logistoulis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Mesqal είπε Αυτο ακριβως, εγω απορω γιατι εβαζα ζαχαρη στους καφεδες που επινα παλια 😁. Καμια φορα μπερδευουμε τους καφεδες με τους κολλητους, τραβαω τζουρα εναν μετριο, -ΜΛΚ ΠΟΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ??? 😆😆🤣 ναι εγώ έχω πετάξει λάθος καφέ που είχε μέσα ζάχαρη, όχι από άποψη, αλλά ειλικρινά δεν μπορούσα να τον πιω, το προσπάθησα δηλαδή γενικά η ζάχαρη είναι άκρως εθιστική, αλλά αν την κόψεις (ακόμα και αν την κρατήσεις πού και πού σε κάνα γλυκό, αν τη κόψεις τελείως ακόμα καλύτερα) θα απορείς μετά πώς την καταβρόχθιζες επί τόσα χρόνια τον καφέ στην πραγματικότητα τον χαλάει, ειδικά αν είναι και ψιλοκαλός καφές που έχει ωραία γεύση από μόνος τους (το ίδιο και για το τσάι), αλλά επειδή πολλοί ξεκινήσαμε τον καφέ με φραπεδούμπα που είναι χώμα από τον κήπο κάτι έπρεπε να μπει για να πίνεται.. και έμεινε, αλλά ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Σας ευχαριστω.Μια κουταλια βαζω σε διπλο ελληνικο .Σχετικα με τους καφεδες εχω ακουσει οτι το γαλα τους κανει πολυ πιο βαρυς.Εγω ουτε να το μυρισω το γαλα...
super3bingo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σας ευχαριστω.Μια κουταλια βαζω σε διπλο ελληνικο .Σχετικα με τους καφεδες εχω ακουσει οτι το γαλα τους κανει πολυ πιο βαρυς.Εγω ουτε να το μυρισω το γαλα... Σε φραππέ συνήθως βάζουν λίγο γάλα και ζάχαρη χρειάζεται λόγω γεύσης ο εντελώς πικρός είναι αηδία, στον Ελληνικό πραγματικά δεν έχει τύχει ποτέ να πετύχω γάλα.
Spasarxidas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Έπινα τον Φρέντο με 4 κουταλιές ζάχαρη.Αποφασισα να ελλατωσω τη ζάχαρη οπότε σιγά σιγά μείωνα τις κουταλιές μέχρι που έφτασα να μη βάζω καθόλου.Πλεον δε μπορώ να χαρώ καφέ με ζάχαρη.Μου φέρνει αηδία. 2
jgeorgiou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 η ζάχαρη είναι θέμα συνήθειας , άνετα μπορεί να μειωθεί αν γίνει σταδιακά με υπομονή και επιμονή. Αν πίνεται καφέ ΑΝΕΤΑ σε 10 μέρες μπορείτε να βάζετε την μισή και να σας φαίνεται και πολύ. Τώρα όσον αφορά την στέβια είναι πράγματι η ποιο υγιεινή εναλλακτική αλλά λόγω τιμής την νοθεύουν με άλλες γλυκαντικές ουσίες που είναι ανθυγιεινές.
super3bingo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Να μειωθεί η ζάχαρη μπορεί αλλά να κοπεί τελείως δύσκολο, παλιά έβαζα δυο γεμάτες (1 καφέ, 2 ζάχαρη) μετά την μείωσα στο μισό (1 καφέ, 1 ζάχαρη) και τώρα είναι ακριβώς το ίδιο.
