Προς το περιεχόμενο

Creative Sound BlasterX AE-5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μητρική  MSI Z97 Gaming 5 με τα ακουστικά  razer 7,1 που είναι USB πως θα βγαλη μήπως πρεποι να πάρω ακπουστικα   BlasterX ,ύπαρχοι κατοι  σε κάρτα ήχου για Gaming

για πες  

• Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tzonaras είπε

μητρική  MSI Z97 Gaming 5 με τα ακουστικά  razer 7,1 που είναι USB πως θα βγαλη μήπως πρεποι να πάρω ακπουστικα   BlasterX ,ύπαρχοι κατοι  σε κάρτα ήχου για Gaming

για πες  

Που ακριβως μπαινουν αυτα; Σε τιιιιιιιιιιιι........ υποδοχη;;;;😭

Μη μη μη! Μην το πεις! Πιπέεεεεεεεριιιιιιιι....😋

Δημοσ.

θέλω να πω με τα ακουστικά θα βγαλοι 7,1 πως θα τα συνδέσω ύπαρχοι αλόη κάρτα ηήχου 

creative sound blasterx ae-5 πως θα τα συνδέσω δεν έχειUSB η καρτα,ειπαρχει άλλως τρόπος   Razer Kraken 7.1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλαράκι μπορείς να τα γράψεις πιο καθαρά αυτά που θέλεις να πεις; από Ελλάδα είσε;  η ορθογραφία σου έχει πολλά λαθοι  φίλε μου

Επεξ/σία από katrimanos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, katrimanos είπε

Φιλαράκι μπορείς να τα γράψεις πιο καθαρά αυτά που θέλεις να πεις; από Ελλάδα είσε;  η ορθογραφία σου έχει πολλά λαθοι  φίλε μου

Ενώ εσύ πας μπροστά!!

Επεξ/σία από jimakos19881
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα  θεωρησα  οτι ο  τροπος με  τον οποιο τα  γραφει δεν  ξεκαθαριζει  καπια πραγματα

Επεξ/σία από katrimanos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eπειδη μιλω πολλες ξενες γλωσσες :P απο τι καταλαβα εχει καρτα ηχου χωρις usb θυρα κ τα ακουστηκα του ειναι usb...Καττοι  ταιτηο πραιποι να ενωη ω πηητεις..

Επεξ/σία από aOUaS88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...