Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάτι άσχετο, το tidal αυτόν τον καιρό δίνει 6 μήνες δωρεάν συνδρομή για όποιον ενδιαφέρεται.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλος vlkr χαχαχαχα εχεις απολυτο δικιο. που να ξεραν οτι απο Mp3 σε συστημα αξιωσεων οπως λες ειναι σα να λες γραφικα mario bros 1 με read dead redemption 2 :p

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

7€.μηνα δεν ειναι πολλα λεφτα, ειδικα για τις αγορες που απευθυνονται οι streaming υπηρεσιες. Κι εγω εκμεταλλευομαι τη φοιτητικη προσφορα (την ιδια δινει κι η Apple) αλλα ουτως ή αλλως, για την ευκολια και την ποικιλια που σου προσφερουν, τα αξιζουν τα λεφτα τους. 

Με ποιο τρόπο έχετε κάνει αίτηση για το φοιτητικό; Στέλνουμε το πάσο μας κάπου;

Δημοσ.

Έχει αλλάξει προφανώς και ο τρόπος ακρόασης που κάποτε ήταν ένα είδος ιεροτελεστίας.

Ξεκινούσαμε με την απόκτηση του βινυλίου, που ήταν δύσκολη υπόθεση. Βόλτες στα δισκάδικα του κέντρου να προλάβουμε τα λίγα αντίτυπα εισαγωγής, αποστολές από συγγενείς από το εξωτερικό, mailorders κλπ. Ακολουθούσε η ακρόαση, μόνοι ή με προσκεκλημένους φίλους ομοιδεάτες όπου δεν μιλούσε κανείς μέχρι να τελειώσει το άλμπουμ. Άλλες εποχές, όμως τότε ήταν εμπειρία, “δενόσουν” με τα ακούσματα για μια ζωή.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, whoose είπε

κάτι άσχετο, το tidal αυτόν τον καιρό δίνει 6 μήνες δωρεάν συνδρομή για όποιον ενδιαφέρεται.

μολις μπήκα στο site  , δεν βέπω κάτι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tsek90 είπε

μολις μπήκα στο site  , δεν βέπω κάτι

Μόλις χθες έδινε εξάμηνη δωρεάν δοκιμή, λές να ήταν μέχρι χθες; :p. Κολόφαρδος όμως που είμαι 😛

Καταγραφή.PNG

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/9/2018 στις 10:22 ΜΜ, jerry banana είπε

Οχι ρε φιλε διαφωνω μονο στην ποιοτητα του ηχου  τρα υπολοιπα καλα τα ειπες.Δεν ξερω αλλα εγω που πληρωνω και εχω premium εχει κρυσταλλινο ηχο.

Για εμενα αξιζει ειδικα για φοιτητες(οπως εγω) γιατι εεαν χρησιμοποιειται τα ΜΜΜ καθημερινα κραταει πολυ καλη παρεα.Επισης στο διαβασμα,παιχνιδια κλπ.Αλλα παντα μιλαω για τη φοιτιτικη τιμη μετα ειναι λιγο τσιμπημενο.

Ρε φίλε δηλαδή έλεος. Αυτό που λένε όλοι ότι τα 7€ είναι πολλά το μήνα. Δηλαδή το να δίνεις 10€ την ημέρα Χ ποσά τον μήνα για καφέδες στις καφετέριες κ σε τυρόπιτες, δεν είναι πολλά αλλά για να έχεις όλες τις συλλογές κ τραγούδια σε μια εφαρμογή χωρίς να κατεβάζεις από το YouTube (όπως κάνουν όλοι σε πατάτα ποιότητα) κ να έχεις κρυστάλλινο ήχο.

για εμένα το Netflix είναι τσάμπα λεφτά όχι το Spotify.

