jmirko15 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, pedrojay είπε Έχεις κάνει mount network share στο shield ή παίζεις μέσω smb από το kodi; Όταν λες usb εννοείς ότι laggάρει και τοπικά από external; 😦 Μέσω smb από το Kodi (άμα δεν κάνω λάθος..) και ναι laggάρει και στα τοπικά από external 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Μέσω smb από το Kodi (άμα δεν κάνω λάθος..) και ναι laggάρει και στα τοπικά από external 😕 Άν παίζεις UHD μέσω smb kodi και σε μένα δεν τραβάει,σε 1080 remux παίζει μια χαρά πάντως και έτσι. Ο σωστός τρόπος ο οποίος παίζει και UHD remux είναι να κάνεις mount network share στις ρυθμίσεις. Έχεις gigabit δίκτυο,έτσι; Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις το windows share με password,δεν δουλεύει χωρίς.Στο shield θα συνδεθείς ως registered user και θα βάλεις για username ότι έχει ο user folder σου στα windows και ΟΧΙ το email που είναι το κανονικό username. Password κανονικά ότι έχεις. Δοκίμασε λίγο αν θα συνδεθεις ή αν δεν βλέπεις καν το share Το να laggαρει τοπικά δεν έχει καμία λογική,δοκίμασες άλλο usb; Ά,έχει μια ρύθμιση στο shield για usb compatibility mode που κάνει τη θύρα 2.0,για βγάλτο αν είναι ενεργοποιημένο Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από pedrojay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, pedrojay είπε Άν παίζεις UHD μέσω smb kodi και σε μένα δεν τραβάει,σε 1080 remux παίζει μια χαρά πάντως και έτσι. Ο σωστός τρόπος ο οποίος παίζει και UHD remux είναι να κάνεις mount network share στις ρυθμίσεις. Έχεις gigabit δίκτυο,έτσι; Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις το windows share με password,δεν δουλεύει χωρίς.Στο shield θα συνδεθείς ως registered user και θα βάλεις για username ότι έχει ο user folder σου στα windows και ΟΧΙ το email που είναι το κανονικό username. Password κανονικά ότι έχεις. Δοκίμασε λίγο αν θα συνδεθεις ή αν δεν βλέπεις καν το share Το να laggαρει τοπικά δεν έχει καμία λογική,δοκίμασες άλλο usb; Ά,έχει μια ρύθμιση στο shield για usb compatibility mode που κάνει τη θύρα 2.0,για βγάλτο αν είναι ενεργοποιημένο Τελικά είναι http όχι smb. Ότι είναι animation (cartoon etc) φαίνεται να laggάρει, τώρα έβαλα να δω πχ το Walking Dead (6GB αρχείο) σχεδόν ΟΚ αλλά άμα πατήσω αρκετά pause/resume φαίνεται να πέφτουν τα bitrates μετά από κάποιο σημείο χμμ. Δεν είναι τόσο smooth δηλαδή. Θα δω και αύριο τα παραπάνω και θα σου πω νέα. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ,πάντως σου λέω με βεβαιότητα ότι γίνεται αυτό που θέλεις.Απλά να συντονιστούμε λίγο και θα βρούμε την άκρη,γιατί μπλέκεις με άλλα πράγματα και ταλαιπωρείσαι και πιθανόν εκνευρίζεσαι άδικα.Μία φορά θα χρειαστεί να τα σετάρεις. Το βασικό είναι να μου πεις αν βλέπεις το pc σου στα settings-storage-mount network share και αν μπορείς να συνδεθείς όπως έγραψα παραπάνω.Αν δεν κατάλαβες τι εννοώ με το username, άνοιξε ένα cmd και γράψε whoami. Αν πχ το windows account σου είναι jmirko(@)outlook.com, αυτό που θέλεις θα είναι κάτι σαν jmir Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από pedrojay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Και ένα πλέον δωρεάν platform παιχνιδάκι για όποιον ενδιαφέρεται,γίνεται install και από το pc https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deadmage.shadowblade.paid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Τώρα ανακάλυψα το club, κάτοχος πάνω από 2 χρόνια! Με το καλό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Το γνωστό "τυχερό" apk δεν κατάφερα να το τρέξω πάντως. Μάλλον δεν υπάρχει τρόπος, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Θέλεις ρουτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yannis1976 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα! Σκέφτομαι να πάρω ένα Nvidia Shield και να το συνδέσω με ένα Synology NAS που έχω για ταινίες. Επειδή κοιτάω και μεταχειρισμένα, εχω μπερδευτεί επειδή βλέπω υπάρχουν διάφορες εκδόσεις. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι διαφορές έχουν τα παλιά Nvidia Shield με αυτά που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Yannis1976 είπε Καλημέρα! Σκέφτομαι να πάρω ένα Nvidia Shield και να το συνδέσω με ένα Synology NAS που έχω για ταινίες. Επειδή κοιτάω και μεταχειρισμένα, εχω μπερδευτεί επειδή βλέπω υπάρχουν διάφορες εκδόσεις. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι διαφορές έχουν τα παλιά Nvidia Shield με αυτά που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά; Ευχαριστώ Σε bf θα βρεις καινούργιο, δεν έχουν διάφορες .κάρτα μνήμης δεν παίρνει το νέο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yannis1976 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, vrwmiaris είπε Σε bf θα βρεις καινούργιο, δεν έχουν διάφορες .κάρτα μνήμης δεν παίρνει το νέο Τι είναι το bf?🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 11 minutes ago, Yannis1976 said: Τι είναι το bf?🙄 To "black friday" που ειναι την Παρασκευη 23/11 εννοει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yannis1976 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, alfaeffe είπε To "black friday" που ειναι την Παρασκευη 23/11 εννοει. ok... Να το πάρω από Ελλάδα ή από εξωτερικό. Στο Amazon Γαλλία το έχει στα 200€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, Yannis1976 είπε ok... Να το πάρω από Ελλάδα ή από εξωτερικό. Στο Amazon Γαλλία το έχει στα 200€... Από όπου η τιμή συμφέρει πιο πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
halkx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Στις 10/11/2018 στις 12:22 ΜΜ, Yannis1976 είπε Καλημέρα! Σκέφτομαι να πάρω ένα Nvidia Shield και να το συνδέσω με ένα Synology NAS που έχω για ταινίες. Επειδή κοιτάω και μεταχειρισμένα, εχω μπερδευτεί επειδή βλέπω υπάρχουν διάφορες εκδόσεις. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι διαφορές έχουν τα παλιά Nvidia Shield με αυτά που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά; Ευχαριστώ Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο για ταινίες τότε καλύτερα να κοιτάξεις για το καινούριο που έχει και τηλεχειριστήριο στο πακέτο... το παλιό δεν το είχε και έπρεπε να το αγοράσεις ξεχωριστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα