο..Και αν ισχυει οτι δεν θα εχει καθολου Ιαπωνια θα χασει μεγαλο κοινο..Χωρις να ειναι δικο της το φταιξιμο..Μιλαω για FH 4..Ασχετα με το αν καποια στιγμη στο μελλον μπορει να το παρω, ο παραπανω λογος ειναι μεγαλο μειον

τι εννοείς αν ισχύει οτι δεν θα έχει καθόλου Ιαπωνία?Ποτέ δεν ήταν να είχε Ιαπωνία.Από τον Ιούνιο ξέρουμε ότι είναι στην Αγγλία.Είναι μεγάλο μείον που δεν είναι στην χώρα που θες?Τι ακούμε.Παίξε το ντέμο και θα αλλάξεις γνώμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μιλαω για την χωρα..Μιλαω για τα αυτοκινητα..Δεν θα εχει καθολου Ιαπωνικα "λενε"..Αυτο εννοω..Δεν με απασχολει η χωρα..Και το ντεμο το επαιξα και ειναι οντως καλο!

Επεξ/σία από Mpatz
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mpatz είπε

Δεν μιλαω για την χωρα..Μιλαω για τα αυτοκινητα..Δεν θα εχει λενε καθολου Ιαπωνικα "λενε"..Αυτο εννοω..Δεν με απασχολει η χωρα..Και το ντεμο το επαιξα και ειναι οντως καλο!

έγραψες Ιαπωνία.Λάθος μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...