Το σχόλιο μου δεν είναι προσωπικό προς θεού 😊

Επεξ/σία από MixMasteR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MixMasteR είπε

Ρε φίλε δηλαδή έλεος. Αυτό που λένε όλοι ότι τα 7€ είναι πολλά το μήνα. Δηλαδή το να δίνεις 10€ την ημέρα Χ ποσά τον μήνα για καφέδες στις καφετέριες κ σε τυρόπιτες, δεν είναι πολλά αλλά για να έχεις όλες τις συλλογές κ τραγούδια σε μια εφαρμογή χωρίς να κατεβάζεις από το YouTube (όπως κάνουν όλοι σε πατάτα ποιότητα) κ να έχεις κρυστάλλινο ήχο.

για εμένα το Netflix είναι τσάμπα λεφτά όχι το Spotify.

Το σχόλιο μου δεν είναι προσωπικό προς θεού 😊

ε ναι ο καθενας αναλογα με τη τσεπη του λεει το μακρυ και το κοντο.Εγω γιαυτο ειπα οτι αξιζει.Συφμωνω απολυτα με αυτα που γραφεις συν οτι μουσικη σε ποιοτητα τετοια και το μεγαλο συν (offline streaming) ειναι τοπ.Spotify premium ftw.Aυτο για τα 7 ευρω προσωπικα δεν με τρελαινει αλλα επειδη ειμα φοιτητης εχω και την εκπτωση που το κανει ακομα ποιο γελοιο σαν value for money.Aπλως ειπα οτ ειναι τσιμπημενο γιατι ετσι εχω ακουσει δεν το ειπα προσωπικα.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, βλέπω δίνει σε φοιτητές 3 μήνες με 0.99Ε.

Δύο ερωτήσεις: 0.99 συνολικά και οι 3 ή ο κάθε μήνας; Επίσης, φαντάζομαι διακόπτω όποτε θέλω για να μη χρεωθώ τους επόμενους μήνες, right(Δεν έχει καμιά κρυφή δέσμευση);

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Δύο ερωτήσεις: 0.99 συνολικά και οι 3 ή ο κάθε μήνας; Επίσης, φαντάζομαι διακόπτω όποτε θέλω για να μη χρεωθώ τους επόμενους μήνες, right(Δεν έχει καμιά κρυφή δέσμευση);

Το είχα βάλει παλαιότερα , είναι 0,99 για 3 μήνες κ μετά σε βάζει 7€ το μήνα αν συμφωνείς βέβαια, κ το κόβεις άμα δε θες ανα πάσα στιγμή. 

Επισης έχουν καλό support στα mail κ live chat. Απαντάνε γρήγορα κ σε εξυπηρετούν κατευθείαν. 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Asevastos είπε

Οχι δεν εχει αρκει να σημειωσεις καπου ποτε ληγει η συνδρομη σου για να μηην σε χρεωση αυτομαατα.

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο βασικό το είπε μόνο ένας κι έχει απόλυτο δίκιο. Οι μουσικοί πεινάνε. Τα 7 ευρώ και τα 10 ευρώ φαίνονται σε μερικούς πολλά για τόσα εκατομμύρια κομμάτια όταν οι καλλιτέχνες δεν παίρνουν σχεδόν τίποτα από την κάθε ακρόαση. Γι'αυτό και δεν πρόκειται να ξαναβγούνε ταλέντα όπως αυτά των προηγούμενων δεκαετιών και έχουμε γεμίσει με ατάλαντους και κόπιες. Και αυτό ισχύει και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ναι είναι ωραία η ευκολία και τα συναφή καμία διαφωνία αλλά δυστυχώς όσοι έχουν επαφή με τον χώρο ξέρουν πόσο άσχημα είναι τα πράγματα πλέον. Και γι'αυτό δεν φταίει το Spotify αλλά η google με την ασυδοσία της και τα rates στο youtube που σε συνδυασμό με τις δισκογραφικές που μια ζωή τα θέλουν όλα ευκολα και στο πιάτο έφτασαν την κατάσταση εδώ που έχει φτάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...