john_petrucci7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Φίλε μου, δηλ εσένα τι κακό σου έκανε και τη θεωρείς αρνητική εταιρεία. Εγώ όσους φίλους διαθέτω τόσο στα αεροδρόμια , όσο και στις μεταφορές που είναι για τις τράπεζες, είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι Δεν θ'αναφερθώ σε τομείς ασφαλείας για προφανείς λόγους...Εννοώ σχετικά με συνοδούς έξω τι μαυρίλα είναι και με τι λεφτά. Στο θέμα φύλαξης λοιπόν προσωπικά είχα να βιώσω στην Brinks συγκεκριμένα...Ξεκινάω σχετικά κοντά στο σπίτι μου, αρχιφύλακας που κάνει ότι γουστάρει δηλαδή σπάσιμο ρεπό κλπ κλπ με τις ευλογίες προϊσταμένου φυσικά. Μόλις αντιδράω το γνωστό αποτέλεσμα γύρα όλη την αττική ασπρόπυργος, μαγούλα, χαλάνδρι, παλλήνη κλπ...Γήπεδα άλλη χαβούζα πήγα τούμπα 16 ώρες για να πάρω 20€ όσα μου δώσανε και στο οάκα...Μόλις έφυγα μέτα από κάποιο διάστημα 18€ το κάθε γήπεδο. Δυστυχώς αυτό είναι πλέον η αγορά εργασίας και πρέπει κάτι ν'αλλάξει. Η τελευταία φύλαξη μου: μαγούλα στο βουνό σ'ενα άδειο οικόπεδο και μια καταγγελία γι'αυτούς για έλλειψη φωτισμού, πόσιμου νερού, επικοινωνίας και άλλα...Και η απάντηση από τον αρχιφύλακα? Είναι στο χέρι του πελάτη...Εδώ είμαι να βοηθήσω σε ότι θες
Ghost_Rider Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε Δεν θ'αναφερθώ σε τομείς ασφαλείας για προφανείς λόγους...Εννοώ σχετικά με συνοδούς έξω τι μαυρίλα είναι και με τι λεφτά. Στο θέμα φύλαξης λοιπόν προσωπικά είχα να βιώσω στην Brinks συγκεκριμένα...Ξεκινάω σχετικά κοντά στο σπίτι μου, αρχιφύλακας που κάνει ότι γουστάρει δηλαδή σπάσιμο ρεπό κλπ κλπ με τις ευλογίες προϊσταμένου φυσικά. Μόλις αντιδράω το γνωστό αποτέλεσμα γύρα όλη την αττική ασπρόπυργος, μαγούλα, χαλάνδρι, παλλήνη κλπ...Γήπεδα άλλη χαβούζα πήγα τούμπα 16 ώρες για να πάρω 20€ όσα μου δώσανε και στο οάκα...Μόλις έφυγα μέτα από κάποιο διάστημα 18€ το κάθε γήπεδο. Δυστυχώς αυτό είναι πλέον η αγορά εργασίας και πρέπει κάτι ν'αλλάξει. Η τελευταία φύλαξη μου: μαγούλα στο βουνό σ'ενα άδειο οικόπεδο και μια καταγγελία γι'αυτούς για έλλειψη φωτισμού, πόσιμου νερού, επικοινωνίας και άλλα...Και η απάντηση από τον αρχιφύλακα? Είναι στο χέρι του πελάτη...Εδώ είμαι να βοηθήσω σε ότι θες
vagos789 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Παιδιά, ποια είναι η γνώμη σας για το επάγγελμα του σεκιούριτι? ΘΕΤΙΚΑ- ΑΡΝΗΤΙΚΑ Bottom of the food chain Τα θετικα ειναι δυο,πληρωνεσαι,και απο οσο ηξερα (δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι) υπαρχουν μηδενικες απαιτησεις σε προσοντα Κανονικα θα επρεπε να υπαρχουν απαιτησεις για πολεμικες τεχνες,φυσικη κατασταση,αλλα επειδη η δουλεια ειναι κακοπληρωμενη αυτα δεν τα ζηταει κανεις στην ουσια παρα μονο ισως στο αεροδρομιο 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Πλάκωσαν τα account με τα μηδέν posts.... Ναι, γιατί όλοι ξέρουμε πως είναι απαραίτητη προυπόθεση να έχει γράψει 10000 ποστ για να σου δωθεί το δικαίωμα να ρωτήσεις κάτι στο μπλα μπλα. Αυτό το πράγμα δηλαδή που σε κάθε θέμα πρέπει να σχολιάζει κάποιος και να πετάει τα ''0 ποστ account'' ''in before the lock'' ''είναι παρασκευή'' έχει καταντήσει αηδία. Ήταν αστείο (λέμε τώρα) την πρώτη φορά που γράφτηκε, την 1.005.123 φορά όμως έχει καταντήσει κουραστικό και αηδία. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Vasivouzoukos 4 1
giannis2429 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Θετικά. Βρίσκεις σχετικά εύκολα δουλειά. Ένσημα. Αν είσαι πολύ τυχερός βρίσκεις καλο πόστο που θα μείνεις για χρόνια. Οι περισσότεροι που ήταν σε κάποια νοσοκομεία τους απορρόφησε το δημόσιο. Αρνητικά 1.Δεν σε βλέπουν σαν άνθρωπο. 2.Μισθος. 3.Ωραρια. 4.Συναδελφοι. Γενικά μαζεμένοι αμόρφωτοι άνθρωποι μέσα στην αγένεια, σε βλέπουν σαν σκουπίδι.
Γιαούρτι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Θετικά. Βρίσκεις σχετικά εύκολα δουλειά. Ένσημα. Αν είσαι πολύ τυχερός βρίσκεις καλο πόστο που θα μείνεις για χρόνια. Οι περισσότεροι που ήταν σε κάποια νοσοκομεία τους απορρόφησε το δημόσιο. Αρνητικά 1.Δεν σε βλέπουν σαν άνθρωπο. 2.Μισθος. 3.Ωραρια. 4.Συναδελφοι. Γενικά μαζεμένοι αμόρφωτοι άνθρωποι μέσα στην αγένεια, σε βλέπουν σαν σκουπίδι. το θέμα έχει αναλυθεί πολλές φορές εδώ μέσα. Απορώ γιατί κάθε φορά ανοίγει νέο θέμα. τα έχουμε πει και τα ξαναλέμε. Αυτά που αναφέρεις δεν ισχύουν μόνο στο συγκεκριμένο επάγγελμα. Είναι η εργασιακή πραγματικότητα στην Ελλάδα. Στο συγκεκριμένο όμως, λογικό να συμβαίνουν χειρότερα. Δε θέλει μυαλό. Βρες μου ένα επάγγελμα που και ο τελευταίος άνθρωπός μην έχοντας καμία ειδίκευση, μη ξέροντας να γράψει ούτε το όνομα του. θα παρακολουθήσει ένα σεμινάριο και θα μπορεί να δουλέψει. Σωστά μαντέψατε, security. Δε θέλω να προσβάλω κανέναν, ούτε υπονοώ ότι όποιος είναι σεκιουριτάς είναι αγράμματος. Άλλα όπως και να το κάνουμε είναι επάγγελμα που τραβάει τέτοια άτομα, Μιας και είναι από τις λίγες λύσεις που έχουν. Δεν έχεις τελειώσει καμιά σχολή, δε ξέρεις να κάνεις τίποτα, τι λύση έχεις; Εργάτης, σεκιουριτάς, κανένα 5μηνο κοινωφελή...... Θέσεις καλές υπάρχουν ακόμα κι εκεί αλλά είναι καβατζωμένες. Εδώ βασικά ισχύει, "από το τίποτα..." 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Ναι, γιατί όλοι ξέρουμε πως είναι απαραίτητη προυπόθεση να έχει γράψει 10000 ποστ για να σου δωθεί το δικαίωμα να ρωτήσεις κάτι στο μπλα μπλα. Αυτό το πράγμα δηλαδή που σε κάθε θέμα πρέπει να σχολιάζει κάποιος και να πετάει τα ''0 ποστ account'' ''in before the lock'' ''είναι παρασκευή'' έχει καταντήσει αηδία. Ήταν αστείο (λέμε τώρα) την πρώτη φορά που γράφτηκε, την 1.005.123 φορά όμως έχει καταντήσει κουραστικό και αηδία. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε.
AntiCambeR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/9/2018 στις 6:38 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Μπορείς να μου στείλεις σε παρακαλώ πάρα πολύ τα λινκ για να πάρω πληροφορίες? 31 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/571786-αδεια-security/?tab=comments#comment-54051323 https://www.insomnia.gr/forums/topic/609014-κεμεα-security/?tab=comments#comment-54850706 https://www.insomnia.gr/forums/topic/679993-άδεια-security/?tab=comments#comment-56553973 https://www.insomnia.gr/forums/topic/670441-αδεια-security-σχολες/?tab=comments#comment-56322698 https://www.insomnia.gr/forums/topic/658207-αδεια-security/?tab=comments#comment-56032760 Μπορεί να είσαι στις 2-3 μεγαλύτερες εταιρείες και να περνάς μέτρια,η χάλια και σε σπάνιες περιπτώσεις καλά αν έχεις μέσον. Το ίδιο ισχύει και για τις μικρότερες εταιρείες.Η διαφορά είναι οτι οι μεγάλες πληρώνουν με 6-10 ημέρες καθυστέρηση ενώ οι μικρές με 1-3 μήνες καθυστέρηση. Επίσης οι μικρές έχουν πολύ λιγότερο προσωπικό 100-150 άτομα οπότε λιγότερα πόστα γιατί κάθε πόστο απασχολεί 15+ άτομα.Αν θες να αλλάξεις πόστο είναι πιο δύσκολο γιατί οι θέσεις είναι λιγότερες.Οι μεγάλες εταιρείες απασχολούν 1000+άτομα μόνο στην Ελλάδα. Η ουσία είναι οτι ξεκινάς με εταιρία που δίνει όλα τα νόμιμα,αλλιώς έχεις αδικηθεί με το που υπογράψεις.Μετά το πόσο μακριά θα σε στείλουν και που είναι θέμα τύχης.Οπου έχουν κενή θέση γιατί η κάποιος παραιτήθηκε,η πιο σπάνια τον απέλυσαν.Συνήθως αν καλύψεις θέση που κάποιος έχει παραιτηθεί πιθανότερο είναι χάλια πόστο. Το πόσο δύσκολα θα είναι εξαρτάται απο τον πελάτη και τις απαιτήσεις που έχει.Κάθε πόστο διαφέρει πολύ στον βαθμό δυσκολίας και στην κούραση.Οι καλές φυλάξεις-πόστα είναι οι στατικές που κάθεσαι.Οι υπόλοιπες έχουν ορθοστασία 8-12 ώρες.Το κερασάκι στην τούρτα το συμπληρώνουν οι συνάδελφοί και ο αρχιφύλακας,αν πέσεις σε κομπλεξικούς θα'ναι δύσκολα. Επίσης υπάρχουν πόστα επικίνδυνα σε απομακρυσμένες περιοχές.Τα χειρότερα είναι Ασπρόπυργος και Μενίδι.Αλλα είναι Παιανία,Παλλήνη κλπ. Η συγκεκριμένη δουλειά θέλει πιο πολύ καλές ψυχολογικές αντοχές παρά σωματικές(Η πολύ περπάτημα η ορθοστασία η και τα 2 μαζί) Οτι έγραψα είναι απο την εμπειρία μου και οχι οτι άκουσα απο'δω και απο'κει...Εχω περάσει απο 3-4 εταιρίες για μήνες η χρόνια.Αντέχω ακόμα... ☺ Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από AntiCambeR
Sv1Kmo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Στις 18/8 βρέθηκα στην Σαλαμίνα Στην τοποθεσία σπιθαρι για ψάρεμα.η συγκεκριμενη τοποθεσία εκτός από 2 μικρές παραλίες πού έχει διαθέτει και βραχώδη σημεία πού άνετα κάποιος μπορεί να κάνει το ψάρεμα τού χωρίς να υπάρχουν σημάνσεις απαγόρευσης είτε για το ψάρεμα είτε για τούς λουόμενους καθώς η παραλία είναι ελεύθερη για όλο τόν κόσμο στα 3 με 4 χιλιόμετρα προς την θάλασσα υπάρχουν κάποια εμπόδια πού προορίζονται για αγωγοί πόσιμου νερού στην Αίγινα πού φυλάσσονται από την εταιρεία kds security καί ουδεμία σχέση πέρα τής φύλαξης αυτής με τούς λουόμενους καθώς καί τούς ερασιτέχνες ψαράδες..... στις 18/8 καί ενώ έχω ξεκινήσει στο ψάρεμα μου στα βράχια και όχι Στην παραλία προσέρχεται κόσμος με αποτέλεσμα να υπάρχουν γκρίνιες και διαπληκτισμοι και ενώ έχω δώσει μάχη με κάποιους λουόμενους πού θέλανε να με διώξουν επειδή νομίζουν ότι όταν κάνουν κάθε χρόνο μπάνιο τούς ανήκουν όλα ενώ ήμουν στα βράχια...καθώς τσακώνομαι με τούς λουόμενους έρχεται ο υπάλληλος τής εταιρεία χωρίς να με βρίσει και με πολύ προκλητικό τρόπο προσπαθεί να Με διώξει από τα βράχια πού ψαρευα λέγοντας μου ότι απαγορεύεται να ψαρεύω στο συγκεκριμένο σημείο και ότι θα καλέσει τό λιμεναρχείο να με διώξει καθώς καί νά μου κόψει πρόστιμο για την μη άδεια αλιείας.....( Άδεια αλιείας απαιτείται μόνο στις ψαρόβαρκες και όχι στους ερασιτέχνες ψαράδες (Νόμος 4256/2014, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 92/Α/2014, Άρθρο 14, Παράγραφος 2) εγώ φυσικά αποχώρησα απο το σημείο χωρίς να θέλω να δώσω διαστάσεις στο θέμα γιατί προσωπικά πήγα ναα ηρεμήσω και όχι να πλακωθω επειδή όμως λόγο της ιδιότητας μου δεν μπορώ να αφήσω έναν άνθρωπο ο οποίος εκπροσωπεί μια εταιρεία και κάνει κατάχρηση εξουσίας ατιμώρητο καί εφόσον γνωρίζω πολύ καλά την νομοθεσία βρέθηκα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία ζητοντας εξηγήσεις τι δουλειά έχει άνθρωπος φύλαξης πού προστατεύει άσχετο πράγμα που δεν έχω πρόσβαση σε αυτό να μου απαγορεύει να κάνω το χόμπι μου.στην τηλεφωνική λοιπόν συζήτηση πού είχα με την εταιρεία ποτέ δεν βρήκα τόν υπεύθυνο τής εταιρείας η κάποιον που να μιλήσω για το συγκεκριμένο συμβαν και ενώ άφησα πλήρη στοιχεία σταθερό τηλέφωνο καί ονοματεπώνυμο ακόμα δυστυχώς περιμενω τηλέφωνο....αν ήμουν επιχειρηματίας καί είχα υπάλληλο που εκπροσωπούσε έτσι την εταιρεία μου σίγουρα θα τόν είχα διώξει....για να μήν συνεχίζω το μεγάλο κείμενο και εφόσον η εταιρεία καί οι προϊστάμενοι Δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο να μου πουν τουλαχιστον ένα συγνώμη για τα μάτια τού κόσμου καί νά με ενημερώσουν για την πράξη τού υπαλλήλου τούς αν είναι σωστή καί εφόσον Δεν είδα κανένα ενδιαφέρον έχω κάνει ενέργειες και έχω ενημερώσει τούς αρμόδιους φορείς για την συγκεκριμένη εταιρεία καθώς καί για τον συγκεκριμένο φύλακα και λυπάμαι πού κακώς δεν φώναξα επιτόπου την αστυνομία καί νά προβώ σε μήνυση για κατάχρηση εξουσίας παραποίηση επαγγέλματος αντιποίηση αρχής και για πολλά άλλα λυπάμαι πολύ πού μπήκα σ' αυτή την περιπέτεια όπως επίσης λυπάμαι πού έδωσα την δυνατότητα να έρθω σε συνομιλία με την εταιρεία γιας εξηγήσεις καί κάνεις δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ τα συμπεράσματα για την εν λόγο εταιρεία δικά σας......η εταιρεία KDS SECURITY
alan2 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Και το κυλιόμενο ωράριο με νύχτα αρνητικό μου φαίνεται. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από alan2
SakafliaC Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Θα το χει συνηθίσει λογικά 2 χρόνια τώρα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/8/2020 στις 4:30 ΜΜ, Sv1Kmo είπε Στις 18/8 βρέθηκα στην Σαλαμίνα Στην τοποθεσία σπιθαρι για ψάρεμα.η συγκεκριμενη τοποθεσία εκτός από 2 μικρές παραλίες πού έχει διαθέτει και βραχώδη σημεία πού άνετα κάποιος μπορεί να κάνει το ψάρεμα τού χωρίς να υπάρχουν σημάνσεις απαγόρευσης είτε για το ψάρεμα είτε για τούς λουόμενους καθώς η παραλία είναι ελεύθερη για όλο τόν κόσμο στα 3 με 4 χιλιόμετρα προς την θάλασσα υπάρχουν κάποια εμπόδια πού προορίζονται για αγωγοί πόσιμου νερού στην Αίγινα πού φυλάσσονται από την εταιρεία kds security καί ουδεμία σχέση πέρα τής φύλαξης αυτής με τούς λουόμενους καθώς καί τούς ερασιτέχνες ψαράδες..... στις 18/8 καί ενώ έχω ξεκινήσει στο ψάρεμα μου στα βράχια και όχι Στην παραλία προσέρχεται κόσμος με αποτέλεσμα να υπάρχουν γκρίνιες και διαπληκτισμοι και ενώ έχω δώσει μάχη με κάποιους λουόμενους πού θέλανε να με διώξουν επειδή νομίζουν ότι όταν κάνουν κάθε χρόνο μπάνιο τούς ανήκουν όλα ενώ ήμουν στα βράχια...καθώς τσακώνομαι με τούς λουόμενους έρχεται ο υπάλληλος τής εταιρεία χωρίς να με βρίσει και με πολύ προκλητικό τρόπο προσπαθεί να Με διώξει από τα βράχια πού ψαρευα λέγοντας μου ότι απαγορεύεται να ψαρεύω στο συγκεκριμένο σημείο και ότι θα καλέσει τό λιμεναρχείο να με διώξει καθώς καί νά μου κόψει πρόστιμο για την μη άδεια αλιείας.....( Άδεια αλιείας απαιτείται μόνο στις ψαρόβαρκες και όχι στους ερασιτέχνες ψαράδες (Νόμος 4256/2014, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 92/Α/2014, Άρθρο 14, Παράγραφος 2) εγώ φυσικά αποχώρησα απο το σημείο χωρίς να θέλω να δώσω διαστάσεις στο θέμα γιατί προσωπικά πήγα ναα ηρεμήσω και όχι να πλακωθω επειδή όμως λόγο της ιδιότητας μου δεν μπορώ να αφήσω έναν άνθρωπο ο οποίος εκπροσωπεί μια εταιρεία και κάνει κατάχρηση εξουσίας ατιμώρητο καί εφόσον γνωρίζω πολύ καλά την νομοθεσία βρέθηκα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία ζητοντας εξηγήσεις τι δουλειά έχει άνθρωπος φύλαξης πού προστατεύει άσχετο πράγμα που δεν έχω πρόσβαση σε αυτό να μου απαγορεύει να κάνω το χόμπι μου.στην τηλεφωνική λοιπόν συζήτηση πού είχα με την εταιρεία ποτέ δεν βρήκα τόν υπεύθυνο τής εταιρείας η κάποιον που να μιλήσω για το συγκεκριμένο συμβαν και ενώ άφησα πλήρη στοιχεία σταθερό τηλέφωνο καί ονοματεπώνυμο ακόμα δυστυχώς περιμενω τηλέφωνο....αν ήμουν επιχειρηματίας καί είχα υπάλληλο που εκπροσωπούσε έτσι την εταιρεία μου σίγουρα θα τόν είχα διώξει....για να μήν συνεχίζω το μεγάλο κείμενο και εφόσον η εταιρεία καί οι προϊστάμενοι Δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο να μου πουν τουλαχιστον ένα συγνώμη για τα μάτια τού κόσμου καί νά με ενημερώσουν για την πράξη τού υπαλλήλου τούς αν είναι σωστή καί εφόσον Δεν είδα κανένα ενδιαφέρον έχω κάνει ενέργειες και έχω ενημερώσει τούς αρμόδιους φορείς για την συγκεκριμένη εταιρεία καθώς καί για τον συγκεκριμένο φύλακα και λυπάμαι πού κακώς δεν φώναξα επιτόπου την αστυνομία καί νά προβώ σε μήνυση για κατάχρηση εξουσίας παραποίηση επαγγέλματος αντιποίηση αρχής και για πολλά άλλα λυπάμαι πολύ πού μπήκα σ' αυτή την περιπέτεια όπως επίσης λυπάμαι πού έδωσα την δυνατότητα να έρθω σε συνομιλία με την εταιρεία γιας εξηγήσεις καί κάνεις δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ τα συμπεράσματα για την εν λόγο εταιρεία δικά σας......η εταιρεία KDS SECURITY Ειμαι άσχετος με το θέμα αλλά διάβασε τι γραφει εδώ κάποιος γνωστης του θέματος και λέει ότι απαγορεύεται. Επίσης εδώ για παράδειγμα για την Αχαΐα λένε ότι απαγορεύεται το ψάρεμα με απόφαση του λιμεναρχη σε κάποιες πολυσυχναστες παραλίες. https://www.google.gr/amp/s/westcity.gr/2020/06/apagoreysi-alieias/amp/ Δεν ξέρω τι θέλει ο κάθε λουομενος, πάντως προ δεκαετίας και βάλε μου έχει τύχει να καρφωθεί στην φτέρνα μου μέσα στο νερό ένα αγκίστρι, ευτυχώς καρφώθηκε από το πλάγιο μέρος εξωτερικά γιατί αν το είχα πατήσει και είχε καρφωθεί το αιχμηρό μέρος κάθετα από κάτω θα είχα πάει νοσοκομείο. Οπότε, λογικό μου φαίνεται να σου πει κάποιος που κάνει μπάνιο κοντά σε εσένα να απομακρυνθείς από εκεί, εκτός αν εσύ ήσουν σε μέρος σε μια σχετική απόσταση που δεν προκαλούσε πρόβλημα ούτε έδινες στίγμα στους άλλους και ήρθαν να δε διώξουν. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από Βασίλης_29
giorgaras_OGAME Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δουλεύω σε αυτόν τον κλάδο και εγώ. Έχω βρει μια καθιστική φύλαξη αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι χάλια . ΣΚ δεν έχω ποτέ όπως και αργία , άδεια καλοκαίρι ποτέ συνήθως την δίνει σε άκυρους μήνες και στην μισθοδοσία πέφτει κλέψιμο για τα καλά και δεν βρίσκεις άκρη ποτέ για να πάρεις τα λεφτά που έχεις δουλέψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα