Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,επειδη ειμαι καπως ασχετος στο θεμα, εχω προσπαθησει να παραγγειλω λεντοταινιες rgb απο σκρουτζομαγαζα σε καλη τιμη, και ενω ειμαι καλυμμενος με ενα μετρο ταινια, τα περισσοτερα στελνουν σε 5 μετρα.Ενα καταστημα που βρηκα που  δεν σε  περιοριζει σε 5μετρο, χρειαζεται controller (προφανως) και τροφοδοτικο, το οποιο δεν διαθετω και δεν συμπεριλαμβανοταν στην αρχικη τιμη. Αν το ενα μετρο το ειχα βρει 7 ευρω, το controller ειχε εξτρα 5 ευρω και το τροφοδοτικο του καπου στα 6-7 ευρω, στο περιπου παντα.  Υπαρχει καποια λυση για  rgb ταινια οπου να μην περναει ξερω γω τα 10-15 ευρω και να εχω και controller κλπ? Μιας και στο συνολο μαζι με μεταφορικα και αντικαταβολη εβγαινε καπου στα  25 ευρω?. την ταινια την ηθελα ή για μεσα σε pc ή για γυρω απο γραφειο!Υπαρχει οικονομικη και ταυτοχρονα καλη λυση? Ευχαριστω

Επεξ/σία από antonismdis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν την θες για τον υπολογιστη μπορεις να παρεις ρευμα απο το τροφοδοτικο και μετα βαζεις και ενα rgb controller και εισαι αρχοντας

Αν θες μπορω να σου ακριβως τι να κανεις και πως

Επεξ/σία από dalain
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dalain είπε

Αν την θες για τον υπολογιστη μπορεις να παρεις ρευμα απο το τροφοδοτικο και μετα βαζεις και ενα rgb controller και εισαι αρχοντας

Αν θες μπορω να σου ακριβως τι να κανεις και πως

Καλησπερα, δεν ενδιαφερομαι αμεσα για το θεμα, αλλα αν δεν σου ειναι κοπος αδερφε, να στειλεις ξερω γω ενα link απο ενα <σωστο> βιντεο στο youtube, ή με λιγα λογια για την εγκατασταση κλπ. (εχω τροφοδοτικο 700w) πχ. με ενα μετρο ειμαι καλα για ενα, ξερω γω atx κουτι?ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν εχω δει κάποιο βίντεο για να στο στείλω....αλλα όποτε θες μπορω να σε βοηθήσω.Ταινια μπορείς να παρεις φτηνη από Κίνα...Κοβεις οση θες και η υπόλοιπη καβατζα για αλλο project

Δημοσ.

α δηλαδη κοβεις οση θες και εξακολουθει και λειτουργει κανονικα?Αν θελω να βαλω γυρω απο γραφειο μια ταινια με λιγα w θελει δικο της τροφοδοτικο και αν ναι, απο Κινα ειναι σχετικα φτηνες οι τιμες? Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε.

Δημοσ.

ναι βεβαια...κοβεται ανα τρια λεντακια...πανω στην ταινια σου δειχνει ολα τα σημεια που μπορεις να κοψεις.

τροφοδοτικο δεν εχω παρει αλλα θεωρω πως ειναι φτηνοτερα....οι ταινιες σιγουρα ειναι πιο φτηνες

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα,   θελω να βαλω στο δωματιο περιμετρικα στο ταβανι  RGB λεντοταινια 10-15 μετρα , τι τροφωδοτικο θα χρειαστω? υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσα πολλα μετρα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...