vagos789 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Αν καποιος ειναι διαβητικος πρεπει να πεταξει τη ζαχαρη και να πειραματιστει με τις δοσεις στεβια Οχι ασπαρταμη,γλυκοζη,σουκραλοζη,φρουκτοζη κτλ Κατα τη γνωμη μου ο καφες χανει με γλυκαντικο,οποιον κι αν ειναι αυτο,αλλα γουστα ειναι αυτα. Επισης θεωρω οτι ο καφες φιλτρου ειναι ο χειροτερος σε γευση 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Αν καποιος ειναι διαβητικος πρεπει να πεταξει τη ζαχαρη και να πειραματιστει με τις δοσεις στεβια Οχι ασπαρταμη,γλυκοζη,σουκραλοζη,φρουκτοζη κτλ Η ασπαρτάμη είναι διπεπτίδιο και είναι ok για διαβητικούς και όσους δεν πάσχουν από Φαινυλκετονουρία. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
The_Judas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Προσοχή μόνο γιατί πολλά προιόντα γράφουν "περιέχει στέβια", αν όμως δεις στα συστατικά περιέχει ταυτόχρονα και άλλες 2-3 γλυκαντικές ουσίες. Η καθαρή στέβια είναι ακριβή και λίγοι βάζουν σκέτη στέβια. βλέπε π.χ green cola που περιέχει Γλυκοζίτες Στεβιόλης και Σουκραλόζη ως γλυκαντικές. Η ασπαρτάμη είναι αρκετά παλιά και δοκιμασμένη γλυκαντική ουσία. Η μοναδική έρευνα που κατέληξε σε αρνητικά αποτελέσματα έχει αμφισβητηθεί πολύ έντονα. Γενικά κυκλοφορούν πολλά fake news γύρω από αυτό το ζήτημα. Όχι ότι είναι τελείως ακίνδυνες αυτές οι ουσίες. Το βασικό πάντα είναι να γίνεται χρήση με μέτρο. Ακόμη και το πιο υγιεινό φρούτο να φας σε μεγάλη ποσότητα βλάπτει. 1
panther_512 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Αν κόψεις τις γλυκαντικές ουσίες στον καφέ είναι win-win κατάσταση. -Καί απολαμβάνεις τον καφέ στην αυτούσια γεύση του - Καί αποφεύγεις την κατανάλωση περαιτέρω επιβαρυντικών για τον οργανισμό σου ουσιών. Πάντα τον καφέ τον έπινα με ζάχαρη. Μου έλεγε ένας συνάδελφος ότι αν μάθεις στον σκέτο δεν ξαναγυρνάς πίσω. Τότε γελούσα. Τώρα το βιώνω και επαυξάνω στο σχόλιό του. Μπορεί να ζοριστείς στους πρώτους καφέδες, αλλά μετά όχι μόνο θα συνηθίσεις την πίκρα και θα απολαμβάνεις τον καφέ σου, ο μέτριος θα σου φαίνεται πετιμέζι. 5
kolumvitis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ έπινα μέτριο καφέ (καπουτσίνο ζεστό ή κρύο) και μου άρεσε. Όταν μια μέρα είπα να κόψω από εκεί τη ζάχαρη σκεφτόμουν τη στέβια. Αλλά επειδή στο τέλος μου φάνηκε βλακεία είπα να δοκιμάσω σκέτο. Ζορίστηκα στην αρχή (πιο πολύ με τον φρέντο παρά με τον ζεστό) αλλά τώρα τον πίνω σκέτο και μου φαίνεται άψογος. 1
kallair Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αρα μια ταμπλετα απο αυτη ειναι παραπανω απο μια κουταλια ζαχαρη .Σωστα ? https://www.skroutz.gr/c/2993/zachari-ypokatastata/sku/10596293 3 ελληνικους και δυο στιγμιαιους μετριους Κοψε τον στιγμιαιο για το καλο σου. Δεν σε πειραζει;; Εμενα κ 1 στιγμιαιο να πιω την μερα, εχω ταχυπαλμιες κ τρεμουλο. 1
panther_512 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, kallair είπε Κοψε τον στιγμιαιο για το καλο σου. Δεν σε πειραζει;; Εμενα κ 1 στιγμιαιο να πιω την μερα, εχω ταχυπαλμιες κ τρεμουλο. Ο στιγμιαίος πιθανότατα σου φέρνει υπογλυκαιμία και ο οργανισμός σου δεν μπορεί να φέρει το ζάχαρο εκεί που πρέπει. Μιλάω ως παθών. Κάνε καμιά καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις κάνει τον τελευταίο χρόνο. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από panther_512 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, kallair είπε Κοψε τον στιγμιαιο για το καλο σου. Δεν σε πειραζει;; Εμενα κ 1 στιγμιαιο να πιω την μερα, εχω ταχυπαλμιες κ τρεμουλο. Για την ωρα οχι...Ουτε μου φερνουν αυπνια οι καφεδες .
kallair Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Ο στιγμιαίος πιθανότατα σου φέρνει υπογλυκαιμία και ο οργανισμός σου δεν μπορεί να φέρει το ζάχαρο εκεί που πρέπει. Μιλάω ως παθών. Κάνε καμιά καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις κάνει τον τελευταίο χρόνο. Δεν το εθεσα σωστα. ειχα παρατηρησει ταχυπαλμιες κ μολις τον εκοψα, εφυγαν. Και δεν επινα πολυ. 1 καφε την μέρα. φαντασου 2 που πινει ο γιαννης. Δεν ξερω και δεν νομιζω να εχω ζαχαρο αλλά θα το εχω υποψιν να το κοιταξω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα