akalyptos03 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα εχω την ab350m-ds3h , την Τριτη εβαλα επανω μια 1060 6γβ, ολα καλα περασα τα drivers ολα τελεια, μετα απο 2-3 μερες , ειχα καποια κολληματα και σκεφτηκα οτι εχουν θεμα οι drivers και τους απεγκαταστησα , ωστε να περασα ποιο παλιους, στην αχχη εμπαινα bios αλλα κολλουσε και εκει και σκεφτηκα οτι εχει θεμα ο δισκος και τον εβγαλα να βαλω αλλο,μετα απο αυτο δεν εχω ουτε εικονα στην οθονη (δλδ bios) τιποτα, ως τωρα εχω δοκιμασει αλλη καρτα (470 4γβ) τιποτα και παλι, και αλλο τροφοδοτικο τιποτα και παλι. καμια ιδεα; Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από akalyptos03
akalyptos03 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Αν και δεν γνωρίζω πως γίνεται. Έβγαλα την μπαταρία για δέκα λεπτά την ξανά έβαλα αλλά τίποτα.
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δοκιμή άλλης κάρτας γραφικών Δοκιμή άλλων μνημών. Αν δεν μπορείς να τα βρεις από κάποιον γνωστό το πας σε κάποιο κατάστημα με service.
akalyptos03 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δοκίμασα άλλη κάρτα. Άλλες μνήμες θα δοκίμασω και επιστρέφω
akalyptos03 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 δοκιμασα μνηνη ραμ αλλα τιποτα. υπαρχει περιπτωση , να εκανε μονο της downgrade bios version ωστε να μην υποστηριζει τον 2600 ;
thetiesthatbind Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι, μονο αν μπηκε μπροστα το backup BIOS. Βγάλε τη μητρικη και στειλε την για έλεγχο από εκει που την πηρες, μονο ετσι δε θα χασεις χρονο και ενέργεια Switch off power supply and wait 30 s Remove CMOS battery. Shortcircuit the contacts in the battery holder for about 2s. Remove shortcircuit. Reinstall CMOS battery. Now shortcircuit Clear CMOS jumper for 10 s. Remove shortcircuit. Turn on the PSU switch. Start system and immediately boot into the bios setup. Load Optimized Defaults. Check Time and date. Check SATA Mode setting. If you did set SATA Mode to RAID Mode before you did Clear CMOS, please set SATA Mode back to RAID. Finish bios setup with Save & Exit. Αυτη τη διαδικασία πρέπει να κάνεις. Αν τα κανεις ολα αυτα μέχρι το 9 που θα ανοιξεις το PC και σου κανει 2 συνεχόμενες επανεκκινήσεις πριν πάει να ποστάρει εχει μπει προστα το BACKUP BIOS αρα πρέπει να κανεις RMA Board γιατι εγινε corrupt το main BIOS. "after full reset, the system will start form the main BIOS first, but after 2 times boot not succeed, it will boot from the backup Bios. For this case seems like the main BIOS is corrupt and the system boot up with back up BIOS ." To backup BIOS ειναι αυτο με το οποιο ηρθε και η μητρικη στο MAIN BIOS εργοστασιακά Οταν εβαλες την καινουργια GPU μηπως σου εβγαλε το APP Center καποιο Firmware Update ? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από thetiesthatbind 1
akalyptos03 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 ναι το app center εβγαλε μια ενημερωση, αλλα δεν την εκανε. καταλαβα τι φαση παιζει, θα την στειλω στο askadam για ελεγχο
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, akalyptos03 είπε δοκιμασα μνηνη ραμ αλλα τιποτα. υπαρχει περιπτωση , να εκανε μονο της downgrade bios version ωστε να μην υποστηριζει τον 2600 ; Downgrade από μόνο του όχι. Στείλε την μητρική πίσω για έλεγχο. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, akalyptos03 είπε ναι το app center εβγαλε μια ενημερωση, αλλα δεν την εκανε. καταλαβα τι φαση παιζει, θα την στειλω στο askadam για ελεγχο Μάλλον την έκανε και δε το καταλαβες και σου μπρικαρε το BIOS, τουλάχιστον εγώ όταν έβαλα καινούργια κάρτα στην AORUS Gaming 7 μου πέταξε firmware update, βέβαια ηταν Ζ370, και μου είπε καληνύχτα η μητρική 2 ώρες πριν, akalyptos03 είπε ναι το app center εβγαλε μια ενημερωση, αλλα δεν την εκανε. καταλαβα τι φαση παιζει, θα την στειλω στο askadam για ελεγχο Πριν τη στειλεις δοκίμασε αυτά που σου είπα για να δεις αν κανει τις 2 φορές επανεκκίνηση. Αν το κανει έχει μπρικαρει το BIOS όποτε θ χρειαστεί αλλαγή μητρικής (σε περίπτωση που σου πούνε κάναμε bios update ξανά, θα έχουν κανει το εφεδρικό)
akalyptos03 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 τλκ ειχε προβλημα η μητρικη μετα απο ελεγχο που εκανε το askadam, οποτε παμε για αγορα σε Msi b450 tomahank 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα