chriskourou Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα. Αρχικά δηλώνω άσχετος από media players και από το nvidia shiel. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Παίζω ένα μόνο παιχνίδι σε υπολογιστή και αυτό είναι το medieval II total war, το οποίο έχω αγορασμένο στο steam. Επειδή πρέπει να αγοράσω καινούριο λάπτοπ και θέλω να παω σε mac, το nvidia shield, μπορεί να μου καλύψει το θέμα gaming με σύνδεση σε μια τηλεόραση / monitor ή καμία σχέση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, chriskourou είπε Καλησπέρα. Αρχικά δηλώνω άσχετος από media players και από το nvidia shiel. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Παίζω ένα μόνο παιχνίδι σε υπολογιστή και αυτό είναι το medieval II total war, το οποίο έχω αγορασμένο στο steam. Επειδή πρέπει να αγοράσω καινούριο λάπτοπ και θέλω να παω σε mac, το nvidia shield, μπορεί να μου καλύψει το θέμα gaming με σύνδεση σε μια τηλεόραση / monitor ή καμία σχέση; Μόνο streaming από το πισι σου, δηλαδή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, non-serviam είπε Μόνο streaming από το πισι σου, δηλαδή όχι. Ευχαριστώ για την απάντηση. Την πατήσαμε πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vrasidas9876 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Εάν κατεβάσεις το steam στο shield δε στο βγάζει να το παίξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Vrasidas9876 είπε Εάν κατεβάσεις το steam στο shield δε στο βγάζει να το παίξεις; Σε τι πισι θα παίζει ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα