airtrelomike13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά, ποια είναι η γνώμη σας για το επάγγελμα του σεκιούριτι? ΘΕΤΙΚΑ- ΑΡΝΗΤΙΚΑ
giorgoskav Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 αν θες να καθεσε ορθοστασια 12ωρο στατικη φυλαξη σε χωρους και να πλήρωνεσε οποτε να ναι αναλογα τη εταιρια , αστο καλυτερα!
john_petrucci7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Για μενα επειδη το χω κανει στις δυο μεγαλες εταιριες για οποιον καταλαβε πλεον στη μια ειμαι αλλα οχι φυλαξη εχει και θετικα και αρνητικα...θετικα ειναι οτι πληρωνουν στην ωρα τους ενσημα ολα αδειες και ολα γενικα τα νομιμα. Αρνητικα ειναι οτι μπορει συνηθως οχι παντα ειναι οτι εισαι οπου γη και πατρις δηλαδη απο διπλα σε σενα ως ασπροπυργο και δευτερον τρεξιμο για γηπεδα. Και βασικοτερο για μενα οτι ετσι οπως το εχω δει ειναι οτι χειροτερο μπορεινα κανει καποιος για δουλεις
Ghost_Rider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 δεν ισχυει παντου η θεωρια σου φιλε μου 1 ώρα πριν, giorgoskav είπε αν θες να καθεσε ορθοστασια 12ωρο στατικη φυλαξη σε χωρους και να πλήρωνεσε οποτε να ναι αναλογα τη εταιρια , αστο καλυτερα!
john_petrucci7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Ghost_Rider είπε δεν ισχυει παντου η θεωρια σου φιλε μου Οπως ειπα...αναλογως...εγω το σπιτι μου καλως η κακως απ αυτο το συντηρω αξιοπρεπως ασχετως αν εχω δυο πτυχια.. 2 1
Ghost_Rider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε Οπως ειπα...αναλογως...εγω το σπιτι μου καλως η κακως απ αυτο το συντηρω αξιοπρεπως ασχετως αν εχω δυο πτυχια.. σε αλλον χρηστη εκανα παραθεση
john_petrucci7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Ghost_Rider είπε σε αλλον χρηστη εκανα παραθεση Καταλαθος γραψε κολιας
airtrelomike13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Κοιτάξτε, εγώ έχω φίλους , οι οποίοι είναι σε νησιά και κυρίως σε Αεροδρόμια. Βέβαια, οφείλω να πω ότι τοποθετήθηκαν με μπρίζα , αν και αυτό δεν το θεωρώ κακό. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχαν μια γνωριμία και βολεύτηκαν. Εκεί μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλά. Δεν κάνουν σχεδόν τίποτα, είναι χαλαροι οι ρυθμοί της δουλειάς, ενώ ο μισθός ο βασικός όπως σε όλα τα επαγγέλματα. Επίσης για τις εταιρείες security , έχω ακούσει ότι μόνο 2 είναι καλές στην Ελλάδα ( εκ των οποίων η διάσημη Brink's Hellas), η οποία είναι ίσως η μοναδική που πληρώνει και είναι δίπλα στον εργαζόμενο. Αλλά , από άλλους φίλους που δουλεύουν σε νοσοκομεία, μου λένε ότι διάφορες εταιρειες χρεοκοπούν, δεν πληρώνουν, και πέφτει εκμετάλλευση.
john_petrucci7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Κοιτάξτε, εγώ έχω φίλους , οι οποίοι είναι σε νησιά και κυρίως σε Αεροδρόμια. Βέβαια, οφείλω να πω ότι τοποθετήθηκαν με μπρίζα , αν και αυτό δεν το θεωρώ κακό. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχαν μια γνωριμία και βολεύτηκαν. Εκεί μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλά. Δεν κάνουν σχεδόν τίποτα, είναι χαλαροι οι ρυθμοί της δουλειάς, ενώ ο μισθός ο βασικός όπως σε όλα τα επαγγέλματα. Επίσης για τις εταιρείες security , έχω ακούσει ότι μόνο 2 είναι καλές στην Ελλάδα ( εκ των οποίων η διάσημη Brink's Hellas), η οποία είναι ίσως η μοναδική που πληρώνει και είναι δίπλα στον εργαζόμενο. Αλλά , από άλλους φίλους που δουλεύουν σε νοσοκομεία, μου λένε ότι διάφορες εταιρειες χρεοκοπούν, δεν πληρώνουν, και πέφτει εκμετάλλευση. Οχι και η brinks διπλα στον εργαζομενο χαβουζα ειναι..3 χρονια το χεσαμε ομως...
Diskimpex Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 To να πληρωνουν στην ωρα τους ειναι σημαντικο .Οι δυο μεγαλες το κανουν αλλα δεν κανουν προσληψεις ευκολα.Τωρα μην περιμενει κανεις ευκολιες .Ειναι και ο κλαδος ετσι ,απροβλεπτος. 1
AntiCambeR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Παιδιά, ποια είναι η γνώμη σας για το επάγγελμα του σεκιούριτι? ΘΕΤΙΚΑ- ΑΡΝΗΤΙΚΑ Κάνε αναζήτηση,υπάρχουν ήδη 2-3 θέματα όπου έχω γράψει και την γνώμη μου... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από AntiCambeR
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Πλάκωσαν τα account με τα μηδέν posts.... 5 1
airtrelomike13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, Diskimpex είπε To να πληρωνουν στην ωρα τους ειναι σημαντικο .Οι δυο μεγαλες το κανουν αλλα δεν κανουν προσληψεις ευκολα.Τωρα μην περιμενει κανεις ευκολιες .Ειναι και ο κλαδος ετσι ,απροβλεπτος. Όπως είπα, δυστυχώς σε αυτές χρειάζεται να έχεις την παραπάνω γνωριμία για να μπορείς να προωθηθείς σε αυτές. Από εκεί και πέρα, οι άλλες όσες υπάρχουν είναι του ύψους και του βάθους 21 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Κάνε αναζήτηση,υπάρχουν ήδη 2-3 θέματα όπου έχω γράψει και την γνώμη μου... Μπορείς να μου στείλεις σε παρακαλώ πάρα πολύ τα λινκ για να πάρω πληροφορίες? Ευχαριστώ 1 ώρα πριν, john_petrucci7 είπε Οχι και η brinks διπλα στον εργαζομενο χαβουζα ειναι..3 χρονια το χεσαμε ομως... Φίλε μου, δηλ εσένα τι κακό σου έκανε και τη θεωρείς αρνητική εταιρεία. Εγώ όσους φίλους διαθέτω τόσο στα αεροδρόμια , όσο και στις μεταφορές που είναι για τις τράπεζες, είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι
aris1986 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Brinks δεν κανουν χρηματοαποστολες; Εσχω ακουσει κατουρανε στο μπουκαλι για να μην τους την πεσουν. Ισχυει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα