Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την 49" Samsung Q7F εδώ και 9 μήνες .

Την τελευταία εβδομάδα εμφανίζει μια οριζόντια γραμμή λεπτή απο την μέση και κάτω απο την μία άκρη στην άλλη  . Το περίεργο είναι οτι την εμφανίζει μόνο οταν βλέπεις τηλεόραση ή δορυφορικό αποκωδικοποιήτη ενώ όταν την γυρίζω σε λειτουργία PS4 η γραμμή εξαφανίζετε και εμφανίζετε πάλι μόλις γυρίσω σε TV .

Τι μπορεί να φταίει ??? Αν το πρόβλημα είναι στο panel δεν θα το εμφάνιζε παντού ???

Δημοσ.

Δοκίμασε άλλον αποκωδικοποιητή για αρχή . Επίσης δοκίμασε να αλλάξεις θύρες από πίσω. Αν το πρόβλημα επιμείνει, μην το σκαλισεις παραπάνω. Τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία κατευθείαν.

Δημοσ.

Θύρες έχω αλλάξει ... Θα δοκιμάσω να αφαιρέσω τον αποκωδικοποιητή τελείως δοκιμαστικά αλλά δεν έχει λογική ... Μέχρι και το Netflix παίζει μια χαρά ...

Δημοσ.
Στις 23/9/2018 στις 3:07 ΜΜ, Speed είπε

Θύρες έχω αλλάξει ... Θα δοκιμάσω να αφαιρέσω τον αποκωδικοποιητή τελείως δοκιμαστικά αλλά δεν έχει λογική ... Μέχρι και το Netflix παίζει μια χαρά ...

Στα digea καμία φορά το κάνει και η δική μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες έστρωσε κατά περίεργο τρόπο ... Δεν είναι λογικό όμως σε ακριβή τηλεόραση τέτοια θέματα ...Έχω την εντύπωση πως παίζει ρόλο η θερμοκρασία και η υγρασία του χώρου ...

Επεξ/σία από Speed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλαξε ο καλωδιο HDMI. Aν βλεπεις τιβι απο εξωτερικη συσκευη, λογικα ειναι το HDMI. Αλλα πριν ξοδευτεις, παρε ενα σπρέι επαφων και ψεκασε τις θηρες. Αρσενικο και θυληκο. 

Το εκανε κι εμενα μια 32'' Samsung. Μια γραμμη οριζοντια, παχους ενος πιξελ. Μηκους 2/3 του πλατους του πανελ. Ψεκαστηκε με σπρέι επαφων κι εστρωσε.

Ειναι ηλιθια η κατασκευη του HDMI απο καταβολων. Καμια σχεση με το display port που το θεωρω καλυτερα σχεδιασμενο.

Επεξ/σία από Le Perv
Δημοσ.
Στις 25/9/2018 στις 11:13 ΠΜ, Speed είπε

Χθες έστρωσε κατά περίεργο τρόπο ... Δεν είναι λογικό όμως σε ακριβή τηλεόραση τέτοια θέματα ...Έχω την εντύπωση πως παίζει ρόλο η θερμοκρασία και η υγρασία του χώρου ...

Όχι, δεν παίζει ρόλο η θερμοκρασία ή υγρασία. Και όχι, δεν παίζει ρόλο η τηλεόραση.

Αν είχε πρόβλημα το πάνελ θα στο έκανε πάντα και παντού (στο λέω σαν παθών με 55αρα Q7F και αλλαγή πάνελ σε λιγότερο από δίμηνο).

Δημοσ.

Χθες το ξαναέκανε και το εμφάνισε και στο PS4 που δεν το έκανε αρχικά .... Πιστεύεις να φταίει το 1 connect ???

Με το Service της Samsung έβγαλες άκρη ??? Προς το παρόν με εμένα ευγενής είναι δεν μπορώ να πω αλλά θα δείξει απο την Δευτέρα που έκλεισα ραντεβού να την παραλάβουν ...

Πάντως είχα πολλά χρόνια την σειρά 7000 και δεν έιχα το παραμικρό πρόβλημα για αυτό και ξαναγόρασα Samsung ...

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Speed είπε

Χθες το ξαναέκανε και το εμφάνισε και στο PS4 που δεν το έκανε αρχικά .... Πιστεύεις να φταίει το 1 connect ???

Με το Service της Samsung έβγαλες άκρη ??? Προς το παρόν με εμένα ευγενής είναι δεν μπορώ να πω αλλά θα δείξει απο την Δευτέρα που έκλεισα ραντεβού να την παραλάβουν ...

Πάντως είχα πολλά χρόνια την σειρά 7000 και δεν έιχα το παραμικρό πρόβλημα για αυτό και ξαναγόρασα Samsung ...

Μπορείς να δεις εδώ το feedback μου 

Δημοσ.

Χθες έπαιξε τέλεια ... Ούτε γραμμές ούτε τίποτα ... 1 +1 σαν τον στρατό με πάει ... Ελπίζω όταν την παραλάβουν την Δευτέρα να βγάλει το πρόβλημα για να το εντοπίσουν και να μην έχουμε άλλα...

3 ώρες πριν, bill_viper είπε

Μπορείς να δεις εδώ το feedback μου 

Είχες περιπέτεις και εσύ ... Ενα φίλος πάντως ήταν κωλόφαρδος δεν μπορούσαν να βρουν ανταλακτικό και το έδωσαν πιο καινούργιο μοντέλο ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Speed είπε

Χθες έπαιξε τέλεια ... Ούτε γραμμές ούτε τίποτα ... 1 +1 σαν τον στρατό με πάει ... Ελπίζω όταν την παραλάβουν την Δευτέρα να βγάλει το πρόβλημα για να το εντοπίσουν και να μην έχουμε άλλα...

Είχες περιπέτεις και εσύ ... Ενα φίλος πάντως ήταν κωλόφαρδος δεν μπορούσαν να βρουν ανταλακτικό και το έδωσαν πιο καινούργιο μοντέλο ...

εξαρτατε ποσο ειχε αγορασει την προηγουμενη, γιατι εγω που την ειχα αγορασει φτηνα, δεν μου εδωσαν πιο καινουργιο μοντελο και μου εδωσαν πιστωτικο. ( αν την ειχε αγορασει κοντα στην τιμη του νεου μοντελου, λογικο ηταν να του δωσουν την νεα. αν νομιζεις οτι ειναι βλακες, δεν ειναι, του συμφεροντος ειναι και καρμιρηδες απο οτι αποδειχτηκε με εμενα ). και επισης πρεπει να προβληματιζει πολλους, τα πολλα προβληματα που βγαζουν, οχι μονο στα παλια μοντελα, αλλα και στα φετινα.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.

Το panel είχε τελικά το πρόβλημα και οδεύουμε προς αντικατάσταση ... Απο χρόνους πάντως δεν πάμε καλά καθώς ήδη έχουν περάσει 5 ημέρες οπότε πάμε για 10ήμερο full

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Speed είπε

Το panel είχε τελικά το πρόβλημα και οδεύουμε προς αντικατάσταση ... Απο χρόνους πάντως δεν πάμε καλά καθώς ήδη έχουν περάσει 5 ημέρες οπότε πάμε για 10ήμερο full

να προσεξεις πολυ καλα το panel οταν σου ερθει και καλο κουραγιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...