keravnos21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Ματωσαν τα ματια μου,σε ποιον στελνω τον λογαριασμο απο τον οφθαλμιατρο ?
katrimanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) απλα δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι προβλημα εχει ακριβως για να τον βοηθησουμε Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από katrimanos
tzonaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 creative sound blasterx ae-5 πως θα τα συνδέσω δεν έχειUSB η καρτα,ειπαρχει άλλως τρόπος Razer Kraken 7.1 Creative Sound BlasterX AE-5 δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θέλω να βάλω αυτή την κάρτα έχει διάφορα σε ποιότητα ήχου ,και πως σύνδεση τα ακουστικά ευχάριστο πολοι
pirmen56 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πάει στράφι η κάρτα με τέτοια ακουστικά. Τα Kraken παίζουν μόνο με δική τους κάρτα ήχου, μέσω USB. Πούλα την κάρτα ή τα ακουστικά.
tzonaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 ακουστικά να πάρω τα ίδια με την κάρτα ποια είναι καλά μοντέλο
TsAkira Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Φίλε μου tzonara μη τους ακούς. Σου βρήκα λύση. Πάρε αυτά και θα με θυμηθείς: https://www.whathifi.com/sennheiser/orpheus/review
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα